View Full Version : Срещи на колегите със 164 и снимки
Малко снимки от първата среща, 28.02.2009.
Който друг е снимал, да качва също.
По-нататък Боби ще ги качи в реален размер някъде.
Браво на фотографа :clapping: Мисля, че се получи добре. Трябва да го измислим графика на срещите. Предлагам да редуваме местата всеки да предложи място в квартала му и така.
А до Варна или поне средата на България дали ще стигнете , че София ми идва мноого далече .
Иначе много добра среща се е получила като гледам . :static::static::static:
Добре беше! Най - важното е, че сложихме началото! И е приятно да си част от някаква общност, поне за мен. :)
Иначе има идея някъде до Пловдив да се ходи, но пак не е много близо до Варна...
Как съм изпуснал бе? Казвайте, че аз нещо...
nachkata
03-03-2009, 01:14
Добре сте си изкарали хапка пиика.
Колеги,да ви питам откъде сте влезли с колите ,някви ограждения гледам по снимките,допреди около 2 седмици нямаше нищо,през Крали Марко може ли да се мине?
Не знам кое е Крали Марко, но плътно до сградата се минава. През една бариера и после около залата.
Колеги,да ви питам откъде сте влезли с колите ,някви ограждения гледам по снимките,допреди около 2 седмици нямаше нищо,през Крали Марко може ли да се мине?
Да,през Крали Марко се минава.
Хубава среща, хубави хора, хубави коли. :-D
up :waving::clap2::drive::go::go::go:
Колеги кога ще има нова среща,вече оправих кораба и ако пак се строши напът за срещата или фащам градския транспорт или 33-то и идвам:biker:
leketo84
15-03-2009, 00:52
Колеги много ви е била хубава срещата:naughty: ! А и колиците си ги бива доста снимки сте направили браво ! :yes:
Ми а кажете кога де и аз съм на линия :wow:
Колеги този месец датите и дните се повтарят като миналия, та мисълта ми е няма ли да е хубаво да направим нова среща на 28.03.09?
Аз няма как да доида , отивам на разпивка в Рибарица :D :D
какво ще кажете за Билата в Надежда както беше предложил преди колегата abarth
Аз съм на раота на 28-ми.Мога да мина след 22:00:pimp:
при толкова неможещи дайте да измислим друга дата
iv4oto_77@abv.bg
24-03-2009, 11:15
29 -ти на билата в надежда ли / в колко часа / ?
А какво ще кажете за 26 ти четвъртък ? вечерта?:picnic:
Четвъртък е работен ден за повечето де да знам...
п.п. Колегата Абарт готов ли е със заведение :beer:
и за мен е работен, но вече не се стъмва рано , а и 19 часа ми се вижда приличен където и да било (въпреки че Надежда ми се вижда далечна)
19 часа си има стабилни задръствания,а в надежда се сещам за разни заведения,но не знам дали ще има места :roll:
Аз съм свободен за утре вечер.Относно задръстванията в 19:00 все още си ги има.
колеги да ви помоля като се разбере кога ще е срещата със сигурност ще можели някой да ми прати смс със мястото и часа ,че ми е спрян нета и сега пиша от работата а съм няколко дена почивка ,мерси предварително 0886518408 Тони
Колеги какво става ще има ли среща?
Аз така като гледам, чак другата неделя ще мога да почивам.
Събирахте ли се или остава за 28или 29?
Аз поне не ходих никой не потвърди. Трябва по-отдалече да правим организацията. Казвайте за 29 примерно кой може и кой не, ако не друга дата.
За идната неделя какво ще кажете? 5-ти април? За Надежда примерно?
iv4oto_77@abv.bg
30-03-2009, 22:26
става може и по рано / следобед / :super:
За идната неделя какво ще кажете? 5-ти април? За Надежда примерно?
3ти , 4ти и 5ти съм на работа . Иначе Надежда ми е много оферта !
4-ти април - събота - 13-14-15ч - примерно - къде?
Отпада значи?! :lupe:
Да пробваме тогава другата събота и неделя? 11 или 12 април?
:smackbum:Ей... несериозна работа!
То поне всеки да беше казал може или не... а то никакво участие. :hehe:
Колеги намерих едно чудесно паркингче за нашите красавици, на 2 етажа е. Паркинга е на магазин Кауфланд (до затвора) имам предвид точно втория етаж а около него има куп заведения.
Мда, в Банишора. Там всеки вторник има срещи на италауто форума. :devil:
За съжаление не бях наличен известно време но сега съм тук. 11-12.04. ме устройва :yes:
Мен ме устройва 4 и 11-12.
didod би ли ударил един звън, ако решите със сигурност кога и къде.
Аз лично бих се насрал от кеф да видя 10-15 164-ки.
Айде да се съберем повечко мамуни.
Ми дотук 3-ма ставаме, вероятно и Боби да броим. Кажете къде. И кой ден.
И аз за сега съм свободен на 12 ти , предложете час, :offtopic: искате ли да си направим едно :BBQ: :picnic: на някой от близките язовири 40-50км
Ясно, че неделя. Къде и в колко часа?
За цял ден за барбекю няма да ме пуснат. :)
Какво ще кажете в 16:00 на картинг пистата в Карсно село?Да врътнеме по няколко обиколки и после да седнеме в някоя близка кръчма.:go:
Дай карта. 16:00.
И на мен ми се излиза от София, ама нямам нищо като идея...
И ако може до довечера да реши, че да си планирам нещата. :)
И последно - за всички с мотроник М1.7 - ще закачим тутурутката да видим кое какво е. :)
http://www.karting-bg.com/index_bg.html
Ето го сайта.Може да отидеме и на езерото преди Долни Богров.Изглежда приятно,но идея си нямам какво ще правиме там.:dunno: Може и на Панчаревското езеро.Там има и два полигона.
То в панчарево има и кръчми по центъра, с паркинг. Т.е. съм ЗА.
Боби, красна поляна и красно село малко не са близо. :jumping:
Има вариант и аз да се присъединя , обаче наистина да се реши мястото и часът , че да знаеме кво правиме . Тъкмо ще изнудя Боби да метне едно око на моята лодка че се е разтекла бая ...
Абе село ли е,поляна ли е за мен са все едно.Така или иначе винаги ги бъркам.:busted_cop:
Относно Панчарево... то няма да е в Панчарево ами съседното - Кокаляне.Там може да се слезе покрай реката и там са и полигоните.Относно кръчмата после...Там знам само една,но не е много хубава.Ако някой знае някоя подходяща в Панчарево ще е добре.
То и да мятам и да не мятам очи още от сега си знам какво ще видя.Течове от всякъде на всичко.:Tease:
Като за последно аз предлагам в 16:00 на Полигона в Кокаляне долу при реката??
Аз съм съгласен, ама да се чакаме някъде, че не го знам тоз полигон. :balloon:
Аз съм съгласен, ама да се чакаме някъде, че не го знам тоз полигон. :balloon:
ее като видиш много пушек , дим и сажди ... значи си в правилна посока ... по точно че съм пред теб :D
Ще се намерим няма страшно ! Гришата ще идва ли , че ние с него може комплект да доидем...
Ко сте мераклии да ви вода над Кокаляне на поляна. Много готино място - тихо и спокойно.Че ни требат бира и одеяла. Ако сте навити - нека сберем десетина 164 на поляна. Мисля, че ше ви ареса. Ако не ви ареса - ше черпите бира :metal:
Па преди това може и до полигон да одим.
Ко сте мераклии да ви вода над Кокаляне на поляна. Много готино място - тихо и спокойно.Че ни требат бира и одеяла. Ако сте навити - нека сберем десетина 164 на поляна. Мисля, че ше ви ареса. Ако не ви ареса - ше черпите бира :metal:
Коя поляна?Да не е тази горе на върха по пътя за казармите?
Само да има път. Че не съм с офроуд. Аз ще дойда с Боби, така че се разбирайте къде. :Tease:
Приведствам идеята!
Хайде да се съберерем в центъра, на Солни пазар (паркинга до КНСБ (високата сграда)) в 11 часа и заедно да направим колона до Кокаляне къдедо има и полигон и кръчмичка и прекрасна природа.
Само се разбираме и нищо не правиме колеги,казвайте къде и кога :)
Утре, Кокаляне, 16:00. И там ще видим къде вече. :shocking:
Аз ще хвана Боби за водач, че да не изгубя. :)
Знаете ли го останалите къде е?
аз не го знам хайде да тръгнем от София заедно :roll:
Ако искате среща на ОМВ-то на изхода от София посока Самоков в 16:00 и после да отидеме на там.
Пак предлагам:
Yesterday 19:54
Nasko Приведствам идеята!
Хайде да се съберерем в центъра, на Солни пазар (паркинга до КНСБ (високата сграда)) в 11 часа и заедно да направим колона до Кокаляне къдедо има и полигон и кръчмичка и прекрасна природа
ако някой незнае къде е парига да ми се обади 0896047057
Аз лично преди обяд имам задачки малко...
Иначе даже поизмих колата малко вчера. :jumping:
аз не го знам хайде да тръгнем от София заедно :roll:
Аре заедно да тръгнеме Гриша , другия вариант е аз да отида направо на ОМВ след карулката което е . Ти как смислиш ?
Последно срещата е в 15:30 на ОМВ-то на караулката.Надявам се че промяната на часа няма да затрудни някого.Ако не е кажете.
За горублянското омв ли говорим или това на пътя за панчарево?
За това с/у Ванто трейд.На ъгъла на околовръсното и самоковско шосе.
ok, 15:30 но ако някой иска преди това да тръгнем от центъра (аз ще тръгна от красно село ) да ми се обади, да сме си в колона :bounce8:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=297c51203e5ccf719df4cb4d7d2b6e09&tip=1&initsearch=1
Ето карта.Подминавате пазара за коли и карате по пътя докато не стигнете околовръсното.Пресичате го и ОМВ-то е вдясно.
Аз за съжаление пропускам днес. Кочината е в бокса, а на другата не и плащам гражданска и стая караулка...
ако искаш дате взема да те повозя, така или иначе ще мина близо до вас
Аз отивам да вися на главЪтЪ на майстора, че иначе ще се мотае цяла седмица. Благодаря ти все пак. Ако успея да се вместя в часа може да долетя с репатрака.
Коя поляна?Да не е тази горе на върха по пътя за казармите?
По средата на пътя - 50м след чешмичката вляво - болшая поляна. Не баш на върха, но и до там може да идем. Аз ще съм там към 2.30, но ако не го знаете къде е - мога да сляза да ви взема от колелото долу. Гледайте за зеленой корабль вляво от пътя.
За didod - споко, пътя е в доста по-добро състояние от това на повечето в София.
Ако намеря подръчни матриали мое да жбодна една хуказателта тамбела.
Дано Боби го знае къде е. :)
Колега, няма да ти звъня засега - явно си видял за срещата. :coolio:
Дано Боби го знае къде е. :)
Колега, няма да ти звъня засега - явно си видял за срещата. :coolio:
Току що. ОК - звънни ако има проблем и не можете да се сетите къде е. То проблем няма да има - щом Боби знае за поляните до казармата - те са след тази.
Айде тогава. Взел съм тестера за мотора. :machinegunner:
А аз фотото да се понаснимаме малко.
Аз също ще нося фото. Тъкмо ще има мат'рял повече после. :)
MILEN 76
12-04-2009, 17:42
Моля дайте после да киризим:picnic:
ЕЕЕЕ нема такава радост за окото и душата - 164 пред тебе и зад тебе.
Айде Дидо - слагай снимките от модното ревю. Който иска да му пратя снимки - пратете ми мейли на ЛС.
Айде тогава. Взел съм тестера за мотора. :machinegunner:
То за тва не остана време - ма следващия път.
И да знаете - 164 имали габарити да ги ....
:big_whoops:
Нещо не ми харесват снимките, ама както и да е.
Не съдържанието, а техническата част. Осветлението нещо ме прецака. А и не сложих явно подходящите настройки...
MILEN 76
12-04-2009, 21:16
БРАВО :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down::big_bow _down::bravo::bravo::bravo::bravo:
Браво , браво
Яката работа .
Много ме е яд ,че ми е много далече .
Хубави снимки, на хубави хора с хубава коли :)
Аз лично най- се впечетлих от тест размяната на колите.
Всички ние установихме, че въпреки, че караме една марка и един модел коли, всички те всъщност са различни. Коя с по твърд съединител, коя с по твърда спирачка, коя с по голяма "ряз" или труден или лесен за въртене волан. ...
Наистина това са специални коли. Коли за индивидуалисти. Коли индивидувалисти.
Коли с характер и собствено мнение:coolio:
Верно са си своенравни , ама затова пък си ги харесваме :coolio:
:smile:bravo.evala, kato se pribera i az se vklu4vam.ne pi6a 6toto toa laptop e bez kirilitsa.eli ne moga da q pusna:devil:
Хубави снимки, на хубави хора с хубава коли :)
Аз лично най- се впечетлих от тест размяната на колите.
Всички ние установихме, че въпреки, че караме една марка и един модел коли, всички те всъщност са различни. Коя с по твърд съединител, коя с по твърда спирачка, коя с по голяма "ряз" или труден или лесен за въртене волан. ...
Наистина това са специални коли. Коли за индивидуалисти. Коли индивидувалисти.
Неслучайно ви го предложих теста с размяната, щото специално на мен ми се струваше, че неще да бега бабата. Пък и спирачките си мислех, че са ми доста зле. То па се оказа че са си ОК.
Абе добре беше. Кажете кога ще е следващия път. Ако сте навити за съботата и неделята СЛЕД Великден. Малко по-рано като час и където решим в или около София.
И да не е офроуд (щото Боби се притеснява):rotfl:
Въпреки, че където съм минавал с Бабата - едва ли нормална кола с трезвен шофьор че се навият да минат.
:sleepy::bravo::big_beer:
Въпреки, че където съм минавал с Бабата - едва ли нормална кола с трезвен шофьор че се навият да минат.
Висока си е бабата . Дават я 14 см от земята до най ниската и точка . По такива места съм я водил за риба където с Пунтото ще ме е страх да мина .
То затова при пролетното Т.О. ше сменяме и втулките на задните шенкели , че доста се разхлопа изотзадзе . :no:
Да вземе и Владо да пусне неговите снимки... Колкото повече, толкова повече. :clap2:
Браво момчета - много хубаво местенце сте избрали. Аз за съжаление още съм в бокса.
п.п. Абе Наско що пак твоята е с вдигнат капак?
Извадих филтъра да го видя колко е "чист"
btw сега го изпрах! ставало бре ;-):laughing1::thumbup::go:
Браво момчета - много хубаво местенце сте избрали. Аз за съжаление още съм в бокса.
п.п. Абе Наско що пак твоята е с вдигнат капак?
Ти да беше видял или пък някой да беше снимал как сме се наредили на ОМВ-то до Вантотрейд на слизане от Кокаляне.....
Три баби 164 с вдигнати шалвари (разбирай капаци).
Иди обясняяй после че аз съм гледал на Боби дизелака:plane:, па той е сменял на мойта крушките на габаритите (тя и габарити имала деба - след 3 години каране разбрах СМЕЕЕЕХ другари:crazy:), па Наско си е сипвал противозачатъчни в разширителното казанче. Иди обясняяй ко си немаш друга работа.
16129
16130
16131
16132
16133
16134
16135
16136
16137
16138
16139
16140
Да вземе и Владо да пусне неговите снимки... Колкото повече, толкова повече. :clap2:
Нещо май ги налепих като ранено виетнамско партизанче снимки на таварищ Ленин в червената тетрадка на 3-та пионерска дружинка от горната махала на Да Нанг, ама айде.
Нещо май ги налепих като ранено виетнамско партизанче снимки на таварищ Ленин в червената тетрадка на 3-та пионерска дружинка от горната махала на Да Нанг, ама айде.
Убии ме ама нищо не разбрах.:boxed:
:roll2::lol::rotfl::bouncing_smiley: изби рибата
.
Танасе, ти таа точка дека я плесна тука не значи чи свършва темата. Я речете кога че се съберем пак?
Навитаци ли сте за 16-17 май? И кажете къде. Лично на мен онова местенце от предната среща ми аресва значително - но по-добре да не повтаряме веднага. Дайте предложения.
без да искам на започнах тема и като няма как да си изтрия целия коментар изтрих само текста и като трябваше да остане нещо остана точката. :offtopic: предложение към модераторите Нека да можем да си трием темите и коментарите.
Танасе, ти таа точка дека я плесна тука не значи чи свършва темата. Я речете кога че се съберем пак?
Навитаци ли сте за 16-17 май? И кажете къде. Лично на мен онова местенце от предната среща ми аресва значително - но по-добре да не повтаряме веднага. Дайте предложения.
Айде де :tequilla:
Пичове, ми то на 10 е четна неделя бре.
Дайте направо на Невски към 2 часа. За 164 може и към 1,30 - ако сте навити.
Gligan-е и Icedoc ще се радвам да се запозная с още двама капитани.
С Дидо, Боби и Наско - ше станем поне 6 кораба (ако и Григор случайно не доди).
Ко сте навити - айде. Аз ще дойда, освен ако не ми дойде нещо изневиделица.
Народа май още празнува...
Аз съм на работа, така че без мен...
Е аз бях 2 дни на една виличка и са нещо ми е тегаво ( маи е от раджатааа )
та пропускам и аз ... щеше да е убаво да се видиме ама ...
Е аз бях 2 дни на една виличка и са нещо ми е тегаво ( маи е от раджатааа )
та пропускам и аз ... щеше да е убаво да се видиме ама ...
Ма тя твойта пали ли или някой те вози?:roll2:
MILEN 76
10-05-2009, 14:57
Ми той човека е тества с спрей което не е смешно Боби (писа ми на лично)всичко опира до пари.
Тя че пали , пали ама тегаво . Пък и ме возиха ... няма да ти се повярва за какво возене става дума ... и на мене не ми се вярваше :D
Да не карала жена?:big_whoops:
Да не карала жена?:big_whoops:
Нее , един шести номер :D
Абе срещичка нещо няма ли да заформиме?
KirilSol
23-05-2009, 20:29
Абе срещичка нещо няма ли да заформиме?
съжалявам за офф-а , ама тази Матра-Мурена имаш ли я...и що не пуснеш малко снимки ...това е уникална кола:flirt:
Имам я и я търкалям. Снимката в подписа ми е на моя екземпляр. Повече снимки на ЛС ли да ти пусна? Тя още не е готова - остава боя и претапициране ама в тая криза все не мога да стигна до там...
От 'де части за тая бабичка ве?:cold::bravo:
KirilSol
24-05-2009, 14:18
Имам я и я търкалям. Снимката в подписа ми е на моя екземпляр. Повече снимки на ЛС ли да ти пусна? Тя още не е готова - остава боя и претапициране ама в тая криза все не мога да стигна до там...
ами ако нямаш нищо против пусни ми снимки от чисто любопитство.
абе колеги стига с тия :offtopic: ци Хайде да направим :big_beer: :BBQ: някоя срещичка.
че време настана
MILEN 76
28-05-2009, 15:07
Блазе ви ние тука в Бургаско сме рядкост.:brickwall:
Скокни насам тогава... :idea2:
абе няма ли кой да каже дата?
Искате ли в неделя 31.06.09 да се видим или да се видим?
Ако не можете нека да я направим следващата седмица?
Аз вероятно ще липсвам тези дни...
31-ви не е ли много скоро, а и времето нещо се скапа. Ако искате за следващата събота или неделя (6,7.06.)
31-ви не е ли много скоро, а и времето нещо се скапа. Ако искате за следващата събота или неделя (6,7.06.)
Насе, Глигански :respect: е прав - времето не е за срещи с коли. Сега е за червено вино с наденички. Така че дай да отложим за слънчево.
BTW Некому да се намира (или да знае къде има) що-годе читава рейка кат за 2.0 TS Super (с голям маншон). Май пак на към рейка отива, а не знам 2-ри път дали си струва да се рециклира (правих го преди година и половина). Ако някой е правил тая процедура скоро - споделете къде и цени. 10Х
http://axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=50&modif=474&cat=27&subcat=77&prod=3008&numenkl=2&show=1
Аз лично бих взел една така и да не се занимавам повече.Фабрично рециклирани са в завода на ТРВ в Италия.Преди 2 месеца звънях,но нямаха налични.Казаха,че ще докарат,а и да не докарат винаги можело да се поръча.
http://axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=50&modif=474&cat=27&subcat=77&prod=3008&numenkl=2&show=1
Аз лично бих взел една така и да не се занимавам повече.Фабрично рециклирани са в завода на ТРВ в Италия.Преди 2 месеца звънях,но нямаха налични.Казаха,че ще докарат,а и да не докарат винаги можело да се поръча.
Бе да ти кажа тези ги знам, даже имаше още едни дето вкарват (но 100-тина леви по-скъпи). Много добро предложение е. Ама се ми се струваше, че може да се мине по-тънкана. Но всъщност - прав си - то не си струва след 6 месеца пак да я правя.
Абе събота и неделя идват, ще се събираме ли?
Абе събота и неделя идват, ще се събираме ли?
Ми аз в неделя ако е хубаво времето ще водя най-красивата на лодки, така че....
А в събота най-добрия ми приятел е рожденник - пак терсене.
Но ако решите да се събирате - речете нещо, па ко моя ше дода.
Аз съм на работа.:spell:
Ми честито на печелившите :-)
Айде тогава да видим кво мое да сглобим за следващата седмица...
Ма да сберем поне 7-8 кораба.
И нейде по-наблизо деба, че неща да давам на пенделите кинти за скапани минетки.
Вие се събирайте и без мен. Аз ще дойда на следващата среща и така.:roll:
Е как така без шефа на раздела ;)
Я да си признае кой е колегата с когото си говорихме преди малко на светофара на КАТ - Варна с лачената Супер-ка ;) ?
Май ще трябва да си организираме и ние поне една среща на 164 във Варна за да се познаваме .
Я да си признае кой е колегата с когото си говорихме преди малко на светофара на КАТ - Варна с лачената Супер-ка ;) ?
Май ще трябва да си организираме и ние поне една среща на 164 във Варна за да се познаваме .
Направете я по време на рок феста в Каварна, та да дойде и някой от нас - примерно аз мисля да ходя до там.
Направете я по време на рок феста в Каварна, та да дойде и някой от нас - примерно аз мисля да ходя до там.
Oх аз още не мога взема решение кой ден да отида - на DREAM THEATER или на SCORPIONS а и от догодина 2010 казват ,че ще го извратят на "Калиакра Харлей - Дейвидсън рок фест" което не ме кефи кой знае колко .
А ти като ходиш до там може и до Варна да слезеш за едно кафе примерно ;)
kolegi imam edin problem s moqta 164 sutrin kto palq ne mi darji oboroti ne6ty dov4era mi trepere6e cqlata kato q zapalq am dneska mi ogasna daje mojete li da mi pomognete?
Фърлих и боб на тая ама в други няколко теми.
Фърлих и боб на тая ама в други няколко теми.
мерси колега!!! ти познаваш ли ги че аз не им разбирам боб кафета ... хварлям ам неизлиза ништу
Oх аз още не мога взема решение кой ден да отида - на DREAM THEATER или на SCORPIONS а и от догодина 2010 казват ,че ще го извратят на "Калиакра Харлей - Дейвидсън рок фест" което не ме кефи кой знае колко .
А ти като ходиш до там може и до Варна да слезеш за едно кафе примерно ;)
Що бре Съни? Нема ли да се намери некоя и друга биричка у Варна, че кайве ще пиеме? Ние обикновено сме малка група номади (палаткаджии) и ни требе само временно жителство, бира (може и повече, не е артисвала), 20м2 сух и равен парцел - ако може с изглед към морето и не по далече от 50м от него.
Разбира се, че ще се обадя да се повидим (ще ти пратя моя ГСМ на ЛС). Стига да се реша да тръгна, че и мойта е сложна.
Айде бре софиянци - нема ли и други навитаци за Каварна?
kolegi imam edin problem s moqta 164 sutrin kto palq ne mi darji oboroti ne6ty dov4era mi trepere6e cqlata kato q zapalq am dneska mi ogasna daje mojete li da mi pomognete?
Колега, като искаш помощ - дай малко повече начална информация. Като първо можеш да си кажеш поне дали си с дизелов или с бензинов мотор. Па после още доста важни и не толкова важни подробности. Той колегата 164td и 10 кила боб да нафърли па нема да мое да ти помогне. Аз обаче мога да помогна - донеси ми едно агне - да фърлим на агне :cheers:.
(последното го приеми като шега)
VLADius чеки не му се карай на човеко бре он не знаеше ама се понаучи малко ;)
И ние сме били нови и ние сме грешали :drool:
Нема ли да се намери некоя и друга биричка у Варна, че кайве ще пиеме? Mи не пия батка и бира не пия само кайве ама иначе ще се намери някоя умряла от студ заровена на плажа в пясъка като за свой хора
VLADius чеки не му се карай на човеко бре он не знаеше ама се понаучи малко ;)
И ние сме били нови и ние сме грешали :drool:
Mи не пия батка и бира не пия само кайве ама иначе ще се намери някоя умряла от студ заровена на плажа в пясъка като за свой хора
Нека малко да му се покараме - та да се научи по брже.
Иначе за бирата съм силно съгласен. Помня навремето като деца с братчеда на плажа на Слънчевия брег изровихме случайничко 2-3 бутилчички Балантайнс и 20-тина кока колички. Изжмрели от студ милинките. Помна само, че наште после разчитаха за прибиране до хотела на ориентацията и спомените на нас 10-тина годишните лапещаци. Па ние одехме като малки корабчета опнали платната (разбирай шкембаците) - ми то с по 6-7 колички - не е лесно.
А не ми се ще да знам колко пЦувни сме отнесли и колко са ни сърбяли малките (тогава) трътчици. Голем купон и може би велико нощно къпане сме развалили на некой баровец. Ма нейсе - който копае надълбоко - намира, който заравя на плитко - копае надълбоко и после псува яката.
Абре момци, нещо сбирчица преди отпускарския сезон? Шефа на раздела се задълба в дебелите книги и никаква организация, не е добре ДРУГАРИ...
Нещо ми е жега тия дни.:big_heat: Може за тази събота или неделя да се разбереме нещо.
Айде и аз ще дойда :bouncing_smiley:
Е сбирахте ли си днес? Ако "не" - може по-другия уикенд, ако "да" - нищо не пречи да повторим по-другия уикенд. Както се казва - единия път аз под мечката, другия тя над мене.
Казвам по-другия уикенд щото май ще се ходи до Пловдив другата събота и неделя.
За съжаление никаква организация и не се събрахме. Аз няма да съм наличен между 17 и 19.07. вкл. през останалото време съм на линия. Дайте място и време и съм там :cheers: времето се стопля и ако кажете може и извън софето да го направим, така че да дойдат и от другите градове.
аиде да ги сьбираме корабите:new_Eyecrazy:
Mи не пия батка и бира не пия само кайве ама иначе ще се намери някоя умряла от студ заровена на плажа в пясъка като за свой хора
BTW - За Калиакра Рок Феста идвах до Каварна. Беше мноо яко. Ма немаше ка дат са обада, щот ти немам ГСМ-то.
Идей за утре след обяд примерно?:idea2:
Аз съм навит,кораба вече е в движение :)
nachkata
11-07-2009, 11:46
Колега помниш ли че ти бях писал като продаваше Алфата ,че ще я търсиш със свещи бях прав.Добре дошъл при корабите малко късно пиша но сега забелязах че си си я върнал.
Мерси за "посрещането" колега :):smoke::wow:
Идей за утре след обяд примерно?:idea2:
Казвай час и място и съм там :coolio:
ако ще се сабираме пишете каде и кога, там сьм :rockon:
Значи с боса го решихме - днес 12.07. от 16.00 ч. на Билата в Хиподрума (на края на ул. "Георги Софийски", по-точно "Найден Геров" и "Софийски герой" до бившия хотел Славия). Ще поседнем в Пийпълс или евентуално в Антик. Ако някой не може да намери мястото или закъснее може да ми се обади на 1733 от мобилен тел. да обясня.
Ето линк към мястото: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=7150dd1e88eba234732e6209254209c5&searchform=1&grid=m5k&city=sofia&str=%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD+%D0%B3%D0 %B5%D1%80%D0%BE%D0%B2
Ето и от днешната срещичка. През един от странните юлски дни с температура 16-17 градуса и точно 3 месеца след предишната среща. :)
Тъй като днешната реща беше малко импровизирана и уговорена в последния момента решихме срещи да има всяка първа събота или неделя от месеца.Мястото на срещите все още не е уточнено.Събират се предложения.Мисля,че 16:00 е удачен час за срещите.Ако не е дайте предложение.
Също така мислиме да организираме среща във Велико Търново, към средата на Август.Хората пишещи във форума са предимно от източна, западна и северната част на БГ и Търново се оказва най-удачното място за среща.Така най-после ще се събереме всички. Разбира се се приемат всякакви предложения.Целта е да се събереме всички.:bounce8:
Мммм Пристанище ;)
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=24011&d=1247425548
Мммм Пристанище ;)
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=24011&d=1247425548
Пристанище верно. Само дето капитана на моя кораб да беше влязъл във форума, че да разбере къде ще се събират шлеповете. Пууу. Един ден нема да влязе и те - греда.
Най-лошото е че до Билата в Хиподрума можеше и да го добутам кораба - толкова ми е близо.
Нищо - другия път.
Най-лошото е че до Билата в Хиподрума можеше и да го добутам кораба - толкова ми е близо.
Нищо - другия път.
Да не си от квартала?
Да казвате поне от предния ден друг път,че :smackbum::smackbum::smackbum:
А ти остави някакъв телефон за връзка да звъннем поме.:phone:
Да не си от квартала?
Кажи речи. Стрелбище.
Прав си колега - бой по дупетата.
А ти остави някакъв телефон за връзка да звъннем поме.:phone:
Ето давам го публично :D 0898332829
Кажи речи. Стрелбище.
Хм, че аз там движа повече отколкото в моя квартал :hmm:
Хм, че аз там движа повече отколкото в моя квартал :hmm:
Ми освен да звъннеш некой ден кат идваш и ако съм наблизо да се видим на по кайве.
