View Full Version : Активатор за защита на дома?
Здравейте, колеги. Днес мидях реклама на следното чудо по ТВ.
http://www.topshop.bg/activator-74889-1078-pc.html?irp=3&ils=10
Може ли тези от вас, които разбират да се изкажат. Ако върши работа наистина, би било полезно.
Потърсих информация из нета, но все още няма.
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 19:50
Па добре звучи, стига да не ти спре тока......
И като спре тока, кво праим? СмЕх :lol:
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 20:50
И като спре тока, кво праим? СмЕх :lol:
Ми купуваме генератор бе.....:clap2:
Ми купуваме генератор бе.....:clap2:
:shocking:Баси, то по-ефтино ще ми излезе да си назнача човек да ми седи вътре с една пушка и стане ле напечено - Пуцай Куме
Mind_Control
10-03-2009, 21:52
Въпросът е- ти ако си сериозен крадец, ще се стреснеш ли от тая глупост, че е светнала лампата?
ФЕРАРИСТ
10-03-2009, 22:12
E то е и въпрос дали ако имаш какво да пазиш ще сложиш тая джаджа.....
Пазарувал съм мн. пъти от ТопШоп..........не мога да кажа добри неща.Просто предлагат някакви работи, които са евтини, но винаги им липсва нещо, за да си вършат работата качествено.А и тая джаджа е май за пишман крадците.
тая джаджа е май за пишман крадците.
а те не гледат ТВ:lol_sign:
а те не гледат ТВ:lol_sign:
Не.А и ако и през деня и запали ламните ко стааа.Аз м/у имам в нас ключ за осветление за 30 кинта,който има някакъв режим да пуска лампата през определено време и то само, когато е тъмно.Има сензори глупости.Ако ти е мерак по-добре си вземи такъв.
Колеги, има СОТ за тази цел, не че може да ги спре, но за 300 лв вече си в бизнеса.
AntiLuuP
12-03-2009, 14:07
Здравейте, колеги. Днес мидях реклама на следното чудо по ТВ.
http://www.topshop.bg/activator-74889-1078-pc.html?irp=3&ils=10
Може ли тези от вас, които разбират да се изкажат. Ако върши работа наистина, би било полезно.
Потърсих информация из нета, но все още няма.
Колега не мога да пиша на ЛС имаш някви защити ала бала... И така не мога да ти отговоря на въпроса... Виж си настойките на профила
Stefan Caromov
16-03-2009, 16:51
Колега не мога да пиша на ЛС имаш някви защити ала бала... И така не мога да ти отговоря на въпроса... Виж си настойките на профила
и аз не мога да ти пиша лични
А бе имаше едни ключодаржател......като си изгубиш ключовете и му подсвирнеш....той ти отговаря...пълен смях:):grin:
Слагай си СОТ - малко е по-сигурно поне.