View Full Version : Кога ще слагате Летните гуми?
digitalundgrd
29-03-2009, 11:39
Колеги, на няколко пъти се готвя да сложа 17-ките, и все я започне застудяване, я затрупа сняг...Имам познати, които мислят от тая седмица да си мятат летните гуменки :) Вие какво ще правите? Кога мислите да правите размяната ;-)
ФЕРАРИСТ
29-03-2009, 11:52
Колеги, на няколко пъти се готвя да сложа 17-ките, и все я започне застудяване, я затрупа сняг...Имам познати, които мислят от тая седмица да си мятат летните гуменки :) Вие какво ще правите? Кога мислите да правите размяната ;-)
Аз така или иначе зимни не съм слагал, така че смяната на цвичките ще я пасувам.....
Сега или никога, и аз не съм със зимни, така, че нямам този проблем, на есен ще му мисля вече.
Linkestis
29-03-2009, 11:57
Отдавна я свърших тази работа :)
nikolaaaay
29-03-2009, 11:58
Аз ще ги слагам другия уикенд и то само защото не са в сф и тая седмица не можах.
digitalundgrd
29-03-2009, 12:00
Ще ме накарате сега в дъжда да излеза и да се развъртя с крика и кръстачката :) еххехе
сложих ги преди един месец, то вярно в русе няма сняг мн, неможех да ги гледам зимните джанти
lulin racing
29-03-2009, 12:03
Метнал съм летните от февруари месец :go:
Аз от 3 седмици съм с летните :tv:
Аз пък спазвам желязното правило за смяна на гумите - последната седмица на октомври и последната на април.
spe4elist
29-03-2009, 12:42
15 април - 15 октомври
Закон Божи!
pacho_kardana
29-03-2009, 12:47
Аз така или иначе зимни не съм слагал, така че смяната на цвичките ще я пасувам.....
И аз съм така... :hmm:
Аз пък никога не сам и слагал зимни:rotfl::bg::on_da_beach:
LeoVin4i
29-03-2009, 13:34
Аз ги сложих вчера, щото скучах и се чудех какво да правя :tv:
Аз вчера ги смених.
Дори и да завали отново сняг, няма да задържи повече от 1 ден.
Аз пък спазвам желязното правило за смяна на гумите - последната седмица на октомври и последната на април.
Съгласен съм с теб, но тази зима ме побърка просто. Още от начало се подготвих с 4ри нови зимни гуми, но преди 10тина дни ги смених с летните, защото ми писна да ги оставям по напълно сухия асфалт. :go:
На едната бричка ще ги сменя до края на седмицата, за другата обмислям, но смятам че си е време вече :go:
А аз па нямам:whip::whip::whip:треа купувам,ма кога незнам:rtfm::rtfm:
digitalundgrd
29-03-2009, 16:52
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?
И аз мисля другия петък да ги слагам, стига им толкожа на зимните, пак другата зима.
Аз като сложа всезенонните ги свалям само за смяна :drive:
От вчера и аз съм красив че тия тасове ми беше писнало да ги гледам :drive:
:stumm:
Аз като сложа всезенонните ги свалям само за смяна :drive:
:wallbash:
Furious 155
29-03-2009, 19:23
А аз па нямам:whip::whip::whip:треа купувам,ма кога незнам:rtfm::rtfm:
и аз съм в тая ситуация...
lubo_red
29-03-2009, 19:27
тия дни ще ги сменям,само да изгрее слънчице:drive:
Аз вече строших два комплекта летни
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?Нямам впечатления от тези гуми... признавам дори, че за първи път ги чувам :?
Мога само да ти кажа, че са по-евтини от "Корморан" на доставна цена в склада - сам си прави сметка :?
П.П.
Аз другата седмица ще сменям зимните гуми с летни ;)
old alfist
29-03-2009, 19:36
Аз спазвам инструкцията на подполковник Костов от телевизията, за да не забрявят шофьорите кога да сменят гумите, а то гласи : "Зимните гуми се слагат когато се прави киселото зеле " и понеже вече го изядохме, сложих летните гуми.
Аз пък никога не съм слагал летни гуми на моята :Tease:
Гледам в Сайта на Маргел някакви Firenza гуми, четох във форума на другарите от БМВ, че ги хвалят..., а са по 150лв на гума 215/45/17, което е оферта. Според тях са били някаква дъщерна фирма на Йокохама...Някой има ли преки впечатления от тия летни гуми?
Навсякъде в Нет-а отзивите за тези гуми са добри. Аз също мислех да се оборудвам, ама ще се наложи да изкарам и това лято със старите гуми. Какво да се прави - криза. :tooth:
:stumm:
:wallbash:
А, аз съм улегнал /идиот/ и ми вършат идеална работа :Tease:
Dodo 155
29-03-2009, 23:32
15 април - 15 октомври
Закон Божи!
Абсолютно!
Падне ли под 10 градуса, слагам зимните.
Качи ли се трайно над 10 градуса - летните :drive:
Нема лето, нема зиме! При нас с трудните размери е - има гума, няма гума! Па като падне веднъж-дваж сняг в годината си седим на гъзовете или ползваме услугите на градската мрежа!
digitalundgrd
30-03-2009, 00:03
Уууу батко, аз ако не си ползвам колата зимата, то по-добре без нея...Лятото и пролетта мога и с колело да си щъкам дето се вика, ама катто завее и затрупа да кисна по спирките да чакам не си е работа... :(
И стигаме до извода, че вас софянци яко ви вали ... тука във Варна имаше 2 пъти сняг. Два пъти бих се прежалил ... като знам, че са една торба пари гумите ...
digitalundgrd
30-03-2009, 00:11
Е да тука си прав...Вие там сте друга бира...по-мек ви е климата :) МОже да минете и с един чифт всесезонни гуми и да си свиркате...А в Софето като натрупа, както всяка година оставаме ИЗНЕНАДАНИ от времето ( все едно ще кажеш, че сме в пустинята и снега е нещо невиждано декември месец) иии една седмица колите играят роля на снегорини и въобще без зимна гума си е тегаво...
Почти бях забравил че трябва да сменям зимните с летни добре че беше темата :) лошото при мен е че съм само с един комплект джанти и трябва да е сигурно че се приключи вече със снега.... ина4е не бих отказал някои ако има 17ки дето не ги ползва да му ги потъркалям малко.... не за друго а да не гният хаха :)
detelazurno
30-03-2009, 00:47
Емиииии, аз не сам ги махал :drive: :Tease:
По въпроса за зимните гуми,според мен си заслужава инвестицията.Аз съм се въртял на магистралата заради скапани гуми и оттогава не правя компромиси.Може един път да му потрябват на човек и този път да бъде фатален.Колкото да летните,смених ги преди 10 дена.Сложих TOYO,пък ще видим.
AndreyVelikoff
30-03-2009, 09:21
Вече 2 дена с летните :-)
Пердаша само с летни:drive:
Аз не сам ги свалял летните:wallbash:
Пуста немотия ...
b_angelov
30-03-2009, 10:17
Вчера ;)
Завчера!
Michelin ENERGY SAVER 195/65 R15 91H GRNX
Made in Italy; DOT 4308; one Year Warranty
140 BGL
и даже им врътнах 500км :drive:
Видя ми се малко ниска цената но...
Каквото и да се коментира... вече е късно, ще си ги карам! :)
Absente_
30-03-2009, 10:32
аз не съм ги свалял :|
Миналото лято изкарах с 2 нови отпред само. Сега чакам другите 2 бройки и ще ги качвам тези дни.
Pirelli P6 205/60/15.
Аз този уикенд бях горе на Витоша и добре, че със зимни гуми, защото имаше 10см сняг :big_bow_down:
Но сега, като намеря време, ще ходя да мятам летните
Вчера , и на двете коли
Yokohama навсякъде :plane:
Аз вчера направих смяната на зимни гуми с летни.:big_heat:
YOKOHAMA C-DRIVE са ми четирите летни.
SEMPIRIT SPEED GRIP са ми зимните
Furious 155
30-03-2009, 13:04
я кажете добра гума, по-спортивна и не на убийствена цена за размер 205/50/15 или компромис на 195/55/15?
я кажете добра гума, по-спортивна и не на убийствена цена за размер 205/50/15 или компромис на 195/55/15?
Aми въпросните Sumo Firenza, които се споменаха по-горе. Негативни отзиви в Интернет не намерих, доволни са хората от тях. :)
Вчера ги качих.Летни 14-ки 185/65 предните са Клебер, а задните Файърсоун.
Вчера , и на двете коли
Yokohama навсякъде :plane:
С-драйв ли са? Аз имам такива и мога само хубави неща да кажа за тях.
Furious 155
30-03-2009, 15:01
Aми въпросните Sumo Firenza, които се споменаха по-горе. Негативни отзиви в Интернет не намерих, доволни са хората от тях. :)
ти с такива ли караш - да споделиш мнение за тях...че по цена са ми близо на моето магангони и то не е лошо, ако караш спокойно... та ако е пак нещо такова като поведение тая гума е безмислено да взимам такива...
digitalundgrd
30-03-2009, 15:16
Марангонито много ли е зле?
марангонито е излкючителен боклук
С-драйв ли са? Аз имам такива и мога само хубави неща да кажа за тях.
ADVAN А460
Furious 155
30-03-2009, 15:44
Марангонито много ли е зле?
имам зета линеа и на мокро и на студено се справят добре, но на горещ асфалт и в топло време изпускат и на завои и на по-силно спиране...:starwars:
та затова разпитвам - ценовия сегмент на тия фиренза е точно на нивото на марангонито...ако и качествтото е такова - нищъ ;)
trustworthy
30-03-2009, 15:47
Аз пък вчера си преместих 30 лв за снямата на гуми от единия в другия джоб, защото така и не ми се наложи да слагам зимни гуми тоя сезон 8)
ти с такива ли караш - да споделиш мнение за тях...че по цена са ми близо на моето магангони и то не е лошо, ако караш спокойно... та ако е пак нещо такова като поведение тая гума е безмислено да взимам такива...
Имах намерение да карам, ама ми се размина.:no:
Ето достатъчна ИНФОРМАЦИЯ (http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1224438) от собственик на Imreza WRX. Oписанието е чудесно има и картинки. :)
След 25,000 километра изглеждат чудесно. :)
Furious 155
30-03-2009, 16:12
Имах намерение да карам, ама ми се размина.:no:
Ето достатъчна ИНФОРМАЦИЯ (http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1224438) от собственик на Imreza WRX. Oписанието е чудесно има и картинки. :)
След 25,000 километра изглеждат чудесно. :)
хм... прекалено доволни изглеждат собствениците, но това врх нещо не го е зорил много много, иначе изглеждат добре и на субаруто ;)
E, aко ще се правиш на състезател постоянно, не знам... Но, дори и тогава, гумите би трябвало да вършат работа, водят се Ultra Performance Tyres, така че би трябвало да са ОК.
Спроред мен, за цената си са повече от добър избор. Могат да се видят и в barzgumve.com, където оценката им е доста по-добра от аналогични Falken, Fulda, че даже и разни "супер" маркови гуми от по-нисък клас, като Bridgestone, Yokohama, Goodyear, Michelin и пр., които обаче са с едно близо 100лв. отгоре на гума, като визирам моя размер 205/50/16. ;)
Не искам да звуча нахално, но това, че давате по 100лв. повече за една гума, не значи, че тя струва толкова!
Вие можете и по 1000лв. да я платите, щом ви се плаща ;)
И аз съм на това мнение, ама цените на гумите са такива и не зависят от нас. ;)
мда ама маймуни с трици не се ловят , хем за без пари хем да е хубава гумата тоя филм го няма , както за гумите така и за всичко останало .
защо мислиш едната струва 100 лв а другата 200 лв , зад тия цени стоят 1001 фактора които определят точно тази разлика в цените .
ниска цена - ниско качество
средна цена - средно качество
висока цена - високо качество
по просто от тва нема накъде
Furious 155
30-03-2009, 17:37
Не искам да звуча нахално, но това, че давате по 100лв. повече за една гума, не значи, че тя струва толкова!
Вие можете и по 1000лв. да я платите, щом ви се плаща ;)
това е точно така... като гледам навън какви цени имат, тук понякога цените са по 2!!!
висока цена - високо качество
по просто от тва нема накъде
това не винаги е така... особенно последният ред ;)
В мен остана въпроса, дали да са тия гумите? Не гоня толкова много колата, но държа да не правя компромис със стабилност и управляемост на сухо и мокро.
Но и цената е фактор и то не малък...
бе баш така си е ама айде няма да спорим
ако ще купуваш 4 нови гуми голям цолаж се замисли за поръчка отвън . по евтини са и са с включена доставка до вас
за същите пари ще си купиш най високо ниво гуми на цената на средното( средното имам предвид по нашите магазини)
единственото неудобство е с превода на парите , ако имаш кредитна карта си ок , иначе с валутен превод от вида MONEYGRAM ама там комисионните са дебели или си откриваш валутна сметка .
Ранобудниче
30-03-2009, 18:12
аз пък днес обух новопридобити джанти и турих летните гуми :)
ей ме на:
Лелеее, винаги ще остане най-красивата :kiss: :bravo:
lord_chuldarkar
30-03-2009, 19:10
..., а са по 150лв на гума 215/45/17...
Миналата година за толко си взех 17ки спортива за около 25 000км стават, но едната я смених на 5000км след посещение в огормен софииски трап.
П.П.: задните ми също са спортива и са на 30 000+ неизвестно колко и изглеждат прилично.
....
висока цена - високо качество ...
Единствено първия ред е 100% сигурен другите са ориентировъчни :)
аз пък днес обух новопридобити джанти и турих летните гуми :)
ей ме на:
Предлагам ти бартер за същата кола в същия цвят но по лошо техническо състояние :D
Васил Петров
30-03-2009, 19:19
модела е направен по този модел http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=256
а аз сега почван 2 сезон с тоя фалкен (4бр) и съм много доволен а един приятел е с тези фиренза и също няма никакви оплаквания.:super:
nikolaaaay
30-03-2009, 21:25
Единствено първия ред е 100% сигурен другите са ориентировъчни :)
Абсолютно съм съгласен. Скъпи гуми невинаги значи хубави. А, и в Бг можеш да си купиш един и същи продукт с огромна разлика в цената.
Другата седмица слагам и моите летни, ама трябва да купя нови предни, че от старите нищо не става 8):metal:
nikolaaaay
30-03-2009, 22:45
Другата седмица слагам и моите летни, ама трябва да купя нови предни, че от старите нищо не става 8):metal:
Това мислиш ли, че е по темата?! :spam:
lubo_red
30-03-2009, 23:22
от днес съм с летните,но утре трябва и маркучите на спирачките да сменчм,че зимата им се е отразила зле:clown:
Това мислиш ли, че е по темата?! :spam:
А по какво е бе разбирач ?!
J_I_V_K_O
31-03-2009, 00:48
А по какво е бе разбирач ?!
Нема да се карате :starwars:
Аз съм с летните от преди седмица :super:
digitalundgrd
31-03-2009, 00:50
ООпаа ето днеска за 40 мин метнах 17-ките : Ето една снимка на една от най-гледаните 147-ци във форума преобута с летните обувки ;)
http://img5.imageshack.us/img5/6039/image005vpi.th.jpg (http://img5.imageshack.us/my.php?image=image005vpi.jpg)
Съжалявам, че снимката е гадна, ама снимах с телефона :(
Между другото сега вечерта вална малко дъждец и с тия Пирелита (P Zero Rosso) съм направо като шейна влизам в завоите с вратите....при повечко газчица де...:super:
Не си взимайте ПИРЕЛИ летни гуми!!! Досега само негативни неща съм чел за тях по БГ форумите.
Furious 155
31-03-2009, 00:54
ООпаа ето днеска за 40 мин метнах 17-ките : Ето една снимка на една от най-гледаните 147-ци във форума преобута с летните обувки ;)
http://img5.imageshack.us/img5/6039/image005vpi.th.jpg (http://img5.imageshack.us/my.php?image=image005vpi.jpg)
Съжалявам, че снимката е гадна, ама снимах с телефона :(
Между другото сега вечерта вална малко дъждец и с тия Пирелита (P Zero Rosso) съм направо като шейна влизам в завоите с вратите....при повечко газчица де...:super:
Не си взимайте ПИРЕЛИ летни гуми!!! Досега само негативни неща съм чел за тях по БГ форумите.
и сега няма да купуваш фиранза ли :)І?
digitalundgrd
31-03-2009, 00:59
Ааа ше ше....Много ми е любопитно как ще се държат, че от толкова хвалби се навих за тия Фиренза (Кики ми даде и подобна цена за гуми Спортива, ама за тях още не съм проучил как са).Тия ще ги търкам докато събера пари..., че сега застраховка + гражданска (2-ра вноска)...Мисля и фолио да и слагам на задните джамци + отзад на 3-тата врата...И те така....просто ще карам по-предпазливо и ще имам едно на ум.
Furious 155
31-03-2009, 01:06
sportiva? интересно - Kuku пусни и на мен цена на тия за 195/55/15 или 205/50/15 ако имат?
ето и една интересна подробност: http://img145.imageshack.us/img145/8659/yokofirenhv7.jpg
"KORMORAN GAMMA B2" - 195/55R15-85V - 107.00
"AMERICA SF 934" - 195/55R15-85V - 115.00
"SPORTIVA Z 55" - 195/55R15-85V - 118.00
"BARUM BRAVURIS 2" - 195/55R15-85V - 133.00
"KORMORAN GAMMA B2" - 205/50R15-86V - 105.00
"AMERICA SF 934" - 205/50R15-86V - 110.00
"SPORTIVA Z 50" - 205/50R15-86V - 115.00
"BARUM BRAVURIS 2" - 205/50R15-86V - 129.00
Ранобудниче
31-03-2009, 10:35
Лелеее, винаги ще остане най-красивата :kiss: :bravo:
фръц ;)
...
Предлагам ти бартер за същата кола в същия цвят но по лошо техническо състояние :D
ко да го прая тоя бИнДзин?
аз обичам да си пуша :tooth:
фръц ;)
ко да го прая тоя бИнДзин?
аз обичам да си пуша :tooth:
Малии па и какви дискове имаш!!!
А иначе аз ще слагам моите този уикенд!
Таа седмица требва да врътна гуметата....
На едната кола съм с зимни, а на другата с летни....така, че нямам идея....:coolio:
drajko145
01-04-2009, 01:45
Какво е туи нещо зимна гума ?? Че то моита алфа зимни никога не е имала бе :rotfl:
drajko само така . зимната гума е една абсолютно тотално излишна глупост и безмислица .
old alfist
01-04-2009, 12:49
зимната гума е една абсолютно тотално излишна глупост и безмислица .
Честит 1 април !
Аз си изкарах с летните 17.
Е кога беше големия сняг не я карах две седмици :drunk:,но общо взето изкарах..
DarkKnight
02-04-2009, 20:20
Според мен още в началото на седмицата трябваше да сме вече с летни гуми. Но аз сколасах едва днес:jumping:
SandoOne
02-04-2009, 20:30
aз съм с летни 2 ве и сезонни 2 ве
От днес съм с летния комплект джанти и гуми.
Аз от три седмици съм се наконтила цък (http://picasaweb.google.bg/r.men180873/Alfa_djanti?authkey=Gv1sRgCJbrqN3YqNfC2gE#53160264 28637559666):dance:
Да е жив и здрав Иво (pinifarina)http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/378521.gif:kiss:
че ми издържа на мрънкането
голямо избиране бешеhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/150229.gif:gayfight:
Аз ти казах избирай си гуми както си избираш чехлички в МОЛ-а :spoko:
Аз ти казах избирай си гуми както си избираш чехлички в МОЛ-а :spoko:
Ха-ха-ха,да ама нЪл се сещаш,че още нямаше да съм си купила:gayfight:тТо няма такова мрънкане...http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/582482.gif
За мезе ме взехте с тия гуми,един приятел ми каза-земи сложи гумата първо на едната джанта,да видиш дали ще ти хареса как стои,и после на другите:roll2:
п.п.
'ари идвай ,че да черпяhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/266817.gif
имам 10 броя зимни гуми и нема да ги сменям с летни!че си пердашим с тех!:gayfight:
svetlinst
03-04-2009, 19:41
С летните гуми съм вече 3 дена :hehe:
WarsteineR
03-04-2009, 20:16
Аз се окичих още на 29-ти с БФгудрич Г-форс профилер 205/50/16 много съм доволен .. страшна гума
SokOtPraskova
03-04-2009, 22:23
Абе гумите са си от значение....ама след като ми откраднаха новите зимни с джанти, сега си перках с летните, когато има много сняг - пеша.
Аз се окичих още на 29-ти с БФгудрич Г-форс профилер 205/50/16 много съм доволен .. страшна гума
Би ли споделил, откъде и на каква цена взе тези гуми?
Благодаря. :)
assassin's
04-04-2009, 13:42
зимните ги махнах преди окло 2 седмици!сега съм с летни Фалкен 205/55/16 мн добра гума на жанта Риал!!!!
И аз днес турнах Йокохамите.
Колега Венко, къде в Младост 3 живееш и коя ти е колата?
След Младост 3 има добри гумаджии
След Младост 3 има добри гумаджии
къде бре :)
с баща ми си ходиме в дружба1 до 71блок Fear ги знае 100% :busted_cop:
Има зад Кауфланд. Там ходя да си мия колата, ама днес не се сетих, че има и гумаджийница и ходих в една барачка - на спирката на 88 и 413 на Климент Охридски -срещу 7-ми и 8-ми блок.
Аз пък ходя до едни, които са по пътя на 305, като излезеш на разклона, по който върви рейса от МЛ към Горубляне, има няма 200-300 метра, пише Гудиър, отдясно
krsapunov
04-04-2009, 20:07
Вчера, 4 нови Фулда Карат Прогресо 185/60/14 (уж най-добрите в теста на ADAC за '09) от Мотоексперт.
къде бре :)
с баща ми си ходиме в дружба1 до 71блок Fear ги знае 100% :busted_cop:
Знам ги, 'щото са ми до блока (61), ама не препоръчвеам ходене там. ;)
Миналата година си слагах там гумите и определено балансът не беше наред, да не споменавам, че се опитаха да ми "набият" капачките на джантите с кръстат ключ, та сега едната на нищо не прилича! :death: :whip:
Добре, че го забелязах и спасих другите три. :wazuuup:
Вчера ги смених на гумаджииното на Богров. Резултата е ,че ме зарадваха ,че и 4-те ми джанти са криви и са аз изправяне.:no: Там момчетата са мн добри и винаги е страшна лудница.
Furious 155
06-04-2009, 19:43
аз сега дадох моите летни лети джанти за проверка и да видим...че кривинката излизала 30 лв на брой кривина :dyrvo_v_kenefa:
Отделно много се чудя(не стига бюджета) за какви гуми да купувам?
Някой купи ли ФИРЕНЗА СТ-08, да сподели какво и как е?
digitalundgrd
06-04-2009, 19:48
Тц...Май ти ще си първия, ако ще си взимаш нови летни гуми тоз сезон...Аз ще търкам Пирелитата това лято и до година ще взимам нови летни гуми :( Кризааа :'(
Айде и аз от вчера сложих летните гуми :Bolt:
Вчера :beer:
Ама след 15'-ки зимни и високи, сега 16'-ките нещо не ме кефят. Друса :evil:
Е и на мен са ми малко по ниски и сега ми е некво некомфортно, бях свикнал да карам яко и не обръщах много внимание на дребните дупки ма сега ми е мъка :shoot:
Е и на мен са ми малко по ниски и сега ми е некво некомфортно, бях свикнал да карам яко и не обръщах много внимание на дребните дупки ма сега ми е мъка :shoot:
Даммм...май ще ги шиткам 16'-ките :disgust:
Аз пък не съм ги махал, ни на Бравото ни, на Алфата :mrgreen:
lord_chuldarkar
07-04-2009, 17:02
Сложих летните срещу скромната сума от 22.50лв + 4лв на следващия ден за винтил :calc:
Някой да знае евтини 17ки :wierdo:
nikolaaaay
07-04-2009, 17:40
Сложих летните срещу скромната сума от 22.50лв
Скъпа раота :death:
nikolaaaay
07-04-2009, 18:08
Пошегувах се, миналата есен платих 44 лв. за монтаж на 15-ки, без да ми размонтират 16-ките! Сега дадох само 12 лв. за баланс и си ги сложих сам. :punk:
Furious 155
08-04-2009, 10:13
Тц...Май ти ще си първия, ако ще си взимаш нови летни гуми тоз сезон...
Ами и аз няма да съм :) - вчера се сдобих с 4 тойо-та проксис т1-р. Да видим като се монтират на колата как ще е!
...вчера се сдобих с 4 тойо-та проксис т1-р. Да видим като се монтират на колата как ще е!
От две години съм с тоя модел и съм много доволен от тях.
На мокро са супер стабилни. Оня ден ги сложих на мястото на зимните. Воала:
Ранобудниче
08-04-2009, 10:48
От две години съм с тоя модел и съм много доволен от тях.
На мокро са супер стабилни. Оня ден ги сложих на мястото на зимните. Воала:
их.. и с новите жантета - фръц, фръц ;)
Келеш:evil::evil::evil:евала Ники,дажнтите къртят:beer::beer::beer:Май само аз останах без летни гуми още:shoot::shoot::shoot:
Ранобудниче
08-04-2009, 10:55
Келеш:evil::evil::evil:евала Ники,дажнтите къртят:beer::beer::beer:Май само аз останах без летни гуми още:shoot::shoot::shoot:
сестро :kissy:
за ко са ти летни, като нАесен па ше тургаш зимните? :tooth:
Нали,аз и без тва неща да я карам вече:goodnight::goodnight::goodnight:
аз смених на 159-ката и на ГТВ-то гумите ама ме попреебаха малко. на ГТВ-то за смяна на 16-ки с 18-ки, изправяне на две криви джанти (по 30 лв на брой) монтаж демонтаж и баланс - 110лв. за 159-ката смяна на гумите само 16-ки от зимни на летни с баланс....60 лв....баф маа му! как става тва не знам! явно като видят по-нова кола и вадят голямата тесла.......мислих да у покажа как мога да му включа компресора за помпане на турбо надув през гъзо ама нема смисъл...сам съм си виновен като не питам предварително.....:boxing:
:butt: Ма и твойте са много добри!
The Doctor
08-04-2009, 18:33
Колеги ако си нямате летни гуми вижте моите предложения.
Дънлоп SP Sport 3000 195/55/16 2бр.
Toyo 205/50/16 2бр.
AVON 225/55/17 2бр
Континентал 205/55/16 2бр продадени
Континентал 185/55/15 4бр
Бриджстоне Потенза 195/55/15 2бр. продадени
REGAL 205/55/16 4бр
Good Year Eagle 245/45/17 2бр
Бриджстоне Туранза 205/55/16 4бр
TOYO Proxy 235/35/19 2бр
Yokohama 185/55/15 4бр продадени
Falken 205/55/16 2бр
Pirelli P 6000 235/50/17 2бр
Бриджстоне Туранза 205/50/17 2бр
Бриджстоне Потенца 195/60/15 2бр
Good Year 195/55/16 2бр
Marshal 205/50/16 2бр
Mishelin Energy 195/60/15 2бр продадени
Бриджстоне Потенца 225/55/17 2бр
Pirelli P6000 215/55/16 2бр.
Yokohama 215/55/17 4бр
Matador 205/50/16 2бр
Bridgestone Turanza 205/50/16 2бр продадени
Kontinental 195/55/16 2бр
Dunlop 235/50/18 2бр
Bridgestone Potenza 225/45/18 4бр
Mishlin 235/55/17 2бр.
Good Year 195/55/16 2бр
Continental 195/55/16 2бр
BFGoodrich 205/50/16 2бр
За повече инфо 0887 617 003
15ка - 35лв
16ка - 55лв
17ка - 75лв
18ка - 95лв
19-ка - 110лв
Вече монтиргах:busted_cop::busted_cop:Бриджстоун Туранца,бях адски доволен от тази гума с 16-ките,и реших и сега да сложа такива-195/50/15-малеее от старата ми кола 145,не съм карал с такива гуми,треее мнооо да пазим кратера сега:go::go::go:да нема:hump::hump::hump: