View Full Version : препоръчайте агенция за недвижими имоти
Здравейте колеги. Бих искала да ви помоля за препоръчате, ако знаете, сериозна агенция за недвижими имоти. По възможност със сериозен стаж в бранша и много опитни. Благодаря предварителном
Ако някой от вас е работил с някоя от големите агенции ще се радвам да споделите
Освен Адрес някоя друга агенция?
Явлена, една от най старите и добри агенции на пазара, според мен
old alfist
04-03-2009, 19:54
Здравейте колеги. Бих искала да ви помоля за препоръчате, ако знаете, сериозна агенция за недвижими имоти. По възможност със сериозен стаж в бранша и много опитни. Благодаря предварителном
Ако някой от вас е работил с някоя от големите агенции ще се радвам да споделите
По-добре кажи за какво ти трябва, не се дръж толкова загадъчно. Може някой да ти даде съвет преди да се обърнеш към агенциите.
Не исках да съм загадъчна. За продажба на имот. Пардон, пропуснала съм.:wow:
Mind_Control
04-03-2009, 21:08
Ако е офис имам интерес за покупка :) Дай повече инфо какъв е имотът.
Ромел. Работил съм там, много са точни.
old alfist
04-03-2009, 21:36
Първо си помисли дали си в крайна необходимост. Времената са такива, че не са за продажба на недвижими имоти. Много лесно се харчат готови пари. Ако с приходите от продажбата се инвестира в друг имот, риска донякъде е оправдан. От друга страна има голяма вероятност цените още да паднат. Нещата трябва да се обмислят внимателно.
violet22
04-03-2009, 21:40
http://www.gestates.eu/
markonialfa
04-03-2009, 23:19
Аз мога да ти помогна, ако имаш интерес пиши на ЛС!!!
Благодаря на всички колеги!