View Full Version : преден прозорец
crazysex6008
18-03-2009, 08:44
здр да попитам предния прозорец на лафа 33 лепен ли е или е на уплатнения?
лепен е.трябва да внимаваш докато го сваляш
crazysex6008
18-03-2009, 11:42
абе възможно ли е да се отлепи ?
чети http://www.alfa-restoration.co.uk/windscreen/windscreen.htm
възможно ,ама по добре дай 10 лева да ти го отлепи някой дето го може ,вместо после 100 иии кусор за нов чувал съм че е пипкаво . за тия по моргите си е детска игра :)
Сам трудно ще се справиш. Ние с мой приятел по едно време разглобявахме коли за части и да ти кажа изпочупихме няколко докато влезем в час, а и сега не бих се наел да ти го свалям щото...:hvala:
Трябва ти и стоменена тел тънка която да реже като нож силикона, абе не е лесно в никакъв случай! По - добре дай верно на някой 10 лева за сваляне и после 10 за поставяне че не е лесно и слагането после.
така си е определено не е като да сложиш свешти ,не се занимавай само може да се прецакаш :( и защо ще го махаш ?
JORDANGT
20-03-2009, 18:44
Хайде някой и на мен да ми намери за 20лв. смяната,защото в Кобра искат 70лв.
И стъклото се сваля със струна от китара,защото е назъбена и може да реже по-лесно.
Мен ми взеха 160 лв за някакво турско стъкло със сенник
Мен ми взеха 160 лв за някакво турско стъкло със сенник
да но със стъклото не може едно лепене да е 160 лева :crybaby:
Сам трудно ще се справиш. Ние с мой приятел по едно време разглобявахме коли за части и да ти кажа изпочупихме няколко докато влезем в час, а и сега не бих се наел да ти го свалям щото...:hvala:
Трябва ти и стоменена тел тънка която да реже като нож силикона, абе не е лесно в никакъв случай! По - добре дай верно на някой 10 лева за сваляне и после 10 за поставяне че не е лесно и слагането после.
абе ако е 70 лева смяната, стой и гледай как намирам една струна и почвам да го мъча...8-)
абе ако е 70 лева смяната, стой и гледай как намирам една струна и почвам да го мъча...8-)
С първа и втора струна за кухарка Кремона става пИрфИектно да се свали джама дори и без много опит .
то свалянето ще се натамани ама после трябва е специалев силикон да имаш да го сложиш
Стига да сте двама души,стъклото се сменява много лесно и не виждам,какво му се плашите толкова.Срязвате,както правилно се каза със струна старото и след това има една тънкост!Идеално почистване на стария силикон и обезмзслявани с коресилин например и на стъклото и на леглото на стъклото.После мазане и внимателно полагане с потупване на стъклото и фиксиране с хартиени лепенки.Най-накрая я оставете на топло и чакане му е майката.цялата работа е за 20-30минути.Колко да струва!?:flirt:
crazysex6008
21-03-2009, 11:53
еми ходих при едно стъклари и ми казаха че това удоволствие ще ми струва 80лв мисля като зема заплатка да я карам че да не стане по лошо :)
ама защо ще го сваляш и после пак качваш ?
crazysex6008
22-03-2009, 12:43
ама защо ще го сваляш и после пак качваш ?значи с един приятел който е махал джамове си правихме сметката да го махнем си правихме сметка и го изкарахме ако ни го махнем и си го сложим ще ни излези 45лв , но на мен не ми се рискува и майче ще вървя при майсторите :)
но не рязберам какво му е на прозореца ,иначе да най добре иди пре някой дето ге разбира
Kostadin`
22-03-2009, 16:30
но не рязберам какво му е на прозореца ,иначе да най добре иди пре някой дето ге разбира
и аз искам тва да питам
crazysex6008
22-03-2009, 19:24
значи долният край на прозореца се отлепил нз от какво,тая кола по принцип е удряна и може да е сменян и да не е залепен както трябва и сега да се отлепил :(
ее в такъв случай иди си при хора дето ги разбират нещата да ти га залепат качествено и с хубав силикон :)
значи долният край на прозореца се отлепил нз от какво,тая кола по принцип е удряна и може да е сменян и да не е залепен както трябва и сега да се отлепил :(
ти па ... перфекционист
ти па ... перфекционист
Да де-мърляч!
Абе няма ли някой наблизо,че да му свърши работа!?
ми то не всеи може да се справи с това с какъф силикон се лепи това
Със силикон за стъкла на автомобили:tooth:!
Kostadin`
23-03-2009, 20:23
питай някой стъклар,той тряя да знае как се поставят стъкла на коли и с какъв силикон се лепят
и с какъв силикон се лепят
Sica и 3M са качествени лепила (силикони) за тази цел .Продават се в опаковка тип - салам . Ориентировъчна цена около 30-40 лв .
Точно така, но с една забележка - това са полиуретани. :th_up:
Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!
Просто е хубаво да го знаете, защото на мен ми се е случвало като питам за силикон да ми кажат че няма, а за полиуретан, че има!
:th_up::th_up::th_up:
Абсолютно съм съгласен с тебе . Просто използвах терминологията която е по разбрана за околните , защото ако го обясня технически както трябва да е - все едно да им говоря (пиша ) на някаква странна смесица от калифорнийски и правешки наречия :pimp:. Но след като човек знае какво му трябва и разбере къде се продава дадената марка толкова ще успее и да обясни за какво ще го ползва . :idea2: