View Full Version : Монтаж на климатик
Как стои въпроса с монтажа на климатик на алфа 164,какво е необходимо,къде могат да го монтират и приблизително колко парички ще излезе :)
Да я закараш някъде излиза към 1400-2000лв всичко.Купи си частите и си го сложи сам.
nachkata
15-03-2009, 21:24
Наи добре .
аз ще си го купя,но няма да мога да се справя с монтажа, за това попитах :)
alfaracer
16-03-2009, 00:08
Аз моя климатик го свалих, мога да ти продам някой части от него.
Мен това ми се вижда доста играчка пък... Ако трябва да стане като оригиналното.
Имам свален от дизел , ако стават частите ...
Имам свален от дизел , ако стават частите ...
Колко пара всичко :) и читав ли е?
Ами първо трябва да го изровя от мазето , ама незнам дали ще мога да събера целия комплект.
Свален е от ударена кола , но мисля че си е наред. Друг е въпроса дали ще стане .
Ами първо трябва да го изровя от мазето , ама незнам дали ще мога да събера целия комплект.
Свален е от ударена кола , но мисля че си е наред. Друг е въпроса дали ще стане .
Няма къде да ходи,айде изрови го и ми пиши или звънни :)
Разположението на компресора при дизела е различно,ремъчната шайба е различна,тръбопроводите за ниското и високото налягане също! Или нищо няма да стане или ще трябва да се преработва всичко и процедурата се обезмисля.За климатроник няма смисъл да си мечтаеш.Климатик няма да е проблем да се сложи.:roll:
alfaracer
17-03-2009, 23:01
Аз имам компресор,тръбопроводи,кондензатор.
Изпарителя е здрав,но не знам какво направих с пластмасовия корпус.Филтър-дехидратора не ти го предлагам ,защото не съм го херметизирал след демонтажа.