Log in

View Full Version : Трябват ми чертежи на 146-

skino
04-01-2006, 13:35
Трябват ми чертежи на 146 с размери ако може и 3д
да има размери на стъкла врати капаци и други такива по външния вид на колата
мерси ако някой намери.

Gogata
04-01-2006, 17:07
надявам се че това ще ти свърши работа :wink:
http://www.alfa146.net/images_sizes/alfa146-sizes.jpg

Bobo
04-01-2006, 18:52
А за какво са ти ако не е тайна ?

BatVas
04-01-2006, 19:03
Според мен обмисля направата на някакъв визуален тунинг :? - само да не съсъпеш хубавата 146 тi

Crusader
04-01-2006, 19:37
Мен ако питате на 146 и трябва само едно антикрилце и едни хубави лети джанти, другото би било кич, но това е мое мнение!

valjo
04-01-2006, 21:40
Мен ако питате на 146 и трябва само едно антикрилце и едни хубави лети джанти, другото би било кич, но това е мое мнение!
е тя неговата ги има тия работи, и праговете и са готини...
ti си е като QV ... много маниашка кола ....

Crusader
04-01-2006, 21:42

Анджак де!

MONI
05-01-2006, 09:03

На последния колега дето си беше взел ti и беше пуснал снимки праговете бяха най-обикновенни.

skino
05-01-2006, 11:59
искам чертежи за да ги разгледам и да видя дали може да се смъкне тавана на колата с 10-15 см и през какви мъки може да стане това
какви стъкла ще трябват как ще се променят гредите..
абе общо взето да прееба цялата аеродинамика на колата
защото тавана ми е на 15 см от главата и общо взето е много висока колата, не че ще постигна нещо но ако имам чертежите мога да преценя дали е възможно(естествено че е възможно) и как да стане.
иначе като я гледам колата е прекрасна и никакъв визуален тунинг не бих и направил, единствено си мисля за по нисък таван

kekc
05-01-2006, 12:08
:?: :?: :?:

Да ти е ниско тавана да го вдигнеш, ама какво ти пречи да е висок? А после като возиш някой по-високичък и той какво да прави?

Просто не мога да разбера толкова мъки, пари, време и т.н. за чий ти е да прахосваш?

Crusader
05-01-2006, 12:22
Виждал съм Rides, как се прави. Там правиха някаква американска кола /грамаден хот род/ от 60-те, не помня марката, но видях че става доста трудно. Както и да е с ламарините може и да се справиш, кит това онова и ще стане, но най кофти е със стъклата, щото серийни няма и се налага да се правят по поръчка, а това струва.....мнооооооого пари, вратите също трябва да се снижат а напасването им е трудно, а ще изскочат и още много непредвдени неща. Според мен не си заслужава, ще струва колкото колата, че и повече!

SFINKS
05-01-2006, 15:29
Колегата Скино се е сбаркал нещо . Не му обръщайте внимание
да сваля нивото на покрива , ти луд ли си бре :screwy:

skino
05-01-2006, 17:53
добре де какво ви пука за какво са ми тия чертежи
ако някой може да намери по подробни чертежи с размери на врати прозорци ъгли капаци гредички и т.н. да ми ги даде(мерси на пича с първите чертежи) пък тогава ще видим дали може и как. на всяко нещо има решение въпроса е дали си заслужава и що пък да не се пробва, но този въпрос си е за мен
а че съм си луд луд съм си ама то мойто не се лекува

Bobo
05-01-2006, 17:58
Такива чертежи освен ако сам не си направиш няма кой да ти даде :!:

:no: да снижаваш тавана :big_whoops:

Crusader
05-01-2006, 18:26
добре де какво ви пука за какво са ми тия чертежи
ако някой може да намери по подробни чертежи с размери на врати прозорци ъгли капаци гредички и т.н. да ми ги даде(мерси на пича с първите чертежи) пък тогава ще видим дали може и как. на всяко нещо има решение въпроса е дали си заслужава и що пък да не се пробва, но този въпрос си е за мен
а че съм си луд луд съм си ама то мойто не се лекува

Евала ти за ентусиазма...но си прав, въпроса е "заслужава ли си?"