Log in

View Full Version : Външен тунинг на Алфа

svetozar_sosi
02-03-2009, 10:32
Здравейте колеги,
Наскорто с приятели си говорихме за тунинг на Алфи (156,147, 146...) И в процеса на разговора се появи въпросът дали хората са склонни да правят такова нещо и колко пари биха отделили. Какво е вашето мнение и дали толкова дизайнерски коли имат нужда от други от заводските брони, фарове и т.н.
Споделете да видим какво ще излезе накрая :drive:

digitalundgrd
02-03-2009, 11:15
искам само един ГТА пакет, нищо друго!

acko88
02-03-2009, 12:03
Здравейте колеги,
Наскорто с приятели си говорихме за тунинг на Алфи (156,147, 146...) И в процеса на разговора се появи въпросът дали хората са склонни да правят такова нещо и колко пари биха отделили. Какво е вашето мнение и дали толкова дизайнерски коли имат нужда от други от заводските брони, фарове и т.н.
Споделете да видим какво ще излезе накрая :drive:

Аз обичам тунинга,но тука в България единствения начин е да си направиш някакъв тунинг от стъкломат и кит като бях и аз нито качеството е добро абе само в приключение се вкарваш,другия начин е с поръчка обаче примерно за мойта кола 146 единствено кадамуро нещата ми харесват обаче за една престилка под оригиналната броня без доставка е 200 евро.

Boxer_Power
02-03-2009, 12:43
Във Варна има две места които знам че могат да ти направят добър и уникален тунинг.Едните са MG Tuning под аспарухов мост,а другите са Тояга на картинг пистата във Виница.Това е за Варна което мога да ти кажа ;)

acko88
02-03-2009, 17:28
Във Варна има две места които знам че могат да ти направят добър и уникален тунинг.Едните са MG Tuning под аспарухов мост,а другите са Тояга на картинг пистата във Виница.Това е за Варна което мога да ти кажа ;)

Мился че колегата се интересува от мнението на другите алфисти дали алфите имат нужда от тунинг

kokless
02-03-2009, 17:51
Единственото нещо което бих направил на моята кола е джанти (задължително на алфа) и един спойлер почти незабелижим за багажника.

Boxer_Power
02-03-2009, 19:07
Мился че колегата се интересува от мнението на другите алфисти дали алфите имат нужда от тунинг

Всяка кола може да претърпи някакъв тунинг стига да е в рамките на нормалното,ас мисля че специално алфите са си добре направени и заводско,единственото което може да се тунингова по нея е едни хубави гуми и джанти брони,прагове и малък спойлер,всичко друго вече е кич.
Ето тука е показано:http://www.cadamurodesign.it/it/modelli.php?costruttore_id=1

sheim
02-03-2009, 19:20
GTA пакет е напълно достатъчен ..според мен де

ФЕРАРИСТ
02-03-2009, 19:21
Секи е свободен да си направи колата така както му харесва на него.....

Оги
02-03-2009, 22:30
Аз съм доста голам фен на външния тунинг.
Даже съм потготвил някои неща за правене по моята , въпреки че е риск с дупките из държавата ни

Flame
02-03-2009, 23:12
На всяка кола може да се направи тунинг,но на по-грозничките и обикновени,ако е изпипан и не се развалят формите,я прави по-хубава,докато на алфите няма много много кво да се пипа,впрочем тия неща на кадамуро са си бая тунинг (за мен-и капаците правят и брони,прагове..).Иначе и аз имам тунинг-направих си страничните мигачи на 55-цата черни:wow::lol::lol::lol: