Log in

View Full Version : Спортна изпускателна система за 145QV - 54/60.30 мм?

zdravio
06-03-2009, 15:17
Въпроса ми е следния ще сменям генерацията на QV-то и реших да се допитам дали 60.30мм няма да му дойде малко голяма и да изтиват газовете в генерацията(което ги забавя)? Плана е следния след колекторите на 54/60.30 мм 1 спортен резонатор и спортно задно гърне, ако входа на сегашното(YED made in Turkey :wierdo:) е на удачен диаметър, ще го оставя.

traiko_89
06-03-2009, 15:38
колега как е новата придобивка , хареса ли ти алфата.

zdravio
06-03-2009, 15:42
колега как е алфата Екстра е, много добре се държи, само дето съм си я купил с членство в "Картер клуб" ;) . Та скоро ще трябва да сменям картера... А някой да даде съвет за генерацията :unsure: ?

abart_
06-03-2009, 18:48
Въпроса ми е следния ще сменям генерацията на QV-то и реших да се допитам дали 60.30мм няма да му дойде малко голяма и да изтиват газовете в генерацията(което ги забавя)? Плана е следния след колекторите на 54/60.30 мм 1 спортен резонатор и спортно задно гърне, ако входа на сегашното(YED made in Turkey :wierdo:) е на удачен диаметър, ще го оставя.

Плана ти е добър ;) ще я поотпуши,но и ще стане по-шумничка

zdravio
06-03-2009, 19:08
Плана ти е добър ;) ще я поотпуши,но и ще стане по-шумничка
Да за шумна, знам че ше буботи Бравото ми беше така... но след 3к оборота утихваше :)

Mury
06-03-2009, 20:58
Да за шумна, знам че ше буботи Бравото ми беше така... но след 3к оборота утихваше :)

Покрай нас ще минаваш на 2-ра без никва газ,да не ти спукам гумите на новата кола:moon::moon::moon:оня малкия с пежото на няколко пъти щеше да отнесе по една саксия:sniper::sniper::sniper:

Bobo
06-03-2009, 22:03
Аве я целата газ бе тоа умрелия квартал кво ти пука :D

A относно генерацията като приключиш форумното проучване ми имаш телефона :moon:

Mury
07-03-2009, 10:27

A относно генерацията като приключиш форумното проучване ми имаш телефона :moon:

Бе и аз тва мислех да му кажа да ти звънне:ranting::ranting::ranting:

zdravio
09-03-2009, 09:18
Покрай нас ще минаваш на 2-ра без никва газ,да не ти спукам гумите на новата кола:moon::moon::moon:оня малкия с пежото на няколко пъти щеше да отнесе по една саксия:sniper::sniper::sniper:
Чакай бе, тя улицата пред вас е като след бомбардивока, как ме виждаш да си троша там сАлфетката?

zdravio
09-03-2009, 09:19

A относно генерацията като приключиш форумното проучване ми имаш телефона :moon: Благодаря, очаквайте входящо повикване :naughty:

Mury
09-03-2009, 11:30
Благодаря, очаквайте входящо повикване :naughty:

Ае прави бързото Куве,и давай газ,само глей да не стане кат оня малкия с Пежото:evil::evil::evil:тамън щеше да купува мойта кола,и го размаза,и са немал пари:sleep::sleep:

zdravio
09-03-2009, 12:08
Ае прави бързото Куве,и давай газ,само глей да не стане кат оня малкия с Пежото:evil::evil::evil:тамън щеше да купува мойта кола,и го размаза,и са немал пари:sleep::sleep:
Все хубави неща ми поежелаваш... :disgust: . Да историята с бързото Пежо все Лозенчани я знаят.

Mury
09-03-2009, 12:10
Все хубави неща ми поежелаваш... :disgust: . Да историята с бързото Пежо все Лозенчани я знаят.

Е па то с Алфите требе само хубави неща да си пожелаваме,да не ни горчи после :rotfl: :rotfl: :rotfl:Не знаеш ли лафа за Алфаджииското кафе с 4-5 лъжички захар:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

hondoman
09-03-2009, 14:09
Все хубави неща ми поежелаваш... :disgust: . Да историята с бързото Пежо все Лозенчани я знаят.Дан е говорите за Гошко с бързата 106-ца синята :beer:

Mury
09-03-2009, 14:27
Дан е говорите за Гошко с бързата 106-ца синята :beer:

Не Пежото беше бяло,и катастрофира много тежко на Т.Александров:dunno::dunno:

zdravio
09-03-2009, 16:30
Не Пежото беше бяло,и катастрофира много тежко на Т.Александров:dunno::dunno:
За щастие момчето се размина само със сериозно счупване на ръката, след челен удар с X5, с над 100км/ч.

WhitePower
09-03-2009, 18:31
принципно ако искаш повече вървеж в ниските колекторите се си остават заводските , ама ако иска да върви повече във високоте трябва да е 4 в 1 и от там генерацията , но пък за целта ти трябват и валове и нещата сават дебели
като гледам в твоя случай дали ще е на 54 мм или на 60 няма да усетиш разлика освен в шума , който ще се усили значително демек пари на вятъра ,
ако и сега ти е права генерацията то тогава не я пипай , ако и заводската можеш нова да си напраяиш

zdravio
11-03-2009, 09:26
В момнета генерацията на колата е "направи си сам", за това като я правя, ще я направя като хората!:saint:

WhitePower
11-03-2009, 12:12
В момнета генерацията на колата е "направи си сам", за това като я правя, ще я направя като хората!:saint:
неръждавейка или черно ?;)
ако е като хората неръждавейка ;) иначе и черно става
иначе на 60.3 и с резонатор и бе на атмосферна кола е яко реване

zdravio
11-03-2009, 14:19
неръждавейка или черно ?;)
ако е като хората неръждавейка ;) иначе и черно става
иначе на 60.3 и с резонатор и бе на атмосферна кола е яко реване
С алуминизирани тръби намерил съм ги на много добри цени с вътрешен диаметър 60.30 мм на 1.5 дебелина... с 2 проходни гърнета- средно резонаторно и задно. Ше има :starwars: с майсторлъка. Малко по-нататък ще пусна снимки, но не много скоро нека първо се почне :grin:

abart_
11-03-2009, 18:56
Мдаа,пусни някоя снимка колега ;) и да кажеш резултата после
Успех