PDA

View Full Version : ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7]

546
25-02-2012, 21:46
От вчера съм собственик на Seat Arosa модификация 1.0mpi звяр на колела... :D :D :D :D
Честито
Това е картинг с предно

Geri_ms
15-03-2012, 12:03
Пффф, писна ми с тва паркиране. Едва ли някой го вълнуват точно тези проблеми, но искам да си излея душата, ей така да ми олекне просто.
Установявам напоследък, че всъщност това да имаш кола те заруднява повече отколкото да те улеснява. Поне аз стигнах до този извод. Работата ми е на Феликс Каниц, района на ВМА. Не е синя зона, но пък ролята на паяци играят озлобените хора, които живеят тук, предимно застаряващи хора без работа с денонощно висене на балконите,наблюдавайки кой спира на "тяхната улица" под техния балкон, на "техните места". Паркирането е принципно проблемно защото както се досещате е борба за място в района. Но освен, че едвам си намираш такова, все ще се намери и някой "добросъвестен" на чието място си спрял , нищо че той може и кола да няма даже. Последните две седмици обаче си е кошмар. Първо миналата седмица, един "колега" със 145-ца ме беше затапил, предполагам щото съм спряла зад неговия блок. Не можах да си взема колата, та се връщах на другия ден. Онзиден спрях на улицата, която уж е обществена нали...Като си тръгвах колата беше като полята с нещо сякаш и имаше портокали по прозорците,а дори най-близкия блок е сравнително далеч, т.е. не съм под нечии балкон, как са мятали незнам. Вчера на същото място пък имаше обелки от банан по стъклото. Осени ме мисълта че явно това е "нечие" място.
Да не говорим на какво съм се нагледала. Бабичка, която седи на балкона от 7 сутринта и в момента , в който кола спре под балкона и започва с канче да си излива киселото зеле от бидона върху колите долу, на колегата му срязаха гумите на същата улица, на колежката и свалиха номерата. В същото време 80% от колите които са паркирани пред същите тези блокове и са на същите тези "хора" не са в движени, изобщо не се местят, гаражите разбира се не се използват по предназначение, а са магазинчета, козметики и т.н. Има един до нас точно даже, има двор с кола, която в момента, в който види че се освобождава място на улицата я изкарва и нарочно я паркира да седи там, а двора за колата си му седи празен. Е добре питам аз, ТОЯ НАРОД СЪВСЕМ ЛИ ОТКАЧИ БЕ??? КВИ СА ТИЯ ХОРА И НОРМАЛНО ЛИ Е ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ? И как да дам пари, да си купя Жулиетата, която толкова ми харесва,или изобщо нова кола, като ще трябва да убия някой за нея като я паркирам тука.Щото да не говорим, че и тва да си отвориш врата като човек, за повечето не е нормално, Дръпне и тресс, ама кво кат има кола до тебе, една драскотина повече много важно. То на нивата къде си виждал кола до тебе да спира. Та уважаеми колеги излях си мъката и възмущението, та поне да ми поолекне малко.:crybaby::wallbash:

digitalundgrd
15-03-2012, 12:17
В София дано пуснат тази година "новия" лъч на метрото. Мисля, че ще е МНОГО по-лесно, удобно и ЕВТИНО да се придвиждаме с него, а не с колите. Моята кола си беше "уличница" и седеше пред блока, НО миналата година след като и пребоядисах 80% от детайлите на 2-рия ден се намери някой "доброжелател" (колко клетви е отнесъл до 9-то коляно горкия, оле мале :) ), който НАРОЧНО да ми надере целия десен калник и част от предния капак (прясно боядисаните)... Добре, че излезе с пастиране...От тогава колата седи в подземен паркинг и я изкарвам предимно вечер или събота-неделя....С друго невзрачно "муленце" си върша ежедневната работа и кисне пред блока :) Как пък него никой не го дере... ;)

Satanism
15-03-2012, 12:22
Метрото ще го пуснат след има-няма 2 месеца

santo_traficante
15-03-2012, 12:24
Ако работиш в центъра не си заслужава да ходиш с кола.На сестра ми за един месец 3-пъти я налази "паячето" и се отказа от колата.

Geri_ms
15-03-2012, 12:56
Проблема е , че живея на такова място дето няма как да излезна дори за един хляб без кола, а до работата трябва да отида с кола до последната спирка на автобус 76 и 213, после от 76 да се прекача някъде на тролей и в да пътувам общо около час и половина, та....няма как на този етап да тръгна без кола. Но честно казано вече незнам какво да направя когато си видя колата отново залята с нещо, покрита с кисело зеле, или обелки от плод/зеленчук. Колкото и спокоен човек да съм, това вече ми идва в повечко и честно, само да видя някой да го прави тва, ще му счупя пръстчетата и после и ръчичките.

Geri_ms
19-04-2012, 11:20
Егати...за втори път ми се случва някой да кара срещу мен на кръгово?!? :shocking:

dimitar_vd62
19-04-2012, 11:49
Проблема е , че живея на такова място дето няма как да излезна дори за един хляб без кола, а до работата трябва да отида с кола до последната спирка на автобус 76 и 213, после от 76 да се прекача някъде на тролей и в да пътувам общо около час и половина, та....няма как на този етап да тръгна без кола. Но честно казано вече незнам какво да направя когато си видя колата отново залята с нещо, покрита с кисело зеле, или обелки от плод/зеленчук. Колкото и спокоен човек да съм, това вече ми идва в повечко и честно, само да видя някой да го прави тва, ще му счупя пръстчетата и после и ръчичките.

И аз съм тъй, когато си спра колата под терасите/щото парко местата са кът/редовно имам хабер - я дамска превръзка, я ако от куче, я някаква друга помия...Виждал съм коя го прави и забележки съм и правил, но файда йок.Иначе като се срещнем носът и задира в тавана и не поздравява.Пък и тука във Варна сме свикнали чайките да ни бомбардират:-) постоянно.

Lqnkata
19-04-2012, 15:26
Днес ми казаха, че ме пращат на двуседмичен стаж в друг град на 36км от мястото където живея, като ще се придвижвам със собствен транспорт на собствени разноски :( F**k! Ще се мислят алтернативи :s

Geri_ms
15-10-2012, 10:15
По понеделнишки супер ме зарадваха. 2 долни носача, 3 тампона, рейка термостат и незнам си кво за смяна :hmm: :guillotine:

badmadafaka
15-10-2012, 10:31
Ами да караш "Вектра", "Голф" или друго подобно, да те изненадва това...
Ама ти караш 156 TwinSpark...
Трябва постоянно да си имаш едно "очакване" за нещо подобно... :wow:

Geri_ms
15-10-2012, 10:43
Абе и ти си прав да ти кажа :smoke: Ама някакси се надявах ....знам ли и аз на кво.... :unsure:

Furious 155
15-10-2012, 11:57
Мен пък вчера ми кипна, че си намерих колата надрана по едната задна врата от някой по-нисш от примат :machinegunner: и то до блока, където спираме много коли и в които си живея и си спирам повече от година... незнам на кой може да му попречи или да пък да завиди на кола за 2000 лв... :brickwall:

Geri_ms
15-10-2012, 13:16
Мдааа, все по-често срещано явление за съжаление, дължащо се според мен на рязко намаляващия коефициент на интелигентност на голяма част от населението в нашата държава, в комбинация с липсата на възпитания, селски манталитет и как така кола на 15 години и струваща 2000лв ще изглежда по-добре от неговата примерно. Аз имам чувство че и в гаража да я спра, ако остава отворена вратата ще я надере някой, ей така просто щото имам гараж да речем....

Satanism
15-10-2012, 13:48
Мен пък вчера ми кипна, че си намерих колата надрана по едната задна врата от някой по-нисш от примат :machinegunner: и то до блока, където спираме много коли и в които си живея и си спирам повече от година... незнам на кой може да му попречи или да пък да завиди на кола за 2000 лв... :brickwall:

Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....

koolio
15-10-2012, 14:05
По понеделнишки супер ме зарадваха. 2 долни носача, 3 тампона, рейка термостат и незнам си кво за смяна :hmm: :guillotine:

За колко км това?

Furious 155
15-10-2012, 14:11
Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....Мен това ме е яд - спрял съм си пред вкъщи! Тиквеник е българина... жалко.

Geri_ms
15-10-2012, 14:31
За колко км това?

Ми към 10 000, ама тогава само рециклирах носачите, не ги смених.

Drag0
15-10-2012, 15:40
Само за 5000 км по родните улици и аз съм за долни носачи. :bg:

koolio
15-10-2012, 15:40
Ми към 10 000, ама тогава само рециклирах носачите, не ги смених.

Е в такъв случай си е повод за застрахователна измама ... :pain:

digitalundgrd
15-10-2012, 15:58
Няма страшно и на мен ми счупиха нарочно задния джам на Алфата преди седмица ;)

Kuku
15-10-2012, 16:04
Оправи ли го? Ко стана в Кобра?

И на мен някой ми е надраскал колата.... може би на Италфеста - веднага след това го забелязах.
Тъкмо боядисах левия заден калник от удареното и на десния заден калник се появи драскотина :(

badmadafaka
15-10-2012, 16:26
Споко, моята е от капачката на резервоара до корубата на огледалото от дясно....явно бях спрял на нечие място....

Няма страшно и на мен ми счупиха нарочно задния джам на Алфата преди седмица ;)
Пичове, в такава ситуация само комплексирани дебили, като тия, които вършат такива неща, биха се "успоколи" от факта, че и на други им се случва същото, че и по-зле... :(

@Kuku: На феста имаше по едно време едни млади девойки, които с едни дамски чанти, накичени с дрънчащи, лъскави нещица, така сладко се бяха облегнали на цялостно пребоядисаната ми кола, че направо ми идеше да им кажа, че не са прави (а също, че и майките им не са прави)... Просто си преместих колата възможно най-далече от тълпата, но идеята ми е, че не е невъзможно някой несъзнателно да те е задрал точно там... От друга страна на всички останали места и паркинги хората са тооолкова внимателни, че направо не знам къде би могло да ти се случи нещо подобно...

На мен пък миналата седмица ми се случи следното: Паркирал съм в Бизнес Парка и до мен спира едно "Роло" с две мацки, ама доста близо (точно като да си отвори едната малко по-рязко вратата и да ми "навърти" едни 200 лева боядистване)... Аз седя на 2 метра от колата и вече си прочиствам гърлото за крещене, когато жената, която слизаше от "Роло"-то (даже беше от пасажерската страна), напълно изненадващо за мен отвори вратата с невероятно внимание и слизането и отне към 3 минути, държейки вратата така, че дори да не се доближи осезаемо до моята... Гледах ей така: :hmm: Даже после ми стана гадно, че не отидох да и кажа "Мерси, че не ми одра колата", защото беше повече от явно, че жената точно за това внимаваше...
С две думи: Не всичко е изгубено! :wow:

digitalundgrd
15-10-2012, 16:50
Пичове, в такава ситуация само комплексирани дебили, като тия, които вършат такива неща, биха се "успоколи" от факта, че и на други им се случва същото, че и по-зле... :(

Бацко писнало ми е да им треперя на тия ламарини...Напоследък гледам да ги приемам по-спокойно тези "набези". Неприятно е наистина, но все пак ценя себе си, нервите си и здравето си повече ;) Имам каско, което за сега да чукна на дърво си ми плащат добре и аз си правя колата след това (вече втора щета за последните 6 месеца от недоброжелатели).

dimitar_vd62
15-10-2012, 20:53
Само за 5000 км по родните улици и аз съм за долни носачи. :bg:

Аз и толкова не можах.

lordliness
18-10-2012, 00:25
Левия ми заден калник днес е надран от малки котешки нокти- целия, то горе до долу, тук ги хранят едни пенсионерки и има поне 50 котки, от тях половината домуват върху алфата( имаше и такава тема) , на обяд едно бездомно куче подгони котка и се качи на покрива на съседния мерцедес, невиждана досега от мен гледка.Така, че май винаги има и по лошо, утре ще купя полир паста, не за друго, а за да се пързалят повече и да забиват по- дълбоко нокти.На някой да му се намира свободен калашник за няколко часа?

morfius
18-10-2012, 01:01
То не са надирания от врати, камъчета, клонки, малоумни маневри, умишлени и какво ли още не.
Е за това ми писна да давам пари за външен вид...
Да е здрава, че да не стане беля, останалото все тая.

Doomguy
18-10-2012, 01:04
И аз отдавна съм се примирил с външния вид. От време на време ме натискат да я водя да и оправят забележките по боята, но на мен не ми пука особено. Важното е да върви като хората.

lordliness
18-10-2012, 07:23
Аз нямам никакви външни забележки, освен вече котешките

diapper
01-11-2012, 01:42
ЕЙ БЕСЕН СЪМ !!!!
Може ли да си се напил да се качиш в колата и да пометеш 3 коли и да не спреш ?
Ква е ситуацията :
Тясна квартална улица,спрели коли от лявата ми страна.
Виждам пред мене се палят фарове и излиза кола,а улицата е тясна за разминаване.Викам си на акъла "Къде тръгна бе?"
Виждам,че след 3 метра между спрелите коли има празно място и си правя сметката,че "колегата" ще се мушне там за да се разминеме,понеже аз съм плътно до бордюра.
Да ама не минава си пича,чупи ми огледалото,прави ми 2 деруги от край до край на колата,удря таксито зад мене по същия начин,и колата зад таксито,в която се возеха мои приятели.Набързо от 2те коли слезнахме 5,6 човека и ко*елето си наби камшика и изчезна.Естествено за мой късмет осветление на номера НЯМА,улично също и номера му остана загадка.Има късмет,че не го докопахме просто за Алфата щях да му изям далака.
Все пак ако някой види червен пасат 2ка с черна боя по лявата страна нека да запише номера.
Благодаря за вниманието :disgust:

Lqnkata
01-11-2012, 18:51
Има дни, има дни в които не върви... Минали четвъртък си закупих мечтата ми за мотоциклет и на следващия ден, сутринта излезнахме с приятелите да се повозим с мотоциклетите и му се счупи двигателя... Хвана ме яд, но си казах че ще го оправя и ще си го карам пак, толкова години си мечтах за Дукати. Изкарах си стария мотор да се разсея и повозим все пак и... му скъсах жилото на газта. Вече бесен два дена ходих като дъждовен облак. В понеделник преди работа в 4:00ч сутринта се чува тътен от падащо дърво. Отстрани на жилищният блок, в който живея има 3-4 тополи по 20 метра, едната е изгнила в корените и пада върху колата на комшията и... моята 155ца. Предно стъкло и А колоната са дали фира и отива за части. Днес с единствената ми останала здрава кола (156ца) като си карах из града по задачи и колата загуби мощност при ускорение - спукал ми се е интеркулера... аз имам и залепен мъркуч след него така че ще се сменят заедно... Има дни в които не върви ;)

Geri_ms
05-11-2012, 08:55
Има дни, има дни в които не върви... Минали четвъртък си закупих мечтата ми за мотоциклет и на следващия ден, сутринта излезнахме с приятелите да се повозим с мотоциклетите и му се счупи двигателя... Хвана ме яд, но си казах че ще го оправя и ще си го карам пак, толкова години си мечтах за Дукати. Изкарах си стария мотор да се разсея и повозим все пак и... му скъсах жилото на газта. Вече бесен два дена ходих като дъждовен облак. В понеделник преди работа в 4:00ч сутринта се чува тътен от падащо дърво. Отстрани на жилищният блок, в който живея има 3-4 тополи по 20 метра, едната е изгнила в корените и пада върху колата на комшията и... моята 155ца. Предно стъкло и А колоната са дали фира и отива за части. Днес с единствената ми останала здрава кола (156ца) като си карах из града по задачи и колата загуби мощност при ускорение - спукал ми се е интеркулера... аз имам и залепен мъркуч след него така че ще се сменят заедно... Има дни в които не върви ;)

:hmm: Човек ходи да ти леят куршум, то тва....:stumm:

Geri_ms
03-12-2012, 09:08
Абе тва полицаите значи са голяма работа, думи нямам! Карам си аз вчера и в един момент на Ал.Малинов преди ХМС започват да излизат едни турла пушек от предния капак, лампичката за температурата свети. Замириса ми и доста неприятно. Заподозрях какво се случва. Гаса колата веднага и слизам. Разбира се в мене ни вода, ни антифриз. Та седа си отстрани на бордюра до колата, отпред яко пушак, при което минава една патрулка, преустроява си се в другата лента, щото съответно бях направила леееко задръстване и си подминава. Ама няма даже да намалят през прозореца да питат кво става. :hmm: Ми тая кола може всеки момент да пламне, егати, че е и с газова, пък очевидно аз съм сама до нея. Е питам аз тва нормално ли е, щото за мене не! При тва за втори път на пътя имам проблем с колата и за втори път патрулка ме подминава. Първия път ме подминаха и спряха на 10м след мен и започнаха да спират коли. :stumm:

dimitar_vd62
03-12-2012, 16:32
Не им обръщай внимание, те не разбират от жени...:pimp:

_power_
03-12-2012, 16:41
Само мен ли ме обземат грешни мисли за довечера на Витоша?:hmm:

ludkanar
03-12-2012, 22:52
Дядо коледа спукал гума на шейната...

D-I-V-A-K-A
12-12-2012, 02:40
Абе в тоя живот всеки ли гледа на него да му е добре, без значение колко наранява другите, дори и най-близките му. Толкова ли коравосърдечни станахме вече?

Geri_ms
12-12-2012, 08:43
Абе в тоя живот всеки ли гледа на него да му е добре, без значение колко наранява другите, дори и най-близките му. Толкова ли коравосърдечни станахме вече?

Ако знаеш колко често си задавам този въпрос :neutral:

scarface
12-12-2012, 09:37
Ако знаеш колко често си задавам този въпрос :neutral:Това се нарича "балкански синдром" мисленето на хората е такова, а именно щом не ти се е случило на теб значи не те засяга
много жалко.Понякога не е нужно да се прави кой знае какво един съвет е достатъчен,естествено има и благородни хора но те се губят в тълпата от бездушие дълга тема е това.Иначе какво и беше на колата

viki
12-12-2012, 10:58
Категорично не съм съгласна с това твърдение:-)
Според мен добрите хора са мноого,много повече :holiday:

D-I-V-A-K-A
12-12-2012, 14:49
Ако знаеш колко често си задавам този въпрос :neutral:

Аз незнам, на мен ли нещо не ми е наред или... винаги съм гледал така да се държа с хората, че и на единият и на другият да му е добре. Никога не съм гледал егоистично на нещата, ама незнам, може и аз да бъркам в нещо!

scarface
12-12-2012, 18:58
Категорично не съм съгласна с това твърдение:-)
Според мен добрите хора са мноого,много повече :holiday:Ако повече хора мислят като теб ще станат повече,трябва ни повече позитивно мислене да не бъдем толкова черногледи.Иска ми се да са повече дано си права.

viki
13-12-2012, 08:54
Това е едно от нещата,в които вярвам с цялото си сърце !
Добрите хора са навсякъде !
Мога да пиша дълго по темата,но не бих искала да ви отегчавам :):):)
Аз лично познавам едни от най-изключителните хора на света ( които са съвсем "обикновени" на пръв поглед :):):):) и знам,че ще срещам и занапред само такива :):):)
Изобщо,животът е прекрасен !
Хайде нещо хубаво за добро утро !http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/11995.gif

Geri_ms
21-01-2014, 09:31
Да съживим малко темата :bounce8:

Не че някой може да помогне ама ей така да си споделя. Снощи наказах малко едно BMW / абсолютно напълно залужено и изпросено държа да отбележа /. Обаче....беше близо до вкъщи и след като си паркирах и вървях покрай блока го видях да се връща и се спрях, въпросният сви по мойта улица, видя колата и обърна да си ходи. Вече имате идея какви мисли ми се завъртяха. Разбира се 1 час по-късно колата ми беше преместена на друга улица пред друг блок, но някак си ми е мааалко притеснено. Сутринта нямаше нищо, но се чуда дали известно време да не паркирам някъде по-далечко. :unsure:

DMS
21-01-2014, 09:51
Трябва да е бая комплексиран, за да пипне, което всъщност е доста присъщо за притежателите на БМВ (most of them). Паркирай си спокойно, дано си в взел поука с кой се закачка...

digitalundgrd
21-01-2014, 11:40
Да съживим малко темата :bounce8:

Не че някой може да помогне ама ей така да си споделя. Снощи наказах малко едно BMW / абсолютно напълно залужено и изпросено държа да отбележа /. Обаче....беше близо до вкъщи и след като си паркирах и вървях покрай блока го видях да се връща и се спрях, въпросният сви по мойта улица, видя колата и обърна да си ходи. Вече имате идея какви мисли ми се завъртяха. Разбира се 1 час по-късно колата ми беше преместена на друга улица пред друг блок, но някак си ми е мааалко притеснено. Сутринта нямаше нищо, но се чуда дали известно време да не паркирам някъде по-далечко. :unsure:

Не се филмирай, просто се е върнал да види надписа какво го е тупнало 1.9 или 2.4 ;) Не му се е вервало, че е 1.9...

Furious 155
21-01-2014, 11:47
Не се филмирай, просто се е върнал да види надписа какво го е тупнало 1.9 или 2.4 ;) Не му се е вервало, че е 1.9...
Абсолютно, не се филмирай - искал е да види или колата или пък теб. :)

Geri_ms
21-01-2014, 11:57
Ами всъщност имаше предостатъчно време да ми гледа задницата :whistle: Като се замисля той само нея видя :BIGsmile: :evil: А и няма надпис, всичко остава на въобръжението :flirt:

RUNNING WILD
21-01-2014, 14:34
он та а вишел и сака да те лашка оти си убава...