Log in

View Full Version : Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

EMo0o
06-03-2009, 12:08
http://news.ibox.bg/news/id_1420565764

http://images.ibox.bg/2009/03/06/drujjbb/430x260.jpg

7 души са пострадали при тежка катастрофа в столичния квартал „Дружба".

5 от тях веднага са закарани в Окръжна болница, а други двама са били затиснати в смачканите автомобили.

Вече всички ранени са транспортирани в болнични заведения.

Двама са постъпили в "Пирогов" във видимо добро състояние. Става въпрос за единия от водачите, който е на 35 години и жена на 22 години.
И двамата са приети за преглед в Спешния кабинет по неврохирургия.

По-късно от Пирогов съобщиха че е приет и 42-годишният К. М., който в момента е преглеждан от спешния хирургически екип.

На мястото на инцидента има екипи на пожарна, полиция и бърза помощ, а движението е отцепено.

Катастрофата е станала на бул. "Цветан Лазаров" срещу магазин „Кауфланд" малко преди 10 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сблъскали са се 3 леки коли и вероятно става въпрос за челен удар.

Единият от автомобилите е такси, което е смачкано до неузнаваемост. По време на сблъсъка в колата е имало трима клиенти.

Останалите два автомобила са Фиат и БМВ.

По БТВ Новините съобщиха , че катастрофата е предизвикана от шофьора на Фиата - десетокласник взел колата на сестра си! Хлапето твърди , че е карал със 70 , но според очевидци се е движел с 2 пъти по-висока скорост!

БЕЗ КОМЕНТАР!!!

VFTI
06-03-2009, 12:11
Тъкмо това глеедам по БТВ:sayjin: Ебасии келеметата... Егати родителите...

Mind_Control
06-03-2009, 12:20
Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка :) Стават такива неща и без момчето да е било келеме..

Сега семейството му ще си понесе последиците:
1. Ще трябва да платят за всички щети, защото застраховката не покрива нищо.

Надявам се да няма тежко пострадали само...

Pepo
06-03-2009, 12:22
Дам, неправоспособен. Шестима пострадали, без опасност за живота. Сътресения на мозъка и контузни рани :???:

EMo0o
06-03-2009, 12:25
Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка ...

Карал съм само на село по поляната и учебната кола без книжка !! 2 години преди B-категорията си изкарах М и си карах скутер , който без книжка също съм карал само на село ;) и ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията ;)

Mind_Control
06-03-2009, 12:34
Карал съм само на село по поляната и учебната кола без книжка !! 2 години преди B-категорията си изкарах М и си карах скутер , който без книжка също съм карал само на село ;) и ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията ;)

Сега като му се наложи да плати няколко хиляди лв за възтановяване на щетите, се надявам да се осъзнае малко :) е разбира се винаги има вариант да започне да краде за да покрие разходите и положението да стане още по- лошо..

DerMeister
06-03-2009, 12:41
ДА мисля , че е келеме заради начина по който се държеше по телевизията ;)
Я раздуй...

Mind_Control
06-03-2009, 12:43
Я раздуй...

пък ако го има някъде на видео да видиме сами за какво става въпрос, още по- добре.

EMo0o
06-03-2009, 12:59
пък ако го има някъде на видео да видиме сами за какво става въпрос, още по- добре.

Ами те го даваха сега по обедните новини по БТВ .. репортера го пита защо взе колата като нямаш книжка , кой ти я даде .. той вика никой не ми е я дал , сам съм си я взел и той го пита добре а с колко караше .. ее к'во не съм карАл бързо , около 70 и репортера му казва .. е добре де , ограничението в града е 50 и малкия вика "ее к'во са виновен съм , колата ми се поднесе" .. пък и самият му тон , с който говореше не беше на човек , който разбира , че е наранил хора ;) Но някав дришльо в десети клас да ти обяснява , че 70км/ч не са много за града при положение , че снощи е валяло и на места пътя е мокър.. не знам , за мен това е недопустимо пък вие каквото искате си мислете , не го знам келеме ли е , идиотче ли е какво е .. не ме и интересува ! Пък и приятелката ми живее на 150м от мястото и минава от там когато си хваща автобуса за училище.. дори да не живея там имам за какво да се притеснявам , не искам да си представям какво е можело да се случи , ако е била там..

П.П. Може да повторят в следобедните или вечерните новини с по-подробна информация

raffaello
06-03-2009, 13:03
на снимката ми се струва, че е Фиат Браво дизел, а не Брава

EMo0o
06-03-2009, 13:04

Браво е колата , тъмно синя ;)

Dodo 155
06-03-2009, 13:07
Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка :) Стават такива неща и без момчето да е било келеме..

Карах, но колата ми беше 1.0L и 50 к.с. ;) Вдигаше 100 само на магистралата и то след 1 час натискане на педала. В града не смеех да се пиля, за да не ме спират и глобяват ;)
А този рацер се е возил на кола с над 100 к.с. и е мислел, че всичко е "Need for Speed" - удряш се, даваш "New game" и започваш от начало :wierdo:

За щастие са се разминали само с ламарини ...
Ако не познаваш този район, може и на теб да се случи. Като влизаш с голяма скорост в този завой, когато е мокро или заледено, може така хубаво да ти занесе, че не ми се говори ;) Все пак там ограничението е 50, а не 100 ;)

Dodo 155
06-03-2009, 13:09
Браво, дизелово JTD ;)
Тия по медиите не правят разлика между Браво/Пунто/Брава/Мареа/ и т.н. :moon:
Малко са компетентните журналисти, за съжаление :???:

EMo0o
06-03-2009, 13:14
Браво, дизелово JTD ;)
Тия по медиите не правят разлика между Браво/Пунто/Брава/Мареа/ и т.н. :moon:
Малко са компетентните журналисти, за съжаление :???:

Има ли значение модела .. това не е реклама :/ Добре е , че са само ламарините потрошени , още не са казали да има тежко пострадали , значи ще се оправят да се надяваме :)

bager
06-03-2009, 13:19

КЕЛЕМЕ е и то голямо келеме! Всеки ден минавам от там и един такъв ако ме удари така, може само да се моли да не оживея! Щото след това бял ден няма да види!
Де.а копелетата тъпи! Бесен съм!

Stefo
06-03-2009, 13:22

Аз НЕ съм карал преди да взема книжката, изключваме полигоните и учебната кола. Освен това високата скорост и влизането в насрещното не са препоръчителни и за хора с книжка :)
Винаги може да се случи да изгубиш управление (да чукам на кухо), но ако си го търсиш шанса да си го намериш доближава 100-те процента :furious:

VFTI
06-03-2009, 13:24
Абе я никой да не го оправдава...Аз преди да взема книжка карах само на полигон... А и никога не съм вдигал над 70км... Ебаси родителите... Седнал вдигнал 120 и после дрисъка мънка нещо...Ами ако имаше жертви?? По новините казаха, че ХОРАТА СА ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИ, но без опасност за живота... Видяхте ли таксито ДЕО МАТИЗ?!? Или кво това че някой ще лежи сега със счупен крак,ръце и т.н и ще се възтановява с месец оправдава ли го?!?!?!... Затвор за това келеме, което за малко да убие много хора.... И да се качил да си се е движел там бавно, кротко, тихо мирно из кварталните улици да слуша музика и да се радва че на 16г. кара кола тогава бих го оправдал ако удари някой паркирал, ама на главна улица с такава скорост...ДАно го пратя в изправителен дом за 5години...И като го видях как говори пред камерата и направо побеснях:machinegunner::machinegunner::machinegunn er:

Fear
06-03-2009, 13:25
Според доста източници, скоростта е била около 150км/ч. И съм съгласен с bagder, не келеме, ами думи нямам за този "хубостник"! :cussing:
Загубил е контрол в едното платно, прелетял е разделящата ивица и се е забил в насрещното движение и е помлял до неузнаваемост две коли. И това със 70км/ч.? Айде не на нас тия! :paddle:

Alexanderbb
06-03-2009, 13:37
Този дришльо си е направо за затвора. Ами ако беше налетял на пресичащи деца. А и родителите му са за сериозно наказание.
Другото което загледах е откъснатата предна гума на фиата. Ми че тази кола се е движила с добре изтъркани летни галоши. Как няма да поднесе на студен мокър асфалт

AntiLuuP
06-03-2009, 14:13
Без книжка съм карал ама с не повече от 40 в неоживен район.. общо взето само се учех да потеглям и тва беше....
Дришльото говори че е карал със 70, но ако беше с тая скорост щеше да има само 1 помляна кола а не 4 карал е със 120 + там е широко,отсечата е права горе долу и се мислиш за Господ!Сега за да не глобяват сестра му и за да изплатят каското, ще го съдят за открадната кола, и книжка преди 21 едва ли ще види ако въобще види някога.... общо взето е на 16+ което определено ще му се отрази за напред! Освен ако мама и тати нямат дебели портфейли!
И аз съм правил глупости ама чак до там не съм го докарвал....
Alexanderbb (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=873) - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост!

Alexanderbb
06-03-2009, 14:24
Alexanderbb[/URL] - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост![/QUOTE]

Там лед определено не е имало а за хубави зимни гуми на мокро бая можем да поспорим

AntiLuuP
06-03-2009, 14:30
Alexanderbb - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост!

Там лед определено не е имало а за хубави зимни гуми на мокро бая можем да поспорим
Ок не е еимало лед, а за да не го поднесе на завоя с тая скорост гумите трябва да са доста широчки и окачването да е камък.....Няма кво да спорим станала е белята... мазалак голям....

Pebles
06-03-2009, 14:31
Защо обвинявате родителите.... Просто незнаете какви изродчета са днешните деца.....Мислят се за много знаещи и много отворени....Кво са виновни родителите,че малумника е взел колата....Да го накажат и да не види книжка цял живот....То със затвор не могат,ама с обществен труд дано може,че да му дойде акълчето....

Добре,че няма загинали.....

DerMeister
06-03-2009, 14:34
Защо обвинявате родителите.... Просто незнаете какви изродчета са днешните деца.....Мислят се за много знаещи и много отворени....Кво са виновни родителите,че малумника е взел колата...
Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.

monimsl
06-03-2009, 14:38
Е такъв да го обесиш му е малко,жалко че не е пукнал.Може ли да застрашава живота на толко много хора,супер възмутен съм.Няма извинение.:sniper:

VFTI
06-03-2009, 14:38
Точно РОДИТЕЛИТЕ са виновни! Защото не са го ВЪЗПИТАЛИ! Ей за това...Защото като стане нещо и се почва "ама моя син никога не би направил това...бляя бля...Обвиняват учители за тормоз, а техните ангелчета са ЗВЕРОВЕ...Деееба моите съученици като бяха говна как пък аз НЕ бях и как имах страх от родителите си и НИКОГА не правех простотии и глупости, макар нито един път в живота ми да са ми посегнали?? Питам аз как са успели да ми дадат възпитание, а други не са можли и все ходеха по училищата да се разправят, че децата им имали двойки и че учителите им се карали?!? КАк питам аз? И за да не изроди темата, ще попитам КАК аз АМА НИКОГА няма да си позволя да изляза с колата още повече неправоспособен, знаейки ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО и ще си понеса последвията от родители и т.н , а това КЕЛЕМЕ НЕ Е БИЛО възпитано да МИСЛИ ТАКА и за това си е ПОЗВОЛИЛО това! А щом си е позволило да излезе...другото е ясно..... Айде не на мене тия за родителите.... Примери много и достатъчно...Поне съм на 21г. и тия неща не са ми толкова далечни...

Tie
06-03-2009, 14:40
Е как няма да обвиняваме родителите - ако е получил поне малко акъл и добро чувство за самосъхранение от тях навреме, надали щеше да се стигне до там!!! Я баща му да му шибне един шамар и да се напика - да видиме тогава дали ще се сети за кола! А след станалото по-добре и никога да не му се даде да се качва на кола :machinegunner:

AntiLuuP
06-03-2009, 14:41
Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.
Абе майка ми много често използва едно лафче...
"Родителите научават последни какво правят децата им"
И се оказва вярно той в къщи може да си е послушно зайче да козирува и да изпълнява всичко ама навън да е коренно различен, след тва е искал да се направи на газарче пред приятелите си - вижте ме мога да взема колата на сестрата и да си карам без да ме спират и т.н. ... абе детска му работа... Не че се мисля за много голям и зрял но такива неща дори не ми е минавало през ума да правя и когато съм карал кола преди да имам книжка винаги съм бил с придружител - професионален шофьор.....

Mury
06-03-2009, 14:57
Абсолютно келеме:machinegunner::machinegunner::machinegunner ::machinegunner:

Колкото до родителите,не носят цялата вина те,има много други фактори,среда,компания,приятели и т.н.Недейте да нападате родителите,защото един ден и вие/някои от вас/ще станете такива,аз тогава ще ви питам.Аз отсега се чудя кво да правя с дъщеря ми,тя е малка/2.5 г./но отсега ме е страх вече за нея,като гледам на къде отиват нещата:icon_frown::icon_frown::icon_frown:

Оги
06-03-2009, 14:58
Станалото станало ,важното е че няма загинали.Дано тозе екземпляр си получи заслуженото.
Аз работя в училище и имам контак с децата , просто си нямате напредстава 95% от тях какво държане имат , всяка дума им е цинизъм итн... Нямам думи просто , аз когато учех и ние не бяхме цветя за мирисане , но като чели тогава нямаше толкщова много простотия и тн.....

mirchozo
06-03-2009, 15:03
Абе верно че повечето сме карали преди да вземем книжка,но малцина са си позволявали да карат в града изобщо,а едва ли има много които са карали със 100+ изобщо.
За такива дрисльовци трябва да е сурово наказанието,щото другите като видят че това остава безнаказано,познайте какво ще последва? Следващия келеш може и да няма късмета да омачка само куп ламарини.Ама така ще е ,те като нямат страх от закона,всеки си мисли че мама и тати ще изкарат една пачка пари и после всичко по старо му.Ама до кога колеги?До кога?

Kuku
06-03-2009, 15:06
Не само това, ами утре нали се сещате как ще се хвали с постъпката си в училище....

Bubuto
06-03-2009, 15:13
Страшното е че никога няма да осъзнае какво е станало и какво е могло да се случи.Това е жалкото.
А най-лошото е, че такива пикльовци са между нас.
Поздрави и никой да не среща такъв самоубиец...!!!

Roberta
06-03-2009, 15:35
Не е единствения келеш, който кара по този булевард с превишена скорост. Просто там летят.
Наслагаха светофари на малки разстояния един от друг, куки седят поне на 3 места, но няма оправия, лудницата е пълна .....

SFINKS
06-03-2009, 16:29
келеме , келеш .... тука в тоя форум половината с какво сте по добри от него , келемета с книжки , дипломирани убийци демек рацери . Като стане нещо такова поне си трайте щот вие сте същите .

Kuku
06-03-2009, 16:45
Вярно е - и аз бих карал със 70км/ч на този булевард...

bager
06-03-2009, 16:56
келеме , келеш .... тука в тоя форум половината с какво сте по добри от него , келемета с книжки , дипломирани убийци демек рацери . Като стане нещо такова поне си трайте щот вие сте същите .

Да си траем ли??? Трай си ти! Или по-добре отиди и го кажи това на тия изпочупените!
Аман от келемета и келеши по улиците!

Pebles
06-03-2009, 17:18

Аре да си мерим приказките.....а?

Знам че книжка кола не кара... Ама на 17 год.знаеш ли кви са малумници-имам си един в къщата и да ти кажа-вкъщи е кротък,а на вън е тарикатче и големия мъж.Сега поколенията са просто не възможни....и постоянно се изтъкват кой е по велик.
Точно и така е станало правил се е на големия мъж пред съучениците си и затова се е случила случката-разсеел се е и до там.....

Да се радваме,че няма загинали.....

CrazyElement
06-03-2009, 17:19
С какво сме били по различни... незнам за другите но аз в момента карам шофьорските курсове. И за първи път се качих на кола на 17 като това беше на полигон. Докато не се качих в учебната кола бях карал 3 пъти и само 1 път извън градско където беше по 1 между селски път където минава 1 кола на 24 часа и там сигурно не съм превишил 50 км. Такаче няма какво да говорим тука родителите имат много важна роля. Аз в момента съм издържал листовките и имам над 20 часа градско с учебната кола и баща ми дава да карам само на полигон. А да взема ключовете от колата и да тръгна да карам не ми е минавало през ума. А за такива "газарчета" като този поне 1 10-20 год забрана да вади книжка.

Roberta
06-03-2009, 17:31
Не го наричам келеш заради годините му, а заради постъпката му!!!
За жалост акъла не идва с годините. :???:

fnt
06-03-2009, 18:25

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=127371

fred
06-03-2009, 18:44
Такива келеши трябва да се наказват много строго, да бачка три месеца в някоя тухларна на затворническо общежитие за малолетни и да няма право да взима книжка поне 5 години, както и да плати чрез родителите си тлъсти обезщетения на пострадалите.
Айде, разбирам, някой карал кротко по поляната и т.н. без книжка, бавно, ама да караш по улиците с 150, е простотия и наглост.
На тия дето го защитават си мисля, как биха се чувствали ако бяха загинали техни близки, деца и въобще някой друг??Бе много сме толерантни, докато не пострада някой от близкото обкръжение, а после всички плюят да кажем Стависки, защото е талантлив и не е един от стадото...
А го видях и преди малко по телевизията, разглезен пубер, тия здето са бири с него са се разбягали...., естествено, за да останеш трябват мъде.

