Log in

View Full Version : айде да се "похваля" и аз

mirchozo
13-03-2009, 22:19
Днес ми взеха книжката за 2 месеца за превишена скорост.Веднага обяснявам защо.Преди време (11.2008г) леля ми направи тежка бъбречна криза и трябваше да я водя в спешното по най-бързия начин.И карам си аз внимателно и колкото може бързам по булеварда, и по едно време гледам "слънчогледа" на катаджийте, спирам,гледам радара 94км/ч при разрешени 50км/ч.Обяснявам аз каква е работата набързо и продължавам след което трябваше да се върна за да напишем акта.Та нарисуваха ме набързо и след няколко отлагания днес вече ми излезе решението и 2 месеца без книжка.
Та мисълта ми е че хорицата ич не ги е грижа че водиш човек в тежко състояние до спешна помощ.Така че карайте внимателно и дано не ви се налага да бързате,щото смекчаващи вината обстоятелства в БГ е доста смешно понятие.

AntiLuuP
13-03-2009, 22:22
много кофти и за леля ти и за теб...
Са няма да се плащиш като започнат нападките и изказванията от сорта че е можело да викнете Линейка ;)

Pinky
13-03-2009, 22:32
Не съм фен на безидейното бързане, но подкрепям в подобни случаи. Полицаите чисто и просто са се престарали. Почти навсякъде по света правят компромис в такива ситуации.

drajko145
13-03-2009, 22:37
Днес ми взеха книжката за 2 месеца за превишена скорост.Веднага обяснявам защо.Преди време (11.2008г) леля ми направи тежка бъбречна криза и трябваше да я водя в спешното по най-бързия начин.И карам си аз внимателно и колкото може бързам по булеварда, и по едно време гледам "слънчогледа" на катаджийте, спирам,гледам радара 94км/ч при разрешени 50км/ч.Обяснявам аз каква е работата набързо и продължавам след което трябваше да се върна за да напишем акта.Та нарисуваха ме набързо и след няколко отлагания днес вече ми излезе решението и 2 месеца без книжка.
Та мисълта ми е че хорицата ич не ги е грижа че водиш човек в тежко състояние до спешна помощ.Така че карайте внимателно и дано не ви се налага да бързате,щото смекчаващи вината обстоятелства в БГ е доста смешно понятие.

Защо не им бута пари бе приятелче ??? Те като видят дваисетолевката и си ставате роднини !:wow::dance:

mirchozo
13-03-2009, 22:39
Сега преди да са ме оплюли че карам като хамалин из града, искам в моя защита да кажа че избягвам и неодобрявам високите скорости особено в града,пък и не само.Не съм си гледам скоростомера в тая ситуация,просто беше 18:15ч вечерта и се оглеждах здраво задари учениците които се прибираха по това време, и точно на тоя булевард нямаше ученици и засилвам си аз малко и .... честито.
Абе в крайна сметка майната му , ще търпим , няма как

fnt
13-03-2009, 22:41
Защо не им бута пари бе приятелче ??? Те като видят дваисетолевката и си ставате роднини !:wow::dance:

Не всички взимат. :afro: НО е трябвало да го пуснат :grandpa:

mirchozo
13-03-2009, 22:42
абе те тука нашите са некорумпирани,щото изгониха няколко преди време
пък и радара беше от фискалните и ...

drajko145
13-03-2009, 22:49
Не всички взимат. :afro: НО е трябвало да го пуснат :grandpa:
бате и по 100 лв съм давал нема та нема ама като види зеленото олеле маико моли се пак да ме хване в нарушение:bouncing_smiley:ама после нема бате по една студена количка и аиде наш

Kostadin`
13-03-2009, 23:02
баси куките,колега много си прав че в БГ смекчаващи вината обстоятелства е доста смешно понятие.

Djalev
13-03-2009, 23:09
Язък, карай без книжка чат-пат и твае :) !

mirchozo
13-03-2009, 23:22
абе не си е работа без книжка, ако ме чукне някой тъпак за белата и става .... , май ще си купувам колело на първо време, малко спорт,освен фитнеса, ще ми дойде добре
най-веселото е че кандидатствах за шофьор на едно място и сега ако се обадят ше съм ебаси шофера без книжка :big_whoops:

Kostadin`
13-03-2009, 23:38
лошо колега ,ама по-добре два месеца с колело,отколкото да те копнат без книжка,глобата е 4 стотака доколкото знам и там щеш нещеш плащаш щото не можеш да я вземеш обратно без да си изчистил глобите.

mirchozo
13-03-2009, 23:41
вече е 1000лв и една година без книжка , ако са го приели вече де, последно такова предложение чух

Djalev
13-03-2009, 23:45
Значи да нети давам акъл за без книжката :). За 1000 лева по добре с колелото 2 месеца ебаго..

Kostadin`
13-03-2009, 23:50
вече е 1000лв и една година без книжка , ако са го приели вече де, последно такова предложение чух
малииииииии тия здраво са почнали да е**т ,баси 1000лв. т`ва си е книжка и половина,ако не те късат на изпитите.

AntiLuuP
14-03-2009, 00:21
Да днес гледах някви новини ,ужаса е приет...

D-I-V-A-K-A
14-03-2009, 00:22
абе те тука нашите са некорумпирани,щото изгониха няколко преди време
пък и радара беше от фискалните и ...

Колега винаги могат да кажат, че са засекли линейка ама са се направили на гъзове и 100% са търсили зеленко ;) Надявам се поне леля ти вече да е наред ;)

proper
14-03-2009, 00:27
....не напразно подкрепих скоро кампанията:
"Шофирай жаден , остави един полицай гладен !"

Колега, добре си направил че не си дал пари. Нека има акт.
Повярвай ми има Господ и нищо не остава ненаказано на този свят рано или късно. Вярвай ми! Ще им се върне от съдбата всичко според делата им...когато и колкото трябва.

В нормална страна реакцията на полицията ще бъде.....да те ескортира до болницата най-малкото за да се помогне на човек в беда бързо, а и да може да се избегне риска от катастрофа при бързането ти....а то е редно да бързаш!!!!!
А те кво....пуснали са те с ясното съзнание, че до болницата пак ще "летиш" за да се спаси човек.... а после акт...

Нямам думи...

mirchozo
14-03-2009, 00:53
абе така е , яд ме е затова че по цял ден има келеши дето летят по булевардите от едното кафе на другото и правят какви ли не простотии
пък ето опитваш се да помогнеш на човек в беда,караш внимателно доколкото позволяват обстоятелствата,няма хора и коли караш бързо,съответно като има караш бавно и внимателно,
абе изобщо......толкова ми е писнало от всички тия обсурди че нямам думи вече

Furious 155
14-03-2009, 00:59
много кофти и за леля ти и за теб...
Са няма да се плащиш като започнат нападките и изказванията от сорта че е можело да викнете Линейка ;)

ми аз в такова състояние съм викал линейка и те ми отказаха....напълно разбирам бързането така да се каже... иначе случката е неприятна...и аз една вечер само то това че сгрявах парното на колата, щях да изгоря без книжка и аз!

Lqnkata
14-03-2009, 01:23
Преди година и половина на сестра ми детето (тогава беше на 3 годинки) му беше станало зле и :go: газ към болницата. Тогава нито ограничения гледах, нито нищо. Единствено внимавах да се разминавам благополучно с останалите на пътя. Та за по-кратък път, правя един забранен ляв завой и след завоя... :busted_cop: полицайче. Вдига ми естествено палка и аз спирам. По най-кратък начин им казвам каква е ситуацията и в коя болница отивам и ако искат да ме проверяват (книжка, талони и глупости) ще съм там. Катаджията погледна малкия отзад и ме пусна. Не дойдоха и до болницата.
Така, че хора всякакви... Полицай - също!

proper
14-03-2009, 01:54
Така е. Аз лично познавам и свестни полицаи няколко.

Въпроса е, че правилното действие е полицаите сами да предложат "ескорт" за да се спаси живот и в същото време да се гарантира бързина и безаварийност....но се иска акъл, съвест и морал.....

VLADius
14-03-2009, 02:34
....не напразно подкрепих скоро кампанията:
"Шофирай жаден , остави един полицай гладен !"

Колега, добре си направил че не си дал пари. Нека има акт.
Повярвай ми има Господ и нищо не остава ненаказано на този свят рано или късно. Вярвай ми! Ще им се върне от съдбата всичко според делата им...когато и колкото трябва.

В нормална страна реакцията на полицията ще бъде.....да те ескортира до болницата най-малкото за да се помогне на човек в беда бързо, а и да може да се избегне риска от катастрофа при бързането ти....а то е редно да бързаш!!!!!
А те кво....пуснали са те с ясното съзнание, че до болницата пак ще "летиш" за да се спаси човек.... а после акт...

Нямам думи...

Абе PROPER (адаш), тоя пост все едно, че аз съм го писал. Абсолютно верно.

А и си много прав за това, че кучетата требе да ги сложим на диета. Аз досега не съм давал, ко щете вярвайте. Къде със скандал, къде с друго - се са оставали валат. Сигур кат видат зелена 164 и вече не дигат палката - щото знаят, че нема реколта. В тая връзка всички със зелени 164 (знам ги кои са - да не се скатават) - да черпат по бира.:rotfl:, щото може зарад мене да са отървали некъде.

fred
14-03-2009, 17:26
Сега преди да са ме оплюли че карам като хамалин из града, искам в моя защита да кажа че избягвам и неодобрявам високите скорости особено в града,пък и не само.Не съм си гледам скоростомера в тая ситуация,просто беше 18:15ч вечерта и се оглеждах здраво задари учениците които се прибираха по това време, и точно на тоя булевард нямаше ученици и засилвам си аз малко и .... честито.
Абе в крайна сметка майната му , ще търпим , няма как
Е при тези обстоятелства не си виновен, айде майната му както се казва,

SandoOne
15-03-2009, 13:22
Батко съчуствам ти над 40 км е за 2 месеца аз бех над 30 ама и глобата ще е яка и повече от 7 точки ще ти земат келеши ей една кука ми викаше що не станеш като нас нито ще си гладен нито жаден и се забогатява и вика дай ще си стиснем ръцете с 10 лева за безфарове ... викам айде да си ги стиснем ... ама в моя квартал са корумпирани мене ме знаят вече и за профилактика ме спират
деба

marian2784
15-03-2009, 17:12
тук в ит е позволено с включени аварийни и фарове,и ако има патрулка е задължена да ти направи път през трафика за да стигнеш до болницата(знам понеже взех книжка тук) :)

mirchozo
15-03-2009, 17:37
В цивилизованите страни е така, ама тука цялата система е така направена че виновниците винаги са обокновените хорица.В кат едва ли си мислят как да улеснят трафика , да създадат условия за по-безопасно шофиране и т.н. ,на тях грижата им е най-вече да глобяват и налагат все по-сурови глоби.
Абе това наш'те са ШИБАНЯЦИ ,цялата държава е такава,политици ,полицай,доктори и т.н. Никога няма да се оправим.

SandoOne
15-03-2009, 18:51
В София не кара требва да си зема една Уазка и само с нея наскоро минах през борис в посоко от Горнобански до княжево е офф роад от секъде добре че не бех с алфата не ми се мислеше ако бех минал къде и да хода по големи дупки от софия няма бех тръгнал Асеновград смолян през Рожен съпер беше в града няма дупки екстра минеш ли по околовръстен път люлин овча купел горна баня ебати трагедията немам думи ..... не заслужат данъци винетките по 30 лева годишните требва да са за тея пътища не 70

VLADius
26-03-2009, 22:32
В София не кара требва да си зема една Уазка и само с нея наскоро минах през борис в посоко от Горнобански до княжево е офф роад от секъде добре че не бех с алфата не ми се мислеше ако бех минал къде и да хода по големи дупки от софия няма бех тръгнал Асеновград смолян през Рожен съпер беше в града няма дупки екстра минеш ли по околовръстен път люлин овча купел горна баня ебати трагедията немам думи ..... не заслужат данъци винетките по 30 лева годишните требва да са за тея пътища не 70

Мен ми се струва, че не си прав. 30 са малко да ни дават, требе повечко. Е па как - трошим си колите по техните дупки да им :hump: майките да им :hump: целите роди по домова книга да им :hump:
Здраво кланье :shoot: след туй военен режим му е майката. Повервайте ми - друга оправия нема. И не ме обвинявайте, че съм черноглед - не, просто съм реалист. Сори за спама.