View Full Version : Горивният филтър къде се намира ?
Вчера си купих 146 1,6 V 120 к. с. twin spark и нов горивен филтър но не знам къде се намира старият и дали ще успея сам да го сменя ?!?
Вчера си купих 146 1,6 V 120 к. с. twin spark и нов горивен филтър но не знам къде се намира старият и дали ще успея сам да го сменя ?!?
Коя година ти е колата,защото тези след 99' нямат горивен филтер,или по точно казано колите с новия мотор (пластмасовия капак)
14.02.2000 г. пише в малкия талон. И сега аз какво да го правя този филтър който ми го дадоха заедно с колата :Bolt:?
14.02.2000 г. пише в малкия талон. И сега аз какво да го правя този филтър който ми го дадоха заедно с колата :Bolt:?
ПУсни го в раздел продава
И какъв е еквивалентът /алтернативният вариант/ на процесният филтър ?!?
Васил Петров
21-03-2009, 19:18
колко пари даде за филтера?
Мерси за "адекватният" разговор :lol_sign:
ами на стария мотор къде се намира горивния филтър ?
hollyman_R
21-03-2009, 23:32
Коя година ти е колата,защото тези след 99' нямат горивен филтер,или по точно казано колите с новия мотор (пластмасовия капак)
Моята е `98г. с пластмасов капак и пак няма горивен филтър. Доколкото знам, пластмасовият капак се слага след `97 г., т.е. след вътрешния фейслифт.
И какъв е еквивалентът /алтернативният вариант/ на процесният филтър ?!?
Цедка в рзервоара е заместителя.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32062
някои хора по4ват да се у4ат!:jumping:
Цедка в рзервоара е заместителя.
Можело значи :balloon:...освен да го сложа на Ескорта :hump:
Моята е `98г. с пластмасов капак и пак няма горивен филтър. Доколкото знам, пластмасовият капак се слага след `97 г., т.е. след вътрешния фейслифт.
Това не е вярно:th_up::th_up:На Нено колата е с вътрешния фейслифт,па е със стария мотор
И моята е с новия двигател с пласмасожия капак. И доколкото разбрах няма филтър или по точно той се намира в самата сонда в рзарвоара така че и аз имам един излишен.
Фейслифта е след 99г.Това че е с кръглите духалки не означава че е новият фейс.За филтър може да се търси преди98г.
hollyman_R
25-03-2009, 00:11
Е след `99 фейса нали е само на предната решетка, доколкото знам?
Е след `99 фейса нали е само на предната решетка, доколкото знам?
Вътрешния фейслифт е 97,променя се само таблото,а и лостчетата на мигачите и чистачките не светят вече.Външния фейслифт е 99,променят се броните и решетката8)8)8)
hollyman_R
25-03-2009, 23:56
Еми да де, и аз това казах.