Kostadin`
06-03-2009, 19:39
Е заради такива като тебе България е на тоя хал.Трай си ще ми вика,то от такова траене на тяхните ся има хора по болници и щуротии.Кажи ми за какво да си трая още на втория ден след като си взимах книжката ме засякоха за първи път и да си трая нали?Всеки като си трае виж к`во става и рейсърите са такива като тебе дървени философи дето от всичко разбират и всичко могат.Както каза и колегата от форума аман от келемета и келеши по улиците.

ПП:Изказването на собственото си мнение и възмущение от постъпката на някого не те прави рейсър...

Princo
06-03-2009, 19:48
Че е виновен,виновен е и никой не го оправдава ! И аз съм на 17 години и карам само на село,но имам доста приятели на моята възраст които мога да твърдя че карат не по-лошо от тея с книжки ! Е ся никога не бих зел на баща ми колата и да карам в града ...

DiStefano
06-03-2009, 19:56
абе истината е че нещата вече вървят на зле
във всяко едно отношение ... катарстрофи, убийства .. ебаси майката ... требва да се поуспокоим малко вече ние българите ...

Kostadin`
06-03-2009, 19:57
Че е виновен,виновен е и никой не го оправдава ! И аз съм на 17 години и карам само на село,но имам доста приятели на моята възраст които мога да твърдя че карат не по-лошо от тея с книжки ! Е ся никога не бих зел на баща ми колата и да карам в града ...
че книжката не кара колата така е,мога да ти покажа много хора с книжки дето едвам тръгват и имат книжки от 2 и косур години,ама едно е да караш на село ,съвсем друго е да копнеш колата и да изчезнеш с 120км/ч и то в населено място.

fred
06-03-2009, 19:58

Ми понеже аз лично се слагам в другата половина, не си трая и ще го нарека и пухльо, идва от пут.а и мухльо :moon:/моля дамите за извенение, относно първата дума, съжелявам, ама се ядосах/
А затова дали са виновни родителите или не, наистина е друг въпрос, но пък какво са виновни пострадалите и защо да не биха били компенсирани, както се полага, ако беше в САЩ щяха да фалират доживот

AntiLuuP
06-03-2009, 20:36
Преди малко гледах новините... сестра му е няква засукана руса мацка според мен овцата сама му е дала колата да гъзарее като явидях - типичната куха лейка...
И за капак на всичко ще го съдят + родителите ще плащат за всички нанесени щети понеже застрахователите няма да изплатят и стотинка.....

Transvaal Premier
06-03-2009, 20:39
Не ги понасям изродите по пътищата, смърт на такива /малко крайно да го казвам, но е така/. Качват си мръсните задници на пътя и или са пили, или надрусани или просто луди и кво, резултата какъв е -някой осакатен, е те това е, и понеже сме в Бг. тук всичко е позволено явно и виновните си взимат чантето още на другия ден и пак са по колите и на пътя, пък другите какво...да се надяваме,че някой тъпир няма да се набуха в нас всеки път, когато излезем навън...

mirchozo
06-03-2009, 20:52
Абе то лятото имаше подобен случай, един келеш утрепа едно детеце по главната улица където ограничението е 30м/ч а той понеже е пич си карал с 90км/ч.И познайте какво става,бащата на детето вади ония от колата и му чупи врата,и на място.

Princo
06-03-2009, 20:56
че книжката не кара колата така е,мога да ти покажа много хора с книжки дето едвам тръгват и имат книжки от 2 и косур години,ама едно е да караш на село ,съвсем друго е да копнеш колата и да изчезнеш с 120км/ч и то в населено място.

Прав си напълно.Но всички се нахвърляте(отново казвам не го оправдавам) без малко да се замислите.Може би момчето просто е искало да привлече малко вниманието на родителите си ... случва се,родителите бачкат яко и не им остава време.Нещата излизат извън контрол и ето катастрофа с пострадали ...

П.П Колата е Фиат браво 1.9 TD

Kostadin`
06-03-2009, 20:58
Абе то лятото имаше подобен случай, един келеш утрепа едно детеце по главната улица където ограничението е 30м/ч а той понеже е пич си карал с 90км/ч.И познайте какво става,бащата на детето вади ония от колата и му чупи врата,и на място.
че т`ва не е хубаво не е ,ама ако ти беше на мястото на бащата к`во щеше да направиш???Той ще ме утрепе детето, а аз ще седя да го гледам ай сиктир от тука...

Transvaal Premier
06-03-2009, 21:00
В отговор на написаното от Princo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=7155) :
Значи от казаното какво излиза, само потвърждение на това,че смятам, че не децата са проблемни,а родителите, но това е друга тема... Въпроса в случая, е че е такива малки мухльовци или някакви малоумници избиват невинни по пътищата и тва в най-добрия случай, защото май е по-добре мъртъв, отколкото осакатен. Две катастрофи съм преживяла и двете по вина на боклуци, 2 пияни малки курви /без извинение/ и втората виновника надрусан идиот, който скочи на газта и се удари в колата ни от упор...е кво "карайте после спокойно по пътищата" и еди си кой си искал да привлече внимание, тряя ги линчуваме, щото съда никъв го няма по темата...

Kostadin`
06-03-2009, 21:04
Прав си напълно.Но всички се нахвърляте(отново казвам не го оправдавам) без малко да се замислите.Може би момчето просто е искало да привлече малко вниманието на родителите си ... случва се,родителите бачкат яко и не им остава време.Нещата излизат извън контрол и ето катастрофа с пострадали ...

П.П Колата е Фиат браво 1.9 TD
Значи да привлечеш вниманиета на ваште трябва да катастрофираш така ли?Какво толкова се нахвърляме е виж има и хора от форума дето са карали без книжки ама не са се правили на Шумахер със 140 в града -Виж ма кой съм аз?Не искам да се заяждам просто това е мойто мнение.

mirchozo
06-03-2009, 21:04
Ей за тва трябва да се кара разумно,нещата много бързо илизат от контрол,пък и сме толкова изнервени от всичко което става наоколо че...Незнам изобщо накъде отиват нещата колеги?

Princo
06-03-2009, 21:18
В никакъв случай не казвам че това е начин за привличане на внимание.Има много други начини.Ама като видях поведението на тоя и на сестра му както и на майка му ... Плюс това той се е качвал многократно на фиатката и се е гъзарил из квартала ... и е пределно ясно че сестра му е дала ключовете,също така е и ясно че и родителите са знаели че той зима колата ... а това че е карал с 70 изобщо не е вярно.Под 120 не е паднал.И накрая сичко опира до гъзарията.И пак казвам супер тъпо и малоумно е да нямаш опит като шофъор и да караш с над 120.В един момент просто колата увлича и ето последиците.Като ти се кара колата,а то е и нормално,на 17 си след година курсове няма нищо лошо да идеш с баща ти и да покараш но в присъствието на опитен човек и не в град.

Transvaal Premier
06-03-2009, 21:24
Колеги, аз от съвсем скоро имам книжка и над 60 км/ч избягвам да вдигам, просто не се чувствам готова за това...Пък не знам тоз на 17 години с какъв акъл е карал хем без книжка, хем с безумна скорост, понякога не доумявам как някои хора не осъзнават и изобщо даже не мислят за последиците от действията си...

Kostadin`
06-03-2009, 21:27
В никакъв случай не казвам че това е начин за привличане на внимание.Има много други начини.Ама като видях поведението на тоя и на сестра му както и на майка му ... Плюс това той се е качвал многократно на фиатката и се е гъзарил из квартала ... и е пределно ясно че сестра му е дала ключовете,също така е и ясно че и родителите са знаели че той зима колата ... а това че е карал с 70 изобщо не е вярно.Под 120 не е паднал.И накрая сичко опира до гъзарията.И пак казвам супер тъпо и малоумно е да нямаш опит като шофъор и да караш с над 120.В един момент просто колата увлича и ето последиците.Като ти се кара колата,а то е и нормално,на 17 си след година курсове няма нищо лошо да идеш с баща ти и да покараш но в присъствието на опитен човек и не в град.
За т`ва че тяхните са знаели спор няма.Кой го е научил да кара?Да не би оная курва сестра му да му е казала ето ти ключовете иди се научи да караш?Ако е вярно че досега не е карал как изобщо е потеглил щото като карах курсовете имаше един дето изобщо не беше карал преди да почне и не можеше нито да тръгва ,нито да сменя скоростите,пък досега не бях виждал Фиат на 1-ва със 140.Поведението им е под сяква критика просто,вместо да се засрамят те почнаха да се сопкат.

ksv55
06-03-2009, 21:30
Работя на близо.Имаедно голямо и сложно кръстовище малко по надолу.2 часапо късно една Алфа и не видях още какво се бяха ударили въореки че светофарите работят.А ако не работеха?

EMo0o
06-03-2009, 21:41
Сега карах приятелката ми към тях и Бравото още е там .. на снимките не се вижда хубаво - колата е смачкана до неузнаваемост ! :???:

spe4elist
06-03-2009, 23:01
Темата я видях сутринта, но вечерта видях по новините репортажа... Нямам думи! Потресен съм! Цяло чудо е как са останали живи...

Скоро видях в нета, в необятната съветска страна, един клип. Казах си: дано не се случват повече такива неща, но ... Той не ме е чул!

НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА!

Вижте го, малко е дълъг ... http://vbox7.com/play:1d715db4

nightroller
06-03-2009, 23:08
Егати клипа човече ............

EMo0o
06-03-2009, 23:14
просто нямам думи ..

toki4a
06-03-2009, 23:26
въобщтее .. пълен папагал и ас гледах новините и като гледам как се ,държи момчето .......

незнам немам думи !!!

fred
06-03-2009, 23:27
Прав си напълно.Но всички се нахвърляте(отново казвам не го оправдавам) без малко да се замислите.Може би момчето просто е искало да привлече малко вниманието на родителите си ... случва се,родителите бачкат яко и не им остава време.Нещата излизат извън контрол ...

А можеше просто да извади нагана и да застреля някого, човека е бил неразбран..:sniper::machinegunner:
Естествено че всичко може, ама защо да говорим след като се е стигнало дотук и да не се нахвърляме срещу него? Защо трябва да се съобразяваме с някой, който не се съобразява с никого??Е хубаво де, няма да се беси естествено
Просто в едно нормално общество всеки трябва да си носи отговорността, а у нас понеже няма такава, не сме и нормално общество, та и да мислим, вместо него?!А къде е неговата мисъл, все пак не е 5 годинки...

PIF
06-03-2009, 23:34
Станалото-станало . Не поощрявам хлапака-напротив , но не съм аз човека , който трябва да го направи ! За контрол от страна на родители не искам да коментирам . Питам се само , сестра му има ли акъл ?

Kostadin`
06-03-2009, 23:36
колеги може да се повтарям ама тия се държаха все едно те са потърпевшите ,бахти наглото племе.

sen7
06-03-2009, 23:53
Аз още не мога да проумея как са се измъкнали тримата, без сериозни от наранявания, след като фиата прилича на консерва.Дани си вземат поука.Грешки стават.Никой не е безгрешен, но е адски важдно да се учиш от грешките си.

Ma7e4k0
06-03-2009, 23:55
Темата я видях сутринта, но вечерта видях по новините репортажа... Нямам думи! Потресен съм! Цяло чудо е как са останали живи...

Скоро видях в нета, в необятната съветска страна, един клип. Казах си: дано не се случват повече такива неща, но ... Той не ме е чул!

НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА!

Вижте го, малко е дълъг ... http://vbox7.com/play:1d715db4

Егати бруталният клип !

EMo0o
07-03-2009, 00:03
Станалото-станало . Не поощрявам хлапака-напротив , но не съм аз човека , който трябва да го направи ! За контрол от страна на родители не искам да коментирам . Питам се само , сестра му има ли акъл ?

Познавам сестра му , а майка му е всеки ден в казиното което се намира на 100м от мястото на катастрофата .. момчето е взело ключовете от чантата на сестра си сутринта след като тя се е прибрала късно и е спяла , носела ключовете със себе си и си останали там .. екстремиста взел ключовете след като майка му излязла за работа и хоп в колата от там нататак е ясно :)

Sunny
07-03-2009, 00:04
Все още се чудя как всичко е минало добре - без летален край .
Фиата е смачкан до неузнаваемост , а на келемето му няма НИЩО - няколко капки кръв на врата и то най вероятно чужда .
Тоя си е направо за Буйчиновци (ако още го има )

Kostadin`
07-03-2009, 00:07
Аз още не мога да проумея как са се измъкнали тримата, без сериозни от наранявания, след като фиата прилича на консерва.Дани си вземат поука.Грешки стават.Никой не е безгрешен, но е адски важдно да се учиш от грешките си.
к`во ще се учи той се сопкаше като ,че ли е потърпевш ,ти ще се учи.Такъв като тоя по-далече от пътя.Без книжка със 140 в София... кво да говорим повече

EMo0o
07-03-2009, 00:17
к`во ще се учи той се сопкаше като ,че ли е потърпевш ,ти ще се учи.Такъв като тоя по-далече от пътя.Без книжка със 140 в София... кво да говорим повече

И аз съм карал със 140 .. ама по цариградско и то като нямаше движение :) Ама пък има разлика и в това 140км/ч със браво и 140км/ч със 166-цата .. като цяло ненормално глупава постъпка от момчето , да видим какво ще измислят като наказание ! Най-хубавото е , че няма загинали .. лошото е , че сега някои хора ще са 1 месец гипсирани и няма да могат да работят - визирам таксиметровия шофьор , ако не може да работи - той просто гладува 1 месец ..

mirchozo
07-03-2009, 00:22
клипчето доста брутално, това дето го дадоха накрая май беше БМВ-то ,то почти не си личеше баси мазалото

AntiLuuP
07-03-2009, 00:23
По новините даваха компютърна графика ли се води анимация ли нз... инсценировка на случая просто удъра не е бил челен, първо странично в едната кола после втората после третата и т.н. От законите на физиките енергията на бравото се е разпределила на 3 + бордюра и градинката 4 е тва ги е спасило ако удъра беше челен на място щяха да останат.... ;)

dimo
07-03-2009, 00:25
Такива мухльовци трябва да ги вкарват задължително поне за месец в панделата и там да ги шибат мангалите тогава можеби следващия път ще се замислят малко.

mirchozo
07-03-2009, 00:29
Аз предлагам тази тема да се заключи вече, то мнението на всички е ясно

Mind_Control
07-03-2009, 00:32
Дайте линк към тия новини онлине някъде..

nasty
07-03-2009, 00:36
Колегата с келеши и там другите определения - най-просто искаше да каже смятам , че с нашите изказвания падаме на нивото на момчето , а не трябва.
И ние правим на ден по доста нарушения и пак не сме толкова опитни за да сме сигурни винаги.
И както виждате журналистите и на една кола модел-а не и знаят , другите коментират и те ги снимат щото говорят небивалици - 150 и челно с тая калинка таксито ?! нали ще му влезне до задния ред седалки!!
Ще си носи последиците и той и семейството му.
Сестра му е засукана :) Ще си намери кой да я вози :)

markonialfa
07-03-2009, 01:01
Точно РОДИТЕЛИТЕ са виновни! Защото не са го ВЪЗПИТАЛИ! Ей за това...Защото като стане нещо и се почва "ама моя син никога не би направил това...бляя бля...Обвиняват учители за тормоз, а техните ангелчета са ЗВЕРОВЕ...Деееба моите съученици като бяха говна как пък аз НЕ бях и как имах страх от родителите си и НИКОГА не правех простотии и глупости, макар нито един път в живота ми да са ми посегнали?? Питам аз как са успели да ми дадат възпитание, а други не са можли и все ходеха по училищата да се разправят, че децата им имали двойки и че учителите им се карали?!? КАк питам аз? И за да не изроди темата, ще попитам КАК аз АМА НИКОГА няма да си позволя да изляза с колата още повече неправоспособен, знаейки ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО и ще си понеса последвията от родители и т.н , а това КЕЛЕМЕ НЕ Е БИЛО възпитано да МИСЛИ ТАКА и за това си е ПОЗВОЛИЛО това! А щом си е позволило да излезе...другото е ясно..... Айде не на мене тия за родителите.... Примери много и достатъчно...Поне съм на 21г. и тия неща не са ми толкова далечни...

Браво, точно така е, подкрепям те с две ръце!!!

VFTI
07-03-2009, 01:35
ТАЗИ ВЕЧЕР!!23.00 часа ОКОЛО... Брутална катастрофа на ОМВ БОЯНА отсрещната страна на бензиностанцията... Такисметров шофьор на ОК многоо силно странично смазано такси, опел Астра компби с удар отзад е станал хечбег+ударен камион+ още един камион в който се е ударила Е класа(2005г.) на мерцедес доста помляна....Имаше 10тина полицаи, много хора такисита и т.н....След 1 час отново катастрофа...Този път на участъка от чени връх точно преди качване на 6 лентовия път в посока бояна...Една корса се беше търкаляла, и беше на островчето което разделя 3те ленти от 2 те локални...имаше и още коли и сирени, но не видях повече.....

УЖАС!!!!! ПАЗЕТЕ СЕ МНОГО!! Предполагам в първата катастрофа имаше жертви:icon_frown::icon_frown::icon_frown:

Furious 155
07-03-2009, 09:00
Ами така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!

Alexanderbb
07-03-2009, 09:16
Ами така ще е докато полицаите продължават да не си вършат работата, както трябва. Каквито и мерки да се въведат, ако няма кой да следи да се спазват - винаги ще е така. Ясно е че и безотговорността в семейството е причина за случката!
Колкото до тая глупост с 1600сс автомобили - ми вземете примерно една хонда VTI - мотор 1.6 - 160 коня е колата - е това ограничение ли е ???
Ограничението трябва да не е по обем на двигателят, а по мощност на колите. Реално никой който няма 25 годни според мен не трябва да кара автомобил над 100 конски сили!

Ами те просто не искат да си вършат работата. А иначе за кубиците си напълно прав. Новото Браво е 1,4 мотор пък вади 150 коня. Карал съм го и си е направо самолет

Transvaal Premier
07-03-2009, 10:57
Аз пък мисля, че основно е въпрос на отговорност карането изобщо...според мен ако някой не мисли какво прави с каквато и да е кола ще направи белята, независимо каква и е мощността...

LeoVin4i
07-03-2009, 11:18
Шестима загинали в Стара Загора (http://news.stara-zagora.org/index.php?page=news&c1=2&newsid=4209):cry: Пак започнахме с рекордите...

Princo
07-03-2009, 11:27
Шестима загинали в Стара Загора (http://news.stara-zagora.org/index.php?page=news&c1=2&newsid=4209):cry: Пак започнахме с рекордите...

Току що баща ми ми се обади че отива да снима катастрофа в Хрищени.Четиримата младежи са 12ти клас от моята гимназия,а този който е карал е бил с книжка от 3 месеца ...

monimsl
07-03-2009, 12:14
Е това вече си е трагедия,много жалко за мледежите и румънките.Мир на праха им.

CrazyElement
07-03-2009, 12:56

Това за кубиците си прав , обаче и да сложат ограничение каквото ти каза според мен няма да има голяма разлика. Защото и 100 коня кола може да дигни 160 и да напраиш голяма катастрофа. И дори това е грешно щото представи си сега аз ако трябва да карам 5-6 год. 100 коня кола и после да се кача в 150+ коня кола ... Цялата работа е да има малко мислене като се кара и не като приятеля до теб ти кажи дигни 200 и да ги дигаш. И това за годините не е никаф фактор просто на тази възраст се поддаваме повече на чуждото мнение и затова е така. Аз познавам 1 приятел който 2 год. от както беше зел книжка не беше превишавал 50 км/ч в града, а максималната скорост му беше 120 на магистрала. Всичко опира до възпитание , особедно на тази възраст ако няма кой да те контролира...

sen7
07-03-2009, 15:41
По новините даваха компютърна графика ли се води анимация ли нз... инсценировка на случая просто удъра не е бил челен, първо странично в едната кола после втората после третата и т.н. От законите на физиките енергията на бравото се е разпределила на 3 + бордюра и градинката 4 е тва ги е спасило ако удъра беше челен на място щяха да останат.... ;)

Всъщност се удря челно в таксито, но преди това се удря в задницата на кола.Влез в сайта на бтв...там е видеото от репортажа.

P.s.Аз съм в шок, като чета мненията от последните 2 стр. :shocked:

bager
07-03-2009, 16:52
Току що баща ми ми се обади че отива да снима катастрофа в Хрищени.Четиримата младежи са 12ти клас от моята гимназия,а този който е карал е бил с книжка от 3 месеца ...

Жалко за младите хора! Автобуса обаче се е движил по пътя с предимство!

SandoOne
07-03-2009, 18:13
Нека и аз да се включа в коментара : Трагедия след трагедия мир на пръха им .. преживях 4 ПТП средни и леки чукам на дурво яко не съм се надевал но тоя пич с фиата не е карал с 70 тоя болевард е хубав що годе равен общо взето вземете случия с пернишкия голф две и оная дето прелетя в насрещното и отряза главите на младежите ... Тоя пич заслужава повече да нема книжка до живот, поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили? Секи е карал преди да искара книжка аз карах само на селски пътища и полигони на обществени докато не искарам книжка не излизах .... Без Коментар ще го кажа и на турски с крилатата фраза Пишлеме иок контра или Децата нямат спирачки !!!

PIF
08-03-2009, 00:25
Хора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.

EMo0o
08-03-2009, 00:36
... поставете се на мястото на потърпевшите кво бихте направили?...

Ще трябва да се моли да не остана жив , защото аз лично ще го спукам от бой !!! :ranting:

D-I-V-A-K-A
08-03-2009, 00:47
Хора , всеки от нас знае,че умишлена катастрофа не би предизвикал/поне здраво разсъждаващ човек/ .Много ми се иска келешлъка да си остане само в междучасията.Според мен наказанието за такова нещо да е : без право на правоуправление за цял живот.Не мисля , че съм краен ,но нещата много се разхайтиха напоследък.Имам си щерка ,която е на 13 г. и дори ми помогна избора на колата.Бях писал в друга тема за това. Иска и се да кара кола-да,но винаги се допитва до мен или майка и/ в смисъл да я закараме до някъде/.Надявам се да не проявява такива своеволия - малолетна без книжка.

И аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!

D-I-V-A-K-A
08-03-2009, 00:50
Ще трябва да се моли да не остана жив , защото аз лично ще го спукам от бой !!! :ranting:

Охо и през мен ще мине, но ще му направя и нещо друго със скоростният лост, защото синини изчезват, ама чувството от лоста ще му пази влага цял живот!!!

SandoOne
08-03-2009, 16:08
И аз не ти го пожелавам колега, но като гледам как сте я възпитали се съмнявам да го направи. А на това говедце ако съм му родител ще му натроша кокалите само да се прибере в къщи и тогава да видим дали изобщо ще си помисли да пипне кола!!! Аз докато нямах книжка не смеех да запаля колата без знанието на наще. Но както един колегата спомена по-горе в темата всичко се дължи на възпитанието. А така като гледам майка му и главно него самият му липсва!!! Според мен не трябва да има само глоба, а и малко престой в ТВУ-то да го видя тогава дали още ще е такова тарикатче!!! Съжелявам, че малко съм поразпален, но го приемам лично, защото на всеки един може да се случи де е в някоя от другите коли. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД! Мен така ме отнесе един Голф и като по чудо аз се отървах само с охлузвания, а приятелката ми със сцепена глава и нищо повече, защото на онзи километража му бе блокирал на 110км./ч. И от тогава направо издивявам като видя нещо такова!!!

Батко съгласен съм с тебе и аз като млад шофер повече 80 не съм дигал щото беше страшно кво да кажа имам приатели също правеха като него без книжки по ботевградско с по 150 , 60 ама са касметлии но с техните камъни по техната глава никога не съм го одобрявал

Kostadin`
08-03-2009, 16:22
че аз ако бях барнал колата докато бях без книжка без наще да знаят ,тати щеше ми чупи ръцете и ни книжка ни кола щях да вида,ама т`ва е щото имам респект и страх от него.Той първото което е щеше там пред всички да ми чупи главата от бой ,а не да се прави като тия на потърпевш.Сега като съм с книжка нито се правя на стар шофьор,нито си позволявам да карам над ограничението.А пък тоя нито стаж нито нищо със 140,то бащата където има стаж от 28години не кара така ,а тоя келеш ще се прави на Шумахер в града.

SandoOne
08-03-2009, 16:39
Така е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....

EMo0o
08-03-2009, 17:36
Така е батко така е лошото че няма родители аз баща ми почина преди 6 месеца добре че пораснах че иначе не ми се мислеше та като искарах книжка 1 месец с него карах за да свикна после вече почна да карам по така незнам за тоя пич ако му бях баща нямаше да му дам да кара поне до към 30 и нагоре ако зависи от мене просто за мен тоя келеш не е узрял още затова на някой им ги дават 21 и нагоре книжките .....

Такива не трябва да имат право за СУМПС до живот .. не до 21 !!! на 17 ми кара със 140 в града , ами като стане на 21 и реши , че е узрял и достатъчно способен да кара с 200 ли? За карането без книжка и за карането след употреба на алкохол съм категоричен , че трябва да се отнемат/забраняват книжки на такива хора завинаги !! Може да превишавам скоростта , да правя някои нарушения , само от 1 година съм шофьор и може би не съм човека който трябва да съди , но пък за това мисля , че много колеги биха се съгласили с мен :)

SandoOne
08-03-2009, 17:48
Съгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......

Kostadin`
08-03-2009, 18:37
такава ни е държавата- за едни като ставийски може за други като обикновенния човек не може.Обикновенния човек го еб*т отсякъде ,а известните минават по друга тарифа.

EMo0o
08-03-2009, 19:15
Съгласен съм с тебе а на максим ставийски ще му земат ли книжката да подчертая на Хамара му има стикер - Ако си пил слез искам да стигна жив .... ама за едни важи за други не ако сме ние обикновенните ще ги земат за 4 ,5 години ако е некой известен след 2 месеца случая се потулва и почва да кара отново между другото много карат пили и моляти се на старите шофери дето имат над 15 години стаж за тях няма да е толкова солидно наказанието за употреба на алкохол за младите по яко и кво искат да ми кажат че некъф с АБЦД д+е ц+е ще пие ще отрепа некой и веднага ще кара ли боже ......

По този случай за Ставийски няма какво да се коментира , за мен той е пълно леке .. не е човек и не само има стикер на колата , ами е един от хората , които подкрепиха финансово тази инициятива ! За мен той е ПЪЛЕН ГЛУПАК и никой не може да ме убеди в обратното ;) с двете ръце съм против да се пие и да се кара след това !

tipo1960
08-03-2009, 21:12
такава ни е държавата- за едни като ставийски може за други като обикновенния човек не може.Обикновенния човек го еб*т отсякъде ,а известните минават по друга тарифа.Кирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка
на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.

Kostadin`
08-03-2009, 21:24
Кирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка
на 4-и километър до Пловдив,сега вече е кръгово,и то пиян е бил едва е стоял на крака и кво,нищо,нали и той е от богопомазаните убийци.
колега точно това имам впредвид.Как може в другите държави за всички да е едно ,а в България на кой къвто му е джоба???

georgyg
08-03-2009, 22:47
Кирил Маричков уби една моя комшийка и на майка ми съученичка

И как разбра че е бил пиян? Защото съда го осъди условно именно поради факта, че НЕ Е БИЛ ПИЛ.

tipo1960
09-03-2009, 00:33
И как разбра че е бил пиян? Защото съда го осъди условно именно поради факта, че НЕ Е БИЛ ПИЛ.Човека който го е изпратил от Асеновград ми е познат,пили са заедно на джумбарето,а това какво е казал съда,е това което е трябвало да каже:grandpa:

reptli
09-03-2009, 10:00

напълно съм съгласен :) може и да съм карал без книжка НО винаги баща ми е бил до мен,възпитал ме е и ме е научил,че винаги трябва да се мисли преди да правим каквото и да е!Позволявал съм си да настъпвам Алфата но внаги е било на Абсолютно безопасни места и в рамките на разумното и безопастното!

Това място го знам като пете си пръста,живял съм точно срещу този участак от пътя и знам,че това нищо и никакво завойче е адски опастно особено,когато пътя е мокър:shoot:

за т'ва ко**це нямаше да ми е жал каквото и да беше станало:machinegunner: това е най-лошото което може да се случи на един шофьор:no:да си караш безопастно и в ограничението и от никадето да ти изкочи келеме като въпростното и да промени живота ти :no_no_no: от това винаги ме е било най-страх...