PDA

View Full Version : Паркиране пред колата ти!!!

bager
21-03-2009, 09:02
Та осъмнах с кола пред колата ми и трябва да се измъкна, но няма как. Не знам чия е, наоколо са огромни блокове и няма начин да го намеря.
Какво може се прави в такъв случай, има ли служба в София, на която да се обадя да я преместят.
Баси идиотите!

BOXER_33_PLD
21-03-2009, 09:14
Аз имам две коли и стоманено въже Едната като я затворят така паля другата и го изтеглям на най-неподходящото място за него!След товеа спадам гумите и си тръгвам!
Действай!!!

Kuker
21-03-2009, 09:19
Чукни и един шут да се включи алармата пък може някой да си я познае.

bager
21-03-2009, 09:23
Нямам под ръка втора кола(33-ката не е в движение в момнта), а и това е накакъв джип и малко трудно да го подместя.
А иначе ритах гумата, дърпах дръжката, удрях я, но алармата не се обади. Яко тъпа ситуация!

BOXER_33_PLD
21-03-2009, 09:33
Не знам дали може да звъннеш на паяците до го махнат тоя гад
Поне в Пловдив съм виждал как са вдигали такива коли!

digitalundgrd
21-03-2009, 09:39
Принципно може..., друг е въпроса дали някой ще се отзове в СЪБОТА сутринта...

DiStefano
21-03-2009, 09:43
ами аз такива директно си ги местя
стига да са леки коли де ...
и без това бронята е за смяна отдавна
смело напред ... :choice:
даже миналата година едно бетонно колче го фърлих 2 метра напред
ма не щото ми пречеше а просто не го видех

Mapтo
21-03-2009, 09:43
Що не се обадиш в КАТ?
Все пак трябва да има някакво решение
на проблема...
Те поне ще кажат колата на кой е и
къде живее.

търтей
21-03-2009, 10:22
звъниш на паяците
ако откажат, звъниш на мен и го местим където кажеш

VFTI
21-03-2009, 10:34
Викам първо на Търтея да зърнеш и с неговото малко жипче да го изтеглите до някоя канавка:flirt: Задължително клипче и снимки:smartass:

koolio
21-03-2009, 10:40
Ники, ако имаш нужда от помощ - звънкай, наблизо съм.
Ако дойде търтея с Патрола, пак ме викнете да гледам сеир!:evilsmiley:

slav40
21-03-2009, 10:48
Ники, ако имаш нужда от помощ - звънкай, наблизо съм.
Ако дойде търтея с Патрола, пак ме викнете да гледам сеир!:evilsmiley:

:lol_sign:

Kostadin`
21-03-2009, 11:02
колега такива шофьори се лекуват само с лютеница.
Лепни му малко по твана и по предния капак и да видиш след 2-3 часа кво ще стане/колата ще иска пребоядисване.Най-добър ефект се постига при бяла кола./.Задължително трябва да е домашна лютеницата.Тука при нас еди осъмна така,бяха му сложили,мамата му разказаха.Още ме хваща яд като се сетя че на старата 33-ка й бяха хвърлили домат на предния капак,хубаво че го видях навреме иначе и тя щеше да иска пребоядисване,като вметна само че не беше паркирана неправилно,а на определино за целта място и не запушваше никого.

mirchozo
21-03-2009, 11:22
ей тия тъпаци нема се научат как да спират
аз това го възприемам като "е..л съм му майката на тоя,ше ме чака"
даже на един простак му бях отворил колата,освободих от скорост и я мръднах за да мога да си отворя гаража

nikolaaaay
21-03-2009, 12:13
Пред офиса, където работя (Драган Цанков с/у КАТ) ежедневно спираме така, че запушваме по-5-6 коли. Оставяме си обаче визитки на прозореца или таблото и някой като тръгва - звъни, слизаме и се разместваме. Аз затова се чудя за некъв Смарт.

Alexanderbb
21-03-2009, 16:30
Пред офиса, където работя (Драган Цанков с/у КАТ) ежедневно спираме така, че запушваме по-5-6 коли. Оставяме си обаче визитки на прозореца или таблото и някой като тръгва - звъни, слизаме и се разместваме. Аз затова се чудя за некъв Смарт.

Да бе това винаги ме е изумявало. Не стига че си ме запушил пък трябва и да ти се обадя за моя сметка за да слезеш и да благоволиш да ме освободиш. Да не говорим за случая когато няма човек GSM в себе си.

digitalundgrd
21-03-2009, 16:47
Е пак по-добре, от колкото да седиш и да псуваш без дори да можеш да мръднеш...

soldier
21-03-2009, 16:58
Та осъмнах с кола пред колата ми и трябва да се измъкна, но няма как. Не знам чия е, наоколо са огромни блокове и няма начин да го намеря.
Какво може се прави в такъв случай, има ли служба в София, на която да се обадя да я преместят.
Баси идиотите!

До нас един съсед с 156ца го бяха запушили към 12 часа и отиде взе един джип и дръпна колата и я остави по средата на кръстовището (можеше да се минава, но мн псувни е отнесла :Д). Та въпросната кола седя там чак до вечерта :lol_sign:

Kostadin`
21-03-2009, 17:32
До нас един съсед с 156ца го бяха запушили към 12 часа и отиде взе един джип и дръпна колата и я остави по средата на кръстовището (можеше да се минава, но мн псувни е отнесла :Д). Та въпросната кола седя там чак до вечерта :lol_sign:
е ся като е на кръстовището паяците няма как да не дойдат и да не я отнесът,някой обади ли се в КАТ?

soldier
21-03-2009, 17:36
е ся като е на кръстовището паяците няма как да не дойдат и да не я отнесът,някой обади ли се в КАТ?

Ми явно не или ги е домързяло то беше събота или неделя не съм много сигурен и беше на малка уличка между блоковето в квартала

bager
21-03-2009, 18:46
Към 11 и половина се беше махнал, та излезнах да си върша работа. А другото не е за форума...
Ама още ме е яд, де!

Walker
21-03-2009, 19:26
При нас редовно спираме така, но все пред коли които се знаем.
Голям проблем е паркирането... няма никакви места.
Не бъдете такива егоисти, ами се поставете и на мястото на другия(това го пиша относно писанията на някои хора).

В случая онзи е трябвало да си наглежда колата и съчувствам на "bager", тъй като е бил поставен в много неприятна ситуация, но какъв е проблема ако човека си е оставил визитка, или като бибитнеш 2 пъти и слезне?

TheBlueOne
21-03-2009, 22:16
И аз имах такъв случай.... беше рано сутрин и бързах по работа... полудях. След половин час разбрах че е на един мургав съсед, който най спокойно си бил отишъл на работа. Първо звъннах на паяците, които ми казаха, че не обслужват крайните квартали.... само зона център. Вторият ми разговор беше с полицията от които поисках решение на въпроса....... поне да му пишат някъв акт на оня. След сума разправии им затворих телефона след като ми стана ясно, че няма да направят нищо.
Толкова с любезните ко-операции с органите на реда.
Следващият път ще играе ключа :flamingdevil:.

ФЕРАРИСТ
22-03-2009, 10:03
Преди години в ЯЛ едно аверче все го запушваше някакъв голф, уж не беше кой знае какво движение, ама точно там се струпваха доста коли, и той все не моеше да разбере точно на кой е - еднин следобед ми звъни бесен, и вика дали съм можел да отида до работата му - отивам аз, там още 4-5 аверчета, голфа се обръща на таван, и от тоя момент повече ядове нямаше......

Gligan
22-03-2009, 17:22
Следващия път се обаждаш на моя милост да видиш как ще го излекувам (или на някой колега) :spiteful:

fred
22-03-2009, 17:46
Преди години в ЯЛ едно аверче все го запушваше някакъв голф, уж не беше кой знае какво движение, ама точно там се струпваха доста коли, и той все не моеше да разбере точно на кой е - еднин следобед ми звъни бесен, и вика дали съм можел да отида до работата му - отивам аз, там още 4-5 аверчета, голфа се обръща на таван, и от тоя момент повече ядове нямаше......
Мда, покойния Кембъл така беше хванал херния преди години :balloon:, по добре е на колегата Gligan

Бобби
22-03-2009, 17:54
С това преселение, това затапване вече е обичайно.....в квартала постояно след 18ч....така се паркира....но го правим познати от блока...и знаем кой, кой е затапил:hump:...ако затапя някой пришалец си оставам тел. номер на таблото!
Е случвало се е някой извънземен да те затапи....но специално в квартала си имаме и джипка под ръка на един съсед...и с въжето на средата на кръстовището....от там става една олелия:shocked:.....докато не дойдат куките...блокира кватртала:)

VFTI
23-03-2009, 10:17
А как се развиха нещата в последствие...Става въпрос за темата. Какво стана в крайна сметка:boo::lol_sign:

aav
23-03-2009, 11:17
звъниш на паяците
ако откажат, звъниш на мен и го местим където кажеш

Може ли да съдействаш? Има пред нас един зарязан москвич с жълтите номера на наемател от преди 10г. напуснал. Обаче колата още стои и то на едно от най-хубавите места. Да го премесним леко встрани?

търтей
23-03-2009, 11:22
Може ли да съдействаш? Има пред нас един зарязан москвич с жълтите номера на наемател от преди 10г. напуснал. Обаче колата още стои и то на едно от най-хубавите места. Да го премесним леко встрани?

аз не ви трябвам

първо москвич се отваря с чистачка - ако не знаете как ше покажа, евентуално, и се избутва

и второ всъщност просто трябва да се обадите в общината и ще й лепнат бележка, а после се измества принудително

bager
23-03-2009, 11:49
А как се развиха нещата в последствие...Става въпрос за темата. Какво стана в крайна сметка:boo::lol_sign:

Към 11 и половина се беше махнал, та излезнах да си върша работа. А другото не е за форума...
Ама още ме е яд, де!
та така...

fnt
23-03-2009, 12:08
От сутринта един врачанец е спрял пред гаража, :guillotine: Трябва да си мн тъп да спреш така като него. Нищо едвам излезнах с кораба, но на него няма да му е прятно като си види таратайката :tooth:

Silvester9
23-03-2009, 12:41
Като сте подхванали темата ето и няколко снимчици ....

soldier
23-03-2009, 13:01
Пред на баща ми блока всички спират като се запушват, но си се знаят, а съм чувал за един блок в Бургас, където спират от ляво и от дясно на паркинга успоредно и пред колите по 2 редици паралелно, но всички си спират освободени от скорост и си се бутат :tooth:

Silvester9
23-03-2009, 13:03
ахах хитро... А това е моята съседка, която спира нарочно така, за да дразни...

aav
23-03-2009, 13:17

ахах хитро... в градинката и алеята. после на запад това, онова, а тук е кал...

detelazurno
23-03-2009, 14:28

Тя май ще успее някой ден в опитите си за дразнения и тогава не ми се мисли

Kostadin`
23-03-2009, 14:35
От сутринта един врачанец е спрял пред гаража, :guillotine: Трябва да си мн тъп да спреш така като него. Нищо едвам излезнах с кораба, но на него няма да му е прятно като си види таратайката :tooth:
да не играха ключовете?

SFINKS
23-03-2009, 14:41
лятото ни бяха запушили така пред един хотел до входана какао в слънчев бряг . Ама бяхме 4 човека , избутахме го посредата на главното шосе и си заминахме :tooth:

fnt
23-03-2009, 14:58
да не играха ключовете?

Не, по-лошо :tooth:
Гледам още не си е разкарал таратайката

Kostadin`
23-03-2009, 15:01
Не, по-лошо :tooth:
нарязани гуми или кво?лютеница ли? /ако искаш дай на лични че тука до нас ме тормози една като постоянно ме запушва и тряя някак да се погрижа че ми писна вече/

fnt
23-03-2009, 15:42
Имаш лично :pimp:

Kostadin`
23-03-2009, 15:46
Имаш лично :pimp:
мерси колега,тая ще види откъде изгрява слънцето.

ПП:По принцип не правя такива работи,ама тая от много време си го проси.

Silvester9
23-03-2009, 15:49
кажете и на мен... :please:

detelazurno
23-03-2009, 15:53
Обилно поливане с "терминатор" и цял флакон полиуретанова пяна в ауспуха :noooo: :tooth:

fnt
23-03-2009, 15:58
Аз съм на мнение, че не трябва да се правят големи щети по колата. Трябва да се направи така, че да го помнят дълго време.

търтей
23-03-2009, 16:00
например три кирки в предния капак :flirt:

fnt
23-03-2009, 16:01

Много си груб :tooth: Има по нежни начини :gangstah:

търтей
23-03-2009, 16:02
Много си груб :tooth: Има по нежни начини :gangstah:

сподели

fnt
23-03-2009, 16:03
Да не излезне, че ви уча на лоши неща. А може и някой да познае стила ми :tooth:

detelazurno
23-03-2009, 16:06
Аз съм на мнение, че не трябва да се правят големи щети по колата. Трябва да се направи така, че да го помнят дълго време.

Принципно и аз. Най-е добре когато по тънката струна играеш. Това за терминатора е малко грубичко, ама това с полуретановата пяна в ауспуха е доста ефектнивно, а на пръв поглед на колата нищо и няма ;)

fade
23-03-2009, 16:15
Или един точно премерен удар с теглич в колонката между двете врати е достатъчен!

Един "съсед" така тормозеше баща ми като спираше пред гаража му. След многократни опити с разговори да му се обясни с добро... И след като една вечер си позволил да псува и да каже: "ще си спирам където си искам"... се наложи да му вменя, че спирането "където си искаш" може да доведе до скъпи последствия! Сега спира от другата страна на блока ;)

georgyg
23-03-2009, 16:39
Колата не е виновна, че собственика е идиот.
Преместване на колата и викане на ПАЯК, това е истината или спадане на гумите след преместване, абе има върху какво да се мисли.

fade
23-03-2009, 17:41
Колата не е виновна, че собственика е идиот.
...

Собственика може и идиот да е... ама съдят като за човек! ;)
Направих го пред очите му и нарочно! Гък не каза. Щото едно е да се репчиш на възрастен човек друго на ... Както и да е... "на зло куче зъл пърт" е казал народа!

П.П.
Сори приех го лично макар, че най-вероятно поста не е отговор само към мен.

Mony
23-03-2009, 17:57
Ползвайте старата и тествана практика с яйца. Напрактика не нанасяте никакви щети на колата, но собственика.... За тези, които не знаят става въпрос за следното. Повечето коли имат "решетка" на капака на двг, от където смуче парното. Там се изсипва едно сурово яйце... След няколко дни то се разваля... (нали знаете как мирише развалено яйце?

tokata_pz_flex
23-03-2009, 18:09
Егати арната тема :) Я споделяйте още , че записвам :) fnt за мен ЛС нема ли ? Така ли станахме вече ? До вчера смс-си , обаждания , днес се пренебрегваме :shock:

fnt
23-03-2009, 20:25
Егати арната тема :) Я споделяйте още , че записвам :) fnt за мен ЛС нема ли ? Така ли станахме вече ? До вчера смс-си , обаждания , днес се пренебрегваме :shock:

Е Mony е споделил единия от моите вариянти за дорото отмъщение. Другите на маса на събора ще ти споделя, не съм забравил за почерпката, която имаш към мен. Ще те гоня до дупка :tooth:

Bubuto
23-03-2009, 20:39
Мен една кака с едно мерцедесче ме беше запушила до Кемпински...1,5 чаках и тогава ме осени идеята, че имам пернаментен маркер и ...хе хе хе..излях си душата на предното стъкло на харизаната и колица.
Като знам как се търка този маркер най-вероятно си е сменила стъклото после.Вече не я видях там да спира.:tooth:

digitalundgrd
23-03-2009, 22:57
Принципно и аз мисля, че перманентния маркер е идеален за целта...Хем не е нещо много "инвазивно", хем създава достатъчно главоболия на собственика на МПС-то :)

Gligan
24-03-2009, 14:32

Що ше морите джипката на Търтея обади ми се на 1733 за всички оператори, ще му набием една лебедка :tooth: и проблема е решен :th_up:

търтей
24-03-2009, 15:30
Що ше морите джипката на Търтея обади ми се на 1733 за всички оператори, ще му набием една лебедка :tooth: и проблема е решен :th_up:

шото е повече фън :pimp: :flirt:

fnt
24-03-2009, 15:59
Ще ви обадя на милицията :tooth:

rammstein4o
24-03-2009, 18:14
Абе с толкова малко места за паркиране се налага понякога да запушиш някого... ама да беше оставил едно лисче с GSM та да му звъннеш да се премести...

Иначе преди съм бил свидетел на случай при който запушения викна КАТ и писаха акт на онзи който го е запушил... :guillotine:

Gligan
24-03-2009, 21:34
Ще ви обадя на милицията :tooth:

Тия :busted_cop: пък като ше се засилят... Мен като ме затапят и им се обадя вече ми казват да снимам и да се оправям сам. Само да оставя кочината на виновника така, че да си я види. Един дето стои по цял ден и затапва без да му пука, че някой ще иска да излезе ведъж му наврях колата на паркинга, а колата дето беше затапил пред неговата. Нема такова чудене и такъв смех :rotfl: . Повече не го видяхме.

DiabL0
25-03-2009, 00:42
Мен една кака с едно мерцедесче ме беше запушила до Кемпински...1,5 чаках и тогава ме осени идеята, че имам пернаментен маркер и ...хе хе хе..излях си душата на предното стъкло на харизаната и колица.
Като знам как се търка този маркер най-вероятно си е сменила стъклото после.Вече не я видях там да спира.:tooth:

по-рано днес ти прочетох поста.... и се сетих, че в колата имам такъв маркер за дискове...... таман си виках супер, кога ли ще го приложа и... слизам аз пред нас и един идиот спрял насредата на паркинга ..... едвам излязох с 5 маневри и събрани огледала.... хуу че не съм с Мерцедес...
Викам ай... той за бързо... както и да е
Прибирам се вечерта, той още там, аз немога да вляза..... щото спрял под мноо гаден ъгъл... Моята приятелка хвана маркера и му изписа целия преден ляв прозорец...
ся гледам се мръднал 2 метра напред...

Добре идея е тва с маркера...

Stefan Caromov
25-03-2009, 00:42
аз на такива - половин кило блажна боя по предния прозорец и капак ... а ,ако съм много афектиран ,едно кило безир у резервоара

tokata_pz_flex
25-03-2009, 01:49
Баце ти по добре ги чакай с безиро да им го завреш в аналния резервоар ... по-малко ще ги боли :)

fnt
25-03-2009, 09:14
аз на такива - половин кило блажна боя по предния прозорец и капак ... а ,ако съм много афектиран ,едно кило безир у резервоара

Когато нанесеш големи щети, повярвай ми, че и той ще ти го върне :Tease:

Stefan Caromov
25-03-2009, 09:20
Когато нанесеш големи щети, повярвай ми, че и той ще ти го върне :Tease:

Ако разбере кой стои зад пакостта :):Tease:
Въпреки че има проблем понякога след това , а именно колата стои пред нас със седмици

Kostadin`
25-03-2009, 14:05
и със захар се постига същия ефект като с безира

pipi
25-03-2009, 14:38
Аз всеки ден запушвам комшията. Спрял е на място за 2 коли, а колата му от известно време не е в движение. Той знае, че съм аз. Въобще пред нас паркират коли, които много рядко се карат. Една комшийка редовно паркира на малката ни уличка, така че да не може никой да мине, сякаш е нейна.

Оги
25-03-2009, 15:43
Давайте давайте идеи още ,че след месец почват очните на един колеж там приработата и спират на вратата по няколко коли.Бях се запасил със стомонено въже да ги тегла ,но тука получих адските идеи ,вместо да си троша колата.Тва с яйцата ще го направя и това с безира или захарта , ибез това всеки ден ги пазарувам от търговията тези икстри , е без безира де ,но не пречи и от него да си купя.
До сега виках кат и настоявах да им пишат акт ,но така и не се научиха.

Stefan Caromov
25-03-2009, 17:27
Аз всеки ден запушвам комшията. Спрял е на място за 2 коли, а колата му от известно време не е в движение. Той знае, че съм аз. Въобще пред нас паркират коли, които много рядко се карат. Една комшийка редовно паркира на малката ни уличка, така че да не може никой да мине, сякаш е нейна.

Ти си добре значи , аз живея на пъпа на София ,намалка и тиха уличка с едно районно ,на която уличка спират секви нефелни тъпи куки . и като не съм наработа ,или не треа излизам с колата ,или ,ако изляза , не треа се прибирам .... е ква е тая работа ..не безир ,ами направо фадрома ще си купя заради тия селтаци ... а нашата е една от малкото улички ,които не са синя зона ... как искам да стане
от коли пред нас имам вече 4 палки и 7-8 картички и нашивки полицейски ::))