View Full Version : нови предни чистачки за алфа 145
някой да има представа колко пари струват тези чистачки при Италиянеца/втора употреба/,че като питах във Ванто................ :oops: :( ..........80лв комплекта.там също така ми казаха ,че мога да ги сменя с чистачки от Темпра или от Фиат Типо.ама все пак оригиналното си е по хубаво!!!!!!!!!!!!.
Е ако са ти здрави рамената що не смениш само перата :lol:
Е ако са ти здрави рамената що не смениш само перата :lol:
а така, както вече направих сам :) ма си е разправия :)
лощото е че чистачката пред мене е с разбито рамо и се налага да я сменя изцяло
Виж в ТиН дали не могат да ти продадат само едно рамо.
защото тия дето съм ги гледал при италянеца са в плачевно състояние. Или в някоя морга в която има цяла кола за 155 колеги кзваха че има някъде те са същите.
на улица Обиколна в Овча Купел има морга с една 155ца, тя си има чистачките, ако искаш ходи да ги земеш...
аз лично смених само пера и не съм доволен от резултата, може би пружините с охлабили на рамената, щото са дърти....
В ТИН имат за 34 лв. Аз така направих, че малко ми пострада чистачката, след като се опитаха да я свалят принудително. :cry:
В ТИН имат за 34 лв. Аз така направих, че малко ми пострада чистачката, след като се опитаха да я свалят принудително. :cry:Ако ли не си купши само пера от ТиН и ще се оправят.Аз моите кво ли не ги правих секви пера слагах силиконови и кви ли не още но като сложих Шампион от ТиН и се промениха коренно сега чистят идеално :wink: :wink: :wink: Аааааа перата са към 17-18 лв. вдигнаха им цената