View Full Version : джанти МОМО за 33-ката
Kostadin`
06-03-2009, 15:42
Искам да питам дали джанти МОМО R15 от Opel Astra GSI 1.8 16v ще станат за 33-ката.Eдин приятел ги продава с гумите за 300лв.,ама гумите са бомбок.За мен каза ,че ще са 200лв. 4х100 са отворите на джантите.Та дали ще станат питам аз?Въпреки че нямам още кола, оригинално МОМО за 200лв. си е печалба от тотото.
Неследиш ли темата на Крис ?
Kostadin`
06-03-2009, 16:26
е пък хич не ми дойде на акъла ,че той купи джанти наскоро
Еми това исках да ти кажя ,че ти предстоят същите премвждия !
разбери колко им е централния отвор ... с втулки ше станат без да се ръсиш 80-100 лева за раздвижени болтове, фърляй му парите на масата и ги взимай
JORDANGT
07-03-2009, 21:52
Първо ще си купя копче,а после ще дойде време да си купя и балтон.Та и твойта работа малко такава.Дай някакви снимки на тези джанти(и от задната страна) та да изкажем и ние някакво мнение по въпроса.
Kostadin`
08-03-2009, 01:45
Първо ще си купя копче,а после ще дойде време да си купя и балтон.Та и твойта работа малко такава.Дай някакви снимки на тези джанти(и от задната страна) та да изкажем и ние някакво мнение по въпроса.
и ти си прав ,ама си е далаверка,колкото до снимките - скоро ще кача ,обаче само отвънка,че още са на колата не са свалени.
Kostadin`
10-03-2009, 22:54
Джантите са аут!Задна дясна изчезна от колата ,май е чупена и работата пропада,да еба и късмета.
Може и да е за хубаво,както казват в Русия!:Tease:.
Не съжалявай!На всяка изгубена джанта,идват нови десет!:spoko:Разбирай го и не само за джанти!