View Full Version : Още един млад алфист загинал :(
http://dnes.dir.bg/2009/02/27/news4064852.html
Полицай от Брезник причини смъртта на 17-годишно момиче и 20-годишно момче при катастрофа.
Към 20.50 часа снощи лекотоварен автомобил "Газ-66" навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лека кола "Алфа Ромео" с пернишка регистрация, шофирана от младежа от Брезник, съобщиха от пресцентъра на МВР. Младият шофьор и непълнолетната му спътничка са загинали на място.
Ранен е и водачът на газката - 40-годишен младши полицейски инспектор по контрола на общоопасните средства и домакин на районното управление в Брезник. Той е настанен в пернишката болница с контузна рана на главата, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол, уточниха от полицията.
Не ги познавам но е тъжно за младите хора!!!
Много неприятно :icon_frown:
Furious 155
27-02-2009, 10:23
http://dnes.dir.bg/2009/02/27/news4064852.html
Полицай от Брезник причини смъртта на 17-годишно момиче и 20-годишно момче при катастрофа.
Към 20.50 часа снощи лекотоварен автомобил "Газ-66" навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лека кола "Алфа Ромео" с пернишка регистрация, шофирана от младежа от Брезник, съобщиха от пресцентъра на МВР. Младият шофьор и непълнолетната му спътничка са загинали на място.
Ранен е и водачът на газката - 40-годишен младши полицейски инспектор по контрола на общоопасните средства и домакин на районното управление в Брезник. Той е настанен в пернишката болница с контузна рана на главата, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол, уточниха от полицията.
Не ги познавам но е тъжно за младите хора!!!
ужас направо.... колата на малката снимка прилича на 155... но се вижда чак от задните седалки... ударът не е бил с малка скорост.... ужас!
Снимката въобще не е от тази катастрофа ти си пише (снимка: Архив) на мен ми прилича на BMW, но това няма значение.
luboni_91
27-02-2009, 10:36
R.I.P :rip::crybaby:
Много нелепо.Жалко за маладите хора.
Kostadin`
27-02-2009, 12:17
Поднасям съболезнования на близките.
AntiLuuP
27-02-2009, 15:00
МИР НА ПРАХА ИМ!!!!!!!!!
И понеже държавата ни е такава най-много полицаят да бъде уволнен!
Kostadin`
27-02-2009, 16:28
И понеже държавата ни е такава най-много полицаят да бъде уволнен!
зависи на кой е роднина и кой познава може да се оттърве и само с глоба,като земат да му мотат делото и папкат по случая може да "изчезне безследно"
mirchozo
27-02-2009, 16:38
мир на праха му
сега сигурно ще изкарат и момчето виновно,
ма така е като "закона" не е равен за всички
Дано почиват в мир,много много тъжна история.:not-fair:
rumenti77
27-02-2009, 17:05
Мир на праха им.Млади хора.........УЖАС.:rip:
galinves71
27-02-2009, 18:05
колкото повече се заговори за полицейски гафове толкова повече стават те:prison:
децата загинаха заради тях.
ужас ... и да се измъкне, живота на тоя полицай от тук нататък ше е тежест ... до края, така че не го мислете че ще се измъкне и ще отиде на Хаваите...
:not-fair::rip::small_cry::small_cry::small_cry: Нека почиват в мир, но е време някой да си понесе последствията за действията си!!!
да почиват в мир!щом и полицаите пият и карат малее не ми се мисли какво ства по пътищата!
Ми става, че трябва да натирим тия, дето не им държат сметка, аман
Лека му пръст на човека
filip_gad
27-02-2009, 19:31
:rip:
ужас :rip:много жалко за младите хора!ина4е колата е 145!
гледах за слу4ая по новините!
Много неприятна случка:(.Нека почиват в мир и да няма повече такива инциденти по пътишата
lulin racing
28-02-2009, 08:03
МИР НА ПРАХА ИМ !
BillyBoy`
28-02-2009, 08:15
нека да почиват във мир вечна им памет:rip:
Ужасно...просто съм потресен какви работи стават по пътищата и кои са главните действащи лица. Мир на праха им :icon_frown:
blacksnoopy
03-03-2009, 02:40
На 17, ужас..
Ужас! Много е неприятно да чуеш, как двама млади хора са загинали толкова нелепо. И то от грешка на служител на реда който трабва да бъде пример за другите.
Събилезнования!
Ужас! Така нелепо да загинат толкова млади хора, които още нищо не са видели от живота. И то да загинат от грешка на служител на реда който по принцип трябва да служи за пример пред другите. Съболезнования!
hestrea6643
05-03-2009, 13:49
мир на прахаим и от мен:heavy_cry:
а сега виждам и продължението
http://dnes.dir.bg/2009/03/06/news4097780.html
Според изследването в Института по криминалистика на МВР е установено 1,21 промила съдържание на алкохол в кръвта на Горянов.
нямам думи...
Според мен употребили алкохол полицаи и направили произшествие, трябва да ги наказват два пъти по-строго от останалите!
Обикновено когато ги спре патрул, те се легитимират като полицаи и нито ги проверяват за алкохол нито ги глобяват дори и да са направили нарушение! То аз разбирам, колегиалност но... не мисля че трябва да се проявява по точно този начин.
R.I.P. и от мен за младите хора!
Kostadin`
10-03-2009, 21:30
Според мен употребили алкохол полицаи и направили произшествие, трябва да ги наказват два пъти по-строго от останалите!
Обикновено когато ги спре патрул, те се легитимират като полицаи и нито ги проверяват за алкохол нито ги глобяват дори и да са направили нарушение! То аз разбирам, колегиалност но... не мисля че трябва да се проявява по точно този начин.
R.I.P. и от мен за младите хора!
к`во да го проверяват ,те и да разберат ,че е пиян пак ще го пуснат по живo по здраво.Ебати колегиалността щом умират хора.