View Full Version : Guitar Rig 3 Проблемация
За музикантите-хакери един въпрос.Тегля си аз guitar rig 3.01 май беше инсталвам я и като я пусна след време изписва,че трябва да я регистрирам.До тук добре.Затварям я,копирам крака и един длл. файл и после пускам и п*ца-няква грешка в exe-то и прозорчето с don't send излиза и тва е.Изтривам програмата,качвам я наново и без да копирам крака пускам и пак излиза същата грешка с don't send.Теглих от други места пак същия проблем излиза дори наскоро и windows-a формат му правих свалих си я и пак същата грешка.Някой ако има идея кво да направя или да даде работеща версия ще сам спасен,защото ми писна само на кубето да си свиря :band:
Вземи си едно процесорче и не се занимавай с тъпи софтуери. Аз побелях, докато се опитам да подкарам разни такива така, че да няма шум, да не криви или да не закъснява сигнала... абе мъка, така и не успях. :death:
В нас съм инсталирал една версия на Guitar Rig, но коя версия е, мога да ти кажа довечера. Обаче имам сериозен проблем с латенсията, успях да я намаля до забавяне по-малко от секунда, но пак е много дразнещо.
MainaCore
26-03-2009, 09:38
Колега остави ги тез софтуери и процесори. Събери пари и си вземи едно маршалче - драйвът на маршала е много корав повечето групи свирят с него или с Peavy 5150 :)
Колега остави ги тез софтуери и процесори. Събери пари и си вземи едно маршалче - драйвът на маршала е много корав повечето групи свирят с него или с Peavy 5150 :)
Съгласен съм, но не съвсем. Процесорът си е повече от чудесно допълнение към всякакъв вид усилватели, пък били те и Marshall. ;)
Бях преди с процесор някъв измислен и го продадох.Че ще си купя е ясно то се знае ама ще е някъде кам лятото защото не мога да заделя 100 лв сега,но дотогава си записвам неща на компа ама сега е по много мизерен начин-уеб камерата върху кубето и качеството на звука е отврат.Латенцията я преборих с ASIO4ALL драйвери и е доста минимална(но да пак дразни).Снощи си качих fx box-a ама там имам чувството,че латенцията е по-голяма,а и никаде не видях каде се записва тва,което свириш.