View Full Version : проблем с парното и климатроника на 155 2,5 ТД
Здравейте,може ли някой да ми каже къде се намира релето за парното,т.е. за вентилатора на парното и къде мога да отремонтирам качествено компресора на климатика?Благодаря!
Здравейте,може ли някой да ми каже къде се намира релето за парното,т.е. за вентилатора на парното и къде мога да отремонтирам качествено компресора на климатика?Благодаря!
Като хвърля на боб може и да позная от кой град си?
не разбирам какво значение има от кой град съм за парното но щом питате наистина съм от Трявна,друг е въпросът как сте го разбрали ,благодаря за съветите все пак,по това време тук хвърляме суджук не боб,няма проблем на Jeep -а ми му работи всичко ,то и без това в този сняг не е много за Алфи,поздрави!
не разбирам какво значение има от кой град съм
Колега, тва не е заяждане (въпреки закачливия тон :D ) - местожителството е съществено, за да може да ти препоръчат сервиз в твоя регион :idea:
btw Аз съм много доволен от поведението на мойто Алфа в зимни условия :th_up:
Извинявайте ако съм се изказал малко рязко а иначе често идвам в София и няма проблем да ми препоръчате добър сервиз там,по-принцип ми трябва само ел.схема на таблото с бушоните,за да разбера кое е релето за вентилатора на парното,сега съм го направил с прекъсвач и пак работи но...,а иначе през зимата тук с Jeep-а е наистина по-спокойно,вчрера пак го пробвах из горите,и той като Alfa-та е голям звяр!Благодаря за отговора и ще се радвам ако помогнете!
Alfa155HeatingAndVentilation (http://212.95.183.106/bass/Alfa155Heating.pdf)
Ето ти извадка от сервизното ръководство, касаеща парно/климатик - на 3 стр. долу вдясно има схема на бушоните и релетата и е означено с черно петно релето за парното.
Лошото е, че почти нищо не се чете от текста, дано успееш да се ориентираш от картинките.
не разбирам какво значение има от кой град съм за парното но щом питате наистина съм от Трявна,
Веднага можех да ти препоръчам сервиз във Варна. Затова питах.
Благодаря ви,за сервиз във Варна бях там лятото да ми инспектират климатика на Jeep-а но не мога да ти кажа точно къде,пиши къде има за Алфа като имам път на там да я погледнат,ако имаш и някакъв телефонен номер още по-добре!Благодаря още веднъж че помагате!
В двора на "Варна Комерс" / бившото "Терснаб"/ Сервиза е за клими на автомобили ,леки, товарни, пикапи. Казва се "Серво Кинг". Имаче фирмата е Пловдивска. Тел. сега нямам .
Иначе самолета няма проблеми със зимата катери си баири, не боксува,не се занася .Имам само 1 малък проблем - иска нов акумулатор :D , че вчера взе да позапъва като върти на стартер, ама с резервният запали :D при минус 17. Иначе днес при минус 12 си запали, ама и съм с гъсто масло - зелен HPX