View Full Version : Пали от раз
Здравейте,колеги. Незнам да ли е проблем или не е. При палене сутрин,обед,вечер независимо кога, колата пали от раз бройки,чак стартера позадържам. Преди около месец стана така,преди въртеше повечко стартера,докато запали.Акумолаторът е 60амп.часа.от 2 години.Не знам да ли да се притеснявам,че нещо ще стане.При вас така ли е?:question::screwy:
Мойта пали от 2 превъртания. Винаги е била така откакто я имам.
Други коли сам карал от подписът ми,долу те сащо въртяха по 2,3 секунди и палеха. На жената Пунтото 2-3сек. и пали така забелязвам разликата,от моята.Интерестното ми е че стана ''чакмак'' паленето
освен уверението,че дружно са ти теглили една майна всички,които имат проблеми с паленето сутрин,мога да изкажа само предположение,че датчика ти за температура и правил някакви номера.И моята сутрин пали от раз.Чак необичайно за несвикналите.Единствения проблем е,че понякога след,като вдигне оборотите до около 1200-1300 и започне да ги намалява,направо си гасне.Ппедполагам от къде е проблема,но не му обръщам внимание.Все пак колата ми е на 370 000 км,а не съм сменявал оше стъпковия мотор.Щом върви не и се чуди!
LeoVin4i
01-03-2009, 23:20
Аз мога да ти я оправя да не пали от раз :joly:
Аз мога да ти я оправя да не пали от раз :joly:
Ми то и аз мога да я направя да не пали,ама не е там работата. Иначе за сега нищо няма па пипам до де не спре да пали:wow::-)кожата.
ей това е въпрос
-на колата всичко и работи, да се притеснявам ли :tooth:
ей това е въпрос
-на колата всичко и работи, да се притеснявам ли :tooth:
Ми то ако всичко работи няма да е Алфа ... :spiteful:
hollyman_R
02-03-2009, 12:51
Пич, напра`о си продавай колата. Отива явно на зле... Аз ако имам такъв поблем, няма да мога да ям и да пия бре...
Нали си чувал, че непосредствено преди някой да умре от тежка, невярна болест, започва да се чувства мно`о добре и близките му се успокояват. Е, и твоя случай е такъв. Бегай далеч от нея - ше я палиш ли, ше я подаряваш ли, ти си знаеш. Ебаси мръсницата - ще ти пали от раз... Ай сиктир...
Мръсницата,не е в отлично състояние,няма да я продавам,и ли подаръци да правя,просто започна да пали на ''чакмак'' дето му се вика. Може да стане нещо все пак. ''Пред затишие ,буря'' и тоя лаф го знам,квото стане,машинка:unsure::biggrin1::dunno:
arieca155
04-03-2009, 08:33
мойта палеше така,докато не и сложих газово,и си "реших" проблема.:dance:
dido76bg
08-03-2009, 12:28
Колега с тва газово...
Аз като я купих моята, беше с газово - така си дойде от италиа.
Едни шутове на газовата и 100 октанов и пали от врътка.
Колега с тва газово...
Аз като я купих моята, беше с газово - така си дойде от италиа.
Едни шутове на газовата и 100 октанов и пали от врътка.
Добре ще е и аз така да направя май, газовата направи бела,не превключва на газ. Нали и избих цената вече може и аз да я ритна,често и се на събра май:ranting::idea2:
dido76bg
11-03-2009, 22:40
Добре ще е и аз така да направя май,...вече може и аз да я ритна... :bravo:
Моята беше с тартарини и се оказа, че за всеки проблем нлябва да бягам до Пловдив... софта и е 160 лв или нещо от сорта.... айде няма нужда... За мене газовите уредби са за лади (жигулатори), опели и голфове...
Като видя състезателен кон тунингован на магаре и се обривам...
Успех...
Todorov213
27-03-2009, 21:02
Моята също пали от раз, дано този "проблем" си остане и занапред!:priest: