View Full Version : Предни и задни говорители
vegasboy
18-03-2009, 02:28
Здравейте, имам едно въпросче към вас ако може да помогнете с някаква информация ще съм ви благодарен.
Баща ми има Алфа 164 Т-Spark 1989 година и съм решил да му взема подарък нови колони. Защото неговите са оригиналните и имат ужасен звук. Та бихте ли ми казали размерите за предните и задните колони.
Аз лично мисла че са предни 17см. и задни 16 x 9 но не съм сигурен в това.
Ако някой знае моля за инфо.
Благодаря ви.
Здравейте, имам едно въпросче към вас ако може да помогнете с някаква информация ще съм ви благодарен.
Баща ми има Алфа 164 Т-Spark 1989 година и съм решил да му взема подарък нови колони. Защото неговите са оригиналните и имат ужасен звук. Та бихте ли ми казали размерите за предните и задните колони.
Благодаря ви.
Такива са,но оригиналните колони вадят доста приличен звук(предните ги замених с пайнери и мога да кажа,че оригиналните свиреха по добре,но за жалост ги скъсах при свалянето :( ),по скоро наблегнете на плейъра
virusalfa
18-03-2009, 09:21
Предните са 17-ки,но от тия дето са на отделни компоненти.
Благодаря ви.
При мен предните са оригиналните , и са доста прилични . Отзаде съм с други елипси ...
vegasboy
19-03-2009, 12:43
Мерси за инфото.
Сложих някакви задни Kenwood но на не пишеше размерите мисла че са нещо от порядъка на 15 X 22 СМ.
Благодаря ви.
Аз съм с оригинални навсякъде, озвучавам се с касетофон Кларион (има управление за чейнджър) та звука е много добър от оригиналните колони.(поне според мен де) На 145 цата бях навсякъде с Херц и Туба Блаупункт , сега на 164 мисля само малко подсилване на ниските честоти с една туба и може би ще е по-добре от Херца в 145 цата.
nachkata
30-03-2009, 18:38
Аз на моята се наложи да махна калъфа за ски за да се чува прилично бокса.
Не се бях сетил че това е калъф за ски :D
:idea: :idea2:
nachkata
30-03-2009, 20:41
Става и за въдици.
nachkata
30-03-2009, 20:43
Колеги някои от вас ще ходи ли в Свищов на 12 април.Срещичка ще има пролетна.
life style
31-03-2009, 00:06
каде се намира тоя калъф за ски ?
nachkata
31-03-2009, 00:26
Ами колега отваряш си багажника и в средата там където ти е подлакатника на задната седалка има един капак.Отжаряш го опуваш а от към седалката като си махнал подлакутника има един друг ташак и него махаш и си готов за Пампорово.
life style
04-04-2009, 00:23
там кадето е подплънника от към багажника нямам капак, само от към купето, и си опъвам ташаците на ласти и съм готоф за ....