View Full Version : Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА
Мисля че за 3 цефрена сума става :dunno:
Kostadin`
18-03-2009, 17:48
КОЛЕГА МНОГО Е КРАСИВА И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ И МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ.
pacho_kardana
18-03-2009, 17:51
Наистина е много хубава,обобено за "трицифрена сума" :coolio: Със здраве да си караш и многоооооооооо безаварийни километри (каквото каза и колегата)...
благодаря колеги и вие да пилите шосетата без авариии :)
направо си е супер!Дай снимки и от мотора!Със здраве да си я караш и много радост да ти донесе!
утре ще пусна и на мотора :) радвам се че ви харесва искам да блогадаря на сички за помоща и на колегата MORDOHY
Ех, най-сетне я показа. Тя на цвят като мойта кочинка. Много безаварийни километри и много удоволствие да ти донесе колицата.
е чак сега зех назааем апарат че моя се скапа благодаря за пожеланията утре ще пусна мотора на снимка :)
Kostadin`
18-03-2009, 20:01
е чак сега зех назааем апарат че моя се скапа благодаря за пожеланията утре ще пусна мотора на снимка :)
аз предлагам да напраиш едно клипче та да чуем гласа на мотора
лисан каза че мотора е наред ама гърнето некво ми го няма и търса някъде едно гърне :) че това е распрано отсякъде
mitaka_cs
18-03-2009, 21:07
Супер е колата :) Само има нужда от корекция на задната емблема ;)
Цвета много ми допада ;)
и мене ме дразни ама некви тъпаци са я отлепили и залепили наобратно и сега ме е страх да напъна някой ако продава емблема ще е съпер такава емблема :)
смело с отверката ... нема се счупи толкоз лесно
после с какво да я залепя за да не падне :(
после с какво да я залепя за да не падне :(
поксипол, супер бонд и т.н. ... може и силикон, давай смело бе, съдбата обича смелите!
Хубава лепенка на задния капак имаш!!!
JORDANGT
18-03-2009, 23:30
:handshake:Който кара Алфа Ромео рано или късно се сдобива с такава лепенка.
mitaka_cs
19-03-2009, 00:29
Аз имам :D, но не е на Алфа:)
Хубава лепенка на задния капак имаш!!! Гордост е тая лепенка не може да имаш алфа и да я нямаш ,като се загледам ако я нямаш тука в софия се едно нямаш емблемата на алфа :choice:
и по повод на лепенката искам да ви кажа никой да не се замисля а да си кара колата само при лисан ,ни искам да правя анти реклама на други сервизи ,но преди да отида при лисан питах 2 сервиза до нас защото колата трябваше да се тегли , и на 2те места ми казаха давай я на мангалите за зелезо. А Лисан каза в петък е готова ! и така и стана много съм доволен :):)
firedragon
19-03-2009, 09:11
Остави ги другите сервизи.Тука в Бургас като чуят Алфа Ромео и направо откачат,а ако има кажеш 33 и транспорт до моргата ще ти уредят ама няма да се хванат да я правят.Как ме е яд,че колата не е в София да я дам на Лисан да я лекува.
ако можеш да я закрепиш и да я докараш до тука ще ти я направи пък и ти както пишеш то е въпрос на некъф реглаж запази си я сега покрай баловете ще събереш некой лев ,знаеш как е баби дедовци стринки :) ще си ги инвестираш лисан ще ти я направи чук и ще си имаш хубава количка да си караш
днеска щракнах двигателчето :thumbup:
ми кабелите са шампион и ги глидах че са добри просто имаше мрасотия и ги исчистих с обезмаслител с който си мият мазни теджери и тигани хаха :)
колеги помогнете това палене много ме мъчи студена като е няма никакъф проблем до 80 градуса пак пали пушка и на 85 се едно не стига ток до стартера и е така едвам едвам ъхъ ъхъ е нище да запали се едно стартера прекъсва нз от кво е това исчистих минуса кажете още кво :) че нз
vikoalfa
21-03-2009, 09:32
......
стартера е готов смениха втулки и още няква част сега е перфектен :) 4 часа си игра момчето но нещата станаха :)
Ма нали ти казах,че са втулките,а на колегата ентусиаст- направи си едно приключение и я докарай в София.Бас държа,че ще ти излезе по-ефтино,а и все пак ще си имаш кола!
То за нашите луди коли си трябват и откачени майстори!:beer::beer::beer:
дам много правилно ти беше мнението :) сега дано е добре
колеги имате ли представа дали се продават нови накладки за барабанните спирачки на 33 че ми е мерак да ги сменат и колко ли може да струват :)
ми аз май одеве ти казах, не знам що пак питаш - продават се 30лв~
даже аз имам за 1.3 използвани, ако ги искаш ше ти ги пратя
е на мене ми трябват за 1.7 същите ли са
DJ_STIVAN
22-03-2009, 21:38
Тоя климатик на присъден ми мяса а? :jason2:
ми да не е с орегиналното копче или е слаган после или се е прецакало копчето и са сменили сялата конзола и са насадили това копче нямям представа ама за да го реставрирам щи иде бая пара :( и нз дали охлаждат добре тия климатици
ми да не е с орегиналното копче или е слаган после или се е прецакало копчето и са сменили сялата конзола и са насадили това копче нямям представа ама за да го реставрирам щи иде бая пара :( и нз дали охлаждат добре тия климатици
Какво трябва да го възтановяваш? Компресора ли е заминал?
По-добре с климатик отколкото без :th_up:
ми добре си е компресора сигорно ферион няма най вероятно ии няое оплатнение трябва да се смени 100тина лева ще идат дано поне е силен :)
Дали ще е силен или не зависи от това колко си разбира от рабнотата човекът който ще го пълни ! При всички положения няма да стане както си е бил като нов тей като фреона за който е проектирана системата е забранен поради вредноста си !
а със този работи ли д новия фреон да не пропуска :)
колеге днес взех решение да се захвана с амбициозен проект и сам да си оправя ръждата около капачката ,днес я погленах повърхностна е няма дупки , като се затполи ишкурвам ,ръждопреобразовател и грунд ,после кит малко леко шлайф и ще си направа боя за колата в флакон и ще го пръсна ,дано не ми е голяма лъжица за устата :)
като го почна ще пускам снимки
vikoalfa
24-03-2009, 23:37
....
R12 фреон се намира още няма проблем, ако не се намери сменя се с R134 заедно с друго масло и промивка . ;) Въпросът е , че ако е била цялата система "суха" дълго време, процедурата е доста тегава меко казано. Препоръчетелно е да се разглоби цялата(маркучи изпарител, дехидратор, радиатор, компресор), като задължително се сменят "О" пръстените на компресора всички свръзки и по възможност се дадат за проба на надув радиатора, изпарителя и компресора, зашото ако не се направи цялата работа рискуваш да ти изхвърли 1-2, че и 3 пъти фреона докато майсторите намерят теча. Брал съм го тоя яд. С лампи ли не светиха, газови датчици ли не ползваха всеки път казват "еййй ето го тука едно "О" пръстенче" и после пак го изпуска , докато накрая направих въпросната процедура(за която майстора ми искаше 300лв :tooth:) и нещата заспаха.
ми ще видим колеги мерак ми е :) а пък да духа нещо da -fuse ти доволен ли си от климата ???
Ами аз на 33-ка не съм тествал, но един приятел имаше на 75-ца и беше... абе клима си е, колкото и зле да е си е друго през лятото(особено ако ти е тъмен цвят колата). ;)
Дайте акъл как може да понижя температурата ? Излизащата тръба от компресора е само леко хладна към 8-9С колто трябва да бъде там ? В купето духа леко хладно 10 С някъде ,там колко трябва да е ? Компресора неспира да върти и вентилаторите също ,как трябва да е ?
значи тая тръбата дето казваш трябва да е много студена около нулата е да има капчици конденз и компресора трябва да включва и исклячва виш го иначе ще го скапеш
DJ_STIVAN
25-03-2009, 19:38
Дайте акъл как може да понижя температурата ? Излизащата тръба от компресора е само леко хладна към 8-9С колто трябва да бъде там ? В купето духа леко хладно 10 С някъде ,там колко трябва да е ? Компресора неспира да върти и вентилаторите също ,как трябва да е ?
С какъв фреон е зареден? По-принцип температурата на духане трябва да е 5 градуса. Тръбата трябва да е с около 8 градуса по-студена. На място малко трудно да се изкарат тези стойности,зашото оборотите на компресора са по-ниски и няма обдухване на кондензаторите(освен)от вентилаторите. Вентилаторите на теория би трябвало да спират, но на практика едва ли. Копресора работи според това колко си врътнал врътката на климатика, колкото повече е завъртяна, на толкова по-сника температура ще изключва. Бубуната на климатика е вързана за една капилярка за ниското налягане и според това колко е завъртяно копчето спира компресора.
С какъв фреон е зареден? По-принцип температурата на духане трябва да е 5 градуса. Тръбата трябва да е с около 8 градуса по-студена. На място малко трудно да се изкарат тези стойности,зашото оборотите на компресора са по-ниски и няма обдухване на кондензаторите(освен)от вентилаторите. Вентилаторите на теория би трябвало да спират, но на практика едва ли. Копресора работи според това колко си врътнал врътката на климатика, колкото повече е завъртяна, на толкова по-сника температура ще изключва. Бубуната на климатика е вързана за една капилярка за ниското налягане и според това колко е завъртяно копчето спира компресора.
ти доволен ли си от климатика колега лятото охлажда ли те :Tease:
DJ_STIVAN
25-03-2009, 20:58
Ооо да, доволен съм. Да не забравяме обаче, че съм хладилен техник и съм го направил да работи по заводски данни и съм с 12 фреон, който е с по- добри параметри от 134а който моасово се ползва. Единственеото кофти нещо е,че студения въздух илиза само през средната конзола, а не отивав и на страничните духалки ( които духат директно въздух от вън) .
дано и аз си го оправя така ,колеги да ви питам къф кит щи ме препоръчате ,щотото както казах почвам сам да боря ръждата по капачката за бензина . има препоръка за течен кит , а вечера гледах някакъф двукумпонентен кит на боди зелена кутийка ,който ако имало по големи неравности ми козаха че е по удачен вариан,въпроса ми е как се работи с тези 2 компонента ? :)
с тоя кит само замаскираш проблема и ръждата продължава да си яде отдолу. най-добре да се изкърпи и отзад да се боядиса с боди и да се сложи подкалник.
Ако тая тръба не е достатъчно студена, вероятно ти е понамалял фреона в системата. Иди да ти я допълнят и трябва да се оправи. :boost:
Значи вентилаторите спирът понякога но за много кратко , излизащата тръба е леко хладна и няма грам конденз понея , а фреонът е р134а слагахме го наоко мери с някакъв термометър мушнат в духалките и гледа кога включват компресора и вентилаторите ! Аз си го бях изчислил колко фреон и колко масло да се сложи имайки в предвид разликара между р12 и р 134а но системата непобира толкова , по спомен р12 в мануала 900гр р134 по някаква таблица към 1200 гр ми излезе а системата събра 900 гр ! Миналото лято пак толкова охлаждаше но вентилаторите и компресора спираха а сега не !
DJ_STIVAN
26-03-2009, 23:17
Значи вентилаторите спирът понякога но за много кратко , излизащата тръба е леко хладна и няма грам конденз понея , а фреонът е р134а слагахме го наоко мери с някакъв термометър мушнат в духалките и гледа кога включват компресора и вентилаторите ! Аз си го бях изчислил колко фреон и колко масло да се сложи имайки в предвид разликара между р12 и р 134а но системата непобира толкова , по спомен р12 в мануала 900гр р134 по някаква таблица към 1200 гр ми излезе а системата събра 900 гр ! Миналото лято пак толкова охлаждаше но вентилаторите и компресора спираха а сега не !
Не би трябвавло да събира толкова фреон на р134, най лесно е като го зареждате по монометри при това положение, като освен изпарението следите и кондензацията ( изпарението трябва да е около 0 -та ,а кондензацията при р134 мисля, че около 20, 22 бара е в нормите, естествено на място ще е малко повече. Моята събра точно колкото заводските данни, но аз я пълня с Р12.
колеге днес взех решение да се захвана с амбициозен проект и сам да си оправя ръждата около капачката ,днес я погленах повърхностна е няма дупки , като се затполи ишкурвам ,ръждопреобразовател и грунд ,после кит малко леко шлайф и ще си направа боя за колата в флакон и ще го пръсна ,дано не ми е голяма лъжица за устата :)
посъветвайте ме за кита колеги че другата седмица почвам ако е хубаво времето ,ако меже някой е снимка да ми прати да не се заблудя
колев ти написа цялата истина
разбирасе сичко ще си направя освен това аз нямам дупки. ще го сваля до чиста ламарина след това ръждопреобразовател кит и боя същия цвят и чак тогава ще мисля за подкалник просто питам къф кит да зема
как ше си направиш боя за колата в флакон?
ми отивам на симеон и си права боя,и срещу 5лева ми я пълнат в флакон подналягане и е като спрей това не е проблем
ми отивам на симеон и си права боя,и срещу 5лева ми я пълнат в флакон подналягане и е като спрей това не е проблем
имаш лс
някой да каже някой кит моля :)
Колега, ако ще правиш по-дебел слой си вземи стъкловлакнест кит за основната част от пълненето и обикновен за заглаждане отгоре. :cheers:
Колега, ако ще правиш по-дебел слой си вземи стъкловлакнест кит за основната част от пълненето и обикновен за заглаждане отгоре. :cheers:
Тук колегата е много прав.
Иначе кит си вземи на марката-"Body".
значи този стъкловлакнестия е зелена кутия марка боди , а другия си е синя кутия въпроса ми е как се работи с 2та компонента защото в капачката на кита има една тубечка най-вероятно втвърдител ,и молбата ми е ако някой може да каже как си работи с тях :)
Ами това в тубичката наистина е втвърдител и се слага по малко. По принцип е сложничко да се обясни колко точно. Например като гребнеш с една шпакла да кежем на върха (от върха 3 см на горе) слагаш около 0.5 см втвърдител и бъркаш докато се разпредели равномерно.( и аз какво обяснение му дадох :mrgreen: )
Абе най просто казано трябва да придобие лек червен отенък, ти ще го видиш, но просто не трябва да се прекалява, нито да се пести втвърдителя, зашото ако не сложиш достатъчно или прекалиш няма да втвърди и после процедурата по отсраняването е меко казано досадна. :wallbash:
както казват спецовете - КИТ колкото топка за голф, втвърдител колкото грахче :mrgreen:
еее много точни са си обиясненията :) то това трябва като се меси да се види , а в какво да го смеса кита
да знам че мисла другата седмица да съм боязжия живот и здраве :) и ще пусна пикове
firedragon
28-03-2009, 11:41
Мисля,че фаянсова плочка ще свърши работа.Или някакво картонче,ама нещо не ме кефи идеята за него.
а за колко време се втвърдява кита при хубаво време
firedragon
28-03-2009, 11:56
Нямам никава идея.На кита трябва да пише гре-долу за колко съхне.
Ами бързичко засъхва, такаче вече да не може да се разстила - няколко минути, а пълно изсъхване до състояние готово за търкане - 15 мин някъде, незнам точно. :sniping:
eee значи нямам много време трябва да се действа бързо :)
Да ама преди кита намажи с течен кит.Иначе пак ще ръждяса.Влакнестия се слага само,когато трябва да се сложи по-дебело.После отгоре задължително се слага пак обикновен.Така,че при тебе,освен ако не е изгнило и трябва да се запушват дъпки е по добре,да не използваш влакнест кит.Трие се много трудно.
Абе няма ли някой бояджия да ни осветли по въпроса!
еее ми няма :( да каже тежката дума :)
а да питам къде чистят дюзи с ултразвук в сф някой знае ли :) и колко струва горе долу
Сега писах в раздела и чакам отговора :)
Колеги имам въпрос към вас ,значи горивнште ми дюзи работят добре ,но питах Лисан и както винаги даде добра цена пък и знам че ремонта ще е професионален дали да ги почистя и да си сменя бензиновия филтер как ще ме посъветвате ? инай вече дали ще осаже ефект върху работата и икономията на колата
mitaka_cs
31-03-2009, 22:39
Разбира се, важно е да се почистят дюзите и да се смени горивния филтър...от това зависи и добрата работа и добрия разход на двигателя.
колеги да ви питам каква е нормалната работна температура на 33 в топло време ,какви са ви наблюденията :)
при мене е около 90 нормално ли е ?
Топло-студено ,трябва да е около 90-95 градуса.Отделен е въпроса,че тия кочини зимно време загряват трудно!
обаче за да подържа тази температура ,работи и перката :) това също е нормално надявам се
обаче за да подържа тази температура ,работи и перката :) това също е нормално надявам се
:pokey::comphits::paddle::paddle::smackbum::smackb um:
Постояно ли работи перката, като загрее сега в топлите дни?
ми да като е над 83 градуса
crazysex6008
01-04-2009, 22:16
и при мен включва на толкова 83 :)
много искам да си намера тоя ключ който е с фенерчето ,имам клячар дето ще ми го направи,писах в продава нищо,ако някой помогне да намера решение на тая дивотия ще съм много благодарен :)
Ако имаш стария кюч ще ти кажя как да го направиш !
А за температурата вече съм забравил термостата отваря на 85С някъде а кючът на радиатора затваря на 93 и изкючва на 88 С има най-различни може да се направи да вкючва и изкючва на най различни температури но тази е предвидената !
Зимата при -10 ако всичко е наред по охладителната система при движение държи 70С а лятото при голяма жега 88С-93С с по често вкючване на перката ! Трента тре имат голям радиатор и добра решетка отпред през която влиза голямо количество въздух затова се справя добре лятото и задоволително зимата без маска !
проблема е че имам добликат а ми се иска оригиналния това са глупости ама ми влече :)
днес успешно си искъртих емблемата и я залепих с поксипол :) вече е на правилната страна :) някой има ли идея за ключа :)
Имам,ама не си ми наблизо!:paddle::paddle::paddle:
хахах кажи какво имаш предвид :)
предложете нещо за ключа :( май оригинален никой не продава
Kostadin`
03-04-2009, 16:33
предложете нещо за ключа :( май оригинален никой не продава
в мобилето има няколко дето ги продават на части,звънни и питай за ключа http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11233912315241512&f1=details или http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11237815039279832&f1=details или питай -Kris- от тоталката да не му е останал,ето ти идеи
Мерси колега,Крис го питах подарил ключа на някъф колега от пловдив дето му са се видели 5лева много за еконта и не си го е потърсил ,за бой направо,на едната обява се обади доста неприятно и невъспитано звучащт човек който не знаеше да има контактен ключ :) а на другата е колегата MONTANA той е голям пичага ако имаше до сега да ми го е дал 10 пъти :) Мерси за помоща все пак важно е желанието :)
Значи 2 дни разглобяване на колата от 9 до 9 сваляне на табла и простотии ии резлтата с килметрага нулев поне се откри проблема 100% е датчика на скоростите килметрага си работи сменихме една кружка за осветление поне :) и загубехме 2 дни в раскостване :)
и ся кво, датчик ли търсиш ? кво ше прайте?
да тлябва ми нов датчик за да видим ,просто няма кво друго да е , а ми се иска да го оправя открих че и алфа контрола свети през ноща :) имаше изгоряла крушка
Ще ме уморите вие двамата.Утре или в други ден ще ви намеря един датчик и си го менкайте,до като намерите проблема.Направо ме убивате!:tooth:
мноо смешно, да не те застигне и тебе тая беля ... че който се смее последен, се смее ... как ? :D
мноо смешно, да не те застигне и тебе тая беля ... че който се смее последен, се смее ... как ? :D
Само се хиля,като човек дето гъзъ му се е разширил толкова от такива проблеми,че вече не може и да пръдне звучно.Смея се от сърце само на случки и проблеми,дето съм ги изпитал на гърба си или на друго място!:Tease:
Сега обаче съм на друга вълна и за друга тема,ама ще ме разберете:drinking::drinking::drinking:Обещаното,о баче си важи!:cheers:
стефан да ми прати единия скоростомер да видя дали е от него
нали и на мене това ми е идеята:tequilla:
значи мога да ти пратя скоростомера който Иво ми подари той е абсолютно точен проверен е ,този от моргата го купих за пробата само с условие че ще го върна ,и го върнах такаче ,ако искаш този до 220 козвай адреса на едно лично :)
иначе при мен е 99% че е датчика ,свалихме до ламарини таблото и гледахме сичко и в край на сметка подадохме импулс на скоростомера работи си , сложихме този до 220 пак същатат работа зех цяла табло сложихме го и него и диагнозата е пак тая ,сега остава да видим ква ще е дозата :) хаха
колеги ,днес си дигах колата на крик и луличките който я дигат са доста искривени и припукват зловещо ,не се скъсаха ,но искам да си ги окрепя да знаете човек от софия който би се занимавал с това ,ако е колега още по добре :) Благодаря предварително :)
КОЛЕГИ кажете някой тенекиджия да окрепи ,тези конзолки за крика :)
никой ли не знае тенекджия от софия :)
колеги за сега мисля че намерих тенекиджия ,посъветвайте ме какво масло да зема за скоростите :)
а като марка или българско да зема
:drunk:
80w90 2,6 литра
:bangin:75-90.Аджипт.Крис-с тебе после.
xaxaxa значи агип ще е :)
75-90 аджип е 30 лева литъра пълна синтетика. 80-90 аджип минералка е на доооооооста по добра цена. аз такова ще сипвам.
ми ще ги вида жалко ,че парите винаги са на дневен ред :( да ви питам имам доста добра оферта дигане на колата на стенд исчистване с пясакоструйка и където има ръжда искърпване и после промазване с боди лак ,дали си залужава за 100тина лева цялата тази операция . кажете вашто мнение :)
дайте акъл от къде да намеря релето което се намира в най долния десен ъгъл на кутийката с бушони е релета,защото ми лепсвв книжка го вадят реле F :(
Kostadin`
13-04-2009, 17:35
дайте акъл от къде да намеря релето което се намира в най долния десен ъгъл на кутийката с бушони е релета,защото ми лепсвв книжка го вадят реле F :(
колегата montana
той беше първият когото питах няма ги вече , :(
JORDANGT
13-04-2009, 20:50
И на моята и липсва ама всичко си работи!
Казах му вече.Най -обикновено реле е за 1.50 лв
Kostadin`
13-04-2009, 20:54
да попитам само за какво е това реле,някой знае ли?
За осветлението на задна скорост
искам да искажа специална благодарност към Иво-MORDOHY даде ми точен съвет както винаги взех си реленце за лада за 2,50 и сега ми огасна последната светеща лампа на алфа контрола ,която показваше изгоряла крушка на стоповете ,и разбирасе имам фарче за заден ход :)
И на моята и липсва ама всичко си работи!
фарчето за задна скорост свети ли ти ,мойто като го сложих и светна :) и ми огасна на алфа котрола лампичката че има изгоряла крушка отзаде
Още проблеми са остранени :) Колата мина пясаоструйка и се оказа че от кърпене имат нужда само чашките на крика- усилени и искърпени цялата кола е промазана отдолуна пласмасовите прагове сложени сички болчета прадната проня изравнена и наместена ! :) Майстора каза че с ръжда няма да има проблеми поне 7-8 години преди да се мисли за сериозно кърпене .
добрата новина и че калниците не са гнили и има още хляб в колата ,утре сменям цялата генерация е драгата седмица ще правя климата ,дано сичко върви по план :)
дай моля те някакви координати на тенекеджията,че и аз мисля да я направя тази манипулация с пясъкоструйката
дай моля те някакви координати на тенекеджията,че и аз мисля да я направя тази манипулация с пясъкоструйката
ще питам за пясакоструйката колега ,ама този човек ми правеше лична услуга и нз дали ще иска да се занимава ,но ще питам.
ще питам за пясакоструйката колега ,ама този човек ми правеше лична услуга и нз дали ще иска да се занимава ,но ще питам.
Днес си сложих генерацията ,стана уникално не смърди вътре на изгорели газове ,работи супер количката и още по Супер звучи :) много съм Щастлив
да попитам прожините за 145 боксера същите ли са и колко биха ми стрували амортесиори :) ако се реша да права :)
Колеги ориентирайте ме моля ви в цената на нови предни амортесиори за 33то да занм че за втората опотреба се ориентирах горе долу :)
ше те ориентирам аз тебе ... зимай втора ръка читави, недей си фърля парите
моите единия е 130 евро.Мисли му нататъка:spiteful:
Kostadin`
21-04-2009, 21:14
моите единия е 130 евро.Мисли му нататъка:spiteful:
недей ми вади акъла с тия цени.....единия или комплекта е 130евро?
единия.двата са 260 евро,но могат да се намерят и по-ефтини.Тогава имах пари и го глезих Алфи.
хахаха и аз така мисла с втората е най добре , от 145 1.7 боксер същите ли са
единия.двата са 260 евро,но могат да се намерят и по-ефтини.Тогава имах пари и го глезих Алфи.
:) за колко може да се намери най евтино нов :)
Нямам представа,но утре мога да питам
дано се открие нещо на прилични цени да стегна и мойта алфи :)
от 145,ама съвсем не стават анортисьорите.Не знам,кой те лъже,ама е за бой
от 145,ама съвсем не стават анортисьорите.Не знам,кой те лъже,ама е за бой
Благодаря ти обедих се че е така то колегата Оги не лъже просто каза питай да видим ,ама не стават и така :)
Колеги пак имам н нужда от съвет :) имам възможност да зема ,читав датчек за скоростите от 145 ,и въпроса ми е същия ли е като на 33 ,мненията пак са противаречиви ,дайте акъл :) или положението е същото като с амортесиорите :)
Колеги пак имам н нужда от съвет :) имам възможност да зема ,читав датчек за скоростите от 145 ,и въпроса ми е същия ли е като на 33 ,мненията пак са противаречиви ,дайте акъл :) или положението е същото като с амортесиорите :)
Логично е да са същите!Какво ти пречи да го пробваш и ако не стане да го върнеш
Логично е да са същите!Какво ти пречи да го пробваш и ако не стане да го върнеш
Така ще сатне аз го зимам от колегата Оги кофтито е че пътя с еконта е 5 лева ама кво да се прави няма начин пък искам да си го направя :) Мерси за бързата реакция :)
Че като тенекиджия щи остана гладен то е ясно :):roll2: ама мисля че сравнетелно добре ще се реши проблема с ръждата по капачката ,в петък го почвам и ще пусна още снимки
mitaka_cs
01-05-2009, 11:45
Ето какво видях и снимах преди не повече от 30 мин. пред блока ми - Лозенец ул. Кораб Планина:mrgreen:
eeee Колега ние сми комшии ,там ходя на фитнес :) и бях паркирал , айде да пием по бира някой път аз живея близко до пазарчето до Европата :)
Ей ... да ги махаш тия лепенки отзад ;)
само БГ ще махна ама чакам да спре тъпия дъжд иначи Лисан Сервиз лепенката си е като емблема на алфа не може без нея :)
mitaka_cs
01-05-2009, 20:10
eeee Колега ние сми комшии ,там ходя на фитнес :) и бях паркирал , айде да пием по бира някой път аз живея близко до пазарчето до Европата :)
Еее супер! За пазара на Черни връх говориш, нали? То верно там е магазина Европа8-) Бирата е от мене;) само да видиме кога ше има време...
утре дано не вали да оправа ръждата , и да се повозим :)
Ако имаш скип пусни го на едно лично - mitaka_cs
Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН :respect:
Kostadin`
02-05-2009, 12:33
Днес криво ляво оправих някой дребни ръждички и ги пръснах ,обаче установих че това оплатнение на предния капак е пробито и влиза вода в коша и затова бяха избили ръждички куйто вече ги няма ,ако някой продава читаво такова ще съм много БЛАГОДАРЕН :respect:
шшшш къде ти е капака на компа????Говоря за третата снимка....има една черна карачка която на тебе нещо ти липсва... :pokey:
Ако говорим за тази снимка това мисля че са бушоните куйто оправляват климатика ,найстина е логично да има капак ама нямам :)
Управляват ти климатика друг път, това са релетата за запалване
DJ_STIVAN
02-05-2009, 15:53
Крис е прав, релетата за климатика са от щофьорската врата пред помпата на спирачките. Мога ли да попитам от къде разбра номера на боята? Търсил съм каде ли не, но не мога да го намеря.
Значи това е орегиналната боя не ми е пребойдисвана колата , и в дясната част на капака има номерче с тцвета , и после на база на годините я исветлиха малко,но пак не и 100% но няма начин :)
Най накрая стана нищо с капачката реставрацията стана що годи добре ни и като заводски калник,ама пак е по добре и ръждата и махната и има нова ламаринка :) малко си личи де ама....
да ви питам някой може ли да помогне с това парче лайсна само че от страната на капачката за бензин :) с Крис го умувахме вчера ,и доста трудно се отлепя ако някой има ще му бъда благодарен много :)
firedragon
04-05-2009, 15:55
Ама си мълчиш и не казваш,че имаш Рожден ден. Да си жив и здрав колега всичко най-хубаво ти пожелавам и да нямаш никакви ядове с любимата кола. :birth1::birth1::birth1::birth1::birth1::birth1: :birth1:
Мисля че за 3 цефрена сума става :dunno:
колега извинявам се, но ако може само една скобичка в темата :) случайно да си от Техническия??? :ph34r:
колега извинявам се, но ако може само една скобичка в темата :) случайно да си от Техническия??? :ph34r:
следяйки мисълта ти колега, може и да си прав...има едно 33 дето седи редовно до спортният център...само колегата Zilala може да ни каже със сигурност, и ако е така ми идва идея за кафе със сектанти...:dance:
То не е само 1 дет седи при спортния,има още 1 33 червено вишнево,от Стара Загора,има 75-ца,156 и аз се мяркам там,има една много запазена 33-ка червена спира пред първи блок,не знам дали не е на някой от форума.
То не е само 1 дет седи при спортния,има още 1 33 червено вишнево,от Стара Загора,има 75-ца,156 и аз се мяркам там,има една много запазена 33-ка червена спира пред първи блок,не знам дали не е на някой от форума.
АХхахаХхахаХАХ приятно ми е .... 33 червено,вишнево....АХхаХхахха Деян се казвам и предлагам среща там....ЪъъъЪъ след празниците....
Ще го направим кафето и аз съм много надъхан :) от унсс съм ,но пак сме близо :)
АХхахаХхахаХАХ приятно ми е .... 33 червено,вишнево....АХхаХхахха Деян се казвам и предлагам среща там....ЪъъъЪъ след празниците....
Ще го направим кафето и аз съм много надъхан :) от унсс съм ,но пак сме близо :)
чудесно момчета вече поне знам че не съм сам :D :D
Еее събрахме се,аз съм с една тъмно синя 155-ца 5453 КТ,тая или другата седмица може да се разберем нещо,там около ТУ,Ники се казвам.
Аз съм Стефан :) пуснети си скайповете да се намерим :)
Моя е Flame_cbc,ма рядко влизам,пиши Л.С по-добре,почти през вечер влизам във форума:thumbup:
аз съм Myxa-MoTopucT ... :Tease::crazy:
Добавих ви :) ми айде да се съберем някой като има нужда да ръчкаме пък като не Бири мири :)
айде и моя да пусна mogata8999 :):) аз съм Георги приятно ми е :grandpa: :D :D
Честит имен ден :) да си жив и здрав :)
Ай ше ви .... спамери, за лс не сте ли чували:dark2:
:Tease:
Ай ше ви .... спамери, за лс не сте ли чували:dark2:
Остави ги!То и без тава умряхме!Така поне ги клюкариме
хаха клюката ще я направим как,верно че ни позамря раздела :( Искам да искажа специална благодарност към Крис който ми подари разни полезни чарколяци за количката :)
ай сигтир тоз крис:whistle:
ай сигтир тоз крис:whistle:
Подкрепям!Голям гад е!Подбива пазара!
JORDANGT
08-05-2009, 23:38
Много си е арно момчето(Крис),ама други са много несериозни.Само малко време да има и ще се поправят.
Дано че да тръгне малко раздела :)
Колеги ,днеска четох конкуретни форуми , и в този на bmw попаднах на интересна статия
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=375961&sid=03061c558e68c4391154e504d8cfab81 някой ползвал ли е такъф грунд или подобен и какви са му отзивите става ли за мазане на колата отдолу , и въобще дайте мнение :)
днеска реших да проверя за 3 седмици всекидневно каране общо около 500-600 км градско дали има чернилка по ауспуха и мисля че е сравнително добре :)