View Full Version : масло
колеги знаете ли реалните цени на маслото TUTELA ZC 75 SINTH. мерси предварително :)
а знаете ли имали лампчка на таблото за маслото в скоростната кутия???
всичко тва ми е за информация :) несъм закъсал
През февруари си взех от Александър ауто по 18 лв литъра. Лампа за маслото на ск. кутия няма.
Аз няма да ти помогна, но тамън мислех да пусна една тема за масло и видях тази тема... та реших да я използвам ако нямаш против... Мисля да сменям маслото и на двигателя и на скоростите и ако може да ми кажете какви марки да ползвам и какви са им цените? Ако евентуално въпроса и поста ми са попречили на темата, то тогава се извинявам на създателят на темата и на модераторите и моля да бъде изтрит!
vankata_ll
27-03-2009, 21:47
Колега, знам че не това е отговора който търсиш, но потърси с търсачката масло или селения или Agip и ще видиш колко теми ще ти излязат, в които можеш на спокойствие да прочетеш различни мнения и да изградиш свое. Също, мисля че имаше и препоръчани места, от които да се взима, за да няма изненади. Поздрави.
Иначе ZC75 аз си взех от axm-auto за 18 и малко в тъмносиня пластмасова тубичка.