Log in

View Full Version : Вижте на какво се натъкнах вчера!

D-I-V-A-K-A
21-03-2009, 20:40
Ето с този красавец вчера се засякохме на една мивчица!

Xtrime7
21-03-2009, 20:50
Направо е супер страхотия,ама кефа е доста скъпичък.

Доко
А това е другия като го свалят от автовоза :flirt:
Луда кола.................:Bolt:

Kostadin`
тоя скайлайн съм го виждал и аз в Плодив,поне така си мисла щото тоя дето го видях беше и той черен и със софийска регистрация,може и друг да е ,ама и двата са един и същи модел

/за публикуваното от Дивака/

haljscho
21-03-2009, 21:23
Не се притеснявайте. Ще виждате все повече такива, след като можеш да си купиш 2 такива вместо 1 порше.
Е не всеки може да си го позволи, ама дай боже всекиму де.:go:

SandoOne
21-03-2009, 21:59
Не виждате ли че секи втори е с Мерцедес , БМВ , Каиен, кю 7 , Таурег рядко японски само Митсубишита нисани такива 2 съм видял в софия

Fear
21-03-2009, 22:54
Ми много ясно. Къде са Mecedes, BMW и Audi, ехе-е-е-е.
Кой ти кара тези японски кошници. :hehehm:

Иначе аз бях до този автосалон, който се вижда от снимките на Доко и го разгледах този GT-R. Честно, не съм вярвал, че един суперспортен атомобил може да е такова прасе - тo огромно това чудо бре! :wow:
Eто няколко снимчици, ама с кофти качество, че са от телефон:

lubo_red
21-03-2009, 23:15
тоз черния и аз го засякох след един мач в софия по Черни Връх,за малко да се ударя пред тоя пред мен докато го зяпах:tequilla:

Flame
22-03-2009, 00:43
Черния и аз съм го засичал по Т.Александров преди около месец,има и един трети-бял е.Брутална машина е....

nikkysix
22-03-2009, 07:16
тоя скайлайн съм го виждал и аз в Плодив,поне така си мисла щото тоя дето го видях беше и той черен и със софийска регистрация,може и друг да е ,ама и двата са един и същи модел

/за публикуваното от Дивака/

приятелю,този звяр няма нищо общо със скайлайна,въпреки,че му е наследник! по-близък е до 300GT Firelady.Надявам се да е в ръцете на истински ценител! Ще е жалко да е при някой снобар,дето не знае какво наистина има!

Alexanderbb
22-03-2009, 10:19
Nissan GTR е една от най-добрите спортни коли пускани напоследък. А цената му е направо смешна ако се сравни с други уж конкурентни на него коли. Гледал съм тестове с Поршета, Аудита и други подобни и превъзходсвтвото беше смазващо. Даже от Порше бяха разглобили един за да разберат аджеба какво точно има в тази кола.

fnt
22-03-2009, 10:27
Черния редовно се пистише по сливница :go: Много ми харесва :jumping:

lulin racing
22-03-2009, 12:47
Поршето просто кърти зъби на живо :shocked: Често съм го засичал по София

Mupo
22-03-2009, 13:05
по-близък е до 300GT Firelady.
Аз си мисля че по-скоро Z-товете са наследници на Fairlady-то. Не случайно е по-познат с името 300z. Говоря за 300gt-то.

AntiLuuP
22-03-2009, 13:10
И аз от време на време го засичам на бул.България - не е като да не върви... :jumping:

markonialfa
23-03-2009, 11:14
Вчера и мен ме изпревари много агресивно по бул. Мадрид, ама не ми се включваше втора, иначе......................хахахахахахахахахаххаха х, много сериозен звяр е, малко ме стресна!!!

Furious 155
23-03-2009, 11:20
уникален автомобил е новия гтр... бях виждал само един бял по околовръстното... незнаех че са се навъдили 3-4 в София вече...криза а ??? и хората нямат пари :gangstah:

Иначе атомобилът е уникален... има динамика и сила и дизайн... абе японеца доста се е постарал да съчетае прецизна електроника с механиката на колата. Всеки двигател и скорости са правени точно един за друг. Електроникат проверява 1000 пъти в секунда поведението на всяко едно колело и при ускорение и при спиране и при яростно завивване :)

fred
23-03-2009, 11:28
E винаги си има пари и хора за тях, някои точно в криза печелят.
А иначе българиан си знае старите марки и затова не налита на такива качествени коли.
Пък и ако питаш някоя мутреса или мутрес :idea2: примерно, каква кола иска, мислите ли че знае нещо по различно от ауди, мерцедес, бмв и такива подобни

Mury
23-03-2009, 11:30
А знаете ли къде му е скоростната кутия:th_up::th_up::th_up:На задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване:shock::shock::shock:

http://www.zercustoms.com/phpthumb/phpthumb.php?src=../news/images/Nissan/Nissan-GT-R-21.jpg&w=200

koolio
23-03-2009, 11:42
Разрових за инфо за тва жувотно и мога да кажа, че съм Фпечатлен! Истинска кола за спортно каране! Кога ли ще доживеем такава от любимата марка...

haljscho
23-03-2009, 18:12
А знаете ли къде му е скоростната кутия:th_up::th_up::th_up:На задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване:shock::shock::shock:

http://www.zercustoms.com/phpthumb/phpthumb.php?src=../news/images/Nissan/Nissan-GT-R-21.jpg&w=200
Еееееееее ми то кат на старите алфи бе......
Как толкова малко в София бе? Явно щото е зима още.
Че то в Пловдив знам за 2.
В най-скоро време са ми обещали да ме повозят на единия, ама нека да се постопли, че да го лъзнем кат хората. Пък и собственникът да му свикне.

santo_traficante
23-03-2009, 18:18
ммм Японски "кошници" мммм...:calc:

и на едно STI от по старите съм съгласен:tooth:

tokata_pz_flex
23-03-2009, 18:19
Тоя черния софийския , го подразних с печката на светофара на горубляне . Бях си отворил и дясния прозорец да го слушам . Оно като даде газ , и му поникнаха крила и отлетя :noooo: Аз свърих тихичко , в шепата , докато слагах 3-та . От тогава не мога да спя , май съм влюбен :tooth::tooth:

SandoOne
23-03-2009, 20:05

Иначе аз бях до този автосалон, който се вижда от снимките на Доко и го разгледах този GT-R. Честно, не съм вярвал, че един суперспортен атомобил може да е такова прасе - тo огромно това чудо бре! :wow:

Незнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменя

Kostadin`
23-03-2009, 20:10
Незнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменя
Момчета не знам за вас,ама на тоя свят за мене има само две марки:Алфа Ромео и Фолксваген/като изключим Голфовете,тях не ге понасям/,за японските бащата има един лаф:кола правена оттатък река Волга хич да не чувам.

Kostadin`
23-03-2009, 20:47
Момчета не знам за вас,ама на тоя свят за мене има само две марки:Алфа Ромео и Фолксваген/като изключим Голфовете,тях не ге понасям/,за японските бащата има един лаф:кола правена оттатък река Волга хич да не чувам.
леле пак се отплеснах от темата:guillotine:.Кой квото му е кеф и което му е на сърце тва да кара.

Fear
23-03-2009, 21:59
Хи-хи, много сте ми забавни, като започнете с лека ръка да вадите генерални заключения. :tooth:
Tи в Citroen с хидроактивно окачване возил ли си се? :wow:
Или да ти напомня, кой е един от най-добрите двигатели в историята на Formula 1? Жокер - френски е. Или пък да поговорим за това, какво и с каква кола прави Себастиян Льоб в последните години във WRC? Или пък, кой диша във врата на Audi на 24 часа на Le Mans?
Други примери да се сещам ли или вече те убедих? :Tease:

И за десерт - изгледай ТОВА КЛИПЧЕ (http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8) за да разбереш, коя е колата с най-добро пътно поведение и най-забавна за каране. :hehe:

The_Game
23-03-2009, 22:27

Но Нисано му рита задника на пистата, където е и местото на двете машини.

Щом е купен GTR то собственика ще е ценител,ако е някой пикльо ще купи Ауди,VW, Порше. Нали за да го гледат другите. Огромна част от населението дори не продолага каква кола е NISSAN GTR. Това е хубавото на тази супер кола.
"Някакъв Нисан ще си кажат някои"

Голямо купе побиращо спокойно 4-ма човека, нормален багажник, а на НюрбургРинг е по бързо от Бугати Вейрон.

На пистата на TOP GEAR е по бързо от Lamborghini LP640 и дава време като F430 Scuderia.
Въпреки, че на скоростни писти е на нивото на Lamborghini gallardo.

Aбе аз ако имам парите веднага бих купил GTR , без въобще да се замислям за 911 турбо или която и да е друга кола.

Това трябва да се гледа
http://www.youtube.com/watch?v=zqBBL7WYWIs

Fear
23-03-2009, 22:36
Голямо купе побиращо спокойно 4-ма човека...
С изключение на това, съм напълно съгласен с мнението ти.
В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг. :tooth:

The_Game
25-03-2009, 20:16
С изключение на това, съм напълно съгласен с мнението ти.
В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг. :tooth:

E поне предните седалки не са опряни в заднита :D
http://z.about.com/d/cars/1/0/E/4/1/09_gtr_rearseat.jpg

Fear
25-03-2009, 20:29
Зависи колко е висок шофьора и колко са дълги краката на мадамата до него. :Tease:

fein86
25-03-2009, 20:31

Тунинг център Овердрайв, Ламбото и черно оранжевото Порше са лично на Даниел Дончев(собственика) пича има точно такъв Скайлайн за който се говореше по горе(91-2г. ако не се лъжа)!!!

The_Game
25-03-2009, 21:14
Тунинг център Овердрайв, Ламбото и черно оранжевото Порше са лично на Даниел Дончев(собственика) пича има точно такъв Скайлайн за който се говореше по горе(91-2г. ако не се лъжа)!!!

R32 ? (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/42/Nissan_Skyline_R32_GT-R_001.jpg)

digitalundgrd
26-03-2009, 01:01
ГТР-а го следя от мнооого преди да има такива в БГ...Страшна кола е това! Просто ако можех да избера кола по мое желание щях да се колебая между Въпросния Нисан и Ферари 430 Скудерия...Това са моите коли-мечти :)

reptli
26-03-2009, 07:11
и аз да се похваля оня ден пред Практикер в Дружба гледах как разтоварват един :bowdown: още беше облепен около вратите,предницата....абе пресен пресен беше:wierdo:

digitalundgrd
26-03-2009, 07:34
Е кво сега ще станат като Кю 7-ците и Х5-ците...Демек на всеки ъгъл?

The_Game
26-03-2009, 10:53
ГТР-а го следя от мнооого преди да има такива в БГ...Страшна кола е това! Просто ако можех да избера кола по мое желание щях да се колебая между Въпросния Нисан и Ферари 430 Скудерия...Това са моите коли-мечти :)

Прототипа изглеждаше по добре, чисто визоално :)

Иначе F430 Scuderia направо кърти.
Toва клипче го пуснете точно от 2-рата минута на там
http://www.youtube.com/watch?v=rMo3pwyDNns
Като върне от 5-та 3-та и направо полудява :)

haljscho
26-03-2009, 22:39
Е кво сега ще станат като Кю 7-ците и Х5-ците...Демек на всеки ъгъл?
:clapping:Е ми криза е трябва да се прсти.:whistle:

ludkanar
02-04-2009, 23:23
айде да не правя нова тема ще ползвам тази и аз да покажа какви животни видях днес мястото е DELTAHILL

D-I-V-A-K-A
02-04-2009, 23:41
айде да не правя нова тема ще ползвам тази и аз да покажа какви животни видях днес мястото е DELTAHILL

Тая Волга със шаси на Уаз-ка се моташе преди из квартала.

ludkanar
02-04-2009, 23:49
Тая Волга със шаси на Уаз-ка се моташе преди из квартала.

е незнам каде сее мотала,но немисля че така с тия номера ще тръгне на някъде освен тия селца там

ludkanar
02-04-2009, 23:49
а там на тая къща дет бях има още мн готини коли и ако успея щеги снимам:mrgreen:

D-I-V-A-K-A
02-04-2009, 23:55
е незнам каде сее мотала,но немисля че така с тия номера ще тръгне на някъде освен тия селца там

Ооооо аз ти говоря преди 4-5 години ако не и повече, имаше и една бежава ;)

ludkanar
03-04-2009, 00:03
Ооооо аз ти говоря преди 4-5 години ако не и повече, имаше и една бежава ;)

бежавата нея знам.утре ше вида какво още мога да снимам

Orm
03-04-2009, 00:27
Аз пък каква лада 5-ца видях ония ден, със сините му пръскалки , със сините габарити , лепенките абе всичко как си требе .....
Така че не ми ги хвалете тия нисани - мисани и поршета - моршета............

А ако сериозно гфовориме по темата - ами едно е като те питат с каква кола си да кажеш с нисана съвсем друго е когато кажеш с ферарито съм..... нали?!? Всичко е въпрос на престиж .... за това и цените са такива. Иначе и ферарито и нисана и ладата карат в града с 50 км/ч , извън населено място 90 км/ч, на магистрала 130 км/ч.....

ludkanar
03-04-2009, 14:25
Аз пък каква лада 5-ца видях ония ден, със сините му пръскалки , със сините габарити , лепенките абе всичко как си требе .....

А ако сериозно гфовориме по темата - ами едно е като те питат с каква кола си да кажеш с нисана съвсем друго е когато кажеш с ферарито съм..... нали?!? Всичко е въпрос на престиж .... за това и цените са такива. Иначе и ферарито и нисана и ладата карат в града с 50 км/ч , извън населено място 90 км/ч, на магистрала 130 км/ч.....

несъм много съгласен с тебе колега че тия с готините коли спазват ограниченията ама айде няма да те разубеждавам

The_Game
03-04-2009, 14:46

Само, че тези коли са за писта :)

Там ограничение няма.

Orm
03-04-2009, 21:12
Само, че тези коли са за писта :)

Там ограничение няма.

Само че в България не знам да има писти.
Иначе и аз карам коли (все пак не идвам от друга планета ) знам че не се спазват ограниченията , аз говорех за по принцип.