View Full Version : Кора за 2.4 JTD
Някой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?
http://www.prospeed.bg/cat/product_info.php?cPath=4129_4131_4185&products_id=4482
Забравих да отбележа...Да не е метална....
Забравих да отбележа...Да не е метална....
То като е метална по-убаво :) Или ти килограми гониш?
То като е метална по-убаво :) Или ти килограми гониш?
Еми не искам да ми тежи допълнително и без това съм достатъчно тромав. И имаше един минус на железните кори, че при евентуална по-тежка катастрофа двигателя няма да падне на земята, а може в купето да влезе.
emil georgiev
06-03-2009, 08:04
Някой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?
400 лева струва но ако имаш автокаско ще ти я плати застрахователя
400 лева струва но ако имаш автокаско ще ти я плати застрахователя
Плащат ако има счупена .. ако няма никаква няма да му я платят ;)
Тя и оригиналната не е особено лека. Не че съм я теглил, ама сигурно има 7-8 кила.
Еми не искам да ми тежи допълнително и без това съм достатъчно тромав. И имаше един минус на железните кори, че при евентуална по-тежка катастрофа двигателя няма да падне на земята, а може в купето да влезе.
Колега според мен по-добре наистина земи металната, аз си сложих тая другата преди три месеца и вече се начупи.Но незнаех, че имало метални.:dunno:
Колега според мен по-добре наистина земи металната, аз си сложих тая другата преди три месеца и вече се начупи.Но незнаех, че имало метални.:dunno:
Какво си я правил, че чак се е начупила??? Да не си карал през полето... Аз преди имах нормална кора и си държеше добре, но просто стана един инцидент и останах без нея и така не си и сложих нова.
Какво си я правил, че чак се е начупила??? Да не си карал през полето... Аз преди имах нормална кора и си държеше добре, но просто стана един инцидент и останах без нея и така не си и сложих нова.
Един път ми се наложи да минавам по един черен път и там я окотих, а и около блока в които живея улиците са като след бомбардировка и там опира от време на време.Тия дни мисля дая позакърпя малко, само канал трябва да намеря.
Колега аз имам кора от 166-цата ми, бях и сменял маслото това онова и не я бях сложил и така е продадох колата казах на новия собственик да дойде да му я дам ама така и недойде:dunno: Не е в перфектно състояние но си е оригиналната ;) ако решиш пиши ще ти прата снимки и ако ти хареса ще договорим няква колегиална цена :th_up:
Колеги, дайте акъл как си изкарам и аз една кора от каското че не съм наясно. Старата я имам ама е поначупена и пристегната със свински опашки и е въпрос на време да я засея някъде. Може и на лични ако прецените.
Linkestis
27-05-2012, 22:49
Махаш свинските опашки..викаш мобилната група и гледат :)