View Full Version : състезание
колеги може и да не е за тук тази тема за което сори.през почивните дни приве4ер се събират състезатели от околностите и по дале4,за да се дърпат и то само немски,френски машини и само аз съм с италианска но не се пускам 4е втора ми заяжда и не съм добър.та ако някои желае да покаже на тия пи4ове какво е италиянска мощ.тава става на газостанцията на квартал враждебна и квартал левски(металург) елате.:Tease:
ми нещо такова,пежо 106 рали,астри,А3 1.8Т,корси,БМВ 325 и такива клио.абе повечето са гола вода.но са от известно време се събирал много хора.но италианската мощ липсва
ако на някои му се хар4и бенз,да доиде за да покаже за какво става въпрос,
Boxer_Power
05-03-2009, 21:53
Мисля че темата е по подходяща за Тунинг & "Рацинг" ама както и да е!
може колегата да има 145/6 и да иска да разбере как да си оправи заяждащата втора...
Boxer_Power
05-03-2009, 23:46
ако на някои му се хар4и бенз,да доиде за да покаже за какво става въпрос,
може колегата да има 145/6 и да иска да разбере как да си оправи заяждащата втора...
Едва ли :screwy:
ми как да покаже иначе липсващата италиянска мощ?...
колеги просто споделям с вас 4е има състезания а не 4е имам проблеми с втора,но ме е яд 4е нямя италиянки а некакви мишки и кораби се правят на наи-велики.моята е 146 1.6 ТС
Boxer_Power
06-03-2009, 23:39
колеги просто споделям с вас 4е има състезания а не 4е имам проблеми с втора,но ме е яд 4е нямя италиянки а некакви мишки и кораби се правят на наи-велики.моята е 146 1.6 ТС
Ясно колега ама такъв тип теми се обсъждат в друг раздел
ми нещо такова,пежо 106 рали,астри,А3 1.8Т,корси,БМВ 325 и такива клио.абе повечето са гола вода.но са от известно време се събирал много хора.но италианската мощ липсва
Черна Астра ТУРБО, и а3 1.9 дизел (Сив металик) 210+коня ходят ли там? :cheers:
agr3s00r
07-03-2009, 00:28
ми тия дни дет бях не съм забелязал :???:,но аз ходя за малко... повися 15-20 мин и кат не стане нещо инт и отпраша :Bolt:
черната астра съм я виждал да идва,за А3 не съм сигурен
Колеги, тая тема хич не е за тука... Според мене не е даже и за "тунинг и рацинг", а по-скоро за tuning.bg.... Както и да е. Няма да я местя, ключ.
@mariio, пусни си тема в "тунинг" и модераторите там да преценяват.