View Full Version : пак ще ги сменят
Ще сменят старите номера пак.Ще ми е интересно,след като сега на новите номера има българското знаме и BG,дали след некоя и друга година няма да ни задължат да ги сменяме пак,но този път да ни напишат EU.Някои пак май ще лапат.
EU ще се добавя към старите номера като някакъв вид лепенка. В смисъл на синьото поле, където пише BG и има знаме ето там ще се слага това EU. :wink:
Абе ако е с някакви лепенлии става - ама като знам как е в БГ сигурно пък ще ни карат да ги плащаме :evil: :evil:
И още ако някой знае-моята е за смяна,от старите бели е,но какво ще стане с вече сключената гражданска отговорност,щото както се подразбира и номерът ще бъде друг.
Естествено, че после пак ще ни карат да ги смениме....от тази смяна в момента КАТ ще прибера 59 милиона лева....сметнете после колко ще прибере за всички налични коли.
Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер :evil: :evil: :evil: за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед :evil: :paddle: :smackbum: :paddle: е тоя път ще утрепам некой
Аааа , тоя път ще го духат :evil: аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна :waving:
Аааа , тоя път ще го духат :evil: аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна :waving:
Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ :D
:offtopic:
Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?
Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер :evil: :evil: :evil: за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед :evil: :paddle: :smackbum: :paddle: е тоя път ще утрепам некой
Логично е да трябва, защото на прегледа ти пише само марката и модела на колата (рамата не я пише), но пък от друга страна номера на картончето съвпада с номера на стикера на стъклото... така че, обади се в КАТ и питай.
Смених си предното стъкло на предишната кола, защото се пукна, и следователно стрикера на прегледа остана на старото стъкло. Обадих се в КАТ, от където ми обясниха, че трябва пак да мина на преглед :shock: , защото дубликати на стикерите не издавали :?: Ми добре, отговарям аз, нали на картончето пише номера на колата и това е колата с този номер, какъв е проблема? Издайте ми сл. бележка, че стъклото ми е било счупено и така с двете (бележката и картончето) се спестяват 24 лева и доста време. "Ми не може, идете пак на преглед" и ми затвориха телефона :shock: . Аз естествено не отидох на преглед, момчето дето купи колата ми се обади, че са му написали акт затова, че кара без преглед. Вадете си изводите.
Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ :D
:offtopic:
Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?
Значи само за случая няма да го духат :) ...
Откъде снимки ? Те хората снимат ли снимат , а снимки не дават :? ...майтап , най-пресните са от Италфеста , провери в раздела :wink: