Log in

View Full Version : Помпи на съединител

Gogata
14-03-2009, 08:24
И мойта пущина издаде багажа.На едния ден вечерта усетих,че ходът на педала е станал по-къс и докато предприема някакви мерки,на следващата сутрин на път за работа ме остави гадината.Оказа се,че е тази над скоростната кутия.Смених я с нова Метели.Прочистихме и обезвъздушихме системата и всичко ок.Но ходът на съединителя пак има по-къс ход с 1/4 някъде,точно както преди да се прецака помпата.Възможно ли е и тази на педала и тя да е тръгнала,или проблемът е другаде?И ако да и от нея ли да очаквам толкова бързо да се прецака?Прегледах и другите теми в раздела,но не можах да намеря отговор на въпросите ми.

lan
14-03-2009, 10:07
Не че е невъзможно да те остявят и двете по едно и също време, но ако е помпата, то поне трябва да имаш индикации - петно в краката.
От това, което си писал си миля, че хода на педала трябва да се върне към нормалния си ход. Да не би да не сте обезвъздушили хубаво или не сте доляли достатъчно течност в казанчето...

Mury
14-03-2009, 10:12
Не вярно,помпата на педала може да е сдала багажа и без да тече,просто се износва буталцето и хода се променя,или не се врща докрай педала:indian::indian:

KalinAlfista
14-03-2009, 18:18
обезвъздуши добре и караи 1-2 дена и 6те се оправи не се притесняваи....при мен бе6е така са6то...педала сами4ак се оправи......

Gogata
16-03-2009, 16:57
Малко се пооправи педалът.Ще проверя пак дали е обезвъдушена добре и евентуално дали трябва още спирачна течност и се надявам да се оправи напълно.
Тенкс за бързите отговори! :cheers:

KalinAlfista
16-03-2009, 21:06
не бараи ни6то караи си..6те се оправи сам.....

pisa_misho
12-04-2009, 21:41
колега извинявам се за намесата но би ли ми казал откъде точно се обезвъздошава

tonov
12-04-2009, 23:22
колега извинявам се за намесата но би ли ми казал откъде точно се обезвъздошава

Има пробка върху работния цилиндър или "долната помпа".