PDA

View Full Version : пак ще ги сменят

brad
06-01-2006, 12:03
Ще сменят старите номера пак.Ще ми е интересно,след като сега на новите номера има българското знаме и BG,дали след некоя и друга година няма да ни задължат да ги сменяме пак,но този път да ни напишат EU.Някои пак май ще лапат.

ShoxXx
06-01-2006, 12:05
EU ще се добавя към старите номера като някакъв вид лепенка. В смисъл на синьото поле, където пише BG и има знаме ето там ще се слага това EU. :wink:

BatVas
06-01-2006, 12:07
Абе ако е с някакви лепенлии става - ама като знам как е в БГ сигурно пък ще ни карат да ги плащаме :evil: :evil:

brad
06-01-2006, 12:30
И още ако някой знае-моята е за смяна,от старите бели е,но какво ще стане с вече сключената гражданска отговорност,щото както се подразбира и номерът ще бъде друг.

KGB
06-01-2006, 12:33
Естествено, че после пак ще ни карат да ги смениме....от тази смяна в момента КАТ ще прибера 59 милиона лева....сметнете после колко ще прибере за всички налични коли.

Mury
06-01-2006, 16:45
Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер :evil: :evil: :evil: за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед :evil: :paddle: :smackbum: :paddle: е тоя път ще утрепам некой

jorko
06-01-2006, 20:54
Аааа , тоя път ще го духат :evil: аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна :waving:

Iltcho
06-01-2006, 21:15
Аааа , тоя път ще го духат :evil: аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна :waving:

Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ :D

:offtopic:
Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?

sharky
06-01-2006, 21:48
Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер :evil: :evil: :evil: за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед :evil: :paddle: :smackbum: :paddle: е тоя път ще утрепам некой

Логично е да трябва, защото на прегледа ти пише само марката и модела на колата (рамата не я пише), но пък от друга страна номера на картончето съвпада с номера на стикера на стъклото... така че, обади се в КАТ и питай.

Смених си предното стъкло на предишната кола, защото се пукна, и следователно стрикера на прегледа остана на старото стъкло. Обадих се в КАТ, от където ми обясниха, че трябва пак да мина на преглед :shock: , защото дубликати на стикерите не издавали :?: Ми добре, отговарям аз, нали на картончето пише номера на колата и това е колата с този номер, какъв е проблема? Издайте ми сл. бележка, че стъклото ми е било счупено и така с двете (бележката и картончето) се спестяват 24 лева и доста време. "Ми не може, идете пак на преглед" и ми затвориха телефона :shock: . Аз естествено не отидох на преглед, момчето дето купи колата ми се обади, че са му написали акт затова, че кара без преглед. Вадете си изводите.

jorko
06-01-2006, 22:41

Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ :D

:offtopic:
Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?
Значи само за случая няма да го духат :) ...

Откъде снимки ? Те хората снимат ли снимат , а снимки не дават :? ...майтап , най-пресните са от Италфеста , провери в раздела :wink: