View Full Version : Къде ще почивате лятото тази година
SandoOne
21-03-2009, 22:22
Реших да пусна тази тема щото тая година мисля за сефте на море с мойто алфе да хода.... на Китен за 2 седмици за Юли го планирам след бала на жената ........ та реших да разбудя духовете
Linkestis
21-03-2009, 22:29
Тази година твърдо съм решил в България да не си давам парите.Най-вероятно в Гърция или Турция...там поне ще знам за какво ги давам
Тъй като морето ми е до ГЗ през месец Май мисля да прекараме със семейството 6 дни в Трявна по празниците а Септември месец 2 седмици на остров Миконос - Гърция .
AntiLuuP
21-03-2009, 22:33
Най-вероятно в Гърция... :) Ама кавото дойде...
Както винаги - един месец на Тасос.
Както винаги - един месец на Тасос.
Традицията повелява ;)
mirchozo
21-03-2009, 23:33
Някъде на морето (Черноморец,примерно) или някоя хижа в планината,може и комбинация ,важното е да е далеко от цивилизацията.
hunter1989
22-03-2009, 01:11
Еми по програма се почва от май (откриваме сезона за 1 дискотека ) после юли 3 дни приморско и накрая август 1 седмица китен или нещо такова , но твърдо в България
raffaello
22-03-2009, 08:01
лятото за живущите по морето си е сезона за правенето на пари, така че повечето работят нон стоп и не им остава време за почивки
есента и зимата е времето ни за почивки, тогава Турция е най-предпочитаната ни дестинация
Тази година най-вероятно ще бъдем на планина със булката и малката.За моренце нещо евентуално сигурно ще бъде Гърция.
както се очертава засъжаление в америка, някаде до океана :(
SandoOne
22-03-2009, 10:29
Гледам разнообразие аз реших на море че вече 2 пъти в Смолян за по 9 дена тая на море да хойме малко . Никога не съм излизъл от страната ама има време ...
Както винаги на Тасос :spiteful:
И тази година в Ахтопол.На жената половината рода се премести да живее там и ще отидем да видим новият апартамент на баща и.Иначе правехме планове за Тасос но явно ще трябва да отложим за догодина за съжаление.Като гледам половината форум се изнася на Тасос, ще бъде забавна една сбирка на острова.:)
hestrea6643
22-03-2009, 13:19
мисля тази година някаде по варна всяка година на ахтополо трябва и малко разнообразие:go:
Аз още не съм мислил, но ще направя всичко възможно да не е в България.
Много съм разочарован от миналата година...ама много :Suicide:
Както последните години - седмица на планина - Рибарица, Велинград, Априлци или някъде другаде (нещо ми се ходи на Яз.Доспат). 3-4 дни около рали "България" на Белмекен( задължитено съм там) и седмица на Черноморието(предполагам на Поморие).
За море, отново в гръцко, северна гърция
И ние с моето момче сме на Ахтопол при мама и тати:)
galinves71
23-03-2009, 18:21
още е рано да му мисля щот 1но не се знае с кви средства ще разполагам и 2ро при нас спират цялата фирма за профилактика и не се знае за море ли ще е или за ски.обикновенно ходим на кранево като изключа миналата година на камчия.
На Св. Влас със сигурност и още където ми скимне! Може и на планина да отида.:picnic:
И аз мисля тази година да спретна една планинска почивка:th_up::th_up::th_up:па за море незнам,не съм мислил още:idea2:
Емии родителското тяло има една къщичка на Шкорпиловци(Варна)...Таа там ще ми е базата- храна спане, а с алфата ще обикалям всеки ден на различен плаж:pimp: Верно че е малко жега без климатиче,ама си е безплатна сауна 155цата :tooth:
Както и всяко лято....Аспровалта
Както и всяко лято....Аспровалта
А-а-а-а и там ще отидеме!!!:th_up:
А-а-а-а и там ще отидеме!!!:th_up:Мн.ясно,цялата група:picnic:
slaviego
24-03-2009, 20:42
На 1 май живи и здрави заминавам на EuroTrip с Алфата.
Това ще е едно интерсвно преживяване за мен и изпитание за количката.:th_up:
D-I-V-A-K-A
24-03-2009, 23:22
Аз ще съм цял юли на къмпинг "Градина" м/у Созопол и Черноморец, ако някой е наблизко да казва да се погледаме малко :)
dilian alfa gtv
25-03-2009, 13:40
:on_da_beach:
adv_petrov
25-03-2009, 13:58
Както всяко лято - с колата до Атина, и после обиколка на островите от Додеканисите-Родос, Самос, Патмос, Лерос, Калимнос...
както се очертава засъжаление в америка, някаде до океана :(
интересно ми е що за съжаление ! не е чак толко лошо !? а по темата ще почивам в EU някаде там може би едва ли не ! :)
digitalundgrd
25-03-2009, 22:41
Някъде в Турция...В Бг вече се уливат...Почти всяка година съм на Сл.Бряг или Созопол...Скъпотия, мръсотия и пияни Датчани, Норвежци итн...Пък и писва все едно и също...
Ще ни се да Турция да мръднем, но с детето ще е доста трудно, та най-вероятно ще сме по Златни или св. Константин :-)
viperman
27-06-2011, 16:24
Колеги,
Горещо препоръчвам следната вила в Черноморец: http://www.guest-house.dir.bg/_wm/basic/?df=558265&dflid=3
Спокойствието на домашната обстановка и не на последно място атрактивните цени.
Аз се върнах от Бургас, където бяхме за 10 дни.
В края на сезона евентуално пак ще съм там.
dilian alfa gtv
27-06-2011, 18:07
Тоя форум се побърка нещо ,доста мнения изчезнаха от вчера насам:?:
Тоя форум се побърка нещо ,доста мнения изчезнаха от вчера насам:?:
Не,просто има подобна на тази тема,в която си писал вчера. И аз така се обърках и помислих,че ми е изтрит поста.http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47712&page=3