View Full Version : Предизвиквам колегата juli_1
Привет колеги.Надявам се да неми се нахфърлите вси4ки защото съм с опел,просто се съмнявам в това което е написал колегата 4е колата му дава време на 402м-14,95.
С риск да стана за смях защото кадета ми дава 15,67 най добро време искам да ги замерим двете коли.
P.S.-Регнат съм в форума ви от 3-години,темата не е с цел заяждане ,а за спорта и ако се изпълни с глупости моля тези които имат това право да я изтрият.
меннн откажи се докато е с време!
Нема ядове на 14.03.09 на Калояново:clap:
Да не става въпрос за един седан къде го бих 10 пъти на Пищигово?
Или Оранжевия къде преди е бил червен и мноо върви,къде е почти 200 коня
става вапрос за тоя,кадето те бие с 4 коли секи път.Ама ти явно си мазохист:screwy:
става вапрос за тоя,кадето те бие с 4 коли секи път.Ама ти явно си мазохист:screwy:
аидееее о6те един мнооо браз на клавиатурата!как стана тва с 4 коли?:screwy:
Привет колеги.Надявам се да неми се нахфърлите вси4ки защото съм с опел,просто се съмнявам в това което е написал колегата 4е колата му дава време на 402м-14,95.
С риск да стана за смях защото кадета ми дава 15,67 най добро време искам да ги замерим двете коли.
P.S.-Регнат съм в форума ви от 3-години,темата не е с цел заяждане ,а за спорта и ако се изпълни с глупости моля тези които имат това право да я изтрият.
А твоя Кадет с какъв мотор е? Питам от любопитство. Ако е 2.0 16V, Значи има много потенциал в тая кола8)
:screwy:
хааа :screwy:тука некои маи не е вред:drinking:успех ти желая с некои голф и на тебе:respect:
А твоя Кадет с какъв мотор е? Питам от любопитство. Ако е 2.0 16V, Значи има много потенциал в тая кола8)
потенциал в опел ... стиига бре може и да вървят тези коли ако могат и да се назоват така ама си е опел нали разбирате....
на тези .... просто това за мене си е чист сеивант
Boxer_Power
05-03-2009, 23:03
Е,ако кадета е 2.0 турбо може и да мине делтата ама чак пък с 4 коли не знам?Освен и други жокери да има,нитро например
ууспех някоия година може и да успееш:drinking:
верно е потенциал ИМА особенно в олекотяването:respect:става в движение!след парвата зима!
Нема ядове на 14.03.09 на Калояново:clap:
Да не става въпрос за един седан къде го бих 10 пъти на Пищигово?
Или Оранжевия къде преди е бил червен и мноо върви,къде е почти 200 коня
Колега, мерси за бързия отговор.А нещо с по скоро6на дата не може ли да се измисли?
Абе колега, последният път аз карах кадета срещу ланчията и ланчията наистина остана много назад. Не искам да се заяждам, просто това е истината. А в темата момчето с кадета само иска да каже, че това време е непосилно за тази ланчия, иначе на външен вид е доста лачена. Дано не съм обидил никой.
Колега, мерси за бързия отговор.А нещо с по скоро6на дата не може ли да се измисли?
ако искаш да ходим да го сабудим ощте сега
Абе колега, последният път аз карах кадета срещу ланчията и ланчията наистина остана много назад. Не искам да се заяждам, просто това е истината. А в темата момчето с кадета само иска да каже, че това време е непосилно за тази ланчия, иначе на външен вид е доста лачена. Дано не съм обидил никой.
и по то4но ти с кои кадет си??????и от каде знае кое е непосилно за тази кола?просто незнаете за кво става навапрос!
Я стига спамихте
Има хвърлена ръкавица - приета е.
Всичко друго е празни приказки.
Ще видим живот и здраве след няколко дена кой кого е отупал.
потенциал в опел ... стиига бре може и да вървят тези коли ако могат и да се назоват така ама си е опел нали разбирате....
Твоето мнение просто е без значиние. C20XE просто си е един много добър мотор. Доказана истина. Главата е Косуърт и за времето си е един от най добрите мотори. Тоя мотор и на леген да е монтиран, показателите му си остават ОК
Ами от стотиците и изяви на пищигово.А с този кадет е пускана най малко 10 пъти и гарантирам,че никога не го е побеждавала
Boxer_Power
05-03-2009, 23:21
http://www.ultimatespecs.com/index.php?option=10&comp=7659,3402&do=1 :duel:
Твоето мнение просто е без значиние. C20XE просто си е един много добър мотор. Доказана истина. Главата е Косуърт и за времето си е един от най добрите мотори. Тоя мотор и на леген да е монтиран, показателите му си остават ОК
леген хааааааааааа
...........................................
и те раждясват
все пак успех с некои гоуууулф
тияяя статистики за ОПЕЛ форума
Цитат:
Първоначално публикувано от toki4a http://clubalfaromeo.com/forum/images/bassalpha/buttons/viewpost.gif (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=431923#post431923)
браво колега, добре казано.Аз наскоро взех една алфа на madzaro още е в бокса но ще видим и нейния потенциал до някоя седмица 2,0 V6 turbo
пък и моето мнениее си е от баия ззначение ммм. да
така че незнам накои мнението е безначение
тук маи ми намирисва нещто на заияждане
браво колега, добре казано.Аз наскоро взех една алфа на madzaro още е в бокса но ще видим и нейния потенциал до някоя седмица 2,0 V6 turbo
ама нали знае6 4е на теория не винаги е както на практика това имах предвид!и тва кадето е написано там няма ни6то об6то с реалноста ама аиде!и нали ХЛОПЕЛА е по добар за кво ти е ИТАЛЯНКА?
ама нали знае6 4е на теория не винаги е както на практика това имах предвид!и тва кадето е написано там няма ни6то об6то с реалноста ама аиде!и нали ХЛОПЕЛА е по добар за кво ти е ИТАЛЯНКА?
ИТАЛЯНКА ли брее ти па стиига брее:drinking::devil::twisted:
Просто харесвам коли с потенциал, а опела е такъв. Алфата, която взех ме впечатли и затова я взех, но съм далеч от мисълта, че ще бие опела, щото съм реалист.
Збъркал си статистиката братле мойта не 132 коня
Boxer_Power
05-03-2009, 23:41
http://www.vbox7.com/play:805e40e1
За колегата с опела ;)
пък и моето мнениее си е от баия ззначение ммм. да
така че незнам накои мнението е безначение
тук маи ми намирисва нещто на заияждане
Що така реши не знам. Старая се да бъда обактивен. Алфист съм откак се помня, но това не означава, че само италианците могат да правят мотори. Обяснявам ти, че мнението ти е без значение, защото гледаш на нещата сектантски, необективно. Това, че от Опел са направили обсъждания мотор не трябва да означава, че за нищо не става. Иначе спи спокойно, не се заяждам с теб.
Като цяло съм за Делтата, но да видим резултата, не с прибързани заключения.
Просто харесвам коли с потенциал, а опела е такъв. Алфата, която взех ме впечатли и затова я взех, но съм далеч от мисълта, че ще бие опела, щото съм реалист.
ми ако тоя опел варви на предната врата на ПОР6Е????????????????????????????????:screwy:
маи нема смисал щте минавам на фъсъци аиде успех с проблема
но опела срещту точно тази ланча немааа смисал :screwy:
Boxer_Power
05-03-2009, 23:43
Збъркал си статистиката братле мойта не 132 коня
Това е само неква теория
Доколкото чета в тема става въпрос точно за тоя праения Опел.Ами братле ко да кажа:Ако моята кола е подобрявана колкото твоята сигурно тряаше на задна да се пускам:Tease:
http://www.vbox7.com/play:805e40e1
За колегата с опела ;)
е тва вече може да дава 14
тва мое и танка 12 да даде
ама аиде ти с опела 6а даде6 10 и пак 6а си преди него!
ако искаш да ходим да го сабудим ощте сега
Не го буди,моля те.:shocking:
Що така реши не знам. Старая се да бъда обактивен. Алфист съм откак се помня, но това не означава, че само италианците могат да правят мотори. Обяснявам ти, че мнението ти е без значение, защото гледаш на нещата сектантски, необективно. Това, че от Опел са направили обсъждания мотор не трябва да означава, че за нищо не става. Иначе спи спокойно, не се заяждам с теб.
Като цяло съм за Делтата, но да видим резултата, не с прибързани заключения.
как щте спяя ли??? еииии....
Boxer_Power
05-03-2009, 23:48
тва мое и танка 12 да даде
ама аиде ти с опела 6а даде6 10 и пак 6а си преди него!
Нищо нека пък се пробват и да видим клипа после тука!
Брат провери да видиш,че дават за моята ланча 14.8 щом ми невярваш,аз не си ги смуча от пръстите:drinking:
Я стига спамихте
Има хвърлена ръкавица - приета е.
Всичко друго е празни приказки.
Ще видим живот и здраве след няколко дена кой кого е отупал.
Благодаря колега,май само ти си разбрал 4е темата нее с цел заяждане.
Не го буди,моля те.:shocking:
ми да прав си защто да го занимавам с глупости докато тои си спи до йената а па ти се занимаваш с глупости:Tease:;)
Boxer_Power
05-03-2009, 23:54
Ебаси тая тема за час и полвина стана 3 страници,май трябва да се обяви за най-бързо разтяща тема у форума.:laughing1:
Доколкото чета в тема става въпрос точно за тоя праения Опел.Ами братле ко да кажа:Ако моята кола е подобрявана колкото твоята сигурно тряаше на задна да се пускам:Tease:
Абе виж сега, момчето казва, че дава 15,5 а ти казваш, че даваш 14и тва е въпроса да не си измисляме, а кадета си му дават време 15,5 и те минава-значи ако е правен няма да дава 15,5 ,а много по-добри времена от това, но все пак пробвайте ги пак поне да се снима и да станеш за резил в целия форум, че си измисляш времена-непосилни за теб.
Е,ако кадета е 2.0 турбо може и да мине делтата ама чак пък с 4 коли не знам?Освен и други жокери да има,нитро например
А ако Ланча-та е Делта ХФ Интеграле 2.0 16в ТУРБО тогава кво прайм с кадета?
opala147
06-03-2009, 00:06
Мисля, че просто двете коли трябва да си застанат и каквото хронометар покаже. Всичко друго е предположения и заяждания от който няма смисел.
Абе виж сега, момчето казва, че дава 15,5 а ти казваш, че даваш 14и тва е въпроса да не си измисляме, а кадета си му дават време 15,5 и те минава-значи ако е правен няма да дава 15,5 ,а много по-добри времена от това, но все пак пробвайте ги пак поне да се снима и да станеш за резил в целия форум, че си измисляш времена-непосилни за теб.
Виж сега ти...Боли ма шпека кво дава кадета,а и никой не може да каже дали е правен или не най малко пък ти щот ша излъжеш естествено.А и Пищигово не писта за съпоставяне просто е мноо къса.
А аз мога да си пиша кво си искам,не съм карал никой да ми вярва,сещаш ли са?
Защо не се разберете и да се пуснете , снимайте и покажете тук .. правите 2 от 3 пускания и да се реши спора на асфалта а не тук ? Язък , че сте по-големи от мене па се държите детински .. колегата е предизвикан и е приел ! Сега мисля , че трябва да чакаме резултати и тогава да се кометира ..
Защо не се разберете и да се пуснете , снимайте и покажете тук .. правите 2 от 3 пускания и да се реши спора на асфалта а не тук ? Язък , че сте по-големи от мене па се държите детински .. колегата е предизвикан и е приел ! Сега мисля , че трябва да чакаме резултати и тогава да се кометира ..
да пак като го вади голям 6а му намерим едно интеграле на неговите коне и нема ядове!даже и по цвят 6а има вазможност да си избере кое да го натупа!
tokata_pz_flex
06-03-2009, 09:21
Леле ... дишайте , дишайте ... спокойно :):) Леле...
Момчета не се излагайте - кви Интегралета,кви 5 лева??? Ако Кадет-а е читав (С20ХЕ) и Ланчата си е читава стоковица, за жалост пада-факт! Друг е върпоса че с не-много заиграване ХФ става доста труден за баране и от пинато С20ХЕ в Кадет, Астра Ф и т.н. А не пипани (отваряни) ХЕ-та в БГ и да вървят прилично - не останаха!
Вие станахте като децата - "ами ако викна батко?"
BillyBoy`
06-03-2009, 21:43
А ако Ланча-та е Делта ХФ Интеграле 2.0 16в ТУРБО тогава кво прайм с кадета?
как какво точка във огледалото на Ланчиата:sniper:все пак колата на колегата е със 1.6 мотор
да пак като го вади голям 6а му намерим едно интеграле на неговите коне и нема ядове!даже и по цвят 6а има вазможност да си избере кое да го натупа!
те неговите коне са 150 колко и да е чудно апак то е ясно с интегралето ама невиарвам и той да каже че ще запише победа с кола 200 коня с турбо ама веро е мохабета ся ша викна батко
BillyBoy`
06-03-2009, 21:46
Момчета не се излагайте - кви Интегралета,кви 5 лева??? Ако Кадет-а е читав (С20ХЕ) и Ланчата си е читава стоковица, за жалост пада-факт! Друг е върпоса че с не-много заиграване ХФ става доста труден за баране и от пинато С20ХЕ в Кадет, Астра Ф и т.н. А не пипани (отваряни) ХЕ-та в БГ и да вървят прилично - не останаха!
Вие станахте като децата - "ами ако викна батко?"
ти пък как разбра че ще падне и то точно тази ланчиа ``ами ако аз викна батко``
BillyBoy`
06-03-2009, 21:54
още един клавиатурен плъх тебе някои да те кара да се бъркаш във спора между двамата колеги?и кои ти каза че на колегата Ланчиата не може да дава примерно високи 14-ки?и още малко на колегата 1912 Типото даваше ниски 15-ки преди да го строши 15,2 сега пак ли ше кажеш че не може?аре спрете да ми ги хвалите тея опели че ми става смешно и моля без повече спам когато се пуснат двата автомобила и се види краиния резултат тогава коментари
още един клавиатурен плъх тебе някои да те кара да се бъркаш във спора между двамата колеги?и кои ти каза че на колегата Ланчиата не може да дава примерно високи 14-ки?и още малко на колегата 1912 Типото даваше ниски 15-ки преди да го строши 15,2 сега пак ли ше кажеш че не може?аре спрете да ми ги хвалите тея опели че ми става смешно и моля без повече спам когато се пуснат двата автомобила и се види краиния резултат тогава коментари
Знаеш ли кво ще ти кажа на тебе бе мишок, ти изобщо нямаш идея как изглежда разглобен двигател на кола, та камоли кое как върви. Аз казвам, че не дава 14ки, защото кадета е пускан с тая ланчия и е побеждавал поне 5 пъти когато сам бил там, да не говорим, че и една 320ка е би преди 2 седмици, да не казвам и една хонда црх и знаеш ли още колко коли са е мачкали и сам бил свидетел?! Та затова казвам, че 14ките са мечта за тая кола, както и за другите, които изброих, а за типото не казвам нищо-виждал съм доста вървящи такива-нека се пробват двете коли и ще говорим пак.
Брееейй , станало интересно тук. Стига сте си мерили саламите с клавиатурите , ето утре може да се пробвате .Мероприятието се организира от „Дрифт Клуб България” и ще се проведе в два дни – събота 7 март и неделя 8 март на писта Дракон, с. Калояново, Пловдивско. За повече инфо тук :http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31282
Да снимате видео и го постнете тук.................:smoke:
BillyBoy`
06-03-2009, 22:18
Знаеш ли кво ще ти кажа на тебе бе мишок, ти изобщо нямаш идея как изглежда разглобен двигател на кола, та камоли кое как върви. Аз казвам, че не дава 14ки, защото кадета е пускан с тая ланчия и е побеждавал поне 5 пъти когато сам бил там, да не говорим, че и една 320ка е би преди 2 седмици, да не казвам и една хонда црх и знаеш ли още колко коли са е мачкали и сам бил свидетел?! Та затова казвам, че 14ките са мечта за тая кола, както и за другите, които изброих, а за типото не казвам нищо-виждал съм доста вървящи такива-нека се пробват двете коли и ще говорим пак.
мишок ша викаш на някои друг разбра ли и да те информирам малко по въпроса кои какво е виждал не си отваряи много устата щото виждам разглобени двигатели всеки ден и то такива двигатели които ти едва ли някога си виждал разглобени както и да е и щом казваш че тая ланчиа е пускана със тоя кадет и падала от него къв е смисъла да се пускат отново
мишок ша викаш на някои друг разбра ли и да те информирам малко по въпроса кои какво е виждал не си отваряи много устата щото виждам разглобени двигатели всеки ден и то такива двигатели които ти едва ли някога си виждал разглобени както и да е и щом казваш че тая ланчиа е пускана със тоя кадет и падала от него къв е смисъла да се пускат отново
ами ако не искаш да те обиждат не обиждай и ти.Относно кой какво е виждал професията ми е такава да виждам разглобени коли и да ги правя та това правя цял живот и мога да кажа че ми е писнало на .... а прочети темата от начало и ще разбереш закакво ще ги пускат пак
алоооо може ли малко по спокоинооо глеите да не ви се превиждат и котки внимаваите как говорите детски задници такива
и ас нямам нищто против да видим старта и финала и тогава да се говори , а не да си правите коментари ок ??
и ас нямам нищто против да видим старта и финала и тогава да се говори , а не да си правите коментари ок ??
ок а за детцките задници не вярвам одавна минах тая възраст
ок а за детцките задници не вярвам одавна минах тая възраст
елеее па асссс;)
и на мене ми е еи така интересно с колко щте падне от този опел една обикновена алфа 1.9 дизел
просто така за спорта?
;)
дали щте е с четири колииии ?????????????
елеее па асссс;)
еми екстра.Както и да е като ги пробват тогава ще говорим да спрем тоя спор че верно темата ще стане 10ст.
и на мене ми е еи така интересно с колко щте падне от този опел една обикновена алфа 1.9 дизел
просто така за спорта?
;)
дали щте е с четири колииии ?????????????
е заяждаш се ама то ще си покаже
The_Game
07-03-2009, 01:22
предлагам да се изтрият вси4ки постове освен първия и третия. Всичко друго в коша за доброто, наа форума ни.:unsure:
Ужаастттт,я ходете се наплискайте с студена вода,сите се омазахте в гюбрето... аз сам се напил и ви се смея от сарце на сите рацери :cheers::cheers::cheers::cheers:
Не разваляите боя с караница!
BillyBoy`
07-03-2009, 08:00
ами ако не искаш да те обиждат не обиждай и ти.Относно кой какво е виждал професията ми е такава да виждам разглобени коли и да ги правя та това правя цял живот и мога да кажа че ми е писнало на .... а прочети темата от начало и ще разбереш закакво ще ги пускат пак
еми пич на мен пък професията ми е такава че да виждам пък разглобени двигатели на дизелови локомотиви всеки ден все пак съм машинист така че не се изцепваи друг път неподготвен кои какво е виждал и първото което е посочи къде съм те обидил и второто което идваш от някъде си във алфа форума и почваш да си праиш на велик на еди кои си опела колко вървял и видете ли аз разглобявам двигатели зсеки ден и съм велик маистор запази си го себе си дреме ми къв си и ше те помоля когато двама колеги спорят за нещо да не си мешиш където не ти е работа juli_1 каза на 14-ти така че всеки спам по темата е излишен и последно ако искам да те обидя ше го направя без да ми мигне окото така че си траи и не се обясняваи ами просто изчакаи 14-ти и тогава коментираи
BillyBoy`
07-03-2009, 08:02
предлагам да се изтрият вси4ки постове освен първия и третия. Всичко друго в коша за доброто, наа форума ни.:unsure:
точна така аз съм на същото внение нека модовете да свършат малко работа:static:
те неговите коне са 150 колко и да е чудно апак то е ясно с интегралето ама невиарвам и той да каже че ще запише победа с кола 200 коня с турбо ама веро е мохабета ся ша викна батко
аидеее да не ти разправям малко от биографията на тоя ХЛОПЕЛ (колко двигатела е смлял докато го направи 200 кс не 1 и 2)!ае после настояваи 4е е сток тоя опел!ас спирам до тук!в доброто име на форума!
Добре де, Делтата къде и как ги даде тези 14.ХХ? Защото червеното седичи я тупна на фест-а, а за него знам добре как вървеше с ориг. си мотор.
И не на последно място - ако по Делта-та не е заигравано сериозно след Лесново, за жалост няма как да прескочи такова ХЕ-стига и то да не е прехвалено де!
Иначе винаги съм с 2-те ръце и крака за 'талянка във всяка битка - незвисимо с какво и с/у кого!
Били Бой - а кой е твоя батко?
Dodo 155
07-03-2009, 13:55
Толкова много глупости, за кратко време са изписани :comphits:
УЖАС :shock:
Модераторът май е на Калояново и не е почистил :-|
Ужаастттт,я ходете се наплискайте с студена вода,сите се омазахте в гюбрето... аз сам се напил и ви се смея от сарце на сите рацери :cheers::cheers::cheers::cheers:
Много вярно, истинска срамота е това омазване, досега такава тема не бях чел, за доброто на целия форум е да не се допускат такива караници и некоректно отношение, пуснете се и сравнете колите, а на спамерите по темата определено не им прави чест това отношение и груб тон!!!
BillyBoy`
07-03-2009, 16:58
Добре де, Делтата къде и как ги даде тези 14.ХХ? Защото червеното седичи я тупна на фест-а, а за него знам добре как вървеше с ориг. си мотор.
И не на последно място - ако по Делта-та не е заигравано сериозно след Лесново, за жалост няма как да прескочи такова ХЕ-стига и то да не е прехвалено де!
Иначе винаги съм с 2-те ръце и крака за 'талянка във всяка битка - незвисимо с какво и с/у кого!
Били Бой - а кой е твоя батко?
големия руски локомотив:static:какъвто карам всеки ден :static:
еми пич на мен пък професията ми е такава че да виждам пък разглобени двигатели на дизелови локомотиви всеки ден все пак съм машинист така че не се изцепваи друг път неподготвен кои какво е виждал и първото което е посочи къде съм те обидил и второто което идваш от някъде си във алфа форума и почваш да си праиш на велик на еди кои си опела колко вървял и видете ли аз разглобявам двигатели зсеки ден и съм велик маистор запази си го себе си дреме ми къв си и ше те помоля когато двама колеги спорят за нещо да не си мешиш където не ти е работа juli_1 каза на 14-ти така че всеки спам по темата е излишен и последно ако искам да те обидя ше го направя без да ми мигне окото така че си траи и не се обясняваи ами просто изчакаи 14-ти и тогава коментираи
ок ти печелиш.Никога не съм твърдял ,че разбирам много.Ти също се месиш в темата.Тва казвам и аз-на 14ти.А и аз ако искам, мога да те обидя и да не ми мигне окото, така че и ти си трай и на последно място да вземем да приключим тоя тъп спор и на 14ти ще си покаже. Поздрави на всички и мисля до тогава изобщо да не влизам в темата, щото е безмислено
аидеее да не ти разправям малко от биографията на тоя ХЛОПЕЛ (колко двигатела е смлял докато го направи 200 кс не 1 и 2)!ае после настояваи 4е е сток тоя опел!ас спирам до тук!в доброто име на форума!
я разкажи да видим интересно ми е на мен колко двигатели е смлял или май сте са ОБЪРКАЛИ А?
я разкажи да видим интересно ми е на мен колко двигатели е смлял или май сте са ОБЪРКАЛИ А?
Новорегистриралите се колеги, ще ви помоля да запазите добрия тон във форума!!!
BillyBoy`
08-03-2009, 13:10
ок ти печелиш.Никога не съм твърдял ,че разбирам много.Ти също се месиш в темата.Тва казвам и аз-на 14ти.А и аз ако искам, мога да те обидя и да не ми мигне окото, така че и ти си трай и на последно място да вземем да приключим тоя тъп спор и на 14ти ще си покаже. Поздрави на всички и мисля до тогава изобщо да не влизам в темата, щото е безмислено
а така съм по съгласен:static: сега вече дуга песен пееш :handshake:във темата се намесих щото разни такива като теб новорегистрирали се влизат и почват да се месят пак ще кажа където не им е работа и почват да обясняват на кои колата колко вървяла все едно е тяхна именно затова се изнервих и взех страната на Ланчиата така аз също ще изчакам до 14-ти и също няма да коментирам повече по темата
Стояне вие сега да не правите от двата хлопела един.
Що последния път май изпляска твоя непипан мотор.
И не пиши глупости БМВ 320 ма биело,просто колата ми не е добре в момента,кога я земах много вървеше.
Тя не върви ама пак ша бие опела:jason2:
Просто на 13-ти и 14-ти имам ангажименти.И двамата сме от Пазарджик,и не мисля 4е е проблем да сравним колите когато каже без тези дати и кадето каже.Поздрави на вси4ки.
P.S.-Към колегата juli_1 пак благодаря 4е се отзова веднага.Колкото до пистата в Пищигово знам 4е е къса и за това искам да замерим колите на 400м а не на 350м.Предполагам 4е колата ти понеже е турбо и на предно няма сцепление и когато тръгне наистина пистата свършва:respect:
а така съм по съгласен:static: сега вече дуга песен пееш :handshake:във темата се намесих щото разни такива като теб новорегистрирали се влизат и почват да се месят пак ще кажа където не им е работа и почват да обясняват на кои колата колко вървяла все едно е тяхна именно затова се изнервих и взех страната на Ланчиата така аз също ще изчакам до 14-ти и също няма да коментирам повече по темата
и все пак не си мисли че си нещо повече от другите просто неси засложава да се разправям с теб щото си като развален грамофон:beer:
Стояне вие сега да не правите от двата хлопела един.
Що последния път май изпляска твоя непипан мотор.
И не пиши глупости БМВ 320 ма биело,просто колата ми не е добре в момента,кога я земах много вървеше.
Тя не върви ама пак ша бие опела:jason2:
в грешка си аз нямам опел а бях на финала и видях бмв с бял салон как те изпердаши а за хондата црх да не говорим с колко икароса те бие ама както и да е
:dunno: май май чул не дочул мохабет да става нали знаеш
stoian3 ти не каза ли , че няма да пишеш докато не се пуснат ? Ебаси дърдоренето , ебаси нещото .. айде спрете се малко !!! Само говорите говорите говорите , а нищо не правите .. оставете ги ако има нещо двамата да си коментират !! 6 страници празни приказки ..
BillyBoy`
09-03-2009, 12:19
и все пак не си мисли че си нещо повече от другите просто неси засложава да се разправям с теб щото си като развален грамофон:beer:
нещо пак взе да се заяждаш със мен земи да млакнеш че ми лазиш по нервите и отново ще призова господата модератори да зачистят темата моля ви за втори път господа модове свършете си работата надявам се да вземето под внимание моята молба благодаря
BillyBoy`
09-03-2009, 12:22
stoian3 ти не каза ли , че няма да пишеш докато не се пуснат ? Ебаси дърдоренето , ебаси нещото .. айде спрете се малко !!! Само говорите говорите говорите , а нищо не правите .. оставете ги ако има нещо двамата да си коментират !! 6 страници празни приказки ..
брато аз казах че ще млакна ама тоя тип продължава да се занимава със мен така един пост по нагоре за втори път моля наи учитиво модовете да зачистят темата така а сега да видим дали ще изпълнят молбата ми
брато аз казах че ще млакна ама тоя тип продължава да се занимава със мен така един пост по нагоре за втори път моля наи учитиво модовете да зачистят темата така а сега да видим дали ще изпълнят молбата ми
Аз него визирах , защото видях , че е написал спирам да пиша докато не се пуснат , а в следващия момент 3 поредни поста .. еми това е бръщолевене! ;) Ама все пак и на мен ми е интересно какво ще стане като се пуснат , но от толкова глупости ще ми писне накрая няма да ми е интересно , та какъв е смисъла от тая тема? :) Изчакайте резултати и тогава спорете колкото искате , ама пред свършен факт !
в духа на враждата Опел Алфа и аз да кажа моето вчерашно преживяване:
карам си аз от Поморие към Бургас зад една Корса GSi 16V, така пишеше, с трима "баровци" вътре и веднага след Поморие ги изпреварвам щото бързам, ама с не повече от 120 км/ч. И тея като взеха да ме следят плътно, и аз се надъхах, сам в колата (147 1.6 120к.с, без модификации), дръпнах им доста, но после се забих зад едни бус. тругвам паки мъ правя дължина пред Опела, но яко ме настигна и трябваше да го пусна щото си личеше че е по бърз, а вече карахме с над 180 км/ч!!! но по рано трудно ме настигаше на ускорение от 3та-4та. явно обаче има хляб в тези корсички, винаги съм ги мислел за кошници...
та може да си продължавате спора....
trustworthy
09-03-2009, 15:12
Заключвам темата, защото е 9 страници, от които 8 1/2 са спам и не е работа да се чисти цялата.
Ако има кенкретни резултати от гонката, пишете едно л.с. на модератора на раздела или някой друг мод и ще я отключим за да продължи по същество ;)
Благодаря за разбирането :)