View Full Version : LED фарове
Колеги новата мания из немско! Колегите с 156 могат да намажат!
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m38.l1313&_nkw=scheinwerfer+mit+LED&_sacat=See-All-Categories
ФЕРАРИСТ
09-03-2009, 16:39
Готини са, но требе да съм болен за да дам 500 кинта за такива фарове, като за 50 лева моа да постигна същия ефект с гумено - диодни ленти от Хонконг....откъдето всъщност са е фаровете....
Kostadin`
09-03-2009, 17:02
баси ся Ауди ще имитираме.Мене Алфите си ме кефат и със стоковите фарове,няма нужда да стане като голфовете - накичена като пазарен щанд... иначе има стойка и е хубаво:new_Eyecrazy:
Идеята не е лоша - и до там, можеше да не го правят пунта на Ауди... какво им пречеше да пуснат диодите по долния контур на фара например.
А и тая цена ... иначе фарове с лупи са най-доброто за ксенона.
hunter1989
09-03-2009, 19:54
:eat::crazy::tooth:Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото:rotfl::holiday2: :tooth:
наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага :D
Kostadin`
09-03-2009, 19:57
:eat::crazy::tooth:Зимаш 30 запалки с фенерче и махаш диодите , лепиш с тиксо и е същото:rotfl::holiday2: :tooth:
наистина изглежда зловещо ама тва си е на ауди измишлиотина защото са им много грозни автомобилите , не са кат алфите красиви и за тва на алфа няма нужда да се слага :D
:clap::clap::clap:друго няма к`во да кажа...:clap::clap::clap:
Добър замисъл, но по-добре фарчета с лупички за тези пари.
И на сичкото отгоре имитираме Б4,Б5...
Kamen666
09-03-2009, 21:51
харесва ми единствено това че са с лупи,иначе имитацийката на ауди може много лесно да се махне от фара....
alfageorgi
09-03-2009, 22:06
Ебаси циганията.Винаги съм си вярвал , че по манталитет Алди са всъщност некъква фирма от източен Анадол.
Kostadin`
09-03-2009, 22:54
Ебаси циганията.Винаги съм си вярвал , че по манталитет Алди са всъщност некъква фирма от източен Анадол.
хахаха ще се напикам, стига бе!!!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
vankata_ll
09-03-2009, 23:24
... Винаги съм си вярвал ...
Много добре си го казал, продължавай да си вярваш :thumbup:
Тая линия с led-а е кофти направена и по нищо не се връзва с колата. Иначе верно, лупите са готини.
soulreaver
10-03-2009, 00:31
Мене фарчетата мн си ме кефят.Ако бяха по-евтини бих си ги 'зел.Нали знаете че всеки си има вкус....то и аз съм противник на многото кич по колата, ама тези фарове биха си доста утивали според мен.... 'се убавиня
И на мен ми харесват. Това, че една фирма се е сетила да направи нещо на колата, не значи, че няма да отива и на друга. Мн са взимали от Алфа идеи, защо и на алфа да не се направи нещо от други коли. Ако нещо е добре направено и отива, не виждам проблем!
и после се сърдим защо ни обиждат по чуждите форуми, ми то ние сме същите!!
и после се сърдим защо ни обиждат по чуждите форуми, ми то ние сме същите!!
е аре кажи че не ти харесаха фаровете !? (моите )
Говоря за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
Говоря за безпредметното обиждане на други марки във форума - няма нищо общо с диодите, по нея тема нямам мнение
Много правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!
Kostadin`
10-03-2009, 17:58
Много правилно казано, трябва да сме малко по сдържани по отношение обиди, защото както ние обиждаме, така и нас ни чака същото!!!
съгласен съм с теб,ама неска като си седа в даскало,даже и дума нямаше отворена за коли и 3-4-ма почнаха:... ти Коце с тия твойте Алфи си свършил,от тебе нищо не става,от коли не разбираш и тем подобни глупости... та въпроса ми е как с такива миндили да не се заяждам,при положение ,че не съм си позволил да му кажа нещо на тоя за неговия Голф 3 и накрая си изпуснах нервите и го поналях малко.Е за тва най ме е яд ти не говориш против другите ,а те говорят против тебе.После почна да ма плаши ,че щял като зема Алфата да ми я надраска,добре питам аз такъв човек к`во да го правя?????Нито съм му казал че 33-ките са по-добри от голфовете нито нищо.Омръзна ми и почнах да го наливам. Между Голф и Алфа,за мен Алфата ,който иска голфа да си го кара,че може да е по-здрав може и нека.Аз искам като си купувам нещо да си го купувам с мерак ,а не заради т`ва ,че е по-здрава и по-надежна от еди к`во си.Не е ли кола купена с мерак ще свърши или в морга или в металекса.
ПП:колега не се заяждам.
alfageorgi
10-03-2009, 17:59
Абе ви е сте като добрите самарянки .Тия с Алдитата като ви видят и крещят: "Мани ги тия с италианските кенефи" , ама вие сега : " Да бе да , ние сме много добре възпитани и не се сърдим" или може би нещо от рода " Абе те ме е..т , ама на мен ми е хубаво" .Мерси, аз не съм мазохист и въобще не им цепя басма на тия с немските талиги.Това , че те си мислят , че карат нисколетящи самолети е много сбъркано защото просто се возят в никелирани ФВ-та които за мен са много далече от автомобил дори и на средно ниво.
После почна да ма плаши ,че щял като зема Алфата да ми я надраска,добре питам аз такъв човек к`во да го правя?????.
Ти сам си отговаряш на въпроса, и не трябва в случая да падаш на неговото ниво, а тия с голфовете по принцип им е такъв манталитета(има и изключения), примерно един мой приятел кара Голф 3 , 1.6i, 75коня, свестно момче, което не се заяжда и не обижда никоя марка автомобили, опа забравих - мрази своят голф, за една година вкара в него над 3000лв., при положение че колата беше слънце още когато я взе. Купува всичко чисто ново и оригинално(не ментаци) и въпреки всичко аз не бях видял кола, която толкова много да се чупи!!! Всичко зависи от самия автомобил, който си взел, попаднеш ли на боклук, плюеш цялата марка завинаги, а такива като този, който се е заял с теб ги има много, но съм сигурен, че те и под капака на колата не знаят какво има, камо ли да дадат компетентно мнение!!! По добре му натрий носа с думи, но не празни приказки пълни с обиди, а защитени с доказателства слабости, които показват неконкурентноспособността на автомобила му спрямо Алфа!!!
Kostadin`
10-03-2009, 18:47
Ти сам си отговаряш на въпроса, и не трябва в случая да падаш на неговото ниво, а тия с голфовете по принцип им е такъв манталитета(има и изключения), примерно един мой приятел кара Голф 3 , 1.6i, 75коня, свестно момче, което не се заяжда и не обижда никоя марка автомобили, опа забравих - мрази своят голф, за една година вкара в него над 3000лв., при положение че колата беше слънце още когато я взе. Купува всичко чисто ново и оригинално(не ментаци) и въпреки всичко аз не бях видял кола, която толкова много да се чупи!!! Всичко зависи от самия автомобил, който си взел, попаднеш ли на боклук, плюеш цялата марка завинаги, а такива като този, който се е заял с теб ги има много, но съм сигурен, че те и под капака на колата не знаят какво има, камо ли да дадат компетентно мнение!!! По добре му натрий носа с думи, но не празни приказки пълни с обиди, а защитени с доказателства слабости, които показват неконкурентноспособността на автомобила му спрямо Алфа!!!
колега че си прав прав си,ама много мраза да ме обиждат на кола,от всичко най-мраза т`ва и полудявам понякои път.Да ти кажа само че и на тоя голфа е 1,6mi 75коня.Алфетката някой ден ще го накаже тоя голф.ГАРАНЦИЯ.Само да я купа и ще види той кон боб яде ли ? магаре тръне сере ли?
и все пак ставаше въпрос за друго в тази тема !!!!!!!!!!!!
Хаха...да темата малко по-различна беше. Мога да кажа само като заключение...Хора всякакви, голфовете са много повече от всички алфи и нормално да има мн кретени, както има кретени които карат и алфи (без да обиждам някой) Като цяло кретени има във всякакви коли :P
Вече какви ли не бангии не видях с такива "дневни светлини".Отиват си на Ауди. Останете си със стоковите светлини, тези не биха отивали на нито един модел на Алфа.
На мен ми хареса как се получиха моите :p
A аз се чудя какво ще стане ако последните 3 диода се откачат, да светят само тези които са в права линия под фара :lupe:
http://www.tuningexperten.de/ebay/romeodevileyeskundenbild6.jpg
Да видите по-ясно, представете си ги без последните 3 които правят чупката в стил Ауди 8-)
Днес видях една 80-ка с такива фарове и да ви кажа не ми хареса грам. Пак с лупи и диоди като тези. Не си ли е оригинално ......:clown:
Kostadin`
11-03-2009, 14:14
Не си ли е оригинално ......:clown:
така е ,но също е от значение кой го е правил:grandpa:.И аз не съм превърженик на идеята Алфите да имитират Ауди,но което си е истина ,истина е.
AndreyVelikoff
11-03-2009, 22:07
И аз мисля, че само оригиналното стои добре. И то даже и при Ауди, за мен само на R8 му отива тази злобна физиономия и е наистина хармонично с автомобила. На останалите модели е малко кич в стил "Бегай, че видиш ли колко съм мощен с тия гирлянди!" Верно имам и аз усещане, че тия в Ауди са нещо мангал - манталитет. :roll2:
mirchozo
11-03-2009, 23:13
нещо такова по би отивало си мисля аз,че с тия извивки нещо не ми се вързва
Aaaa, бате екстра е станало, това вече ми харесва, и май това ще е следващото, което ще причиня на фаровете си:grin: само да си намеря диодни светлини готови от някъде!!! Дайте някоя идейка???
mirchozo
11-03-2009, 23:31
абе то светодиоди има по магазините ама ще има бая играчка докато се напасне нещо което хем да отива и да стои добре,хем да не грози и да е прекалено натруфено
май няма угодия ,не ми се занимава с моите да ги разглобявам,инак ще ги измисля ама,друго щеше да е ако имах някой разглобен фар
абе то светодиоди има по магазините ама ще има бая играчка докато се напасне нещо което хем да отива и да стои добре,хем да не грози и да е прекалено натруфено
май няма угодия ,не ми се занимава с моите да ги разглобявам,инак ще ги измисля ама,друго щеше да е ако имах някой разглобен фар
Човечеее, внимавай ако се захванеш с това, защото само докато разглобих моите, видях голям зор, и си беше доста играчка, а бих се захванал с това, не за друго, а защото още не съм залепил моите след процедурите по тях, а за нормалния габарит крушки не намерих, поне не подходящи на това което искам!!!
От къде купихте такива големи диоди...ние го направихме, но с малки и през деня не се забелязват мн мн.
това ако не се лъжа е фотошоп, или нещо не съм разбрал ?
Kostadin`
12-03-2009, 13:05
От къде купихте такива големи диоди...ние го направихме, но с малки и през деня не се забелязват мн мн.
във всеки магазин за селски тунинг има диоди за габарит,подчертавам диоди не обикновенни лампи.Тия диоди нямат горене,буса се беше спукал да гори крушки,сложих му диоди и ся кара вече 5-ти месец.Светят бяло не жълтеникаво като обикновенните.
Не се занимавайте с глупости, че ще станете от алфисти на алфаджии :clown:
Не се занимавайте с глупости, че ще станете от алфисти на алфаджии :clown:
Точно тако !
А бе пичове, нова година не мина ли?!?
..кви са тия герлянди!?
Kostadin`
12-03-2009, 16:00
А бе пичове, нова година не мина ли?!?
..кви са тия герлянди!?
хахахахахахахахахахахаххахаххахаааахххахахах
Без диодите фара кърти. Я ги направете на фотошопа без диодите да видим как ще са!
MaDHaCkEr
12-03-2009, 17:18
Аз лично не бих купул такива фарове. Това стил Ауди хич не ми харесва и не бих си направил мойте фарове така. Фаровете на ГТА най много ми харесват, но всичко е до въпрос на вкус :)
Според мен половината от вас издребняват и то доста...това, че една кола е направена по един начин не значи, че тя е перфеткната. Все едно да ми каже някой защо си купувам музика в колата като има говорители и касетофон вътре или защо си купувате нови джанти. Естествено, че ако мога да си пипна малко колата да си я направя по-хубава, ще го направя!
AndreyVelikoff
13-03-2009, 07:16
Според мен половината от вас издребняват и то доста...това, че една кола е направена по един начин не значи, че тя е перфеткната. Все едно да ми каже някой защо си купувам музика в колата като има говорители и касетофон вътре или защо си купувате нови джанти. Естествено, че ако мога да си пипна малко колата да си я направя по-хубава, ще го направя!
Aм не е съвсем тъй. Музиката ще свирне по-добре, а с тия гирлянди няма да свети повече,а стайлинга е под въпрос. :grandpa:
С всяко нещо е така, ако прекалиш, не става хубаво. Всяко модифициране допълнително от стока може да изглежда циганско, затова трябва да е умерено. Дори ако сложиш прекалено силна и боботеща музика в колата си пак е все едно да я окичиш с "гирлянди". Това, че са решили дизайнерите да е така колата, не я правят идеална за всеки вкус. Това си е моето лично мнение и се надявам да не засягам някой който не е съгласен с мен. А и мисля, че този спор е излишен, имайи напредвид в коя тема пишем "ТУНИНГ"
Без диодите няма да имаш габарити предполагам...
mirchozo
14-03-2009, 00:57
глейте ко стаа, че и на обикновенните фарови е направено и ефтинко предполагам
toshko69
16-03-2009, 09:27
това ми хареса може би и аз ще си направя моите така,но с по бели диоди със светлината на ксенон
pacho_kardana
17-03-2009, 16:56
Наистина е много тарикатско!
Kamen666
17-03-2009, 17:01
Днес видях наживо тея фарове с лед светлините имитация на Ауди.... :)
Смея да твърдя че са много красиви,почти няма нищо общо с това как изглеждат на снимка,при моя познат имаше един комплект за 156-ца и един за А4,красота....
Наистина ли ви харесват? :no:
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника :)
mirchozo
17-03-2009, 22:21
пцулютну
много джиджана станала колицата колега,браво
Пфуууу, само твоята хвалиш... моята не я показа тц тц тц :jason2:
Пфуууу, само твоята хвалиш... моята не я показа тц тц тц :jason2:
ееееееее ........ ай ся.... оставих на теб да се изфукаш.....
ай от мен да мине...
:notworthy::Yeeeehaaa::rockon::gayfight::jumping:
Ivo Skoklev
18-03-2009, 09:11
Стига сте си правили хубавите коли да мязат на Аудита и на пасати....:cry:
Стига сте си правили хубавите коли да мязат на Аудита и на пасати....:cry:
Мисля, че е безсмислено да се казва от човек който си е направил лоста на колата като американски Pimp автомобил !
Kamen666
18-03-2009, 11:40
Наистина ли ви харесват? :no:
Абе нека някой ги види наживо и да каже мнение,всички знаем че на снимки е друго,то хората изглеждат на снимки та камо ли...
а и секи с мнението и вкуса си :)
Днес видях наживо тея фарове с лед светлините имитация на Ауди.... :)
Смея да твърдя че са много красиви,почти няма нищо общо с това как изглеждат на снимка,при моя познат имаше един комплект за 156-ца и един за А4,красота....
И каква е разликата със снимката - монтирани на колата чупката на диодите стои странно на общата форма на колата.
Kamen666
18-03-2009, 15:57
И каква е разликата със снимката - монтирани на колата чупката на диодите стои странно на общата форма на колата.
Ами на мен лично ми допадат,не се опитвам да убедя никой в моето мнение
Ами на мен лично ми допадат,не се опитвам да убедя никой в моето мнение
Прав си, аз само попитах дали ви харесва. Все едно някой да ме убеждава каква кола да карам :notify:
Прав си, аз само попитах дали ви харесва. Все едно някой да ме убеждава каква кола да карам :notify:
Фара ми харесва, чупката на диодите не.
Не напразно по-горе писах за махане на последните 3 диода.
Ivo Skoklev
19-03-2009, 11:54
Мисля, че е безсмислено да се казва от човек който си е направил лоста на колата като американски Pimp автомобил !
Ферно,или какъвто си....явно не си особено информиран,ама този вид лостове не са на американски автомобили а на италиански,все пак за първо път се влага именно в скоростна кутия на алфа ромео,а не на ферари или ламбо,като не си подготвен не се обаждай,щот ме тровиш,колкото до селянииките никой не спирам да се "Диод-исва",ваша си работа
Ферно,или какъвто си....явно не си особено информиран,ама този вид лостове не са на американски автомобили а на италиански,все пак за първо път се влага именно в скоростна кутия на алфа ромео,а не на ферари или ламбо,като не си подготвен не се обаждай,щот ме тровиш,колкото до селянииките никой не спирам да се "Диод-исва",ваша си работа
Прав си, че не съм информиран и не го казвам защото не ми харесва или нещо такова, напротив на мен ми харесва, НО реално погледнато колата не е така сток и ти си го направил както ти харесва ЕВАЛА. Но не съм седнал да те плюя за това, че си го направил. 50 мнения има, че не ви харесва...ами ОК обаче темата не е ЗА и ПРОТИВ диодите. И на мен много неща не ми харесват, но бих помогнал да се направят, а не та сипя негативи!
П.П. Това за американските коли, ако е си забелязал е масово разпространено с тези лостове(независимо от къде произлиза) Масата неинформирани хора като мен 1-во се сещат за това и МОЖЕ би след това и за спортните италиански автомобили. В крайна сметка всеки си прави колата така както на него му харесва да я гледа...
Петър Павлов
31-03-2009, 11:19
Тия фарове пак ме връщат на въпроса могат ли за 156-та да се намерят добри и изпробвани фарове с лупи? Някой слагал ли е такива наскоро?
mirchozo
01-04-2009, 17:20
май не,
това е нещо като хубавите момичета от икономиката и НЛО, всички говорят за тях ама никой не ги е виждал :tooth::tooth::tooth:
малко оспамих ама
Тия фарове пак ме връщат на въпроса могат ли за 156-та да се намерят добри и изпробвани фарове с лупи? Някой слагал ли е такива наскоро?
GTA фарове от ebay.com 500 евра някъде.
toshko69
07-04-2009, 21:19
и аз търсех по принцип фарове с лупи но ги намерих преди време само в един английски саит на 375 паунда за 1бр. ненормална цена и се отказах да търся ще разглабям моите да ги направя с мат/да се виждат само кръговете/ и толкоз по фаровете,един биксенон и тва съм и м замислил на мойте фарове,а и ксенона според мен свети по добре на фар без лупа.
ксенона според мен свети по добре на фар без лупа.
Като докараш точно фокусното разстояние в/у рефлекторите на тия фарове с ксенонова крушка - ела се обади.
Между другото колеги тоя тип фарове:
http://www.tuningexperten.de/ebay/romeodevileyeskundenbild6.jpg
ги видях в един сервиз, внасят при поръчка и за Алфа - 700 лева комплекта (без ксенонова инсталация).
Не пиша името на сервиза да не става реклама.
mirchozo
11-04-2009, 13:16
И аз ги видях тия фаворе на един Пасатор 5-ца , много добре изглеждат м/у другото, трябва да осъществя контакт с човека да видя как светят вечер все пак. Гледам колата все на едно и също място спира ама все някога ще го засека да го питам.
Христо_Сираков
11-04-2009, 15:24
така значи шреди време се наложи да сменя един фар на алфата че беше спукано стъклото и така имах донор за игра и си поиграх ето резултат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325984&pid=9788442
има и оше снимки да ве види как став ана фар за 146-ца но с тези диоди малко синее това ми харесваше няколко дни но не ми се занимаваше да го правя и вече не ми харесва но си направи ангелските които са малко по добре
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305115&pid=9788069
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344937&pid=10685181
на живо изглежда доста по добре
сега искам да кажа малко за лед светлините
вярно е че на никои не може да се угоди всеки е с различни вкусове всеки прави нещата както му харесват на него самия да предположим че тези лед светлини бяха измислени за алфа какво ли щеше да е ако започнат да ги слагат на други марки както ние мислим да ги слагаме на алфите тогава щяхме да започнем да ги плюем тях че ни имитира и искат д приличат на нас
Абе угодия няма на никои,не искам някои да си мисли че се заяждам с някои друг просто изказвам мнение по въпроса
Съгласен съм с колегата !
Виждам,че е доста дискутирана тема(преди доста време) за тия така наречени 'LED' фарове.Ако има някой по запознат със тия фарове нека ми каже от каде мога да си зема такива! :drunk: Мерси предварително!:drunk:
MaDHaCkEr
31-01-2010, 20:03
Виждам,че е доста дискутирана тема(преди доста време) за тия така наречени 'LED' фарове.Ако има някой по запознат със тия фарове нека ми каже от каде мога да си зема такива! :drunk: Мерси предварително!:drunk:
Тaкивa продaвaше някой във форум, но не помня кaкъв му беше никa. Порaзтърси се и ще го нaмериш.
Тaкивa продaвaше някой във форум, но не помня кaкъв му беше никa. Порaзтърси се и ще го нaмериш.
Колега дай да намерим накои който ходи по чужбина и да се събереме няколко човека и да си напраиме партия за такива фарове!:hump:
MaDHaCkEr
02-02-2010, 14:18
Колега дай да намерим накои който ходи по чужбина и да се събереме няколко човека и да си напраиме партия за такива фарове!:hump:
Няма ли да ни излезе по-евтино да си направиме само стъклата? :)
Няма ли да ни излезе по-евтино да си направиме само стъклата? :)
Може,ако има при кои да ги направим!:drive:
MaDHaCkEr
07-02-2010, 10:30
Може,ако има при кои да ги направим!:drive:
Бях пускaл темa точно зa товa и един колегa ми дaде телефон нa човек който прaви стъклa зa фaрове и си рaзбирaл от рaботaтa. Звънях му aз и ми кaзa към 80лв че ще излезне и aко поръчaме повечко бройки ще нaпрaви отстъпкa. :)
Христо_Сираков
07-02-2010, 10:36
както бях казал и преди аз съм ЗА да си направим такива стъкла
Бях пускaл темa точно зa товa и един колегa ми дaде телефон нa човек който прaви стъклa зa фaрове и си рaзбирaл от рaботaтa. Звънях му aз и ми кaзa към 80лв че ще излезне и aко поръчaме повечко бройки ще нaпрaви отстъпкa. :)
Значи 80 тоцки на парче,еми аиде да се събереме десетина човека и да ги поръчваме!:busted_cop:
Stoyan Georgiev
07-02-2010, 18:03
само съвет, по-добре ше изглежда LED-четата да са от горната стрна на стъклото и като отиват към емблемата да отиват на долу - иначе изглежда като някое тъжно куче колата :hump::hump: хехе :D
MaDHaCkEr
08-02-2010, 11:30
както бях казал и преди аз съм ЗА да си направим такива стъкла
Да колега помня :)
Значи 80 тоцки на парче,еми аиде да се събереме десетина човека и да ги поръчваме!:busted_cop:
80лв комплекта не на стъкло. И ако се събереме повече хора може и отстъпка да направи.
само съвет, по-добре ше изглежда LED-четата да са от горната стрна на стъклото и като отиват към емблемата да отиват на долу - иначе изглежда като някое тъжно куче колата :hump::hump: хехе :D
да така ще изглежда по-добре, но аз мисля да не слагам такива диоди.
Цената е приемлива,само тряя да се съберем още желаещи за стъкла!:director: :director: :director: