View Full Version : Alfa 145 VS Mazda mx3
здравейте колеги моята алфа 145 е 1.4 103 hp и имам 1 авер дето е супер скаран с шофирането а пък ми се дръвчи с една мазда 1.8 6цилиндрова 136 hp и много се дразня щот го знам що за шофер е а пък са прай на Шумаер :boost: какво мислите по въпроса дали ще мога да го дръпна на 400 м.
Трябва да е голям левак или да е на ръчна за да го биеш :dyrvo_v_kenefa:
Ммм не знам какво имаш предив това,какъв е шофьор,но по всички показатели мисля,че падаш.За да го биеш трябва да е много зле,едва ли не да не може да тръгва без да му тресе и т.н :X
Успех
А бе и аз си мисля , че 400 метра са множко срещу тяа мазда освен да се пробвам на ускорение до 100 като се надявам на старта да й запали гумите на :)
SandoOne
27-02-2009, 19:57
Бате само едно ще ти кажа ако е 50 - до 100 метра има шанс аз видех за ква мазда става въпрос бегачка е .....
tokata_pz_flex
27-02-2009, 20:00
Маздата е 140 или 144 коня , 6 цилиндров мотор . Май трябва да ти връчим бинокъла :):)
SandoOne
27-02-2009, 20:04
Не бе пича ако има проблем с колата примерно трудно влизане на скорости или на прекъсвач да превключва .. предлагам ти да сложиш 3 , 4 литра бензин на габарити да караш и да изключиш сичко аз като съм по надоло с 20 - 30 коня така права и помага преди прекъсвач сменяй предавките и мое да има успеваемост ... тва ми съвета ма тя е В 6 24 винтила много е деба те 20 са много
здравейте колеги моята алфа 145 е 1.4 103 hp и имам 1 авер дето е супер скаран с шофирането а пък ми се дръвчи с една мазда 1.8 6цилиндрова 136 hp и много се дразня щот го знам що за шофер е а пък са прай на Шумаер :boost: какво мислите по въпроса дали ще мога да го дръпна на 400 м.
Kъде отиваш ти може би........И до 100км/ч да е..Маздата ти бяга с 2 секунди...
Kъде отиваш ти може би........И до 100км/ч да е..Маздата ти бяга с 2 секунди...
хммм. незнам в скоро време ще пробвам и ще пиша какво е станало :clap2::clap2::clap2:
SandoOne
27-02-2009, 20:25
хммм. незнам в скоро време ще пробвам и ще пиша какво е станало :clap2::clap2::clap2:
Пробвай да я олекотиш преди дръпката и не пускай нито фарове нито радио и малко бензин :)
Пробвай да я олекотиш преди дръпката и не пускай нито фарове нито радио и малко бензин :)
Ама ти сериозен ли си за фаровете и радиото бе човек :D:D:D :roll2::lol:
galinves71
27-02-2009, 20:38
ай стига доказване ве колеги,не виждате ли кво става по пътищата:grandpa:
SandoOne
27-02-2009, 20:44
Бате тва с фаровете и радиото помага да знаеш а колкото е по лека колата толкова е по добре при друпка тва тряя да го знеш аз с пасата така направих и зех с половин кола БМВ - 316 90 г.
Бате тва с фаровете и радиото помага да знаеш а колкото е по лека колата толкова е по добре при друпка тва тряя да го знеш аз с пасата така направих и зех с половин кола БМВ - 316 90 г.
За това с килограмите на колата съм съгласен но в др. не виждам никакъв смисъл или логика а относно това БМВ 316 бих казал : има ли вобще автомобил който да не дръпне такъв кошник :) Преди карах Ланчия Дедра 1.8 108 коня и съм правил смешни БМВ-та 318-ки 115 коня (ама наистина смешни)
SandoOne
27-02-2009, 21:03
Бате товари се акумолатора например тва оказва влияние един пич от смолям ми показа че има разлика той има мерцедес цлк 200 - 136 коня дърпа се с Бмв - 320 - 00г. незнам колко коня е Бмв-то по същия начин както ти казах и го би с 1 кола сложи 4 литра бензин изключи радио и фарове на габарити ....
Бате товари се акумолатора например тва оказва влияние един пич от смолям ми показа че има разлика той има мерцедес цлк 200 - 136 коня дърпа се с Бмв - 320 - 00г. незнам колко коня е Бмв-то по същия начин както ти казах и го би с 1 кола сложи 4 литра бензин изключи радио и фарове на габарити ....
Ами незнам ако ти е слаб акумолатора може би ама знам ли :innocent: ще пробвам и така и иначе благодяря за съвета :big_bow_down:
SandoOne
27-02-2009, 21:10
Наистина не го приемай кофти съвет просто тва се прай нали ти казвам като си 20 - 30 коня по надоло :) успех и да го смачкаш .
AntiLuuP
27-02-2009, 22:11
На късо разстояние имаш шанс... но на повече от 100 метра приготви се да загубиш
Просто шестака малк по бавно се развърта ама развъртили се става страшно!!!
mirchozo
27-02-2009, 22:35
махай всичко от багажника,резервни гуми,инструменти,квот може да се махне от колата, виж си гумите,надуй ги на 2,4 всичките,сложи малко бензин (5л са достатъчни),изключи всички консуматори на ток за да не товари динамото и..
.... и квото сабя покаже
ако искаш пробвай описаните по-горе начини да видиш дали ще усетиш осезаема разлика и пиши обезателно за развръзката
Просто шестака малк по бавно се развърта ама развъртили се става страшно!!!
Ей, ама като започнете да ги пишете такива, ми става едно топло на душата... :crazy:
По тая логика разните там Ferrari-та и Lamboта са едни спънати коне, 'щото тия 12 цилиндъра, че и големи, докато се размърдат, малииии... Мани - мъка! :roll2:
А пък за Bugatti Veyron да не говорим - къдeто и да го набарам Вълка, все ми гледа стоповете, че докато ги развърти тия 16 цилиндъра... :tooth:
AntiLuuP
27-02-2009, 23:19
Ей, ама като започнете да ги пишете такива, ми става едно топло на душата... :crazy:
По тая логика разните там Ferrari-та и Lamboта са едни спънати коне, 'щото тия 12 цилиндъра, че и големи, докато се размърдат, малииии... Мани - мъка! :roll2:
А пък за Bugatti Veyron да не говорим - къдeто и да го набарам Вълка, все ми гледа стоповете, че докато ги развърти тия 16 цилиндъра... :tooth:
Хахаха много смешно...ама тва Bugatti Veyron като е 16 цилиндъра на всичкото отгоре е и високо оборотно и не е 210 коня тук там може да има и турбо... просто тва е изгъзица 2000 кубика двигател 6цилиндъра и 150 коня.. ;) Тромав е факт ако беше с 520Nm въртящ момент тогава щяхме да си говорим други приказки....
SandoOne
28-02-2009, 02:19
156 ците са 1.8 Т.С е 169 Нютон метра а на 145 е 1.4 Т.С 124 ... дават я че ускорява 100 за 11.2 добре шанс винаги има маздата е 160 нютон метра и за 8.5 ускорява по бурзо и от мойта ...
Размаза ли го? :crazy::crazy::crazy:
Размаза ли го? :crazy::crazy::crazy:
Утре ще се събираме от Шумен и Търговище алфичките и др. седмица ще го пробвам :metal::metal::metal: пък в крайна сметка каквото стане ще послушам съветите ви :)
D-I-V-A-K-A
28-02-2009, 12:57
Бате не товари акумолатора а алтернатора! Акумолатора можеш да го махнеш след като си запалил колата. След като запалиш колата акумолатора само се зарежда, нищо друго не прави. А иначе всичко което ти е пуснато товари алтернатора и от там и двигателя. Пробвай на празен ход да пуснеш повече неща и ще видиш разликата ;) А иначе нямаш шанс просто на килограми не се различавате много, че да наваксаш в конете! Ако се дърпате гледай да не е на вързано ;)
SandoOne
28-02-2009, 19:18
Moже би си си прав .. батка ама аз така си права .. вчера един искаше ама не ходих с мойта алфа а той има 156 ца като мене 1.8 само че той има спортен филтър тва е разликата иначе ще интересно нема да се фащаме на вързано ...
Moже би си си прав .. батка ама аз така си права .. вчера един искаше ама не ходих с мойта алфа а той има 156 ца като мене 1.8 само че той има спортен филтър тва е разликата иначе ще интересно нема да се фащаме на вързано ...
ХЕХ нема ко да се чудиш фащай го ако не си е направил филтъра като хората може да го биеш в смисъл такъв че за да има файда от тоя филтър (предполагам знаеш) тррябва да се поразцъкат и клапаните точно кога да отварят и затварят :go::go:
SandoOne
28-02-2009, 20:21
Така ще стане май :)
D-I-V-A-K-A
28-02-2009, 21:42
Колега аз не казвам, че не трябва да правиш така ;) Това си е много правилно когато колите са на кантар аз просто казах, че товари алтернатора а не акомулатора иначе, че си има ефект си има както при вървежа на колата така и при разхода ;)
J_I_V_K_O
01-03-2009, 17:51
леле леле как изобщо можеш да си и помислиш да се бягаш с-у такава кола ? Ти таркаляш 1.4 тс и искаш да биеш японец със 6 бутала ? хахахахахахахаха СМЕХ
пробвай с някоя в твоята категория, примерно 1.6 на мазда 90 коня да видиш как ще те отупа :rotfl:
Сабудете си и мислете реално :grandpa:
SandoOne
01-03-2009, 18:37
Не е от мотора а от оменията може да успее ако се улекоти .... бате скирокото имат 1.4 ТСИ и е 150 кончета кво да говорим ....
element_jori
01-03-2009, 19:20
абе и аз много се 4удя дали да се пусна с един приятел .......... тои има некакув CL 65 AMG тои е 611 коня .......... ама несхто не кара как трябва :Д а и гумите са му по големи ......... и няма да се сети да си спре парното и фаровете ............ а аз се си сипя 300 грама бензин се си изключа фаровете ......... нема да има шанс тоя .... хахахахахах лошо само ако иска дасе дурпаме по тъмно ... хахах .... ааа и не казваите на никои ама се си извадя лолите на свесхтите щот много ток харчат .......... и направо ще почне много да върви ................ леллелеееее и така хахахахахах аиде като го бия и се ви пиша тука ... хахах ............ ааа и трябва и стоповете да си извадите и буксите на километрайите шото и тои харчи ток ............. абе наи добре е да се друпне клемата на акомулатора за да не се харчи никакув ток ............ хахахахаха това качва 100 коня
SandoOne
01-03-2009, 19:29
Добре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня
J_I_V_K_O
01-03-2009, 20:19
Добре батка Ситроен С4 как за под 2.5 ще дигне 100 я ми кажи ... и тоя ЦЛ ще има да гледа стопове друг е въпроса че ситроена има 1 седалка и участва световния рали шампионат .... и по малко от 611 коня
я слезте на земята темата е съвсем друга!!! Не си мислете 4е като имате по 8 свещи сте 8 цилиндрови и да се силите на по големи от вас :hehehm:
я слезте на земята темата е съвсем друга!!! Не си мислете 4е като имате по 8 свещи сте 8 цилиндрови и да се силите на по големи от вас :hehehm:
Не се хаби :afro:
SandoOne
01-03-2009, 20:50
Бе пича си каже :) ако го е бил нема да се караме и да паднеме и да биеме пак се напиеме така че ....
леле леле как изобщо можеш да си и помислиш да се бягаш с-у такава кола ? Ти таркаляш 1.4 тс и искаш да биеш японец със 6 бутала ? хахахахахахахаха СМЕХ
пробвай с някоя в твоята категория, примерно 1.6 на мазда 90 коня да видиш как ще те отупа :rotfl:
Сабудете си и мислете реално :grandpa:по скоро аз бих ти се посмял защото такава мазда 90 коня едвам я виждам на огледалото ;)
о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаме :D :D :D странно ама факт
Това не трябваше да го споменаваш, докато аз чета тази тема, че рали спорта ми е болна тема.....И как така Ц4 на Ситроен има 1 седалка.... Но пък има коли които ускоряват за 2.8 до 100 обаче имат 2 седалки. :static:...
Бах тея 1.4 разбираш ли, ако ще и 1.6 като моята да са...ейй големи изтребители....Леле, лелей............мъка, мъка...
А по темата...скоро не бях се смял толкова....Ей има една приказка.....мъдрост голяма:
Алфа никога не завършва 2ра, дори да се състезава с Алфа
AntiLuuP
02-03-2009, 01:01
Тия мазди по 90коня вървят доста... един пич бивш съученик има такава и се пускахме вярно оставям го като точка,но тва в никакъв случаи не означава че не върви сериозно....
А тоя ситроен може да е бърз на старта,ама изведнъж километража му свършва на 260 а на AMG-то тогава му се включва 4та :D .... мисля че не сравняваме самолет с ракета а коли от ежедневието на средно статистическия българин!
J_I_V_K_O
02-03-2009, 17:59
по скоро аз бих ти се посмял защото такава мазда 90 коня едвам я виждам на огледалото ;)
о забравих що се отнася до тоя с Маздата сега нещо неиска да се дърпаме :D :D :D странно ама факт
леле божке ще остана прост до край :drive:
да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнеш :)
SandoOne
02-03-2009, 21:04
Е нали се сещате че на с 260 на АМГ - то и Си абонат за малашевци по наще магистрали , добре возили сте в WRC naprimer Lancer Evo 9 .......
леле божке ще остана прост до край :drive:
да не съм нямал такава кола като твоята да ми говориш, ама съм сменил тъкмо 3 145-ци и ми е ясно кое как върви.
тоя пич с маздата ще спре да пие едно кафенце докато го настигнеш :)
Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе :drive: нищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
DerMeister
03-03-2009, 00:26
Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе :drive: нищо лично ама ако тоя не успее да тръгне като хората на 100 метра ще е зад мен на 400 наистина нямам шанс но той на 100 неиска да се дърпаме
Шефе, а от 0 до 15км/ч ще го разцепиш зверски!Ква е тая дръпка до 100метра? Аз ще си взема старата кола Опел Корса 1.4 60 коня, 800 килограма и на 100 метра като те разцепя кво праим? :pokey:
Шефе, а от 0 до 15км/ч ще го разцепиш зверски!Ква е тая дръпка до 100метра? Аз ще си взема старата кола Опел Корса 1.4 60 коня, 800 килограма и на 100 метра като те разцепя кво праим? :pokey:
ами тфа ти казвам знам , че по принцип се праят на 400 м но той ми спореше , че и в града ще ме сцепи аз му казвам : 1-во не може да кара и в града ако се дърпаме от A-B ше се бастрдиса някаде и за тва му викам на 100 м права
DerMeister
03-03-2009, 00:34
ами тфа ти казвам знам , че по принцип се праят на 400 м но той ми спореше , че и в града ще ме сцепи аз му казвам : 1-во не може да кара и в града ако се дърпаме от A-B ше се бастрдиса някаде и за тва му викам на 100 м права
Еми тва е таяка принципно, ама аз мислех, че спора е коя кола е по-бръза. :spiteful:
Еми тва е таяка принципно, ама аз мислех, че спора е коя кола е по-бръза. :spiteful:
е нема как за коя е по-бърза то е ясно все пак 33 кончета отгоре вобще не са малко :metal:
Е нали се сещате че на с 260 на АМГ - то и Си абонат за малашевци по наще магистрали , добре возили сте в WRC naprimer Lancer Evo 9 .......
Опс Sando....Няма WRC автомобил модел Лансер Ево 9...
J_I_V_K_O
03-03-2009, 16:28
Толкус ти е карането начи щом имат време за по кафе
:rotfl::rotfl::rotfl: ти си типично мислещият шофьор на голф 3 за тебе нЕма невъзможни неща и твойта кола е най-бързата въпреки стотината и коня ;)
:rotfl::rotfl::rotfl: ти си типично мислещият шофьор на голф 3 за тебе нЕма невъзможни неща и твойта кола е най-бързата въпреки стотината и коня ;)
Замисли се малко какво говориш бе какво като маздата е с 33 коня повече той като неможе да тръгва без да върти гуми как ще ме бие на 100 м колко са 100 м нищо работа и за голфове не ми говори , че немога да ги трая тея бараки
AntiLuuP
03-03-2009, 21:22
Замисли се малко какво говориш бе какво като маздата е с 33 коня повече той като неможе да тръгва без да върти гуми как ще ме бие на 100 м колко са 100 м нищо работа и за голфове не ми говори , че немога да ги трая тея бараки
Аре пуснете се най - накрая на по бира и да решим спора че ми омръзна да чета караници!
SandoOne
04-03-2009, 22:51
И аз тва викам обзаложете се на бензин като мене който падне 10 литра бензин тамън си отгоре.... аз 10 литра си сипах от такава дръпка
Абе тоя немога го накарам ама се пуснах с една др мазда 323 с вдигащите фарове 1.8 115 кончета до 3-та държах капак пред него ама при 4-та вече ме издуха много лошо ;(
SandoOne
08-03-2009, 16:52
Ти си като мене и аз бмв-то до 110 го държах и след това ... нема да се косиш маздите са бързи карал и за тва ти каам и са леки също ....
:roll2: голям майтап тая темичка!!
дано не я чете никои от МАЗДА форума,че излагация голяма:bash:
SandoOne
08-03-2009, 17:39
Значи срещу мх 3 незнам батко ма горе глвата предлагам ти срещу голф 1.4 75 или 1.6 110 коня 4 ка мое и с 1.8
AntiLuuP
08-03-2009, 18:48
Абе тоя немога го накарам ама се пуснах с една др мазда 323 с вдигащите фарове 1.8 115 кончета до 3-та държах капак пред него ама при 4-та вече ме издуха много лошо ;(
Пусни се с 1.6 90 коня там шансовете са по големи...
Пускал съм се с такава и я оставям като точка ...
Пусни се с 1.6 90 коня там шансовете са по големи...
Пускал съм се с такава и я оставям като точка ...
Аз добре , че се пуснах с тоя просто за удоволствие иначе много щеше да ме нагруби :rotfl:
:roll2: голям майтап тая темичка!!
дано не я чете никои от МАЗДА форума,че излагация голяма:bash:
Май не е излагация,а просто за спорта.
Като стана въпрос за голфове .. я ми кажете Голф 3 2.0 GTI или както се води колко коня е? Защото точно с такъв се пускахме с един познат и от втора на горе му дърпах с 1 кола на скорост ..
D-I-V-A-K-A
08-03-2009, 23:45
Като стана въпрос за голфове .. я ми кажете Голф 3 2.0 GTI или както се води колко коня е? Защото точно с такъв се пускахме с един познат и от втора на горе му дърпах с 1 кола на скорост ..
Ако не е 16в е 115 кобили, а ако е 16в е 150
SandoOne
09-03-2009, 01:47
3 ките обикновенно са 150 кончета има два модела над тех г60 вр6 мисля ....
интересно е да се теглите с японски и немски там е интригата .... с френските не ...
