View Full Version : Проблем със спирачната система на 146/96г. БОКСЕР
Здравейте момчета..Алфист съм от 1 г.Досега не съм имал проблеми...Преди 2 месеца ми индикира таблото за недостатъчност на спирачна течност...Долях.След близо 20 дни пак ми индикира...Долях пак.Нямаше проблеми докато не спрях да я карам 3 дни,защото бях почивка...Днес видях 4е има петно точно под генерацията и се чудя дали не е помпата....МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ!!!!ОБИЧАМ СИ АЛФАТА!!!Благодаря на всички предварително!!!!:bowdown::bowdown::sad::sad:
Виж си помпата на съединителя. От там най-често тече.
Ако е от там очаквай да те предаде някъде по пътя.
Пробвай с търсачката, има много информация по темата.
Ново цилиндърче май е около 50-60 лева.
Има и вариант за смяна само на гумички - няколко стотинки, но знам само в Пловдив къде ги има .
И оглеждай темите около твоята ;)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32306
Поздрави!
KalinAlfista
16-03-2009, 22:22
това мисля,4е е наи слу4ва6тото се не6то сас една алфа 145/146....ако има некои които не сменял долна помпа саиденител....сигорно от толкова теми ГУБЯ СПИРА4НА ТЕ4НОСТ.....си е вталпил 4е и неговата помпа не наред.....аз един ден слу4аино про4етох една такава тема...и на другия ден проверих дали ми те4е помпата...и се припотих хахаххахахах.......не стра6но колега тва да са дертовете успехххх
Благодаря момчета...Наистина....Но не намерих такава тема във форума....Ще я вкарвам в бокса тия дни....Ще проверя тези неща...Благодаря пичове
KalinAlfista
16-03-2009, 22:26
доло под акумолатора е помпата...погледни внимателно дали е олято сас спира4на те4ност.....смяната на помпата 6те ти отняме не пове4е от 1-4ас....маха6 акумолатора и стоиката му одоло и от там нататак гледа6 как е захваната помпата и деиства6....
доло под акумолатора е помпата...погледни внимателно дали е олято сас спира4на те4ност.....смяната на помпата 6те ти отняме не пове4е от 1-4ас....маха6 акумолатора и стоиката му одоло и от там нататак гледа6 как е захваната помпата и деиства6....
Само дето колегата е с боксер и помпата е на малко по-различно място. Чукчи писател, не читател ...
Благодаря момчета..Ще се радвам ако някой ми каже къде е помпата при Боксера... :dunno:
Благодаря момчета..Ще се радвам ако някой ми каже къде е помпата при Боксера... :dunno:
Зад всмукателния колектор,върху скорстите,ще се ориентираш по вилката на самата кутия,където е вилката там е и помпата:devil::devil:
Ето от тук се бърка:
Или за по лесен достъп се сваля колектора,тамън да му се направи проверка и почистване:devil::devil::devil:
Благодаря хора.....още днес ще опитам..стискайте палци!!!!!!