View Full Version : Хеви метъл копелета :metal:
Втори юли е денят!
Не мислех да ходя тая година но:
На 2-ри юли ще посрещнем легендарната немска хард рок банда SCORPIONS - идол на не едно поколение рокери и рок банди в света. Групата, която накара цяла Европа да запее The Wind of Change - символ и химн историческите промени в света в края на 1989г; бандата, която първа стъпи на Червения площад по време на Желязната завеса пред повече от 350 хиляди души; SCORPIONS, които вече 40 години пишат със собствен почерк историята на Световния Рок - абсолютно закономерно попадат в сърцето на Калиакра Рок Фест.
Не само те, но и съпортът им заслужава уважението на публиката – на сцената излизат самите ANTHRAX. Ню Йоркската хеви метъл банда е една от "голямата четворка" в метъла на 80-те заедно с Metallica, Megadeth и Slayer. Американците ще забият първи на 2-ри юли за първи път пред хилядите си фенове в България. След тях и преди SCORPIONS ще видим и BLIND GUARDIAN - хеви метъл гост от Германия също с доста сериозни публика.
п.п.Сори, знам че имаше тема за Каварна тая година, но...
Ти па де се слагаш бре ?
Чалгаджия такъв :-)
spe4elist
26-03-2009, 18:22
Малко в страни от темата - преди концерта, сборен пункт Варна и правим Алфа-колона до Каварна!:punk:
Ко викате?
Най накрая ще го доживея,на предишния им концерт бях много малък,но го слушах от балкона на нашите:devil::devil::devil:Незнам дали ще отида но силно се надявам:beer::beer:
LeoVin4i
26-03-2009, 19:52
Малко в страни от темата - преди концерта, сборен пункт Варна и правим Алфа-колона до Каварна!:punk:
Ко викате?
:super:
Ранобудниче
27-03-2009, 09:47
може би без колона, но със сборни пунктове по пътя за шкембе и бира ;)
....,на предишния им концерт бях много малък,...
то ся па шот си мноо голем :tooth:
adv_petrov
27-03-2009, 10:14
не знам колко е точно по темата, не ща да я спамя все пак, но вчера в "Труд" бе публикувана статия, че на 29ти Юни също друга известна рокаджийска банкда ще свири у нас - "Лимп Бизкит" ще свирят на стадион "Академик" в столицата а билетите ще ги пускат от 10ти Април. Не са много хеви метъл банда, но определено вадят як звук и поне от 10 години съм им фен.:punk:
http://www.kaliakrarockfest.com/
:punk:
Евала на кмета на Каварна:metal:...а на нашият му дай Ивана....:)
http://www.kaliakrarockfest.com/
:punk:
ммммммммммм
от 1 до 3 има какво да се гледа...
айде дано успеем поне за едно...
life style
28-03-2009, 08:44
уау, сигрно ше е яко, толкова много мазни коси мяткащи се и хвърлящи олио върху иначе отдавна некъпаните хорица, и температурата както ще е над 30 градуса представям си от необръснатите металски бради и коси и мишници каква смрад ше се носи, не благодаря !!
ИИИИ СЕГА ДО ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИИИ !!!
В ДИСКОТЕКА "PLAZZA" ЩЕ ГОСТУВА ПОП ФОЛК ДИВАТА ПРЕСЛАВААААА , МОЛЯ ЗАПОВАДАЙТЕ ДА СЕ НАШМЪРКАМЕ Ф КЕНЕФИТЕ И ДА ПИЕМ УИСКИ С РЕД БУЛ !!!
уау, сигрно ше е яко, толкова много мазни коси мяткащи се и хвърлящи олио върху иначе отдавна некъпаните хорица, и температурата както ще е над 30 градуса представям си от необръснатите металски бради и коси и мишници каква смрад ше се носи, не благодаря !!
В ДИСКОТЕКА "PLAZZA" ЩЕ ГОСТУВА ПОП ФОЛК ДИВАТА ПРЕСЛАВААААА , МОЛЯ ЗАПОВАДАЙТЕ ДА СЕ НАШМЪРКАМЕ Ф КЕНЕФИТЕ И ДА ПИЕМ УИСКИ С РЕД БУЛ !!!
И да изпаднем в мозъчна деградация, ако все още има накъде....НЕ БЛАГОДАРЯ!
p.s. по добре мазни коси, отколкото мазни физиономии!
DerMeister
28-03-2009, 10:17
Що се чувстваш задължен да пишеш тъпотии в тема, която не те засяга?
life style
28-03-2009, 10:36
хах извинявай, не издържах !!
old alfist
28-03-2009, 20:10
Когато се завърнахме след концерта на Снейк и Лепарт след тричасовото чакане казах : "Аз приключих концерната си дейност", на което децата ми се изсмяха и ми зададоха въпроса "Ако дойде ..... няма ли да дойдеш" и ми изредиха няколко групи, на което засрамено не отговорих. И добре, че не го направих. Сега са поръчали няколко надуваеми китари от Англия за концертите, на които живот и здраве ще ме водят/естествено с моите коли и аз ще плащам/. По подразбиране сме в Каварна.