Ако не е 16в е 115 кобили, а ако е 16в е 150
Явно е 115 , защото съм се пускам със Е36 320i пак 150 коня и го бия също , но Голфа го бих много повече от БМВ-то :)
AntiLuuP
09-03-2009, 14:27
Вентилираните тройки са много малко разпространени, обикновено са си 115кончета с допълнително добавен надпис 16V...
А ЕМо0о нормално е БМВ-то да го дърпаш с по малко
И тези дръпки със кораба майка 166 ли ги правиш 136кончета или имаш някакви бонус екстри:?
Вентилираните тройки са много малко разпространени, обикновено са си 115кончета с допълнително добавен надпис 16V...
А ЕМо0о нормално е БМВ-то да го дърпаш с по малко
И тези дръпки със кораба майка 166 ли ги правиш 136кончета или имаш някакви бонус екстри:?
166 '99 136 коня без никви правеници по двигателя ;) 320 ги 520 и бия :)
AntiLuuP
09-03-2009, 14:39
166 '99 136 коня без никви правеници по двигателя ;) 320 ги 520 и бия :)
Луд... перфектно.... а 520 е тромава торба след 120 до 150 може и да върви ама само толкова....
Луд... перфектно.... а 520 е тромава торба след 120 до 150 може и да върви ама само толкова....
След 60 вече ми гледа багажника ;)
AntiLuuP
09-03-2009, 15:09
След 60 вече ми гледа багажника ;)
Еми ти кво искаш аз имам приятел с Е39 98година 520 и му предлагам да се дърпаме ама той не изявява особени желания, навит е след 150 :rotfl:
Оставете ги вие тия БМВ-та италианското си е италианско ;););) вижте какво става с дупетата с БМВ-тата :D
http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
Transvaal Premier
09-03-2009, 18:57
Оставете ги вие тия БМВ-та италианското си е италианско ;););) вижте какво става с дупетата с БМВ-тата :D
http://www.vbox7.com/play:c7fb7e24
:evil: :choice: малиииииииииииииииии, тоя клип верно е за без комент просто....хаххаха...
:evil: :choice: малиииииииииииииииии, тоя клип верно е за без комент просто....хаххаха...
Песничката е малко :repuke: ама иначе клипчето си е добро . То има подобно клипче и с голфове :rotfl:
AntiLuuP
09-03-2009, 19:47
Песничката е малко :repuke: ама иначе клипчето си е добро . То има подобно клипче и с голфове :rotfl:
http://www.vbox7.com/play:283c89df
Това е клипчето с голфовете, сециално за всички made in РК,имащи бързо голфче 1.3 карборатор на газ с надпис GTI :rotfl:
Kostadin`
09-03-2009, 20:46
Това е клипчето с голфовете, сециално за всички made in РК,имащи бързо голфче 1.3 карборатор на газ с надпис GTI :rotfl:
хахахаха.Ще закарам Алфетата в тая автомивка да й направят "основно почистване" тез каки.Да знаиш само как ще се кефи хаааааахахахахахахахаахах:rotfl:
SandoOne
09-03-2009, 21:57
Тея направо цепат мрака голф - питът един защо голф бе човек ми щото банална сички имат не се троши не ги крадат викам добре само за едно не съм съгласен че не се троши кви ги има не истина ... спорихме един час и накрая нищо не стана и за тва с голфаджии не се разправаям
AntiLuuP
09-03-2009, 22:01
Тея направо цепат мрака голф - питът един защо голф бе човек ми щото банална сички имат не се троши не ги крадат викам добре само за едно не съм съгласен че не се троши кви ги има не истина ... спорихме един час и накрая нищо не стана и за тва с голфаджии не се разправаям
Ми аз наскоро някъде четох че всъщност било адския мит че голфовете са здрави всъщност яко се трошат...:rotfl:
SandoOne
09-03-2009, 22:08
Ми имам един познат с голф 3 Бон джови 1.8 моно инжекция ама с 115 коня незнам що 115 коня имаше двигател като на моя пасат стария само дето неговия голф беше 97 ма и пича целата предница смени помпите и сумати глупости за 2 години
AntiLuuP
09-03-2009, 22:14
Ми имам един познат с голф 3 Бон джови 1.8 моно инжекция ама с 115 коня незнам що 115 коня имаше двигател като на моя пасат стария само дето неговия голф беше 97 ма и пича целата предница смени помпите и сумати глупости за 2 години
еми за кво говорим щото голфа не се троши, а тоя трябва да е 75 коня а не 115 нещо те е излъгал... пък знам ли... може да е бил с повечко лепенки :Bolt:
SandoOne
09-03-2009, 22:31
Не бе той е 90 коня ама имал ауспух Бос километража на Бон джовитата е бял както на Пинк флоид много са измислени 3 ките батко треаше да има Азис
AntiLuuP
09-03-2009, 22:39
Не бе той е 90 коня ама имал ауспух Бос километража на Бон джовитата е бял както на Пинк флоид много са измислени 3 ките батко треаше да има Азис
Ако ме кефи някакъв вид голф тва е единичка кабрио останалите са кенеф... :dunno:
Kostadin`
09-03-2009, 22:51
ако е бил пълна инжекция може,ама 1.8mi са 90 коня
G60 e 160 коня ,а VR6 2.9 e 190 коня /по едно време бях запален по голфовете ,ама се опомних/.
Еми ти кво искаш аз имам приятел с Е39 98година 520 и му предлагам да се дърпаме ама той не изявява особени желания, навит е след 150 :rotfl:
Дай го насам за след 150 ;)
AntiLuuP
09-03-2009, 23:31
Дай го насам за след 150 ;)
Е са като се върне от Гърция че там учи ще го излъжем някак си.... ама нз дали той ще се навие за теб...
Той е и с 2 ПТП-та едното от които доста тежко и вече е прилично страхлив... с Ауди А4, 2002 година 2.5тди със 140 реже задницата на лада и стълб, цяло чудо е че останаха живи.... :no: и след тва със сеат толедо по таван...
Е са като се върне от Гърция че там учи ще го излъжем някак си.... ама нз дали той ще се навие за теб...
Той е и с 2 ПТП-та едното от които доста тежко и вече е прилично страхлив... с Ауди А4, 2002 година 2.5тди със 140 реже задницата на лада и стълб, цяло чудо е че останаха живи.... :no: и след тва със сеат толедо по таван...
Ако се навие навие .. като не здраве да е ;) По-добре да не се правят излишни рискове :)
AntiLuuP
10-03-2009, 00:50
Ако се навие навие .. като не здраве да е ;) По-добре да не се правят излишни рискове :)
E така е аз мога да се пусна с теб на 100м с 50 м преднина :Bolt:
E така е аз мога да се пусна с теб на 100м с 50 м преднина :Bolt:
Имаш лс ;)
D-I-V-A-K-A
10-03-2009, 01:08
Хахахаха това сигурно е химна на голфаджийте :D :D :D
Fahren sie mercedes? Noooo !
Fahren sie opel? Noooo !
Fahren si GTI?? YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHH !!!!!!!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Transvaal Premier
11-03-2009, 18:59
Много се забавлявам баш в тая тема, направо ще ме уморите от смях...:upsidedwnsmiley::clap:
Kostadin`
11-03-2009, 20:44
Fahren sie mercedes? Noooo !
Fahren sie opel? Noooo !
Fahren si GTI?? YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHH !!!!!!!
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
да видиш само как го взех тоя Голф,що няма и Fahren sie Alfa ???Тогава аз и всички от форума: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHH !!!!!!!
SandoOne
11-03-2009, 22:40
в големи голфове не съм се возил в 4 ка 1.4 16ви в 3 ка 1.8 МИ .... кенефи са отвсекъде
AntiLuuP
11-03-2009, 22:53
в големи голфове не съм се возил в 4 ка 1.4 16ви в 3 ка 1.8 МИ .... кенефи са отвсекъде
Ми нормално ето гледай за кво си говорим
http://www.youtube.com/watch?v=h9jFA0F0oCU
SandoOne
12-03-2009, 11:02
:) Ми така са
Kostadin`
12-03-2009, 14:15
Ми нормално ето гледай за кво си говорим
http://www.youtube.com/watch?v=h9jFA0F0oCU
Че тоя голф 33-ка 1.3 boxer ще го накаже...
ALFA ROMEO FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AntiLuuP
12-03-2009, 14:39
Че тоя голф 33-ка 1.3 boxer ще го накаже...
ALFA ROMEO FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами точно щото голфовете са бързи ... :phone:
SandoOne
12-03-2009, 15:45
Знам един бърз ама много малко има такива Голф 2 Г60 160 коня тоя е добър или Р32 тва са другите са бавни гермаците четах в едно списание са искарали 5 с 620 коня ама не разбрах каква дали е ВР6 или Р32 ма като цяло е дурвена кола няма смисъл от коментар ... 100 пъти джета или пасат предпочитам пред голфа
четах в едно списание са искарали 5 с 620 коня ама не разбрах каква дали е ВР6 или Р32
щяха да правят W12, 650 коня, даже го тестваха в Топ Гиър ама не стигна до пазара
Kostadin`
13-03-2009, 20:46
http://www.youtube.com/watch?v=EWLFGPl1Kdk&feature=channel_page бусаджиите сме така... немеца от подписа някой ден ще стане така....
Това е клипчето с голфовете, сециално за всички made in РК,имащи бързо голфче 1.3 карборатор на газ с надпис GTI
ами всъщност това имах в предвид но и твоето става :D:D:D http://www.vbox7.com/play:4beede9b
AntiLuuP
16-03-2009, 18:28
ами всъщност това имах в предвид но и твоето става :D:D:D http://www.vbox7.com/play:4beede9b
Първия рацер с червената стрела, къде го засече бимката е Пловдивско дупе :hump::go::jumping::hi_temerature::shocked::busted _cop:
Първия рацер с червената стрела, къде го засече бимката е Пловдивско дупе :hump::go::jumping::hi_temerature::shocked::busted _cop:
хахахаха смятай ами незнам човек аз не съм го правил този клип
SandoOne
18-03-2009, 20:45
М/у другото днеска се пробвах с една S класа 350 Турбо дизел направих го смешен модел 95 Обаче ....
М/у другото днеска се пробвах с една S класа 350 Турбо дизел направих го смешен модел 95 Обаче ....
Ха-ха-ха браво на теб показал си на гадния Немец какво е Италианска бигачка :th_up:
Хехе, тоя танк и с велосипед ще го дръпнеш бе:choice:
Хехе, тоя танк и с велосипед ще го дръпнеш бе:choice:
Аз съм се пробвал с 250 турбодизел на ускорение 120-200 бях мнооооого пред него :D иначе ML 270 CDI съм се закачал с такъв - резултата беше - дърпам го в началото .. след 100 вече ме издухва :(
Ха-ха-ха браво на теб показал си на гадния Немец какво е Италианска бигачка :th_up:
когато направиме автомобил от тоя клас,тогава ще се сравняваме с гадния немец...прекалявате,заглавието на темата е Алфа срещу Мазда,отварям да разгледам темата и пак се говори за голф2-ки:hmm:
когато направиме автомобил от тоя клас,тогава ще се сравняваме с гадния немец...прекалявате,заглавието на темата е Алфа срещу Мазда,отварям да разгледам темата и пак се говори за голф2-ки:hmm:
Ами то ясно немога да бия голямата мазда дет е 136 кончета ама тая дето е 115 катъра до 100 я дърпам ;) :Bolt:
Ти не се прай тука на много точен , че щеше да звъниш тая седмица !!
Ти не се прай тука на много точен , че щеше да звъниш тая седмица !!
гледай го нашия,опитвам се да чета морал а той:spell:
SandoOne
20-03-2009, 20:06
Не бе знам че е алфа срещу мазда ама ушким дръпки 8-)
Не бе знам че е алфа срещу мазда ама ушким дръпки 8-)
:bravo::clapping::clapping::clapping::drive::rotfl ::go::go::go:
не е ли важното да става лафа :):):) се дръпки и все е алфа срещу нещо измислено
SandoOne
21-03-2009, 00:42
да бе точно батко да лафиме :) за дръпки малко и аз се вманиачих преди не се бегах толкова с пасата малко коли дърпах
Тук няма какво да се говори маздата е мнооого сериозна 1.8, а за 2.0 няма да говоря, но те не са страшни 2,3 са с такива двг. в БГ :)
SandoOne
21-03-2009, 16:50
Тук няма какво да се говори маздата е мнооого сериозна 1.8, а за 2.0 няма да говоря, но те не са страшни 2,3 са с такива двг. в БГ :)
Знай че японските никога не са били по бързи от италианските няма и да бъдат .... 2.0 , 2.3 може да се дърпат с 2.0 , 2.5 В6 такаче пак ще ги:smackbum:
Знай че японските никога не са били по бързи от италианските няма и да бъдат .... 2.0 , 2.3 може да се дърпат с 2.0 , 2.5 В6 такаче пак ще ги:smackbum:
Опа, опа...
По-кротко, че ми лъха на сектантство. :choice:
Няма лошо, да си обичаме, поддържаме и защитаваме любимата марка, ама малко обективност никога не е излишна. ;)
Опа, опа...
По-кротко, че ми лъха на сектантство. :choice:
Няма лошо, да си обичаме, поддържаме и защитаваме любимата марка, ама малко обективност никога не е излишна. ;)
точно за това говоря и аз :online2long::beer:
SandoOne
21-03-2009, 22:14
Не бе батко карал съм същиа клас като 156 цата мазда само дизел беше Мазда 6 2.0 ЦДИ 120 коня 2005 година е не по бърза примерно от 2.4 ЖТД-то кво и да ми говорите ....
:tooth: уаха маха вчера се дръпнах с една хонда кончерто 1.5 90 катъра и познайте какво се случи :firstprize: :firstprize: :firstprize: още на 1-ва я взех с 1 кола и нещо а пък на 3-та не му виждах фарците
А после пускаха ли си със включени фарове и радио, че ми стана интересно :pokey:
Много мисля си се объркал. А и ако не знаеш любимата ни марка има двигатели САМО до 250 к.с.
Можеш да се загледаш и във спортната версия на Мазда 3 само за справка. (За да не търсиш Mazda 3 Turbo MPS - е 260 к.с.)
Мой приятел караше едно време една Мазда 323 1.5 с два карба - 82г. и разните Голфове и други подобни ги прескачаше, е вярно че беше и с вентилатор колицата, но много навървяваше.
Забравих, че имат и 1-2 други модела с ВАНКАЛОВ двигател - 1.3 - 250 к.с.
Японците правят УНИКАЛНИ БЕГАЧКИ - Субару Импреза, Лансер ЕВО, Скайлайн, GT-R и и други такива, които може само клас суперавтомобил да им се противопоставят.
ital_fen
22-05-2009, 13:33
Ама и ти не си много прав :) нашата марка има коли над 250 коня :)
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/alfa-romeo/159/
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/alfa-romeo/spider/ тези не са за подценяване :)
Може и да са на кантар конете но пак са повече от 250 :)
Е, имаме и 8C Competizione, ама тя пък с двигател на Маserati/Ferrari. :whistle:
Вярно, не са 250, а 260 к.с. пак не са кой знае какво.
А относно марката - Алфаромео има ЕДИН актуален модел с 4/5 врати пък какво искат да пишат сектантите.
lamborghini miura sv
22-05-2009, 22:24
абе за Голфовете специално Голф 3 е мн. калпав , даже от Ауто Билд , дето падат малко шовенисти го признават. Не по-здрав от Астрите и 19-ките , а пък е 2 пъти по-скъп и частите му са по-скъпи. Но по-принцип за 15 годишните кошници дето се карат у нас е по-важно как е поддържана ...
lamborghini miura sv
22-05-2009, 22:39
ами Алфа си е Алфа. Скоро МиТьо ГТА и 159 1750 ТБА трябва да дойдат у нас. 240 к.с. от 1,8 никак не са зле. И дано изкарат по-бързо и наследника на 147... Не че мен ме грее много де. Като тръгна да си купувам алфа сигурно ще е 10 годишна
И Алфа имат модели над 250 коня, даже 400 имат И то не става дума за 8С , а за Аутоделта
Еми така си е брато,159-ката турбо ще е страшна,ти се стягай за алфа ей:clapping:,аз си останах само с черната вече.
Stefan Caromov
23-05-2009, 00:45
мазда мх3 ?!?
ми те такоа животно , 1.6 май или1.8 шестак ,вади огън през ауспуха .... карах такова ,един приятел от надежда има ,направо не стои на пътя ........да не кажа ,че и с моята алфа ненам шанс
Mitko_155
23-05-2009, 01:09
Японците правят УНИКАЛНИ БЕГАЧКИ - Субару Импреза, Лансер ЕВО, Скайлайн, GT-R и и други такива, които може само клас суперавтомобил да им се противопоставят.[/QUOTE]
А като са толкова велики тия ми ти японки, можеш ли да ми кажеш каде и какво са спечелили по писти, ралита и т.н. повече от италианските марки.
п.п: извинявам се за спама
Absente_
23-05-2009, 04:06
Японците правят УНИКАЛНИ БЕГАЧКИ - Субару Импреза, Лансер ЕВО, Скайлайн, GT-R и и други такива, които може само клас суперавтомобил да им се противопоставят.
А като са толкова велики тия ми ти японки, можеш ли да ми кажеш каде и какво са спечелили по писти, ралита и т.н. повече от италианските марки.
п.п: извинявам се за спама[/QUOTE]
хаха тва беше много тъпо изказване , специално за Рали-тата :shock:
п.п: извинявам се за спама
Според това дето си казал => че не знаеш и кой е Колин Макри, което е се едно да не си чувал и за Шумахер :chair:
SandoOne
23-05-2009, 12:01
п.п: извинявам се за спама[/quote]
Глупости ... ще ти дам пример на лансер ево 9 може да слошиш ГТА 3.2 156 ца и алфата ще го бие :)
скайлайна го сравни с Мк-ларан или Ферари или с Некое Мурселаго .... просто япоските са бързи но не достатъчно бързи :go:
Глупости ... ще ти дам пример на лансер ево 9 може да слошиш ГТА 3.2 156 ца и алфата ще го бие :)
скайлайна го сравни с Мк-ларан или Ферари или с Некое Мурселаго .... просто япоските са бързи но не достатъчно бързи :go:
Браво Ево 9 от 0-100 е за 5,7 сек., а 156 ГТА за 6.3 :go:
А за Ево 10 не говоря, защото е 300 к.с. модел 2008г. А 156ГТА, май не се произвежда от 3-4 години.
п.с. Возил съм се в Ево 10 и е една от най евтините класически бегачки и наистина е един великолепен автомобил.
Да не говоря, че Ево 5 дава под 5 секунди до 100 км.
Друг пример е новото Клио РС което е 2.0 16В без турбо и ще отнесе всяка Алфа, (махам 8С) защото просто не е Алфа. Говоря за сток кола.
Спри се със сектантските неща. Колите са ни готини, но не са толкова бързо колкото ни се иска. Просто дизайна на колите ни води до един доста голям проблем - тежестта, а там има голяма разлика.
Браво Ево 9 от 0-100 е за 5,7 сек., а 156 ГТА за 6.3 :go:
А за Ево 10 не говоря, защото е 300 к.с. модел 2008г. А 156ГТА, май не се произвежда от 3-4 години.
п.с. Возил съм се в Ево 10 и е една от най евтините класически бегачки и наистина е един великолепен автомобил.
Да не говоря, че Ево 5 дава под 5 секунди до 100 км.
Друг пример е новото Клио РС което е 2.0 16В без турбо и ще отнесе всяка Алфа, (махам 8С) защото просто не е Алфа. Говоря за сток кола.
Спри се със сектантските неща. Колите са ни готини, но не са толкова бързо колкото ни се иска. Просто дизайна на колите ни води до един доста голям проблем - тежестта, а там има голяма разлика.
Брера 3.2 Q4 пада и то не с малко от 350Z има го документирано :) Колите са един клас и почти еднакви килограми .. японците правят наистина бързи коли , но пък италиянците се ограничават в кубатурата - иначе знаеш ли какво биха могли да направят :go: ;)
Брера 3.2 Q4 пада и то не с малко от 350Z има го документирано :) Колите са един клас и почти еднакви килограми .. японците правят наистина бързи коли , но пък италиянците се ограничават в кубатурата - иначе знаеш ли какво биха могли да направят :go: ;)
Според мен са си и прави. Като искаш бърза италианска кола си визмаш просто емблема конче или тризъбец. Там поне няма малолитражки :go: а и индивидуалността която придават е нещо изключително.
скайлайна го сравни с Мк-ларан или Ферари или с Некое Мурселаго .... просто япоските са бързи но не достатъчно бързи :go:[/QUOTE]
А бутан скаилаин срешту Ферари?
Mitko_155
23-05-2009, 15:49
Според това дето си казал => че не знаеш и кой е Колин Макри, което е се едно да не си чувал и за Шумахер :chair:
А ти и колегата абсенте да сте чували да си чували за Ланча Делта Интеграле???????????(в предишния ми пост имах в предвид други италиански марки, не само Алфа Ромео тъй като колегата georgyg даде за пример и няколко японски марки)
п.c: повече няма смисъл да пиша , че много се отплеснахме:grin:айде със здраве.
SandoOne
23-05-2009, 21:53
Тойота Супра и Мицубиши Елклипс тва са колите от японските ....
Stefan Caromov
23-05-2009, 23:52
Дааа бе , ами еволюшъните ?
Ами хонда S2000
ами нисан скайлайн
ами нисан силвия
ами субару импреса сти ,или wrc
толкова японски коли има....че няма да ми стигне мястото да ги пиша
Хората са казали ,искаш ли резачка ,или италиянско ,или японско
тошо така + скайлайна хмм... как звучи на БГ скай-лайна :rotfl:
SandoOne
24-05-2009, 01:34
тошо така + скайлайна хмм... как звучи на БГ скай-лайна :rotfl:
Дам само че се опитах да резна една супра английска регистрация и 2 ра вече беше на 3 коли пред мене че не беше нова модел 95 ,6
Дам само че се опитах да резна една супра английска регистрация и 2 ра вече беше на 3 коли пред мене че не беше нова модел 95 ,6
Е то най-малкия двигател е към 100-150 к.с. повече от твоята :kiss: та какво очакваш от такъв двубой.
п.с. Еклипс-ите имат и разни двигатели от сорта 2.4 бензин - със 140 к.с. което не е нещо сензационно.
А що не ходите да хапнете малко ориз, а? За кой "колин макри" да сме чували - за 1-цата или 2-ката на Сони ПС? Айде аман от оризо-поколонници в нашия отбор - колко титли има "макри"??? 1 ли колко ли??? Ауу и викаш Ево 10-ката по-гоумеа ралта от Ево 9-ката, а?
ае брат бат мадър факър ко караш ти бре :super:
аз имам такава и те придизвиквам :starwars: да видиш за какво става на въпрос
пиши ми на danilo@mail.bg
SandoOne
24-05-2009, 22:34
ае брат бат мадър факър ко караш ти бре :super:
Иска ми се 3.2 да карам ама .... Но Мъний
valio 323
30-05-2009, 09:29
Има ли резултат.....въпреки че ми е ясен.Много дърпат тия Мазди особенно в по-големи обороти
Има ли резултат.....въпреки че ми е ясен.Много дърпат тия Мазди особенно в по-големи обороти
Право... на 1.8 V6, прекъсвача обръща 8к оборота!!!
SandoOne
30-05-2009, 15:17
Право... на 1.8 V6, прекъсвача обръща 8к оборота!!!
Удря прекъсвач на 8000 :shocking: верно ли бе
Удря прекъсвач на 8000 :shocking: верно ли бе
Mда, а ако ти се занимава, може да си намериш клипчета на един друг "японски боклук", Honda S2000, да видиш неговия прекъсвач къде е. :evil:
SandoOne
30-05-2009, 15:27
Mда, а ако ти се занимава, може да си намериш клипчета на един друг "японски боклук", Honda S2000, да видиш неговия прекъсвач къде е. :evil:
Вярвам ви нема смисъл ..... . Той алфите наще след римап не мога на 8 да прекъсват
Вярвам ви нема смисъл ..... . Той алфите наще след римап не мога на 8 да прекъсват
Eй тук се вижда. :D
Honda S2000 (http://www.youtube.com/watch?v=vCs9QCPKnwk)
И още малко тема за размисъл:
S2000 0-260км/ч. (http://www.youtube.com/watch?v=n9OyO-b_S-0&feature=related)
Тази кола просто е - :bowdown:
SandoOne
30-05-2009, 15:38
:respect::shocking:
Ммда, аз скоро се возих в една хонда 160. След 5-6000 все едно някой и бие шут отзад и така до прекъсвач, т.е. 9000 оборота. При превключване на втора колата не може да хване пътя и си оставя гумите на асфалта. Втек....:evil:
dilian alfa gtv
30-05-2009, 16:15
Ммда, аз скоро се возих в една хонда 160. След 5-6000 все едно някой и бие шут отзад и така до прекъсвач, т.е. 9000 оборота. При превключване на втора колата не може да хване пътя и си оставя гумите на асфалта. Втек....:evil:
колега тази хонда с кой мотор В-тек беше защото са 2
1-125кс
2-162кс
аз съм карал с големия ДВГ и мога да кажа това не е кола а мотор и като ускорение и като звук.но са много редки с по-мощния мотор
Големият vtec - 160коня, т.е. vti, но има и леки модове.
айде аз чакам с моята маздичка 323F 1.8 16V GT,айде тя е възрасничка.Къде е колегата от Търговище.Ще поканя и един приятал да се пробва са хондата http://vbox7.com/play:09abef56 (http://vbox7.com/play:09abef56)
айде аз чакам с моята маздичка 323F 1.8 16V GT,айде тя е възрасничка.Къде е колегата от Търговище.Ще поканя и един приятал да се пробва са хондата http://vbox7.com/play:09abef56 (http://vbox7.com/play:09abef56)
Ако е на това клипче твоята ми се струва че леко наистина и е западнала силата.Не може такива обороти а такава малка скорост за толкова дълго време.
Без лоши чувства,просто го изкоментирах.
Все ми е на ума, че е сток както пише, с тия над 8000 оборота, при условие, че лютеницата започва от 7000. :)
Ами ... ако си прочел всичко би трябвало да знаеш , че вече неискам да се дърпам с такива коне :pizza: аз с ония бях навит щот е ламер и неможе да кара иначе колата е къде къде от моята алфа . бях написал , че се пуснах с една др. мазда 1.8 която е 115 коня ако твоята е такава съм надъхан но ако е 6 цилиндровата няма смисъл да се излагам :respect:
punto gt
31-05-2009, 01:04
не се претисняваи не е 6 цилиндрова 4 ри е :spiteful:
не се претисняваи не е 6 цилиндрова 4 ри е :spiteful:
ами колко катъра е ??? :whistle::whistle::whistle:
1.8 16V 4 цилиндрова като тази дето си се пускал,ако изкаш даже на газ ще карам :spell: ,с вдигащите фарове
стокова е хондата 1.8 16v 169k,c. само таблото е от друга сивик.тя заводски 8200 обр. прекъсвача
Ако е на това клипче твоята ми се струва че леко наистина и е западнала силата.Не може такива обороти а такава малка скорост за толкова дълго време.
Без лоши чувства,просто го изкоментирах.
146 Dream - като ти се скъса маркуча на хидравликата - 100лв, да ти изгори бензиновата помпа - 400лв нова, да си сложиш главата в чувала и да си купиш алфа - безценна простотия 156 Dream - да ти се скъса жилото на съединителя и да го смениш целия - 700лвНе че нещо, ама вие в клуба на италианските гробници какво очаквате да ви кажат че поддръжката е скъпа?
От какво боледуваш?! :doctor:
От какво боледуваш?! :doctor:
От скъсано жило на съеденителя :notworthy:
Тази тема отдавна се изчерпа, а и като гледам всички се гониха и видяха резултатите :goodnight:
От скъсано жило на съеденителя :notworthy:
Тази тема отдавна се изчерпа, а и като гледам всички се гониха и видяха резултатите :goodnight:
Много вярно . Ако някой ще се пуска с някой да го прави и да пише кви са тея жила по 293875 лв. остава и за сутиени да почнем да си говорим в тая тема :wierdo::wierdo::wierdo:
hondoman
04-06-2009, 16:01
Колега нямаш никакъв шанс дори и шофера да е некадърен и да тръгва с яко палене на гумите тая мазда може да се конкурира с 155 коньова да речем 156-ца и пак не е сигурно 156-та да я бие
Колега нямаш никакъв шанс дори и шофера да е некадърен и да тръгва с яко палене на гумите тая мазда може да се конкурира с 155 коньова да речем 156-ца и пак не е сигурно 156-та да я бие
:D ха-ха-ха недей така бе колега тая мазда е 136 коня и съм сигурен , че ако ДВГ-то ми е 1.8 144 кончета ще ми диша прахта ;) щото знам колко вървят и 2-те :clap::clap::clap:
punto gt
05-06-2009, 00:31
точно тая мазда няма да можеш да я биеш даже и с 1.8тс стига маздата да е в добро състояние
SandoOne
05-06-2009, 11:01
точно тая мазда няма да можеш да я биеш даже и с 1.8тс стига маздата да е в добро състояние
А с 2.0 ТС няма да бие стига да е в добро състояние :bouncing_smiley: хонда може ама мазда много се съмнявам
е добре щом казвате :)
:D ха-ха-ха недей така бе колега тая мазда е 136 коня и съм сигурен , че ако ДВГ-то ми е 1.8 144 кончета ще ми диша прахта ;) щото знам колко вървят и 2-те :clap::clap::clap:
айде да правим гонката и да вдим какво ще стане:strong:
айде да правим гонката и да вдим какво ще стане:strong:
нямам колата колега :( иначе съм на линия винаги
meto1973
20-06-2009, 20:13
такава бих с 2 коли моя савет е да нея подценяваш
thecleaner
21-06-2009, 01:57
айде да правим гонката и да вдим какво ще стане:strong: от кой град си колега ?
Кат стана дума за Мазди, вчера една Мазда 3 2004г. хечбек падна с кола и половина на 400м от мен. Двигателя и е 2.0, 4 цилиндъра Боксер 150 коня, с генерация и чисто нови гуми. Много красива и приятна кола за каране. :gay[1]:
Кат стана дума за Мазди, вчера една Мазда 3 2004г. хечбек падна с кола и половина на 400м от мен. Двигателя и е 2.0, 4 цилиндъра Боксер 150 коня, с генерация и чисто нови гуми. Много красива и приятна кола за каране. :gay[1]:
Mazda нямат боксер. Редови е бил.
DiStefano
26-06-2009, 10:33
ъхъ .. имат винкел :shutup: ... ъъ ванкел да кажа .. роторен
ъхъ .. имат винкел :shutup: ... ъъ ванкел да кажа .. роторен
Винкелите ги слагат на RX8(1.3 - 231 коня 9к оборота) Не съм дигал капака, но по думите на собственика беше боксер. Звука беше нисък и красив, но не звучеше, като боксер! Измамили са ме :p
punto gt
27-06-2009, 00:25
колега едва ли е била и 2.0 щом са я мислели и за бохсер смятаи :shocking: от японките само субаро првят бохсери и то добри
стана ми интересно, може ли снимки :clapping::big_love:
стана ми интересно, може ли снимки :clapping::big_love:
Какво пък ти е толкова интересно?!
Ето ти снимка: http://blogs.edmunds.com/straightline/mazda3DI2literengine.jpg
Какво пък ти е толкова интересно?!
Ето ти снимка: http://blogs.edmunds.com/straightline/mazda3DI2literengine.jpg
Не съм дигал предния капак за да ви кажа как изглежда!
колега едва ли е била и 2.0 щом са я мислели и за бохсер смятаи :shocking: от японките само субаро првят бохсери и то добри
За Субаруто е ясно...
Моля темата да бъде закрита . Благодаря предварително