View Full Version : Ужас! Ужас по ТВ7!
"Легендарният" Аспарух Минчев другата седмица ще представииии..... Alfa Romeo Crosswagon :evil: :evil: :evil:
След ревюто на GT ме е страх да си помисля какви бисери ще "лепне" на колата :evil: :evil:
(За Jeep Grand Cherokee - "пластмасите в миши цвят са много ръбати, но ако имате средствеа, можете да си поръчате облицовка от еленова кожа или от кожата на тъщата"...)
По кое време го дават това чудо на медията :roll:
Dodo 155
07-01-2006, 23:05
Нека някой да го запише, за да може после да се посмееме на глупостите на тоя клоун :lol: :lol: :lol:
Алкохол + дрога + мотор = Аспарух Минчев :idea:
Тоя е згазил пешеходец в нетрезво състояние (сигурно е бил и друсан) по Тато-во време и как се е отървал незнам :roll: Сигурно татенцето му е шарил :roll: Трябвало е още тогава да го заключат та да седи мирен :twisted: :twisted:
Нека някой да го запише, за да може после да се посмееме на глупостите на тоя клоун :lol: :lol: :lol:
Аз за това искам да го видя тоз :lol:
По кое време го дават това чудо на медията :roll:
Събота, 17.30 - 18.00 някъде почва (ако някой ще го записва, по-добре да види програмата в семкаджийските вестници, че ТВ7 нямат и сайт още май...)
гледах същия да представя порше. (опитвам се да напиша нещо похвално или поне окуражаващо по адрес на предаването) Пет минути мисля какво още да напиша, но не се сещам друго. Направете си извод какво гледах. От такъв тип хора тръгват бисерите и табутата в България.
Абе той за Поршето нищо лошо не е казал (макар че говореше глупости пак) и как хвалеше боксера - ама сега ще видите кви глупости ще изговори за Алфа 159 -следващото предаване. :evil:
А някой гледа ли вчера Живот на скорост по БТВ където в рубриката автомобилите в киното или както беше там даваха за някъв филм с Ал Пачино където е автомобилен съзтезател във Ф1 и караше едно златисто ГТВ като личен автомобил, а и болида май имаше нещо общо със Алфа Ромео и Брабам......та в крайна сметка искам да питам някой чу ли как точно се казва този филм, че ми се ще да го изгледам......
Абе той за Поршето нищо лошо не е казал
Е той и за GT нищо лошо не каза, ама... по-добре да си беше спестил похвалите в "негов стил" :evil:
INTEGRALE
09-01-2006, 15:48
А някой гледа ли вчера Живот на скорост по БТВ където в рубриката автомобилите в киното или както беше там даваха за някъв филм с Ал Пачино където е автомобилен съзтезател във Ф1 и караше едно златисто ГТВ като личен автомобил, а и болида май имаше нещо общо със Алфа Ромео и Брабам......та в крайна сметка искам да питам някой чу ли как точно се казва този филм, че ми се ще да го изгледам......
И аз го гледах това.
От повече от 5 поредни предавания (случва се да съм в къщи) за първи път споменаха италианска кола.
Не се притеснявайте лоши неща няма да говори...поради едни особени причини.
Да не би да си е хванал гадже с Алфа :D :D :D :D :D :D
Ще споделиш ли с нас невежите :roll: :twisted: :D
Dodo 155
09-01-2006, 23:01
Ще споделиш ли с нас невежите :roll: :twisted: :D
Май си е купил Алфа :lol: :lol: :lol:
Не знам дали си е купил...или дали жена ми или гаджето му имат Алфа...ама нали се сещата, че за това предаване трябва гръб на някой и после пари...та така. Повече не казвам 8)
Някой верно да вземе да го запише да го видим...
аспарух пичев се опитва да бъде като предаването по VOX на auto motor sport но не е виновен горкия той само чете текстовете не знам кой ги пише пълен бездарник е тоя виждал съм го по събития самичик с една или две камери
REMINDER: Според в. Дневник предаването "Мотоавангард" ще бъде днес (събота) от 18.30 ч.
REMINDER: Според в. Дневник предаването "Мотоавангард" ще бъде днес (събота) от 18.30 ч.
Мерси, ще се опитам да го гледам най-накрая, че само се говори за него...
Хм, съвсем поносимо в сравнение с друг път - явно са го "съветвали" нещо :D
Досега гледах въпросната простотия в която представиха Алфа Кросвагон а не предварително обявената 159/май/.Г-н Минчев на каза въобще лоши думи за колата даже беше очарован.Естествено не изпусна да каже 2-3 простотий от сорта че колата е базирана на 159 комби а не на 156 комби и че кожата на скоростния лост и ръчната била КОКОША :evil: :evil: :mrgreen: Като цяло изказа ласкаво мнение за колата което ме учуди но общо взето съм доволен :wink:
Бе той човекът и за GT преди време каза много хубави неща, ама проблемът при него не е в съдържанието, а във формата :wink:
Все едно да сложиш една изискана дама в компанията на алкохолизирани клошари - все хубави неща ще кажат за нея, ама и дамата, и страничните наблюдатели ще се червят от срам :D
Alfamaniak
14-01-2006, 20:51
И още каза, че електрониката на 1.9 JTD 150hp била BOSCH Magneti Mareli :lol:
Да и мотора бил мощен но тромав
Задният капак пък бил копиран от Chrysler 300C touring, нищо че Крайслера е пуснат година след Кросвагон-а и че двата капака дори бегли прилики нямат.
Колата нямаше аудио контроли от волана...евала за кола близо 70 000лв...
Задният капак пък бил копиран от Chrysler 300C touring, нищо че Крайслера е пуснат година след Кросвагон-а и че двата капака дори бегли прилики нямат.
по повод капака - "направен е така за да се превозва мушкатцето без да му се мачкат листенцата... хихи много готинко" :gayfight: :Suicide: