Log in

View Full Version : Някакво BMW

oem
28-02-2009, 12:23
Днес на спящ полицаи по главна улица гледам зад мен се задава бързо BMW 7-ма серия след 2000 година. Гледам дава ляв мигач, аз тъкмо слагам 1-ва и ГААААААЗ. Оно се беше засилил и мина през полицая без да намаля. На 300 метра някъде чак успя да ме изпревари.

И не видях с какъв мотор беше, ама се накефих максимално шото оня гледаше като втрещтен и ми правеше некви намеци подобни на "ще ти разбия мутрата лапетиьо" :roll2:

EDIT: Сега видях. Е65 е 7-цата.

RoMAN
28-02-2009, 13:50
Днес на спящ полицаи по главна улица гледам зад мен се задава бързо BMW 7-ма серия след 2000 година. Гледам дава ляв мигач, аз тъкмо слагам 1-ва и ГААААААЗ. Оно се беше засилил и мина през полицая без да намаля. На 300 метра някъде чак успя да ме изпревари.

И не видях с какъв мотор беше, ама се накефих максимално шото оня гледаше като втрещтен и ми правеше некви намеци подобни на "ще ти разбия мутрата лапетиьо" :roll2:

EDIT: Сега видях. Е65 е 7-цата.

Много мразя така някой да ми се прави когато опитам да изпреваря...Особено на дълъг път има такива лайнари, дето ми се пънат, a отсреща коли се задават. Заради такива лиготии може катастрофа да стане. Много неколегиално.

oem
28-02-2009, 13:58
Много мразя така някой да ми се прави когато опитам да изпреваря...Особено на дълъг път има такива лайнари, дето ми се пънат, a отсреща коли се задават. Заради такива лиготии може катастрофа да стане. Много неколегиално.

Неее нямаше никой да идва отсреща, нито хора да пресичат. Иначе наистина некоректно от моя страна, ама той се запаенти и си личеше, че искаше да ми покаже нещо :)

fnt
28-02-2009, 14:08
Радвай се, че само с намеците сте се разминали. Може да е бързал. С тази постъпка не правиш точки на Алфата :innocent: (Не те критикувам)

acko88
28-02-2009, 15:32
Това не е тема за тоя раздел....

oem
28-02-2009, 16:38
Радвай се, че само с намеците сте се разминали. Може да е бързал. С тази постъпка не правиш точки на Алфата :innocent: (Не те критикувам)

Не бе, аз намалих после и му дадох път на човека. Не съм от ония "лайнари" както се изказа колегата по-горе.

mirchozo
28-02-2009, 16:51
e кво ти пречеше да го пуснеш пък после кат искаш си мерете пиш.....те
утре тая простотия ще я направиш на друго място без да се усетиш кат те грабне адреналина и току виж някоя кола насреща без да си забелязал от зяпането в оборотомера и огледалото
нищо лично но постъпката ти далеч не е за уважение

RoMAN
28-02-2009, 16:58
Не бе, аз намалих после и му дадох път на човека. Не съм от ония "лайнари" както се изказа колегата по-горе.

Нищо лично, не говоря конкретно за теб понеже не си ми го правил ти този мръсен номер. Препорървам ти да кажеш на някой модератор да изтрие или да заключи темата, защото няма да се стигне до хубави отзиви. Не си беше за хвалене тая постъпка. И да караш внимателно :rosso_spider:

oem
28-02-2009, 19:36
Неее не, не разбирате. Аз рядко правя такива неща. И съм много внимателен.

ne0
28-02-2009, 19:38
ТАКИВА ТЕМИ ЩЕ СЕ ТРИЯТ А ПОСТВАЧИТЕ НАКАЗВАТ ;) !