Log in

View Full Version : Тия тъпи куки са станали ебати мизерниците!!!!

VM164
10-01-2006, 10:53
Снощи около 00:30 си карам съвсем културно стара алфетка, влизам си от 5-те кьошета във тунела на НДК минавам си леко завоичето и след него какво да видя в дъното на тунела една бяла кола отваря се леко страничната врата и от нея излиза един ЦИГАНИН с палка, и ме спира. Слизам и какво да видя тия мизерници седят с радар на това място!!!
Показва ми радара и на него пише 62км(при ограничение 40км). :( При което така наречените органи на реда ми казват, sorry ама няма да можеш да се разминеш с фиш, защото си нарушил скороста с повече от 20км(с 22км демек). Затова ще ти шляпнеме един акт. :cry:. Абе мене най-ме е яд че тия тапети се бяха залостили на ебати мястото. И друго мнго ми е чудно тоя шибан радар на тия цигани дето е от времето на баба ми каква ли грешка дава при отчитане на 60км. Опа пардон 62км... :evil:

Bobo
10-01-2006, 11:37
Грешката при старите радари е +- 8км/ч :wink:

VM164
10-01-2006, 11:58
леле много ме е яд :brickwall:.Тия бастуни нещо май ме изпързаляха стия 62км :screwy:

Yon
10-01-2006, 13:29
леле много ме е яд :brickwall:.Тия бастуни нещо май ме изпързаляха стия 62км :screwy:

Когато излезе НП - обжалвай, безплатно е. - само стандартна молбичка всеки студент по право може да ти я напише :D Аз така ги жалих и съдийката ми намали глобата от 50лв и 6 точки на 20 лв и без да ми отнемат точки :!: И си купих радар детектор от тогава съм примерен водач :D :D

Spokz
10-01-2006, 20:20
незнам но тези радари определено имат някаква грешка. един слъчай. влизам в населено мясот с около 50 и ги гледам тез полицаиииииии с мого ииии защото бяха 5 парчета... и гледаи ко става ела тука виж ко пише 67 ааа викам им туи не е вярно... няма такива работи дрън дрън... и ми писаха един фиш 5 лв. който още не съм платил и нямам намерението да плащам....

Dodo 155
10-01-2006, 20:45
Гледай часът и датата на радара :idea:
А след това ги накарай да напишат кога за последно е тариран радарът :wink: Те са длъжни да го напишат, за да докажат с какво и как са засекли скоростта :wink:
Техниката им на засичане трябва да се тарира на всеки 6 месеца по закон :idea: Ако са минали тези 6 месеца им пожелай Лек Нощ и им кажи да си оправят аксесоарите :lol: :lol: :lol:

KGB
10-01-2006, 21:14
Аз очаквам някой ден в този тунел да има фото-радар...

sobieski
10-01-2006, 21:30
Гледай часът и датата на радара :idea:
А след това ги накарай да напишат кога за последно е тариран радарът :wink: Те са длъжни да го напишат, за да докажат с какво и как са засекли скоростта :wink:
Техниката им на засичане трябва да се тарира на всеки 6 месеца по закон :idea: Ако са минали тези 6 месеца им пожелай Лек Нощ и им кажи да си оправят аксесоарите :lol: :lol: :lol:
Извинявай искам да попитам какво точно значи това тариране и какво трябва да ти покажат за да те усведомят кога е тариран?

KGB
11-01-2006, 01:03
Един стикер отдолу на радара...там има щампа с датата когато е минал на нещо като технически преглед...тоест калибриране в лабораториите на БАН май ги проверяваха...поне така твърдят де.

Dodo 155
11-01-2006, 08:54
Един стикер отдолу на радара...там има щампа с датата когато е минал на нещо като технически преглед...тоест калибриране в лабораториите на БАН май ги проверяваха...поне така твърдят де.
Май се прави в института по метрология :roll:
Както и да е Петко е прав, трябва да има стикер с дата.
И понеже те не го правят, може да гризнат дървото с актовете ако шофьорите са светнати :wink: Аз до сега няколко акта отървах заради такъв стикер, ама проблема си е техен :twisted: :twisted: А и много ми знае устата щом ги видя неподготвени :lol: :lol: :lol:

KGB
11-01-2006, 13:29
Май си прав, че ги проверяват при тия дето никога не познават времето :lol:

sobieski
11-01-2006, 13:43
ясно схванах за кво става въпрос това е нещо ново ковето се надявам да помогне за напред :wink: :wink: :wink:

pr_00f
11-01-2006, 14:02
@КГБ
Има лека разлика между:

метеорология - тези се опитват да познават времето , къде успяват къде не- е па то си е божа работа :)

метрология - тези се занимават до колкото знам със сертифициране на мерки теглилки и всякакви измервателни уреди.

http://www.damtn.government.bg/services.html

търтей
11-01-2006, 14:05
@КГБ
Има лека разлика между:

метеорология - тези се опитват да познават времето , къде успяват къде не- е па то си е божа работа :)

метрология - тези се занимават до колкото знам със сертифициране на мерки теглилки и всякакви измервателни уреди.

http://www.damtn.government.bg/services.html

фууу
заядливец
само две букви са :roll2:

=======
иначе като ви спрат за превишена скорост винаги искайте да ви покажат лепенката на радара

KGB
11-01-2006, 14:11
А пак те май и двете са към БАН :lol:

VM164
12-01-2006, 11:07
А най - шибаното е че си имам супер антирадарче, на за да спазя закона на мърфи не го бях взел, абе тъпнята е пълна :evil:

Mury
14-01-2006, 11:44
А вчера на линийте на трамвая от НДК към Хемус по средата беше застанал един светло син Форд с тъмни стъкла/всичките/ и единия джам беше леко отворен и кво да видя: фотоапаратчето щрака яко ама тъпите шофьори не го забелязват и тва е и се престрояват по линийте за ляв завой по Св.Наум.По моя преценка даже с апарат успяваха да хванат и тези които идват отгоре от Японския и се престрояват по линийте за ляв завой :evil: :evil: :evil: :evil: