View Full Version : Новите чудеса на света
vikoalfa
06-03-2009, 23:39
Хайде другари алфисти да дадем едно рамо за нашата родина в новата анкета за седемте чудеса на света.Номинирани са Белоградчишките Скали,който не е ходил е изпуснал много ето линк за малко инфо за тях
http://www.atlas-s.com/02/980-43-92/info_Belogradchishki%20skali.html
Молбата ми е нека гласуваме!В началото на кампанията нашите скали бяха на първо място,но сърбите както обикновенно ни мътят водата:sniper:Нека бъдем задружни и кажем на света-От нашето по-хубаво нема.
Давам направо линка за гласуване
http://www.new7wonders.com/nature/en/nominees/europe/c/BelogradchikRocks/
Малко повечко е инфото за попълване и мейл потвърждение,но който е бил на скалите ме разбира,че труда си заслужава.Нека си пожелаем успех.
Kostadin`
06-03-2009, 23:47
гласувах и с трито си мейла ,та и с на сестра ми .Общо 4 пъти.
AntiLuuP
06-03-2009, 23:54
Гласувах... още оня ден.... :р
spe4elist
07-03-2009, 01:41
Аааа, и ние гласувахме...
Стискаме палци ...
И аз гласувах за Белограчишките скали :pancake:
ludkanar
07-03-2009, 09:33
аз гласувах още в началото на класацията и то доста приятели гласувахме и се надяваме да станат едно от 7-те чудеса:magic:
Furious 155
07-03-2009, 09:33
Абе и аз съм БЪЛГАРИН, но само на мен ли идеята ми се вижда сменшна? Нали става дума за чудеса на света, не на България. Е тези "скалички" като си сравните с Големия Каньон - как ли изглеждат? Няма как нещо с този мащаб да се класира, според мен.
Иначе да - много приятна природна забележителност в България са и си ги обичаме! Ама нека бъдем реалисти.
PEPI-2ALFA
07-03-2009, 14:32
+1
Абе и аз съм БЪЛГАРИН, но само на мен ли идеята ми се вижда сменшна? Нали става дума за чудеса на света, не на България. Е тези "скалички" като си сравните с Големия Каньон - как ли изглеждат? Няма как нещо с този мащаб да се класира, според мен.
Иначе да - много приятна природна забележителност в България са и си ги обичаме! Ама нека бъдем реалисти.Големият каньон е просто най-големият каньон. Докато тези "скалички" са неповторими.
Големият каньон е просто най-големият каньон. Докато тези "скалички" са неповторими.
Ем той и каньона не е повторим :D
Чудя се ако Китай измислят някакво тяхно природно чудо и всеки "дръпнат" гласува за него ..............дали другите чудеса ще могат да се класират по ВОТ!? :D
Иначе и аз гласувах ;)
Големият каньон е просто най-големият каньон. Докато тези "скалички" са неповторими.
Е това сравнение с каньона направо ме :sniper:
Нещо май не може да се разберем с вас.
Ем той и каньона не е повторим :DПовторим е, просто е най-голям.Нищо не го прави специален.Каньони има навсякъде по света, в България също.В Сърбия е вторият по дълбочина.Образуването на коньон е нещо елементарно, за това не е "чудо".
Е това сравнение с каньона направо ме :sniper:Някъде в моя коментар има сравнение?И имаш в предвид китайците да измислят чудо както американците са измислили Гранд каньон ли?Или както ние сме измислили "скаличките"?
Моя грешка - "измислят" трябваше да е в кавички! Разбра ме, какво имам в предвид, не се прави ..... :)
и ДА има сравнение между каньона и скалите ........анализирай си поста!!!!!!!!!!!
Ами не откривам друг смисъл освен че е едно дълбоко и дълго речно корито.Ти да не бъркаш постовете нещо?:)
rumenti77
08-03-2009, 16:39
И аз с три вота се отчетох.
Ами не откривам друг смисъл освен че е едно дълбоко и дълго речно корито.Ти да не бъркаш постовете нещо?:)
То и за наще скали може да се каже ,че са 5-6 щръкнали камъка! :stretcher:
Може, но са щръкнали неповторимо.:rotfl:
Kostadin`
08-03-2009, 20:12
Може, но са щръкнали неповторимо.:rotfl:
добре казано :lol_sign::lol_sign::lol_sign::bg::bg::bg:
vikoalfa
12-03-2009, 21:07
Хайде,още сме втори....:starwars: