PDA

View Full Version : Обсъждане на Модератор и Тунинг и Рацинг

WhitePower
16-03-2009, 14:42
Прощавайте за невежесвото ама тука ли е мястото или не че наблюдавам едни странни явления дето се заключват нон стоп теми който изцяло отговарят на дискрипшана а който е -

"Тунинг & "Рацинг" Тук (и само тук!) е мястото за всички дискусии: относно "улични" състезания, за изясняване коя/чия кола е по-бърза/по-хубава/по-здрава/по-всякаква и за тунинг."

Така както е написано е последното място което може да се обсъжда за сериозен тунинг та питането ми е - Ще има ли друг раздел за тунинг или това ще е мястото за спам ( който обаче не се допуска -нищо че е точно на мястото му според описанието)
Та имаше предложение ( което бе обещано от преди 1-2 месеца да се разделят спама от тунинга - ко стана с него ??? Ша го бъде ли или ша бачкаме по български " Като му доде времето - ,още не е зор "

мерси за отговора предварително

WhitePower
13-04-2009, 17:40
До отбора на модераторите

Някой няма ли да назначи един читав модератор в "тунинг и рацинг " щото сме станали по зле от голфаджиите
форума като е западнал тотално и ще стане още по зле ако не се вземат мерки да се спрат безмисленните постове от смисленни теми и безсмисленни теми
това не е само мое мнение

Ma7e4k0
16-04-2009, 16:31
чук чук, някой чува ли те :cheers:

lubo_red
18-04-2009, 00:34
До отбора на модераторите

Някой няма ли да назначи един читав модератор в "тунинг и рацинг " щото сме станали по зле от голфаджиите
форума като е западнал тотално и ще стане още по зле ако не се вземат мерки да се спрат безмисленните постове от смисленни теми и безсмисленни теми
това не е само мое мнение
раздела става ужасно скучен
ше бия ли тоя ше бия ли ония:furious:

vikoalfa
18-04-2009, 18:21
Има някаква причина за това,да се остави целия форум на самотек без контрол.В мод екипа има свестен и безкомпромисен мод,но въобще не се включва.Явно нещо се мъти,ама не се знае,има скрити раздели за членове и може би там се обсъжда настоящата ситуация,а тя е, че съвсем сме изпуснати

tokata_pz_flex
18-04-2009, 18:39
Момци , все пак това е частен форум :) Имайте го на предвид . Никой не ни е длъжен да ни дава каквото и да е инфо , относно модератори и прочие :) Така че , само си чешем езиците :) Весели празници !

hsr
18-04-2009, 21:26
Има някаква причина за това,да се остави целия форум на самотек без контрол.В мод екипа има свестен и безкомпромисен мод,но въобще не се включва.Явно нещо се мъти,ама не се знае,има скрити раздели за членове и може би там се обсъжда настоящата ситуация,а тя е, че съвсем сме изпуснати

В "Тунинг&Рацинг" от доста време насам има само един модератор :!: Преди бях аз, а сега е ne0.
Mury и MrX за съжаление се отказаха от модераторството, но имената/никовете им незнайно защо все още стоят срещу раздела :roll:

acko88
19-04-2009, 10:29
Аз искам да кандидатствам за модератор,като сме двама се единия ще има време да оправи раздела!

Ma7e4k0
19-04-2009, 11:34
Аз, аз и аз искам :please:

Kris
19-04-2009, 15:50
а някъде да е споменато, че се търсят модератори

acko88
19-04-2009, 18:09
а някъде да е споменато, че се търсят модератори

Това какво значение има,дали е споменато или не форума има нужда от активни модератори

pr_00f
23-04-2009, 09:47
Вярно е.
Само че за съжаление не всеки е подходящ.
Оферти приемам на ЛС.