View Full Version : КЪДЕ Е КЛАКСОНА НА 33
КОЛЕГИ НАй накрая реставрирах 33то ,но най интересното е чи нямам клаксон :naughty: натискам не свири търсих го отпред и май няма такъв кажете къде да гледам ако някой има и пик щи съм много благодарен ,че без клаксон е куцо :duel:
Kostadin`
14-03-2009, 22:43
1.Като натиснеш квансона слуша ли се релето дали цака/релето е до бушоните/.
2.Заставаш отпред отляво на колата,бъркаш под бронята,над маската и там й са свирките,мн терсене място.На чичовата/тая дето карах/ ми праише номера - релето й цъка а не свири свирката,бръкнах отдоло под бронята ,размърдах й кабелната обувка и се оправи.На гадно място й са свирките.Отляво имам предвид най-вляво под бронята,тряя се бръкне.
значи като настискам клаксона си чува звук като от поржнки цък цък цък такова нещо и вчера търсихме с един майстор той даже ми намери и клаксон некъф но няма даже кабела не намирихме . казваш о лявата страна
ако няма въобще клаксон да търса ли от 33 клаксон или друг хубав ли е на 33 клаксона и ако може да ми кажете къф кабел да търса :)
Kostadin`
15-03-2009, 10:29
щом като натиснеш кваксона релето цъка,релето е здраво,тогава тряя да видиш самата свирка,както съм писал по горе.По принцип свирките от всяка кола стават.
клаксона е под радиатора по принцип.
rasho 33 imola
15-03-2009, 11:55
А дефакто на 33-ките след 90г. е от лявата страна на бронята зад халогена
http://bgalbum.com/albums/userpics/11381/normal_DSC00170_2e8c94bd44a61e2c1125d44662a43670.J PG
Твоите са по газарски отпред имат решеткаи ! Ей ги мойте де са !
Kostadin`
15-03-2009, 13:36
А дефакто на 33-ките след 90г. е от лявата страна на бронята зад халогена
http://bgalbum.com/albums/userpics/11381/normal_DSC00170_2e8c94bd44a61e2c1125d44662a43670.J PG
и аз т`ва имах впредвид,ама не можах да го обясня добре
mi az imam samo edin kabel deto stur4i qvno nqmam klakson :D kupih edin turski za 5 leva vkarah go v
klemata ama ne sviri moge bi ne ocelvam neshto klimite kak sa znam li az bez klakson nqma kak da napsuvash nqkoi po krustovishteto dage trqbva da se provikvash prez prozoreca :D kolegata montana kaza 4e shte pomogne i dano togava stane :D 4e ina4e sled namesata na lisan sum mnogo dovolen ot 33to :D
ако може да ви помоля и снимка на жака да ми партите да знам дали със сигорност и тоя кабел благодаря предварително :)
Жякът е обикновена женска +обувка , а - е корпоса кадето се завива сирената да не би на не си я завил на купето ?
ми просто я нямам:( не съм го завивал просто нямам иначе само боднах кабела и като видях че не свири и го оставих
хаха
Ам как да свири бе човек само с + завий я и ще просвири !
Твоите са по газарски отпред имат решеткаи ! Ей ги мойте де са !
На всички 33-ки с клима е там. Просто няма къде другаде да седят. На тези без клима е ясна, че седят там където имат радиатори тези с климатик.
На най-старите 33-ки клаксоните седят под фаровете.
най странното е че имам 2 радиатора на климатика нз защо и в ляво има кабеляци те са зя клаксона явно :)
нищо странно няма, попринцип са си два, долу на двата края на бронята
ееее тъкма си мислех че е някъв сакътлък някой ползва ли клима на 33 да каже дали работат хубаво и дали си залужава да се набият пари да се зареди
Аз ползвам работи добре стига да не ти е черна колата :) !
Най-вероятно ще трябва да смениш вентилаторите , филтъра , масло , фреон , общо 150 лв някъде там !
еее ще се го направа значи ,да се гъзарим до край :) 150 леа то полвината кола хаха :)
Е ти твоята ако си я зел за 300 въобще не и прави нищо , то няма смисъл !
Абе,що не я довлечеш да я прегледам или да се уговориме,ако не е в движение.То на такава кочина много неща няма да и работят и то от дреболии!Може да и направиме едно парти и с други сектанти и да ти спестиме много главоболия.Някои възли не се разплитат,а се разсичат!:bounce8:
Абе,що не я довлечеш да я прегледам или да се уговориме,ако не е в движение.То на такава кочина много неща няма да и работят и то от дреболии!Може да и направиме едно парти и с други сектанти и да ти спестиме много главоболия.Някои възли не се разплитат,а се разсичат!:bounce8: ПЪРВО ИСКАМ ДА ТИ БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ !!! :bounce8: МИ НАКРАЯ ЩЕ ТИ Я ДАКАРАМ ОСТАНА МИ САМО КЛАКСОНА И КИЛМЕТРАЖА ДНЕСКА СИ ХОДИХ на лекции с ния :strong: просто съм се зарибил и искам да е готино алфе :bowdown:
Я се стегни и не се размеквай!Ще си изживееш още много хубави моменти с нея!Радвам се за тебе,както и всички остахали във:headbang::headbang::headbang: секцията.Давай,обаче и снимки.Да знаеме,защо се напъваме!