Става, но ти нямам номера. Аз съм почти всеки ден там. Между другото предлагам да си турнем телефоните за връзка. И без друго не сме много, а за срещите май не можем да го решим по-отдалече, да можем да прозвъняваме. Моя съм го давал и пак го пиша - от мобилен 1733; от БТК 088 1733 Не е импулсен, да не се шашкате.
Гледам никой не коментира за евентуална екскурзийка с корабите...
0899 932 866 - Ицо
За Варна и региона 24/7
Ако има как примерно Boby да ги отдели в една тема за да се намират по-лесно и когато дойде пак VLADIus да няма оправдание ,че не ми знае номера ;)
Да най-добре е да са в отделна тема.
п.п. Вчера бях във Варна за едно бързо плажче на трета буна, да ти мах номера...
Е то и аз слизах към трета буна ама вечерта да разхождаме малкия с жената ;)
Гледам никой не коментира за евентуална екскурзийка с корабите...
Бе от две-три седмици се точа да сменям дискове и накладки (че вече АБС свети) ма се не остава време. Но ако е наблизо - може.
Колеги, явно вече всички са се върнали от странстване, нещо срещичка, А
Ооо ти реши да ни удостоиш с малко внимание и да напишеш някой ред.:bounce8:
За среща давайте идей и предложения.
Ооо ти реши да ни удостоиш с малко внимание и да напишеш някой ред.:bounce8:
За среща давайте идей и предложения.
Абе и аз съм се оплел в едни калчища... не е за разправяне, ама за по бира, две, три или друга напитка съм О.К.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
Я аз да питам какво става с идеята за събиране в Търново. Варненци, Русенци, колегата от Попово и другите северняци никой не отговаря, а вие сте най-активни във форума. Една сбирчица така в центъра, да се организираме всички?
Добра е идеята за В.Търново , остава да се наканим да се съберем . Само да го уточним малко по-отрано за да може да си напаснем всички плановете .
Казвате и съм там.Аз и без това си ходя на сбирчици в Търново.
Ми айде казвайте.Аз от 28 почвам лексии.:evilsmiley:
Ясно е, че трябва да е събота и неделя. Аз съм виден безделник и съм на линия когато кажете. Ако искате 10, 11 октомври достатъчно далече ли е да се планира? Или 17, 18 октомври :gruebel:
Аз лично на 9, 10, 11 по план ще съм в Стара загора. :)
Ясно е, че трябва да е събота и неделя. Аз съм виден безделник и съм на линия когато кажете. Ако искате 10, 11 октомври достатъчно далече ли е да се планира? Или 17, 18 октомври :gruebel:
В София или В. Търново?
Ако нямам гости - ще мога.
Чеки сега за В.Търново ли говирим или за София ?
Ако е ТЪрново ( национална среша 164 ;) ) 16-17-и другия месец е добре като срок да се организираме ми се струва . Все пак сме има-няма 10 човека което е по-трудно отколкото ако бяхме 150 примерно ;)
Да за национално събиране става въпрос. На една от срещите с шефа на раздела го измислихме да се разходим до В. Търново като по-централно място, за да се съберем всички. Ами казвайте за 16,17 октомври как сте? Все пак трябва да си направим и резервациики, че там сега са и студентите.
Да за национално събиране става въпрос. На една от срещите с шефа на раздела го измислихме да се разходим до В. Търново като по-централно място, за да се съберем всички. Ами казвайте за 16,17 октомври как сте? Все пак трябва да си направим и резервациики, че там сега са и студентите.
На 17 и 18 се падам да съм на работа,но най-вероятно ще мога да се разменя с колегата така,че ме бройте за сега.
Супер айде да казват и другите дали могат и да се мятаме :tequilla:
Ако и аз се сменя за 18-ти, ще мога да дойда.
Дано колата издържи на този дълъг преход. :)
Малиииий жината ши ма утрепе за 17-и . Балдъзата имала рожден ден тогава , та като отвори една уста - като чекмедже мани мани ...... :respect:
Добре де, дайте друга дата само да не е 25. Русенци нещо се затриха, някой има ли им координати да се свържем и с тях?
icedog не може да няма телефон на Цветелин , останалите са покрай него .
Имаше и от доста други градове амам ...
На ДАИ инспектора от Пирин планина няма ли му контакт някой , че той не е много редовен в четенето . ;-)
Малиииий жината ши ма утрепе за 17-и . Балдъзата имала рожден ден тогава , та като отвори една уста - като чекмедже мани мани ...... :respect:
Земаи жената и БАЛДЪЗАТА!Благоевградския инспектор бере грозде.Мога да опитам да го довлека насам.
Да бе не е зле, който има координати да ги прозвъни. Дайте идеи и за дати. Предложението на 164 ТД за балдъзата не е лошо :static: ще натрупаш точки
Да бе не е зле, който има координати да ги прозвъни. Дайте идеи и за дати. Предложението на 164 ТД за балдъзата не е лошо :static: ще натрупаш точки
....... и роднини!:rotfl:
Ако и аз се сменя за 18-ти, ще мога да дойда.
Дано колата издържи на този дълъг преход. :)
Спокойно имаме човек с репатрак :grandpa:
Земаи жената и БАЛДЪЗАТА!
:horror:
Благоевградския инспектор бере грозде.Мога да опитам да го довлека насам.
:help:
Като трябва ще му помогнем да си обере гроздето , а послеи да го изпие ...
:help:
Предложението на 164 ТД за балдъзата не е лошо :static: ще натрупаш точки
....... и роднини!:rotfl:
При това все хубави хора ;) шафьори на параходи :tongue:
колеги скоро среща няма ли да има:big_beer:
Ми не е лошо да посъберем :devil:
Ми не е лошо да посъберем :devil:
Ми а мъцнете нещо де...
nachkata
21-11-2009, 21:28
Ами и на мене ми се ходи на 164 среща.Да сверим часовниците дето се вика.
28 , 29.11.09 демек тази събота или неделя свободни ли сте
За сега съм фрий
И аз за сега да...
Ако искате заповядаите!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30895&page=8
До тук ставаме трима другите колеги от София къде се крият
Ако ми е минала ангината ще съм на работа.Ако не е ще съм в кревата потейки се като прасе.:hi_temerature:
Аз ще дойда на следващата среща. Направете снимки да има.:smoke:
За чая и Ром-а нали знаеш ;)
Най доброто лекарство
Абе аз така си се лекувам по принцип, но сега ми преебаха работата с антибиотик и не смея.:puke:
Не забравяй греяната ракийка с карамфил и греяно червено винце с малко черно пиперче. Тия неща ме изправят на крака за нула време :strong:
Абе аз така си се лекувам по принцип, но сега ми преебаха работата с антибиотик и не смея.:puke:
Ми има лесно спираш антибиотика за 24 часа и са мяташ по бабешки (дядови) рецепти с високоградусови илачи ;)
virusalfa
26-11-2009, 21:07
да ве еба у пияндурите:spell:
Ама не бе , ама виж сега .Ние се опитваме да помогнем на човека - болен е :sickness:
А и аз не пия .
Ако лъжа да преям дано :native:
несериозници дайте да праим среща па лекуването с градусова медицина ще го разискваме там:hi_temerature::big_beer::big_beer::big_beer::b ig_beer::big_beer::bouncing_smiley:
несериозници дайте да праим среща па лекуването с градусова медицина ще го разискваме там:hi_temerature::big_beer::big_beer::big_beer::b ig_beer::big_beer::bouncing_smiley:
Ако ще сме със шлеповете - верно само че си разискваме...
Ми аре казвайте де. Томороу по обедно време примерно...
дайте да мислим за среща на 19-20 (събота , неделя)
дайте да мислим за среща на 19-20 (събота , неделя)
Е хайде, ма напоследък май само мислим???
19 ко ма ни лъжи мислата не е ли хуйфицялен работен ден. Така че на 20 май ще е по-рахат за работещите на 19....
да казват другите колеги дали са свободни на 20-ти и ако се съберем няколко капитана да мислим час и място
Ето снимка от срещата. Друга нямам, защото ми се изтощиха батериите на фотото. :biggringift: Проведе се на паркинга на мотел Ихтиман
Ето снимка от срещата. Друга нямам, защото ми се изтощиха батериите на фотото. :biggringift: Проведе се на паркинга на мотел Ихтиман
С много малко, но качествени участници. :drunk:
:th_up:както се организираме, и тая година няма да има лов на тьрновски студентки:devil2:
:th_up:както се организираме, и тая година няма да има лов на тьрновски студентки:devil2:
То има редовно ама със 166-така.
virusalfa
04-01-2010, 09:29
То има редовно ама със 166-така.Сноб такъв!Срам те е с някоя от 164-ките ли,бе?!Я бегай у раздело със 166 тогава!:kissy:
Сноб такъв!Срам те е с някоя от 164-ките ли,бе?!Я бегай у раздело със 166 тогава!:kissy:
Къв сноб бе Маке!Имам претенции че карам една от наи-хубавите 164-ки.Джамо се строши и за туи не щъкам много много извън градо.
virusalfa
04-01-2010, 11:56
Къв сноб бе Маке!Имам претенции че карам една от наи-хубавите 164-ки.Джамо се строши и за туи не щъкам много много извън градо.e от две едната поне може би е в движение:evil: Търси скобата за ремъчната шайба и релето за подгреване.
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
e от две едната поне може би е в движение:evil: Търси скобата за ремъчната шайба и релето за подгреване.
п.п. Не те ли познават полицаите,бе?То в Белгия те познаваха,а тука?
колеги дайте да мислим за среща ма тоя път сериозно
колеги дайте да мислим за среща ма тоя път сериозно
Само не в събота, че едва съм се вредил на сервиз при бате ви Бобо! В неделя може - тогава пия бира само на аванта... Немам проблеми - кой че покани...
неделя и аз съм свободен ,другите капитани как сте :drunk:
неделя и аз съм свободен ,другите капитани как сте :drunk:
Питбулски, освен с тебе да си напрайм една среща, ако са несериозни и нетрезви останалите кормчии...
и аз ще дохда на среща, само се обадете , ако сте сериозни:cheers:
аз съм сериозен дайте да се разберем за място и час, събота и неделя съм в София и няма да имам нет тека ,че дайте да се разберем до петък на мястото и часа за в неделя
И аз за неделя съм свободен и мисля да дойда , че напоследък не съм ходил по никакви алфа срещи.