Log in

View Full Version : Чупи се!!! ;(

fein86
27-02-2009, 18:58
Айде колеги, дойде и моето време да напиша такава тема!!!
Днес докато си карах съвсем нормално(прибирах се от Софето) и карах с не повече от 50(адски странно за мен) и превключих от втора на трета и като пускам съединителя колата загубва мощност, подавам газ до долу и никакъв ефект!!! Продължих да подавам лекичко газ и тя продължи да си върви с около 80-90, и малко преди Елин Пелин реших да спра и да погледна все пак какво се случва, обаче щом натиснах съединителя и колата изгасна мигновено!!!
Опитах веднъж да превъртя да запаля след като спрях, обаче само цъка и тук таме се опитва да превърти, ама не може(някакво адско усилие имаше там), отворих капака и прегледах всичко което може да е, докато накрая не вдигнах и пръчката на маслото и оооо изненада :death: нямаше капчица масло, а миналата седмица го гледах и си беше добре??? А кажете при положение, че абсолютно никъде не тече, че не го изхвърля през ауспуха и че не го меша с вода, къде отиде туй масло?????
Така, по първоначални мои виждания преди да съм се консултирал с някой майстор, нещата ми се виждат, че отиват на затегнал лагер някъде :death:, което значи отваряне на мотора:death:, което значи, че скоро няма да си карам колата и да идвам по срещите, освен ако не идвате да ме зимате от Ел Пе!!!
Айде със здраве и дано по скоро успея да оправя хубавицата!!! Сега ще видя колко ще излезе ремонта и току виж, може и да заблазни Кирето някой лев, а аз направо друго ДВГ!!!

fred
27-02-2009, 19:21
Неприятно, дано се оправи по бързо и по евтино

fnt
27-02-2009, 19:34
Колега много лошо. Дано е не е много сериозно .
Ще чакаме да напишеш какво е станало.

EH4464
27-02-2009, 19:40
:not-fair: Много кофти работа Бързо, лесно и евтино ремонтиране :sad::-?

sp_romeo1
27-02-2009, 19:44
Е от такива работи се плаша най много.Успех с ремонта

DSlavev
27-02-2009, 20:57
Влади какво стана бе братче, кофти касмет скорошно оправяне на бегачката. Дано се окаже нешто малко.

Kostadin`
27-02-2009, 21:06
fein86 направо те съжелявам брат.Колкото до маслото изчезнало е някъде в небитието.Аре по-бързо стягай Алфето и газ.Да се оправя по-бързо.

MUROMAN
27-02-2009, 21:32
Ееее Деба мамаму Влади.Много лошо пич , дано да не е нещо сериозно и бързо да се оправиш. Аз,ако трябва ще идвам да те взимам от Ел Пе споко.:spoko:

AntiLuuP
27-02-2009, 22:06
Води я да и включат една система в спешното на Пирогов....
Ташака на страна ...бързо и евтино лекуване...

mirchozo
27-02-2009, 22:26
ем тя колицата свикнала все гърч,гърч,прекъсвач тук там, и ти днес с това нормалното каране си я уморил
инак скорошно лекуване и пак на пистата

ludkanar
27-02-2009, 23:37
Айде колеги, дойде и моето време да напиша такава тема!!!
Днес докато си карах съвсем нормално(прибирах се от Софето) и карах с не повече от 50(адски странно за мен) и превключих от втора на трета и като пускам съединителя колата загубва мощност, подавам газ до долу и никакъв ефект!!! Продължих да подавам лекичко газ и тя продължи да си върви с около 80-90, и малко преди Елин Пелин реших да спра и да погледна все пак какво се случва, обаче щом натиснах съединителя и колата изгасна мигновено!!!
Опитах веднъж да превъртя да запаля след като спрях, обаче само цъка и тук таме се опитва да превърти, ама не може(някакво адско усилие имаше там), отворих капака и прегледах всичко което може да е, докато накрая не вдигнах и пръчката на маслото и оооо изненада :death: нямаше капчица масло, а миналата седмица го гледах и си беше добре??? А кажете при положение, че абсолютно никъде не тече, че не го изхвърля през ауспуха и че не го меша с вода, къде отиде туй масло?????
Така, по първоначални мои виждания преди да съм се консултирал с някой майстор, нещата ми се виждат, че отиват на затегнал лагер някъде :death:, което значи отваряне на мотора:death:, което значи, че скоро няма да си карам колата и да идвам по срещите, освен ако не идвате да ме зимате от Ел Пе!!!
Айде със здраве и дано по скоро успея да оправя хубавицата!!! Сега ще видя колко ще излезе ремонта и току виж, може и да заблазни Кирето някой лев, а аз направо друго ДВГ!!!

епа браво Влади БРАВО,немали какво друго даи причиниш.ццц и са да дойда за неделя да те зема от Ел.П. и да те докарам в ПК а?обещах ти по телефона че ще дойда и щете бия ма яко защото само търмозиш колата,а ако така търмозиш и крисето яко бой те чака и има кой да ми помага :devil: .айде да се оправя по скоро и да е нещо по малко:th_up:

venko
27-02-2009, 23:46
успех с ремонта и отново да си на пътя!

lulin racing
28-02-2009, 00:32
Много гадно Влади........ Затова на такива като тебе ( и мене) 8 клапанови мотори :roll2: ! Успех с ремонта дано да е малък

fein86
28-02-2009, 00:45
Много гадно Влади........ Затова на такива като тебе ( и мене) 8 клапанови мотори :roll2: ! Успех с ремонта дано да е малък

Мани, ама сега все едно са ми отрезали ръцете и краката, направо се чувствам сакат, а тъкмо смених предните гуми :dyrvo_v_kenefa:

ludkanar
28-02-2009, 00:48
Мани, ама сега все едно са ми отрезали ръцете и краката, направо се чувствам сакат, а тъкмо смених предните гуми :dyrvo_v_kenefa:

тва е само заради гумите да знаеш:lol:

fein86
28-02-2009, 00:53
тва е само заради гумите да знаеш:lol:

Стига ми се кефил на каръщината бе, хич не ми е смешно, направо ми се реве!!!!!

Furious 155
28-02-2009, 00:55
е хубу де ти на една седмица ли поглеждаш маслото? аз си позволявам да не го поглеждам и седмици де, ама имам работещ манометър на таблото и още няколко датчика дето са изправни и ще ми обадят евентуална загуба...те тва е гадно на 156 и нагоре - нямат уреди за тия неща!
за да няма масло или си хлопнал в някой трап и не си обърнал внимание, или някакси по други пътища е изтекло...

кофти усещане, на никого не го пожелавам!
Дано минеш с по-малко сменени части от скъпите!!!

ludkanar
28-02-2009, 00:57
Стига ми се кефил на каръщината бе, хич не ми е смешно, направо ми се реве!!!!!

ма аз ше дойдем те понатупам малко и малко повече че неможеш да поверваш даже:angry1:

mirchozo
28-02-2009, 13:16
хаха баси, земете и го набийте човечеца ,и така и така колата му се счупила що па да не изяде един пердах,ей тъй за здраве дет се вика
инак колега кат я оправиш гледай пак така,дръпки,сток,тва онова,малко трябва и да се пази колата,не мое само ръчка

Васил Петров
28-02-2009, 14:40
мамаму и касмет бе влади. точно па на тебе ли. е дано да я оправиш бързо :not-fair:

acko88
28-02-2009, 15:52
Нема се плаши Влади,само му стискайте палци и туко виж сме осъществили втората 156 V6 Turbo :crazy::crazy::crazy:

fein86
28-02-2009, 15:58
ма аз ше дойдем те понатупам малко и малко повече че неможеш да поверваш даже:angry1:

Ей Ивооо, стига ме ядосвал ти казах, злобееш на мой гръб, на всеки може да му се случи, земи да ми помогнеш с нещо, щото на бой знаеш, че ше те сгъна като фафличка :lol:

ludkanar
28-02-2009, 17:52
Ей Ивооо, стига ме ядосвал ти казах, злобееш на мой гръб, на всеки може да му се случи, земи да ми помогнеш с нещо, щото на бой знаеш, че ше те сгъна като фафличка :lol:

ма немаш проблеми бе,кажи само с кво да ти помогна...ай зимай за донор една 2.5 V6 и да я праиме твоята:boost:

DarkKnight
28-02-2009, 23:42
Много кофти Влади. Пожелавам ти да си оправиш бързо, евтино и безболезнено красавицата

fein86
01-03-2009, 02:18
Много кофти Влади. Пожелавам ти да си оправиш бързо, евтино и безболезнено красавицата

Абе така като гледам, май няма да е нито бързо, нито евтино, нито безболезнено(ше и вадим карантията), но все пак благодаря ти за пожеланието!!!

digitalundgrd
01-03-2009, 06:55
Ужас!!! И ти ли бе батко.... :( Успех и дано ти излезе и по-бързо и по-евтино от на мен...

markonialfa
01-03-2009, 12:46
Влади успех и от мен и каквото трябва ще помагаме.

Kostadin`
01-03-2009, 23:19
Абе така като гледам, май няма да е нито бързо, нито евтино, нито безболезнено(ше и вадим карантията), но все пак благодаря ти за пожеланието!!!
Гледай малко по-позитивно.Недей така бе човек не с лошото

fein86
01-03-2009, 23:43
Гледай малко по-позитивно.Недей така бе човек не с лошото

Значи днеска направих проба и положението никак не е роДзово!!!
Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!

AntiLuuP
02-03-2009, 01:08
Значи днеска направих проба и положението никак не е роДзово!!!
Очевидно тоя ДВГ е за основен ремонт, обаче аз съм оптимист и няма да го правя веднага, а ще се опитам да сложа един друг ДВГ пък ще видим какво ще излезе!!! А моя мотор малко по малко ще си го правя по нататък!!!
Колко болезнено звучи...дано разполагаш с добри хирурзи, които приемат и без направление и не са кожудери!... :big_whoops::book::guillotine::prescription::presc ription::prescription:

fein86
02-03-2009, 09:33
Колко болезнено звучи...дано разполагаш с добри хирурзи, които приемат и без направление и не са кожудери!... :big_whoops::book::guillotine::prescription::presc ription::prescription:

Аз съм си хирурга!!!!!

AntiLuuP
02-03-2009, 12:38
Аз съм си хирурга!!!!!
Въхххх ОЛЕКНА МИ !!!:big_bow_down:
Аз като се замисля само акумулатора мога да сменя, гума или да направя някво окабеляване...въпреки че ако се постарая и накрайниче ще мога да сменя :tongue:
Добре че баща ми и чичо ми ги хващат тия работи кофтито е че нямат никакво време и итал сервиза ме зове за смяна на каре и шарнир или накрайник ... ама ще издържат още малко...ТРЯБВА :bash:

fein86
02-03-2009, 15:24
Въхххх ОЛЕКНА МИ !!!:big_bow_down:
Аз като се замисля само акумулатора мога да сменя, гума или да направя някво окабеляване...въпреки че ако се постарая и накрайниче ще мога да сменя :tongue:
Добре че баща ми и чичо ми ги хващат тия работи кофтито е че нямат никакво време и итал сервиза ме зове за смяна на каре и шарнир или накрайник ... ама ще издържат още малко...ТРЯБВА :bash:

Започнах това онова докато чакам да реша как ще процедирам понатам, та днес си свалих фаровете, разглобих ги и ги боядисах черно!!! Утре ще измисля нещо друго и така мисля до края на седмицата поне тия дребните и евтинки неща да ги наглася както му е редът, а живот и здраве от следващата седмица(зависи парите дали ще ги имам) и започвам със имплантиране досущ като съдов хирург!!!8-)

digitalundgrd
02-03-2009, 16:10
Успех братле! Дано всичко по операцията премине гладко и без усложнения :)

AntiLuuP
02-03-2009, 18:20
Започнах това онова докато чакам да реша как ще процедирам понатам, та днес си свалих фаровете, разглобих ги и ги боядисах черно!!! Утре ще измисля нещо друго и така мисля до края на седмицата поне тия дребните и евтинки неща да ги наглася както му е редът, а живот и здраве от следващата седмица(зависи парите дали ще ги имам) и започвам със имплантиране досущ като съдов хирург!!!8-)
И какъв ще е новият орган... 2.5 V6 или двигателче то GTA:?

fein86
02-03-2009, 18:31
И какъв ще е новият орган... 2.5 V6 или двигателче то GTA:?

Чакам спонсора ми(татко:bored:) да се прибере, че с майка и брат ми са на вилата и да ми каже дали ще ме спонсорства:spiteful:, а иначе ДВГто със сигурност ще е 2.0 V6 TURBO, на Acko88 от 164ката, 204 Расови Апенински Коня(бензинови при това), обаче да видим дали ще стане веднага(ако получа безлихвен заем от татко) или ще трябва да поработя месец или два и тогава да го направя(демек без кола през това време:Suicide:), стискайте палци да прелъжа нещо бащата!!! Иначе за мен GTA мотора е върха на италианските коли в тоя клас, ама само ДВГто ще е някаква страшна цифричка, затова ще се задоволя и с турбо моторче(евентуално)!!!

marian
02-03-2009, 18:40
Погледни си и предницата че как ти яде гумите.....:spiteful:

AntiLuuP
02-03-2009, 18:40
Чакам спонсора ми(татко:bored:) да се прибере, че с майка и брат ми са на вилата и да ми каже дали ще ме спонсорства:spiteful:, а иначе ДВГто със сигурност ще е 2.0 V6 TURBO, на Acko88 от 164ката, 204 Расови Апенински Коня(бензинови при това), обаче да видим дали ще стане веднага(ако получа безлихвен заем от татко) или ще трябва да поработя месец или два и тогава да го направя(демек без кола през това време:Suicide:), стискайте палци да прелъжа нещо бащата!!! Иначе за мен GTA мотора е върха на италианските коли в тоя клас, ама само ДВГто ще е някаква страшна цифричка, затова ще се задоволя и с турбо моторче(евентуално)!!!
В такъв случай успех с преговорите! А и този мотор с турбото не ми звучи никак зле... :rosso_spider:
Слагаш един blow off клапан и започваш да плашиш народа се 1 си 450 коня

fein86
02-03-2009, 18:44
Погледни си и предницата че как ти яде гумите.....:spiteful:
Мариане, приключат ли преговорите първия на който ще се обадя си ти, даже преди на Кирето, да намериме една регулируема разпънка и те така!! :spiteful:

marian
02-03-2009, 18:47
Няма проблем бате но с това няма да се оправи.Не си давай кинтите напразно,макар че ми е за продаване.

fein86
02-03-2009, 18:59
Няма проблем бате но с това няма да се оправи.Не си давай кинтите напразно,макар че ми е за продаване.

Е то аз друг вариант не се сещам, дай някакъв акъл, на реглажа изрично подчератаха момчетата, че вертикалния наклон не може да се регулира!!! Кажи какво според теб може да се направи след като ботушите отгоре са събрали, освен да ги обтегнем настрани с разпънката!!!

marian
02-03-2009, 19:04
Е то аз друг вариант не се сещам, дай някакъв акъл, на реглажа изрично подчератаха момчетата, че вертикалния наклон не може да се регулира!!! Кажи какво според теб може да се направи след като ботушите отгоре са събрали, освен да ги обтегнем настрани с разпънката!!!
Незнам какво да те посьветвам но с разпьнката няма да се оправи.

AntiLuuP
02-03-2009, 19:06
Не че съм голям разбирач ама не я ли води на реглаж на предницата... В София до кат срещу бензиностанцията има едно малко сервизче и гумаджийница е там за 25 лв се справят перфе като взех мойта също хапеше гумите след като минах през сервиза вече всичко е перфектно!

Furious 155
02-03-2009, 21:13

ми просто намерете какво е криво!
Как така са се събрали ботушите - ти изобщо сигурен ли си в това или така ти се струва? Ботуши се събират след като колата е имала удар да кажем... просто проверете при човек който ги разбира тия коли кое е наред и кое не е наред!

AntiLuuP
02-03-2009, 21:55
Как така са се събрали ботушите - ти изобщо сигурен ли си в това или така ти се струва? Ботуши се събират след като колата е имала удар да кажем... просто проверете при човек който ги разбира тия коли кое е наред и кое не е наред!
Ами да като се качи колата на хубав стенд показва всичко къде е криво модел година и т.н. ;) ,....

ludkanar
05-03-2009, 23:48
Владии земи отвори тоя твоя ДВГ така и така го махаш,токувиж е нещо малко и си го оправиш с малко пари...нети пречи да пробваш.аз ако бях на твое място досега да съм го разглобил и да съм разбрал ква е причината

Pepo
06-03-2009, 00:06
ботушите наистина могат да се съберат от удар
втора причина би могала да е от преправяне на окачването

Stefan Caromov
16-03-2009, 17:08
Аз се бях поучудил ,че не роди мноого по рано
поне сега ще имаш алнернативи за двг та