View Full Version : НОтариус...
Имам един въпрос!
Придобил съм автомобил с договор за покупкопродажба заверен при нотариус.
Може ли да продам автомобила веднага без да ходя да го регистрирам в КАТ?......
AntiLuuP
16-03-2009, 14:18
Мисля че не, щото един фр щеше да купува една 145ца ама имаше подобен проблем и така и не успя да я купи ....
markonialfa
16-03-2009, 15:02
Може колега, няма проблем, току що попитах!!!
То в България всичко може, но винаги възниква проблем за непросветените...в случая аз!
Някой да знае какъв е срока да я регистрираш, след като си я придобил?
кат 2 седмици
общината 2 месеца, май
Kostadin`
16-03-2009, 15:18
кат 2 седмици
общината 2 месеца, май
може ли да попитам ,ако не се регистрира в общината к`во става после?
..минаваш в нелегалност:busted_cop:
...все едно автомобил - партизанин:grin:
кат 2 седмици
общината 2 месеца, май
Ако не успея да спазя срока пред КАТ...имаш ли на представа каква глоба ме грози?
Ако не успея да спазя срока пред КАТ...имаш ли на представа каква глоба ме грози?
имам
като се видим ще ти я кажа :jumping:
AntiLuuP
16-03-2009, 16:09
НЕ плащаш данък който за наще колици е от "най-ниските" изключение правят само 90коньовите боксьори :hump::go::jumping:
Kostadin`
16-03-2009, 16:21
НЕ плащаш данък който за наще колици е от "най-ниските" изключение правят само 90коньовите боксьори :hump::go::jumping:
т`ва го знам,ама ме интересува кога ще ме осетят че карам без данък и к`во праим в тоя случаи,а също и колко ще ми е глобата
глобата ще ти е голяма!ако закъснееш с месец два с регистрирането в общината глобата ти е 100 лева!затова действай бързо
AntiLuuP
16-03-2009, 17:50
т`ва го знам,ама ме интересува кога ще ме осетят че карам без данък и к`во праим в тоя случаи,а също и колко ще ми е глобата
Ще те усетят когато от КАТ при ротинна проверка примерно започнат да ти искат квитанция за платен данък.... или ако не можеш да измислиш далаверка с ГТП ама винаги има вратички...
Kostadin`
16-03-2009, 17:55
глобата ще ти е голяма!ако закъснееш с месец два с регистрирането в общината глобата ти е 100 лева!затова действай бързо
колега сега имам намерение да взимам кола и се чуда как да мина без данък за това питам/просто искам да проуча въпроса/
AntiLuuP
16-03-2009, 18:10
колега сега имам намерение да взимам кола и се чуда как да мина без данък за това питам/просто искам да проуча въпроса/
Много лесно просто не я регистрираш в данъчно... особено пък ако е нов внос ;)
Теката лихви има и глоба отделно
Баси...много кандидат мошеници има...а аз си мислех, че са само в народното събрание!:shocked:
AntiLuuP
16-03-2009, 19:21
Баси...много кандидат мошеници има...а аз си мислех, че са само в народното събрание!:shocked:
Каквито управляващите, такива и управляваните.... :shocked:
Kostadin`
16-03-2009, 19:31
нали знаеш какво казват за българите/стар лаф/:
Българина се ражда с въпроса как да заобиколи закона и да прецака останалите?
ПП:интересува ме само теоритично
нали знаеш какво казват за българите/стар лаф/:
Българина се ражда с въпроса как да заобиколи закона и да прецака останалите?
ПП:интересува ме само теоритично
То от това заобикаляне се въртим в кръг;-)