Log in

View Full Version : гуми West Lake ????

146_JTD
27-02-2009, 19:34
споделете, ако имате опит, какво представляват тези гуми или ако някой е чувал нещо за тях, да ми помогне. на много добра цена са. казват ми едни момчета, че ги продавали от 2 години и никой не се бил оплаквал...:calc:
Благодаря ви!

146_JTD
27-02-2009, 20:20
май били китайски

yo
27-02-2009, 22:29
май били китайски

ами ти сам си отговори дали някой ги е чувал или ползвал!!!:joly:
са пребиеш бре момче, от туй пари не се пестят!:screwy:

Mury
28-02-2009, 18:22
споделете, ако имате опит, какво представляват тези гуми или ако някой е чувал нещо за тях, да ми помогне. на много добра цена са. казват ми едни момчета, че ги продавали от 2 години и никой не се бил оплаквал...:calc:
Благодаря ви!

Бате по-добре недееееей,казвал съм го 100 пъти,ще го кажа и сега-по-добре хубави втора ръка,отколкото евтини нови:clap2::clap2::clap2:Това си е мое мнение:clap2::clap2:

alfozo
28-02-2009, 20:01
Не съм ги чувал,нито виждал,по добре колега не ги купувай,не се знае със какво качество са направени

146_JTD
01-03-2009, 13:21
абе чувам че таксиметрои шофьори ги купували и ги карали колкото известните на пазара гуми. то е ясно, че където и да си, не само в България, всеки ще гледа с недоверие към новия продукт. прави сте, че това са гуми и по време на движение особено с голяма скорост, зависи цялото поведение на автомобила на пътя. и естествено, че преди да ги сложа, ще говоря с приятел гумаджия, а не с гумаджия, който просто се опитва да си продаде стоката.
в интерес на истината се отказах от тях. мисля да сложа гуми на дъщерната фирма на Тойо - Маршал...

trustworthy
01-03-2009, 18:20
Я си помисли колко таксита със скъпи гуми си виждал въобще ;) Колко от тях ще дадат 200 лв на гума, ако за същия размер 'качествените, но евтини" са по няма 100 лв ;)
Помня, че когато купувах зимни гуми, продавачката ми рекламираше едни, които бакшишите карали цяла зима и доизносвали лятото, докато свършат :shocking: За какво ми е пример от такива?!?
Това, че дадена макра я ползват таксиджиите, не е нищо повече от атестат, че са евтини гумите. ;)

146_JTD
01-03-2009, 22:49
така е,знам. мен такива реклами не ме трогват особено! още повече и аз да продавам стока, която не върви, и аз ще я предлагам на 20-23 годишни (като мен).. а и шофьора на баща ми слушам особено много по въпроси за автомобила. той ми каза същото. питам ви, защото виждам, че мога да черпя много опит от вас, който аз го нямам. благодаря все пак. :)

xapu
03-03-2009, 21:45
казват ми едни момчета, че ги продавали от 2 години и "никой не се бил оплаквал"...:calc:
Благодаря ви!
Защо ли никой не се е оплаквал ????

Bobi_33
03-03-2009, 22:39
Защо ли никой не се е оплаквал ????
Защото още никой не си е сложил.
Иначе във връзка с бакшишите ще добавя само и това, че те карат бавно и икономично и слат някакви гуми, калкото да не ги заядат ДАИ и КАТ

dido76bg
08-03-2009, 12:33
Евтина гума = пластмаса. Спира, ама друг път. Аква планинк - като сърф.
Мое предпочитание за гуми TOYO Proxes T1R. Отлично поведение на пътя.
... но все пак всеки сам решава ...

146_JTD
08-03-2009, 16:24
ок! а вярно ли е, че Маршал е дъщерна на Тойо? както клебер на мишелин.. и те били добри. предполагам не колкото тойо де :)

archangel
09-03-2009, 15:11
аз лично тази година мисля да си взема гуми от средния ценови диапазон - Kumho, Sava, Fulda, Nokian
а принципно може да видите http://www.tyretest.com (http://www.tyretest.com/) сайт за тестове на гуми