View Full Version : Интересна обява - джанти OZ 17"
RoMeO_156_GTA
08-03-2009, 20:53
Колеги вижте на какво попаднах докато си ровех . Много ще ходят на някоя 166 :D
Джанти: OZ
Цолаж: 17 / 8J
Междуболтово разстояние: 5 x 108
С гуми 225/55 / Зимни Мишлен Алпин
Цена: 1000 лв (с гумите)
Тел:0878354725
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=120384
Не ми се дават сега толкова пари и то за зимни гуми .. иначе са хубави :)
RoMeO_156_GTA
08-03-2009, 22:33
Забравил съм да копирам линка , там пишеше 800 без гуми :roll: В тунинг.бг я има
Забравил съм да копирам линка , там пишеше 800 без гуми :roll:
Пак са ми много за момента :D Други работи се правят по мойта .. джантите са ми последна грижа :)
Пак са ми много за момента :D Други работи се правят по мойта .. джантите са ми последна грижа :)
В момента съм със 17-ки широкопрофилни....и се намирам в ада. Широкопрофилните не са за алфа ромео 166. Гънят се много лесно, тая кола е прекалено тежка за тях. Иначе са красиви джантите.
Linkestis
08-03-2009, 23:19
В какъв смисъл се гънат.И аз съм с 17 ама нямам проблеми.Даже я пробвах на някои завои с доста висока скорост..не мърдат
С широкопрофилни лети джанти ли си?... Еми не знам как са пътищата по подробно из софия, но тук мина ли през дупка по-сериозно и става гаф...
Linkestis
08-03-2009, 23:29
225/45,иначе имам карта в главата с дупките/това майтап/.До сега веднъж влизах в дупка с малка скорост..усещането не бе приятно.Доста и внимавам
225/45,иначе имам карта в главата с дупките/това майтап/.До сега веднъж влизах в дупка с малка скорост..усещането не бе приятно.Доста и внимавам
Абе ние в Русе сме, като минно поле малко и много проблеми съм си имал с тия джанти. Tука малко стил Colin Mcrae се кара, ама то бягаш от една дупка и скачаш в друга. И тея килограми, като се стоварят на горката джанта.
Абе ние в Русе сме, като минно поле малко и много проблеми съм си имал с тия джанти. Tука малко стил Colin Mcrae се кара, ама то бягаш от една дупка и скачаш в друга. И тея килограми, като се стоварят на горката джанта.
Цялата ни страна е такава по градовете .. аз не знам някой град с хубав асфалт .. София е под всякаква критика ! Има улици по които минаването със 166-цата е напълно невъзможно ! И най-глупавото е , че още има паважни улици ..
225/55/17 не стават за наще много е висок профила и почват да опират. Вижте и ЕТ-то колко е че и от там може да има ядове. За нас най добре е 235/45/17 проверено никъде не опират а пък колата заспива и самия профил не е толкоз малък та дупките се ядват.:grandpa:
225/45/17 по книжката ги дават гумите.... много добре се държи колата с тях... много по стабилно и директно управление отколкото с 205/55/16... но и по твърдичко вози... все едно в друга кола се качваш :)