View Full Version : "Октопод" по "Евроком"
Тази събота започна дългоочакването излъчване на сериала Октопод:th_up::th_up:Бях чел че ще излъчат всичките 10 сезона,което е направо супер.Който иска може да го следи,събота и неделя от 23:00:th_up::th_up::th_up:
До колкото си споням от предишни гледаня на сериала в него имаше доста алфи. :pimp:
До колкото си споням от предишни гледаня на сериала в него имаше доста алфи. :pimp:
Да де затва става въпрос,оня ден Катани даваше целата газ на една винена Жулиета:noooo::noooo::noooo:Азотдавна исках да го гледам пак,даже го намерих в един румънски торент,ма няма субтитри,после четох във форума на Евроком,че в момента се обработва,и ще го пуснат скоро,ето че вече е факт,много съм доволен,ще го следя когато мога
MainaCore
24-03-2009, 12:25
Аз съм свалил първите 6 епизода на първи сезон и ги гледах и има яко алфи :)
spe4elist
24-03-2009, 12:25
Да де затва става въпрос,оня ден Катани даваше целата газ на една винена Жулиета:noooo::noooo::noooo:...
Perfetto!
А мафиоза Тано Кариди се кефеше на чисто нова 164 :gangstah:
Perfetto!
А в последните епизоди на 166:pimp: и без друго ми е любимия герои :gangstah:
И аз съм си свалил първите 6 ама все нямам време да ги гледам :boxed:
И аз съм си свалил първите 6 ама все нямам време да ги гледам Тъпото е че те са единствени в И-нет,други няма,то и без тва интересното става по-натам:gangstah::gangstah::gangstah:
Тъпото е че те са единствени в И-нет,други няма,то и без тва интересното става по-натам:gangstah::gangstah::gangstah:
Е ти тва ми кажи сега а и Евроком неам :guillotine:
Е ти тва ми кажи сега а и Евроком неам :guillotine:
Да тва е голата истина брат,аз го търся от една година,ма нъцки:calc::calc:
Да тва е голата истина брат,аз го търся от една година,ма нъцки:calc::calc:
търсиш дедовия си
в исохънт ги има сите серии :pimp:
търсиш дедовия си
в исохънт ги има сите серии :pimp:
ОК:th_up::th_up:
ОК,ма имат ли субс :th_up::th_up:
крайно време е да научиш талянски ма :pimp:
крайно време е да научиш талянски ма :pimp:
аххахахахаха ок баце,предпочитам да си гледам по Евророма:noooo::noooo::noooo:
Първите сезони бяха най готини :gangstah:
DanewRomeo
24-03-2009, 14:48
БОЛНИЯТ сериал!!! За три седмици отпрасках първите четири сезона (до смъртта на нашето момче). Просто мания! Обаче субтитри за другите сезони няма. Как е с БГ аудио? Алфите извират просто, то не бяха Жулиети, Алфети, 75-ци, 6-ца, 90-ки, една красива Джулия във втори сезон, бат Тано се вози на 164 в четвърти сезон. Има болни дрифтове с карабинерските алфонсуси. В пети сезон цъфва и едно Дуето. Ултра реалистичен сценарий, много барнат откъм сценография, квалитетен и дефинитивен саундтрак, брилянтен Микеле Плачидо и всички други. Fucking A+++
mirchozo
24-03-2009, 20:03
те нали за т'ва холцваген направихa корадо,
от завист по италианските автомобили,щото техните тогава беха баси кошниците, пс: то не че сега са много поразлични де
иначе сериала за времето си беше просто уникален,
:idea2: "LA PIOVRA" май се пишеше
DanewRomeo
24-03-2009, 20:20
Сериалът все още е уникален.
LeoVin4i
24-03-2009, 21:14
И аз съм му фен на сериала, забележете, че въпреки че са сравнително нови тогава, жулиетите включват задната с познатото гадно чаткане и хъркане :tooth:
spe4elist
24-03-2009, 21:41
...въпреки че са сравнително нови тогава, жулиетите включват задната с познатото гадно чаткане и хъркане :tooth:
Нал са сещаш, че преди това карабиниерите са им извадили душите на жулиетките ...
life style
24-03-2009, 21:42
Perfetto!
човека знае кво да си купува,аз взех пример от него и си взех и аз,164 rlzz !!!!
spe4elist
24-03-2009, 21:59
Коя е първата, наистина не помня. Но много ясен спомен имам от филма "Октопод", когато мафиозът Tano Caridi слезе от 164. Бях вече достатъчно голям, за да усетя операторския трик - тенденциозно задържаха кадъра около Алфата, все пак е била нов модел и за Италия по онова време. Става дума за късните '80. Мисля, че от тогава съм запленен. ....
:gangstah:
DanewRomeo
24-03-2009, 22:16
89-та
Kostadin`
24-03-2009, 23:24
кои години е правен сериала?Има ли 33-ки?
DanewRomeo
24-03-2009, 23:57
1984-2001 Има, мисля.
Kostadin`
25-03-2009, 00:02
някой ако има торент да го праща насам ,че не ми се търси.Ще съм много благодарен.
Stefan Caromov
25-03-2009, 00:21
Е те Тва е за колекцията ми от сериали
Еййй тоя е най-култовия полицейски сериал,той ме запали по алфите кат бях малък,страшен филм,после много гледах Комисар Рекс-с червената 155-ца:th_up:
Еййй тоя е най-култовия полицейски сериал,той ме запали по алфите кат бях малък,страшен филм,после много гледах Комисар Рекс-с червената 155-ца:th_up:
Аз имам спомен за черна 155-ца :-)
Аз имам спомен за черна 155-ца :-)
Мда черна е:Tease::Tease:
Може,те нали бяха 2 сезона май
не разбрах само сериала започнал ли е или не :)
Може,те нали бяха 2 сезона май
Сезоните са 10:devil::devil:
не разбрах само сериала започнал ли е или неДа тази събота и неделя са епизоди 3 и 4:devil::devil:
Jivko_Kolev
05-04-2009, 21:21
Няма ли го някаде из нета тоя сериал качен със субтитри на БГ или превод? Защото нямам мн време за телевизия.
Kostadin`
05-04-2009, 21:27
Няма ли го някаде из нета тоя сериал качен със субтитри на БГ или превод? Защото нямам мн време за телевизия.
ти си добре,нямаш време,а аз нямам Евроком...да еба и кабелджиите сякви смотани програми има,а Евроком няма,работа е ясна ще минавам на Булсатком...
С БГ субс го няма никъде,поне съм го търсил много,има го на няколко места,ма на талянски:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa: