View Full Version : Alfa Romeo Milano GTA
Alfa Romeo смени наименованието на моделите си от цифри към прекрасно звучащи на италиански имена. Днес стана ясно, че и на модел 147 му е дошъл редът. Новото поколение на италианците, което ще бъде позиционирано на пазара в нишата на малките луксозни спортни коли, ще носи името Milano.
Животът на новия модел ще бъде сериозно усложнен още след пускането му в продажба, защото на пазара го чакат BMW първа серия и Audi A3, които са много популярни в луксозния сегмент.
За да се опълчат срещу германците, от Alfa са скрили коз в ръкава си. Той се казва Milano GTA и ще бъде спортна версия, която трябва да носи духа на легендарните "бегачки" на компанията от 60-те и 70-те години. За да имат някакъв шанс срещу BMW 135i например, италианците са подготвили V6 двигател с над 265 кс. Стандартната версия ще започва с четирицилиндрови агрегати с мощност от 120 кс.
http://www.topcars.bg/news.php?id=1771
blacksnoopy
30-03-2009, 23:24
Снимка от горния линк
http://www.topcars.bg/uploads/tinymce/Bash%20Nova/Alfa_Romeo_Milano_GTA_4_big.jpg
Като гледам снимката отпред виждам че ги няма тъпите фарчета на МитКо. Според мен онези кръгли фарове стоят добре само на 8C.
Да Иво,и хич не изглежда зле,само ме притеснява цената,че ще е висока според мен,дано да не е шпо-висока от на Делтата:shoot::shoot::shoot:иначе ако е в ценовия диапазон м/у Браво и Делта,ще е добре:please::please:
nikolaaaay
31-03-2009, 21:38
иначе ако е в ценовия диапазон м/у Браво и Делта,ще е добре:please::please:
Надявай се :Tease:
Jivko_Kolev
31-03-2009, 23:46
Изглежда УНИКАЛНО. Няма такава злобна, красива и чаровна муцуна... просто УНИКАТ:wub: и отзад е страшна. Ако излежда наистина така си продавам бъбарека за да си я купя :bowdown:
Дано я пуснат във вида от снимките, на които е просто невероятна... :notworthy:
tokata_pz_flex
01-04-2009, 01:02
В тоя си вид , ще избие рибата ...
Расова красавица GTA :clap2:
Във Франкфурт ще видим Alfa Romeo Milano
08.05.2009 14:05
ето линк към снимката и материала:
http://news.automedia.bg/read/6885.html
На автомобилния салон във Франкфурт тази есен, Alfa Romeo ще покаже нов хечбек с пет врати, който ще бъде заместник на модел 147.
По информация в британското списание Car, новата Alfa Romeo ще се казва Milano и ще се произвежда само във версия с пет врати. Да напомним, че версията с три врати на Alfa Romeo 147 беше заменена от Mi.To.
Milano ще бъде първият автомобил с новата платформа на групата Fiat, наречена C-Evo. Това е универсална платформа, която групата ще прилага при повечето си автомобили от клас „С”, а също и при редица модели от клас "D" (включително новото поколение Alfa Romeo 159).
Архитектурата на тази платформа позволява да се използват широка гама бензинови и дизелови двигатели, включително и такива с шест цилиндъра и с предаване 4х4.
Новият модел Milano ще бъде позициониран на пазара като „премиум” модел и съответно ще има по-висока цена от досегашния 147. При него няма да има от по-слабите двигатели на фирмата, като базисен ще бъде бензинов двигател с мощност 120 к.с., а на върха ще бъде бензинов двигател с шест цилиндъра и мощност над 260 к.с.
Това са двигатели от новата серия MultiAir на групата Fiat. Тези двигатели имат по-нисък среден разход с най-малко 10% от подобните по обем които заместват, докато мощността е повишена с 10 до 25%.
Във Франкфурт ще видим Alfa Romeo Milano
08.05.2009 14:05
ето линк към снимката и материала:
http://news.automedia.bg/read/6885.html
На автомобилния салон във Франкфурт тази есен, Alfa Romeo ще покаже нов хечбек с пет врати, който ще бъде заместник на модел 147.
По информация в британското списание Car, новата Alfa Romeo ще се казва Milano и ще се произвежда само във версия с пет врати. Да напомним, че версията с три врати на Alfa Romeo 147 беше заменена от Mi.To.
Milano ще бъде първият автомобил с новата платформа на групата Fiat, наречена C-Evo. Това е универсална платформа, която групата ще прилага при повечето си автомобили от клас „С”, а също и при редица модели от клас "D" (включително новото поколение Alfa Romeo 159).
Архитектурата на тази платформа позволява да се използват широка гама бензинови и дизелови двигатели, включително и такива с шест цилиндъра и с предаване 4х4.
Новият модел Milano ще бъде позициониран на пазара като „премиум” модел и съответно ще има по-висока цена от досегашния 147. При него няма да има от по-слабите двигатели на фирмата, като базисен ще бъде бензинов двигател с мощност 120 к.с., а на върха ще бъде бензинов двигател с шест цилиндъра и мощност над 260 к.с.
Това са двигатели от новата серия MultiAir на групата Fiat. Тези двигатели имат по-нисък среден разход с най-малко 10% от подобните по обем които заместват, докато мощността е повишена с 10 до 25%.
много грозно отпреде беее реве ми се
Ако е както на първия линк ОК , но ако и сложат гадната мусура като на МиТо от втория ще е ужасна .
Лично мнение ;)
Dodo 155
09-05-2009, 20:10
И двете са фотошоп, но не мога да каже коя ми харесва повече :Tease:
Червената е странна с дръжките на задните врати, които няма как да са там, ако стъклото е цяло :laughing1:
От друга страна с тези халогени тип "Мазда 6" е направо :screwy:
Май истинската ще се окаже различна :upsidedwnsmiley:
vikoalfa
17-06-2009, 01:06
Опс,заради тоя линк чак нова тема направих по погрешка...
Ето на какво се натъкнах...
http://news.automedia.bg/read/7191.html
Макар че аз от тея снимки никаква представа не придобивам ама нейсе.Хвърлете и един поглед на коментарите отдолу:tv:
Gh0stRider
17-06-2009, 18:53
WTF???
И аз там загледах... като Дачия е в задницата погледаната от тоя ъгъл :hehehm:
Нали се сещате че всичко това е маскировка....
Gh0stRider
18-06-2009, 00:38
и аз на това се надявам :)
Все пак тва са рендери (като изключим шпионските снимки). Тъй че и на двата редера, всичко е свободно съчинение на базата на тва което се вижда на шпионските - фарове, стопове, халогените пък съвсем, те с камуфлажа са напълно скрити.
И тоя абсурден ръб отзад предполагам, че е част от маскировката, иначе ще се окаже, че след напускането на Валтер Да Силва, всички кандидати за напускането му са били слепи :) И тва за задните брави е съмнително, както каза един колега по-горе, ама ще поживеем ще видим :)