Log in

View Full Version : V.I.P. Brother

life style
16-03-2009, 20:54
хахаха малеее тее от де ги събраха, мисля че хазарта ше ги разтърси чалгаджийте, леле ше бъде яко, предчуствам че ше стане бои между ицо и оня мангал мъжа/сина/бащата/брата на малкото цигане на софи маринова хаха

v1mof2
16-03-2009, 20:58
ще има интриги и то много!

Abarth
16-03-2009, 21:00
Аз предчувствам,че ще има Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО :whistle::tooth::devil::wow::butt::butt::butt:

pr_00f
16-03-2009, 21:03
Гледането на телевизия спомага за увеличаването на млеконадоя при крави от порода "Лудогорска превъзходна късокосместа шльопка" с 30%.
Слушането на класическа музика с 35%.
На тестовите добичета беше пуснат новият албум на АЦ/ДЦ - 3 умряха а другите 7 им спря млякото.

Какъв е извода ?
Сложен и Ви оставям да го измислите сами.

п.с. Предполагам че леката ексцентричност наблюдавана в орбитата на Земята от няколко дни се дължи на въртенето на учителката ти по Български в гроба на високи обороти ?:roll: - Това към автора.
Май го бях споменавал това ?

life style
16-03-2009, 21:04
Гледането на телевизия спомага за увеличаването на млеконадоя при крави от порода "Лудогорска превъзходна късокосместа шльопка" с 30%.
Слушането на класическа музика с 35%.
На тестовите добичета беше пуснат новият албум на АЦ/ДЦ - 3 умряха а другите 7 им спря млякото.

Какъв е извода ?
Сложен и Ви оставям да го измислите сами.

п.с. Предполагам че леката ексцентричност наблюдавана в орбитата на Земята от няколко дни се дължи на въртенето на учителката ти по Български в гроба на високи обороти ?:roll: - Това към автора.
Май го бях споменавал това ?

ко пак си недоволен е човек, ш си пишЪ кактУ си искЪм !!!!!!!!

fred
16-03-2009, 21:07
:spell:Важни са първите 7 години, след това следващите 13, а след тия няма значение дали ще гледаш ББ, Панорама или ще четеш Йосиф Бродски, Труд, или ще пиеш ракия в кръчмата - просто вече ще имаш свястно мнение, без да се влияеш от чуждото:ph34r:

mirchozo
16-03-2009, 21:46
айде почнаха се пак дразгите
що не коментираме предимно темата,ей тва се питам аз

svetozar_sosi
16-03-2009, 21:48
Да направим едно гласуване кой ще спечели ли?:bounce8: АХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА:dance:

life style
16-03-2009, 22:05
е тва прасе как се изказааа , требе да ми викате Другарю Славков , по този ред на мисли..... хахаха

Balagan
16-03-2009, 22:12
''Прасето'' беше прав щото тоя Кошлука е хипер прост!!!

Не мога да разбера кфо искаше да постигне или докаже или покаже подскаже или кфото е там !!!

Иначе още по темата бих казъл

:bowdown::bowdown::bowdown:Милко Калайджиев - Боксувай на място , дай малко газ ! Намери си място ,айде пълна ГАЗ :bowdown::bowdown::bowdown:

nachkata
16-03-2009, 22:23
Милко ше ги убие от всякъде.

mirchozo
16-03-2009, 23:11
Мани тва предаване е направо ужас,още не е почнало и скандала вече в разгара си.Абе изобщо скандали,интриги,коплексарщина и квот се сетиш ще има,като всеки друг биг брадър.Само да кажа че го гледах м/у рекламите само,щото сега ще се почне "кат не ти харесва защо си го гледал"

Kris
16-03-2009, 23:29
сеира е на ниво както винаги:thumbup:

Pebles
16-03-2009, 23:38
Простотията започна от 1 ден........

И аз съм за Милко..... :)
Интересно ще е утре да видим кои са другите 5-ма.....Сигурна съм,че ще има яко интригааа........

fred
17-03-2009, 09:24
Ми то и аз съм за Милко, ама не знам защо
всеки случай Кошлука е абсолютно прав, въпреки че не съм му фен

Mury
17-03-2009, 10:13
сеира е на ниво както винаги:thumbup:

Екстра си е,па малък Тошко ме кефи:devil::devil::devil:Аз съм за него:rotfl::rotfl:Как спокойно отговаряше даже с ирония,на тъпите въпроси на Кошлука/тоа колко е тъп не е истина/,неможах да разбера какво му е виновен Тошко:dunno::dunno:

SFINKS
17-03-2009, 10:21
тва с Кошлуков си е сценарий ;)

Mury
17-03-2009, 10:32
тва с Кошлуков си е сценарий ;)

Не ми се верва,кат гледам как гледаше като теле:dunno::dunno::dunno:

pent
17-03-2009, 10:35
кошлука много ниско падна! гледаш го политик.. и през годините си мислиш, че по-ниско няма накъде да падне но ето, вчера направо се сгромоляса!

другите са направо смешки... ае поредния т@ш@к за забавление... май пак ще си гледам айдъла :holiday2::holiday2::holiday2:

SFINKS
17-03-2009, 10:50
Не ми се верва,кат гледам как гледаше като теле:dunno::dunno::dunno:

Кошлука е политик от 20 години , може всякак да гледа и тъпо и умно ;)
Щом повечето хора са се вързали значи добре го е изиграл ;)

Alexanderbb
17-03-2009, 13:46
Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години

galinves71
17-03-2009, 18:17
Да направим едно гласуване кой ще спечели ли?:bounce8: АХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА:dance:

кой ще спечели е още трудно за казване но кой трябва да бъде.....е,естественно че на дядо внукът,той си е най-естествен от сите там.абе не забелязвате ли че на последък във всички предавания по тв все едни и същи мутри гледаме?то май всички си направиха по 1 предаване и си се канят взаимно за да си правят предаванцията.ебати випаджиите.то от глезотии вече не се траят,дано другаря славков им бие шута на всичките плейбой-мейбой гърли щот са за срам а не за показ.онази имала ташаци,ам ще има кат няма п-ка.:rotfl:

fred
17-03-2009, 18:56
.....Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години
Ми ако се върнем тогава, само Тошко ще е доволен, вервай ми :devil: Иначе, си прав за промяната, ама това само потвърждава теорията за спираловидното развитие- че всичко се повтаря, но на друг етап в спиралата

gadimir
17-03-2009, 21:18
аааааа с тоя пуяк мноооого се смях...Иначе аман от педе.....и работи

wallbanger
17-03-2009, 21:26
Абе Кошлуков си е хитряга , а Тошко си е син на Батето (макар , че би било по-добре той да е вътре ) . Ще видим какво ще е развитието ...

Пепи
17-03-2009, 22:24
Единственото нещо което ми допадна в цялата работа е скандала в началото м/у Кошлуков и Малкия Тошко :)

Другото което е - излизам от нас - поглеждам на ляво и виждам Vip Brother (къщата)

На 10 минутки пеша е според мен (през полянката)

отпред паркира една много хубава Алфа ..
Alfa Romeo 147 , 2.0 Twin Spark мисля че е , но е с едни красиви джанти - спиции .. :)

Mury
18-03-2009, 13:28
Единственото нещо което ми допадна в цялата работа е скандала в началото м/у Кошлуков и Малкия Тошко :)

Другото което е - излизам от нас - поглеждам на ляво и виждам Vip Brother (къщата)

На 10 минутки пеша е според мен (през полянката)

отпред паркира една много хубава Алфа ..
Alfa Romeo 147 , 2.0 Twin Spark мисля че е , но е с едни красиви джанти - спиции .. :)

Ако е с новия фейс,е на един приятел и е 1.9 16 в ЖТДм:devil::devil::devil:Той бачка там:devil::devil:

Kuker
18-03-2009, 21:28
Абе Кошлуков си е хитряга , а Тошко си е син на Батето (макар , че би било по-добре той да е вътре ) . Ще видим какво ще е развитието ...Ако Батето беше вътре това щеше да е най забавния Брадър в историята.Изпълнен с вицове, лафове и.....винарки.А за да не стават недоразумения ще вмъкна че Славков-джуниър е пълен дебил.:)

Пепи
19-03-2009, 00:28
Ако е с новия фейс,е на един приятел и е 1.9 16 в ЖТДм:devil::devil::devil:Той бачка там:devil::devil:

Кажи какъв цвят е , и го питай дали иска да дойде на кафе в Гара Елин Пелин (на 5 минути му е)
да се видим и ако може да напраскам 5-6 аматьорски снимки на алфата му , че има страшна визия , ще ме е срам иначе да ходя да я снимам както седи отпред :)

fred
19-03-2009, 09:16
Абе тоя Т Славков е голям боклук

galinves71
19-03-2009, 17:24

нима другите се отличават с нещо от него?щом това са вип кво остава за другите по-от тях?

fred
19-03-2009, 20:12
Определено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"

galinves71
20-03-2009, 17:34
Определено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"интересно ми е тези така заинтересовани и разтревожени участници,които толкова са замислени в/у каузата,ако биг брадър им поднесе vip предложение ,дали са готови да дарят от собствената си сметка пари за каузата,кво ли ще се случи?аз знам,само славков ще кихне щото, е най-ларж от всички.

digitalundgrd
20-03-2009, 20:58

И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?

fred
20-03-2009, 23:51
И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?

Само по наследство явно :native:

fred
20-03-2009, 23:52
интересно ми е тези така заинтересовани и разтревожени участници,които толкова са замислени в/у каузата,ако биг брадър им поднесе vip предложение ,дали са готови да дарят от собствената си сметка пари за каузата,кво ли ще се случи?аз знам,само славков ще кихне щото, е най-ларж от всички.
E затова не знам, засега кихна само Е Минчев, а дали Славков е ларж или не мога да кажа, ама като знам баща му и дядо му какви са....не ми се вЕрва много, както и другите,

galinves71
25-03-2009, 18:31
май у вип брадъра випаджиите се увипиха.взеха да се вадят кирливите им взаимноотношения и обноски.:laughing1: