Log in

View Full Version : РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

1239
31-03-2009, 11:26
Гледам, че колегите из другите форуми са си направили такава тема. Търсих в нашия форум и тъй като не можах да намеря реших да пусна една нова такава темичка тука.

==============================================
============================================

Темата е маркирана като важна.
Всички излишни коментари от сорта на много полезна тема се трият като спам, а за самият спам, няма да коментирам.

Pr_00f

1239
31-03-2009, 11:28
И първо ще я започна за себе си. Аз също от три месеца съм без работа. Автомонтъор съм. Търся, но уви... Та за това ако някой знае че търсят работници из някой автосервиз някъде из Пловдив и региона да свирка. Благодаря предварително на всички отзовали се.

mim
31-03-2009, 11:44
предлагам малко работа:
ремонт на пвц дограма и поставяне на външни и вътрешни первази, щори и противокомарни мрежи
в софия
(моята дограма - 2 прозореца и 1 врата)
пишете ми на лични бележки

raiders
31-03-2009, 12:33
Да темата е добра, и аз предлагам работа в офис за момиче с динамично развитие в областа на продаването на полици, задължително е да не се е занимавала преди това със застраховане, да има желание за работа другото ще получи като професионално обучение и растеж!

digitalundgrd
31-03-2009, 12:43
Колега, за цял работен ден ли става дума или нещо почасово? Питам, защото моята приятелка в момента си търси нещо в тая сфера (застраховки/икономика) . Проблема е, че е все още студентка ( УНСС ) и няма да може да работи всеки ден на пълен работен ден ( примерно тя има възможност за 3 дни пълни + 2 на половин или нещо такова)...Завършила е в Търговско Банковата Гимназия в София точно специалноста Банково и застрахователно дело, така че няма да гледа като "гърмян заек" :)

soldier
31-03-2009, 13:13
Аз предлагам всички питанки по дадена обява да стават на лично :please:
Така ще избегнем излишните мнения и човек, които за пръв път отваря темата, няма да чете излишни неща :)

Kuku
31-03-2009, 13:37
Аз, принципно, търся "Оперативен счетоводител".
Работно време: 09:00-18:00ч.
Адрес: гр.София, ул."Бузлуджа"-37 (5-те кюшета), като след два месеца (надявам се) адреса ще се промени на кв."Банишора", ул."Беласица".
Изисквания: Висше образование по специалността. Компютърна грамотност.
Възможно е и наемане на студенти, и обучаващи се - условията се договарят.
Заплащане: Първоначално 300-400лв. в зависимост от квалификацията и работата.
За контакт: ЛичноСъобщение.

Търсенето не е належащо, но ако има желаещи нека ми пишат!

Kris
31-03-2009, 13:50
Аз търся, за Варна.

Lqnkata
31-03-2009, 14:03
Тази тема си дойде по точното време. Браво!
Да попитам за работа. От 01.04.2009 ще съм без работа. До сега съм бил Търговски представител на Office 1 Superstore на гр. Пазарджик. Надявам се да бъда полезен.

Оги
31-03-2009, 14:20
И първо ще я започна за себе си. Аз също от три месеца съм без работа. Автомонтъор съм. Търся, но уви... Та за това ако някой знае че търсят работници из някой автосервиз някъде из Пловдив и региона да свирка. Благодаря предварително на всички отзовали се.

Колега ако не ти е проблем да работиш в Пазарджик пиши ми на лично.

mengi_86
31-03-2009, 14:29
Аз също търся работа.Ако има предложения свиркаи те.За Севлиево,Габрово и В.Търново няма проблеми.

Mury
31-03-2009, 14:55
И аз съм безработен,ще следя с интерес темата,която наистина идва точно навреме,браво на колегата:grin::grin::grin:Даже предлагам да се направи важна:devil2::devil2:

georgyg
01-04-2009, 09:58
Може и колегите, които търсят работа да пишат в каква област, че все пак да не се отправят оферти за мозъчен хирург.

The_Game
01-04-2009, 23:50
Търси си работа като шофьор за може и 12 часови смени. Възможни дни за работа Понеделник, Сряда, Петък, Събота и Неделя.
През другите дни съм зает до 12-14 часа.

Доставчик куриер, нещо такова.

Bobo
02-04-2009, 00:37
Super е темата :) Та от началото на май месец ще ми трябва още един монтьор че малко ще се разширим, който има желание на лични ;) Може и неопитен предпочитам да го обучим ние ;)

ПС> Модовете тая тема е Мнооого важна за голяма част от нас погрижете се :clapping:

Mind_Control
02-04-2009, 10:20
В Сакарауто (представители на VW) се търси сервизен инженер с немски език. Може и без особен опит да е. Ако някой има интерес да ми пише.

meriaj
02-04-2009, 12:02
работа се предлага и в интернет доставчик POWERNET-София за длъжности:Маркетинг Асистент ,Компютърен специалист ,Ръководител направление Директни продажби ,Продавач консултант,Консултант Директни продажби за повече информация на www.powernet.bg .

aleksa
02-04-2009, 13:44
Ама явно най-вече за София се предлага работа,а за Бургас няма ли нещо?

Yon
10-04-2009, 22:02
Мога да уредя на работа - момче/момиче във В. Търново -специалист по производствена отчетност на хранителни продукти.

подробности на ЛС

dolls
10-04-2009, 22:05
Някой предлага ли работа в Габрово?

Nasko
14-04-2009, 12:33
Работя като спедитор за международен транспорт.
Но фирмата в която работя, не е съвсем коректна с мен относно плащането на заработените от мен пари.

Търся си работа, Коректен Работодател! Може и да не е в тази свера.

Имам опит с продажбата на PVC дограма. и др.

Техниченки грамотен съм. Владея английски на средно ниво.

телефон 0896 047 057

RahzeL
24-04-2009, 18:02
Аз търся работа в заведение като Барман или ОТЗ ( Помощник управител) в София. Имам около 1 година опит като барман и почти 10 месеца като помощник управител в пицария Мис Каприз. Последния 1 месец в който работих си бях сам управител тъй като предишният напусна. Аз също напуснах, защото като барман заплатата ми беще около 500лв месечно и като ме повишиха на управител казаха че стартирам на 600 и ще се вдига, но сичките 10-тина месеца си ми даваха по 600 и нито стотинка повече, като се има в предвид, че съм замествал всеки колега ( В смисъл имам по малко опит от всичко - Готвач, Сервитиор, Барман, Хигиенист и Доставчик) На всичкото отгоре ми забавиха и последните 2 заплати , а имам да зимам и още 1 и малко заплата. Ами дано да съм бил изчерпателен. Ако някой може да ми предложи работа, по добре да го направи в тема, тъй като не си следа много ЛС-тата. Благодаря !:bg: Също така да добавя, че съм работил и 2-3 месеца в Магазин СВА на щанда за млечни продукти ( Зареждах го) Това ми беше основната работа, но зареждах и др. места (Почти целия магазин - не е много голяма философия) Това е.

life style
24-04-2009, 18:21
аз търся работа като корпусник , в корабо ремонта или ново строителство, имам около 1 година стаж, горе долу чаткам чертежите, търся работа по тая специалност извън българия, германия, литва, франция кадето и да е, минимум 10евро на час !

NIKSANA86
26-04-2009, 20:31
Хайде и аз да се включа...
Работя като развоен инжинер... за повечето хора просто програмист в една от големите световни компании. Е разбирасе в България не сме супер добре платени та ще ми дойде добре малко допълнителна работа ..та:
предлагам изготвяне на софтуер(на ANSI C), с възможност и за ембедед приложения. За подробности, лично съобщение или пощата kane_niki@abv.bg
Поздрави!

arieca155
27-04-2009, 20:38
няма да влизам в подробности какво мога да правя,последно работя като монтажник на алуминиеви парапети.напоследък фирмата дава назад,няма и нови обекти затова реших тук да пусна нещо за нашата работа.с мой колега правим алуминиеви парапети по тераси и стълбища със струни.цените са между 120 до 140 лв. на метър.тук имам и малко снимки от това което сме правили скоро.тел.:0887405409/0897272739 младен.

tuxgt
28-04-2009, 21:09
Търся като шофьор кат.Б (бус, кола) София.

OgyG
29-04-2009, 02:33
Търся проектанти, конструктор и гл. инженер. Знание руски език (задължително) и ако знаят руските норми (СНИП) ще е много добре (или са работели по проекти за Русия). Също ме интересуват проектанти - инженерни инфраструктури (Комплексное проектирование инженерной инфраструктуры), по выншните линии (наружных сетей, узлов учета тепловой энергии, ИТП, ЦТП, котельных ), ВиК и т.н.

MILEN 76
29-04-2009, 19:14
Ако някой има нужда от ел. бригада или всякакви електромонтажни работи да пише.Най веше изграждане на ел.инсталаци.(външни и вътрешни).

Tedo
18-05-2009, 22:21
...

SandoOne
19-05-2009, 00:10
И аз предлагам ел.услуги в софия и софия окръг ..... домофонни инсталации ел.инсталации апартаментни инсталаций изграждане и ремонт :)

soldier
22-05-2009, 18:55
Ето Ви и най-новия сайт за търсене/предлагане на работа: http://goldenjobs.bg/

mim
25-05-2009, 13:02
Сирма Груп Холдинг търси HR-директор с опит като такъв в сферата на ИТ

ето и подробната обява
http://www.karieri.bg/viewadv/?id=17525

Walker
01-06-2009, 10:49
Дойде и моя ред.

Казвам се Георги Павлов Василев, от град София.

Работил съм година като поддръжка в host.bg
, след което започнах работа като Системен Администратор.

Имам опит в администрацията на Windows 2003, Линукс базирани ОС.

Имам сертификат за администрация на Lotus Domino.
Сертификат 1-во ниво за администрация на IronPort.

Работил съм по проекти свързани с Български Митници, Емпорики Банк и др.

Занимавам се и със създаване на web страници под html и php.

В момента завърших семестриално МГУ - специалност Компютърни Технологии ( следва да си взема изпитие и да изкарам държавния)

Завършил средното си в Техникум по електроника "Джон Атанасов" и имам изкарана 3-та квалификационна степен.

Vins
02-06-2009, 21:41
Здравейте. Много на кратко - кризата удари с пълна сила фирмата, в която работя и съответно ни намалиха заплатите, загубихме част от социалните придобивки, атмосферата се изнерви и тръгнахме назад. Обичам работата си и колектива, но без пари не се живее.
Завършил съм Италиански Лицей- владея италиански и английски, следвам в НБУ- 4-ти курс - Компютърни системи и технологии (в момента съм прекъснал). От много години се занимавам с компютри и всякаква техника. От 5 години работя във сферата на електрониката - производство и асемблиране на електронни изделия. Имам книжка кат.Б и над 500 000км опит.
Нямам претенции отностно бъдещата си работа, бързо схващам и имам желание за развитие.

RPWWD
22-06-2009, 08:18
Криза не криза, трябва да се работи;-) Да споделя с какво мога да бъда полезен на колегите от форума - ЗАСТРАХОВКИ към Interamerican. Предмет на застраховането е почти всичко:

Застраховки Злополука (индивидуална, групова, фирмена, задължителна трудова злополука, злополука ученици), Каско, Гражданска отговорност и злополука на местата в МПС, Зелена карта, Пътна помощ, Оценка на МПС- УДС, Пожар и природни бедствия ( 20 % отстъпка до края на август), Карго застраховки, Обща гражданска отговорност на Адвокати, Лекари/Болници, Туроператори, Охранителни фирми, Хотели и ресторанти, Производители и дистрибутори на стоки, Строители, Проектанти, Строителен надзор, Отговорност на работодателя, Отговорност на превозвача (ЧМР), Медицински застраховки при пътуване в чужбина, Технически застраховки, Индустриален пожар, Земеделски култури, Животни, Застраховки "Живот".
тел: 0877 07 57 88 - Миро

sero146
25-06-2009, 18:13
и аз съм без работа електротехник съм мога да работя в Шумен,Варна„Разград„Русе

NIKSANA86
24-07-2009, 15:44
колеги само да ви кажа един познат започна този сайт и скоро ще функционира предполагам(надявам се) www.moqt.bg в"за нас" има и клипче какво представлява сайтът може да е от полза на всеки един... както да си усигури нечии услуги така и да си намери допълнителни доходи!:super:

mario_twinspark
31-07-2009, 01:00
Аз съм на 17 год. с опит в автотенекеджийството, с познания за бази, модели и кодове на шасита и двигатели.Също и с познания по компютри.Ако търсите такъв човек (може и за друг вид работа да е, може и да не е свързано с автомобили) ми пишете ЛС, нека само да е край Плевен работното място.Ако годините са проблем, август чуквам 18 год. и до 15 септември спокойно мога да бачкам. :)

Забравих да спомена че съм и китарист с опит, та ако покрай вас има музиканти които търсят такъв човек пишете :D

rumenti77
05-08-2009, 11:39
И аз си търся работа за нощтна смяна(няма значение каква ще е работата,важното е пари да се изкарват)

Transvaal Premier
19-08-2009, 15:14
Здравейте колеги. Търси се шофьор, задължително с категория Д за пълен работен ден и хигиенист за по 4 часа дневно. / ако има някой интерес пишете днеска на лична, защото обявата е пусната със срок до утре и колегите утре ще чакат да видят кандидате/

vesak
19-08-2009, 19:55
и аз от един месец си търся работа като: Барман, Продавач в магазин за авточасти или авто бои или дистрибутор с Б категория съм. До сега съм работил в СОТ и на един строеж. От Добрич съм ако има нещо пишете

PEPI-2ALFA
22-08-2009, 17:30
Разбрах, че http://www.short-cut.eu/ си търсят куриери за София. Това е куриерска фирма, аз съм в Сандански техния човек. Ако на някой му се работи като куриер може да се пробва.

rady156
29-08-2009, 13:06
И аз търся работа, говоря испански и английски език. Ако някой има оферта на ЛС.

mordohy
31-08-2009, 00:56
Да разваля общия поток и да обърна нещата-надявам се за всички.
Търся строители за саниране за Сандански.
Чакам предложения.
Става въпрос за кооперация на три етажа,прави стени .

Nasko
04-09-2009, 19:10
ходих и попитах на софийския адрес дали си търсят куриери, бяха изненадани (служителките) и ми отговориха, че не си търсили.

PEPI-2ALFA
04-09-2009, 20:32
Писах ти ЛС

mitaka_111
04-09-2009, 21:45
Да разваля общия поток и да обърна нещата-надявам се за всички.
Търся строители за саниране за Сандански.
Чакам предложения.
Става въпрос за кооперация на три етажа,прави стени .
за изолация ли става вапрос

Nasko
23-09-2009, 16:08
да се похваля, почнах работа.:BBQ:

PEPI-2ALFA
23-09-2009, 18:16
да се похваля, почнах работа.:BBQ:
В Шорткът ли?

k1lcone
24-09-2009, 00:35
брачед ми постоянно си търси счетоводителка. много е стриктен има големи изисквания и уж трябвало да е представителна понеже работи с доста фирми. може да е пълничка но да има приятно лице. много изисква и много са кара и много уволнява понеже него никой неможе да го барне на тема счетоводство. офиса е само в асеновград.

radika_66
24-09-2009, 09:33
Ето и едно предложене на което попаднах днес случайно http://www.primex-bg.com/site/?page=career

mim
08-10-2009, 17:14
Здравейте,

В Сирма ИТТ търсим конфигуратор-интегратор-разработчик за системите ни за управление на работния процес, проектите и бизнеса като цяло (MIS – Management Information Systems & Software Process Systems).

Конкретно става въпрос за конфигурация, интеграция и доработки (Java Script, SQL) на системите от Jira Studio
(http://www.atlassian.com/studio/), инструменти за моделиране като Enterprise Architect (http://www.sparxsystems.com.au/), Confluence - системa за корпоративни, проектни wiki и уеб сайтове
(http://www.atlassian.com/software/confluence/), както и други бизнес управленски системи - ERP Business Intelligence & Planning, интранет на управителни съвети и др. – и системи за управление на софтуерния процес.

Успешни практики, инструменти и разработки ще се прилагат и към останалите звена на Сирма и холдинга.

Съответно, търсим човек, който може:

- да вниква в изискванията на бизнес и техническия мениджмънт;

- да конфигурира и администрира различни системи;

- да разработва скриптове или допълнения за интеграция и развитие на функционалностите (за hard-core разработки ще ползваме съответни developers);

- да разбира, че основната му задача и смисъл е да улеснява съвместната работа на хората в компанията, които са вътрешните му клиенти;

- да носи отговорност за качеството на работата си и да е самостоятелен.

Място на работа: София или Русе.

dimovip
19-10-2009, 19:21
аколеги ако някой може да предложи работа в бургас да свирка.Не съм гений ама мога доста работи.Важното е да не седя на едно място по цял ден

dino
22-10-2009, 17:36
предлагам малко работа:
ремонт на пвц дограма и поставяне на външни и вътрешни первази, щори и противокомарни мрежи
в софия
(моята дограма - 2 прозореца и 1 врата)
пишете ми на лични бележки
колешке оправиха ли ти дограмата ако не 0898638295 иван

Lyubo
02-11-2009, 20:41
Понеже съм без работа- търся такава за Сливен и региона.

danito__77
05-11-2009, 16:09
Здравейте пише мъжката половинка на профила понеже сега съм без работа,и си търся в софия.До сега съм бил шофьор-спедитор в евро 07 и търся подобна или свързана с автомобилство

155_8000rpm
06-11-2009, 19:33
Ами да се включа и аз в кюпа на търсещите работа.Работя в момента и взимам добри пари,но поради ред причини мисля да рискувам с нова работа,въпреки че имам жена и дете,които разчитат на мен...Винаги сме се оправяли и пак ще се оправим,само да изскочи нещо-ЗА ПЛОВДИВ и региона...
Айде поздрави на всички и свиркайте,ако изскочи нещо...

simo_sh
06-11-2009, 19:45
Някой ако има предложения за шумен-каквато и да е работа-става.Имам категория Б,компютърна грамотност и английски език на доста високо ниво.Също така и се занимавам с автомобили-това ми е като хоби.. ако има нещо свиркайте на лс :)

georgyg
16-11-2009, 10:31
Колеги,
Фирамата в която работя търси да наеме двама или трима "Рецепционисти" в София, до Южния парк за нова сграда.
Заплащането започва от 400 лв нагоре за 12 часови смени от 7 до 19ч.
Изискването е представителност и малко Английски език.

При положение, че са двама човека ще се работи 2 на 2 дена, при трима човека 1 ден работиш 2 почиваш.
Ограничение във възръстта има до към 40-45 години.
Не се изисква да се носи багаж или нещо подобно, просто присъствие и вежливост без закъснения.
Няма да има работа през нощта или с телефон.
Вероятно ще има компютър с интернет за забавление.
Възможност за започване веднага.

Търсенето приключи засега!

dimitar_tod82
17-11-2009, 19:25
Здравейте колеги! Наскоро и мен ме съкратиха от досега заемащата длъжност от мен(началниок склад) и сега и аз съм в списък ана безработните. Ще съм много благодарен ако някой има някакво предложение за работа за Пловдив и региона. Положението кми е доста напечено, понеже съм семеен и на квартира, а сметките не чакат.
Чакам предложение на 0883307753 или тук :)

vankichaaaa
18-11-2009, 02:19
Колеги ако някой знае или е чувал да се търсят работници (без значение от длъжноста) в град Добрич и региона, понеже си търся работа в момента, да ми пише на лично. Поздрави

diapper
23-11-2009, 18:48
Колеги да се включа и аз в търсещите работа.Аз съм бащата на diapper и търся работа в София.На 40 години съм от 20 години работя все зад волана.Имам категория D но не е задължително да съм пак шофьор.Всичко зависи заплащането. Поздрави!

MUROMAN
26-11-2009, 19:02
Колеги да се включа и аз в търсещите работа.Аз съм бащата на diapper и търся работа в София.На 40 години съм от 20 години работя все зад волана.Имам категория D но не е задължително да съм пак шофьор.Всичко зависи заплащането. Поздрави!

Стефан Каромов е открил павилион за цър-пър в Люлин 10 и писа ,че ще търси работници . Ако се разберете поне гладен няма да останеш.:thumbup:
Пусни му едон ЛС.

Az4o
28-11-2009, 15:37
Тъй като виждам, че има активност по темата ще се запиша и аз:

Търсят се двама търговци - на първо четене няма ограничения откъм възраст, пол или образование. По-важно би било ако кандидатът има някакъв опит в сферата на продажбите.
Работно място - гр. София

Ако има колега, проявяващ интерес към позицията може да се свърже с мен на лично съобщение, мейл vlkostov at yahoo com, или на телефон 0898/729615 - Владо.

П.П. Ако имате под ръка cv-та, може да ги пуснете на мейла - ще се погрижа да бъдат разгледани обстойно.

dino
30-11-2009, 21:25
Тъй като виждам, че има активност по темата ще се запиша и аз:

Търсят се двама търговци - на първо четене няма ограничения откъм възраст, пол или образование. По-важно би било ако кандидатът има някакъв опит в сферата на продажбите.
Работно място - гр. София

Ако има колега, проявяващ интерес към позицията може да се свърже с мен на лично съобщение, мейл vlkostov at yahoo com, или на телефон 0898/729615 - Владо.

П.П. Ако имате под ръка cv-та, може да ги пуснете на мейла - ще се погрижа да бъдат разгледани обстойно.
колеги ето и че на мен ми се наложи да търся работа . мога да монтирам дограма вече 5 год.мога да правя изолация , завършил съм маркетинг & реклама + стопанско управление ако някои има нещо в предви да се обажда работил съм като дистрибутор около 4 год. 089806380295 Иван

Bonev
01-12-2009, 16:12
Стефан Каромов е открил павилион за цър-пър в Люлин 10 и писа ,че ще търси работници . Ако се разберете поне гладен няма да останеш.:thumbup:
Пусни му едон ЛС.

Не е в Люлин 10, а в Люлин 6, точно до пицария Кери. миналия петък с Мариан отидохме да го видим.

dakata
16-12-2009, 23:37
Колеги,търся работа в София,в момента съм Търговски представител във Винпром Пещера офис Стара Загора,но годеницата ми е в Софето и се налага да се местя да живея там.Шефовете обещаха да ме преместят в Софийския офис,ама......само ме подведоха,та вече си имам квартира за която плащам а не живея в нея.....:help: а за лятото стягаме сватба и лудницата е пълна...:tooth: та ако някой може да удари едно рамо,ще бъда много благодарен.Имам доста години опит в тази сфера и мога да бъда много полезен на подходящият работодател.

pininfarina
12-01-2010, 22:24
Търся още двама монтьори за Варна. Сервиза се намира срешу входа на Метро - сградата на Булавто.
Повече информация: на място след уговорка по телефона.
0888757558 - Ивайло Радев

mim
04-02-2010, 16:09
проектът е приключен
когато се появи нов, ще го постна

AlfaFen145
19-02-2010, 15:20
Здравейте,
На 18 години съм,предлагам се заработа,сякаква!
ОТ<>ДО!
Работил съм,барман,сервит"ъ"ор,правил съм външна изолация,общак,дограма алуминиева съм слагал,работил съм като секретар,административен помощник и още ...

Ученик съм ,препоръчително е ,да работя почасова работа :)

Приемам и работа за изработка на кола,без заплата! :)

Мерси предварително :)

sen7
23-02-2010, 23:06
Търся работа, за един приятел, като нощна охрана без трудов договор за територията на София.Може и въоръжена с разрешително разбира се.Ако има някой нека пише на лично.Мерси.

alex052
22-03-2010, 20:07
здравейте,
тези дни ще ми отнемат книшката-гадно.
Работата ми е в постоянно движение търся някой който да ме разхожда из софия с колата от подписа от8.00 до 17.00 за заплащането ще се разберем нещо.
0885543154

alex052
24-03-2010, 17:56
договорих се с единият от колегите.благодаря ви за озивчивостта.

Pinky
22-04-2010, 14:22
Търси се сървиз деск агент с италиански.
По-пълно описание на http://www.jobs.bg/f881738
Ако има някой подходящ, да ми се обади.

Buxalkata
22-04-2010, 16:28
здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен
принципно съм работил климатизация и вентилация
завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър
работил съм като доставчик на пица и май стига толкова

RahzeL
25-04-2010, 02:54
здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен
принципно съм работил климатизация и вентилация
завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър
работил съм като доставчик на пица и май стига толкова
Аз работя в пицария "Дон Вито" можеш обиколиш по пицарийте ни, шофьорчетата прават добри парички.

ALFonsOlder
04-05-2010, 13:29
....завърших професионален бакалавър в датския колеж със специалност икономист мениджър......

е, ти по БЕЛ все болен ли беше!?!?
не се впрягай, опитвам се да ти помогна за следващата обява.
:pancake:

nikolas
13-05-2010, 12:02
Работя, като мениджър в голяма фирма вносител на гипсокартон, окачени тавани и изолации. Кризата обаче е голяма а алфата си иска своето. В тази връзка реших да започна самостоятелно с ремонти на жилища. Някой ако има нужда от човек, който да му свърши цялата работа по ремонта, независимо по каква част е (ел., вик, гипсокартон, фаянс и т.н.), да се обажда. Имам хора за всичко, организацията ще е перфектна и срока минимален. Моята локация е Варна, в София и Пловдив имам хора, които биха могли да Ви свършат също много добра работа, мога да ви дам координати. Желая успех на всички колеги!

RoMeO_156_GTA
17-06-2010, 17:07
Някой колега от ВТ ако има нещо предвид да обажда :thumbup:

glock26
23-06-2010, 09:53
Здравейте колеги, така се случи, че останах без работа. След 10 години в сферата на телекомуникациите съм на улицата. Минал съм през Глобул, Германос и Мтел. Смятам, че имам огромен опит в продажбите и отношенията с клиентите. Моля ако чуете нещо или на Вас Ви трябва добър търговец, не се колебайте да ми пишете или да ми се обадите на 0879365101.
Благодаря предварително.

acko88
08-07-2010, 15:38
Колеги имам спешна нужда от работа,че закъсвация стана голяма...
Имам завършено средно-специално "Автомобили и Кари"
нямам трудов стаж по специалноста,но търся развитие главно в тази сфера.Работил съм 2 години като шофиор на бус,това е ако някой има нещо в предвид за каквото и да било нека пише!

Nasko
19-07-2010, 15:14
Здравейте

ТЪРСЯ РАБОТА
Търся почти всякаква работа, последните години се занимавам с организиране на международен и вътрешен транспорт, но от няколко месеца съм реално на "свободна практика" т.е безработен, но поради факта, че познавам много превозвачи превозващи от и за цяла европа, някак чрез малко стари клиенти, които ме търсят свързвах 2 та края, но това беше до края на миналия месец. От началото на този положението е отчайващо. Работа НУЛА. Отпуски и прочие... а сметките се трупат.

Владея на работно ниво английски,
Мога да оправям компютърни софтуерни и хардуерни проблеми.
Мога и най-различни неща :)

Бих работил и различна, дори неквалифицирана работа, дори почасово, стига заплащането да не е смешно.

Отворен съм за ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. 0896047057

kolev
02-11-2010, 11:54
здравейте колеги, знам че не е много, но се търси чистачка за неголям офис в търново до съда. почистване 2-3 пъти седмично сутрин. условието е жената да е сериозна.

Mladenov
28-11-2010, 17:33
здравеите търся работа в пазарджик , като охраха ли ннезнам каквото има , имам книжка с б кат. ако не6то има ЛС

VFTI
13-12-2010, 19:03
ЗА София

Една моя съученичка си търси работа!

Красиво и симпатично 23годишно девойче :) С много добри може би отлични познания по англ. език има и FC.... Почти завършила психология :) Отлична ученичка беше и все още е :):)

Много умно, добро и възпитано момиче!

По принцип си търси някаква по-сериозна работа с развитие. В някой офис или фирма с приятна работна атмосфера и колеги, но няма да откаже и на някава друга по неквалифицирана работа според възможностите :):) Или нещо по специалността й!

Ако някой може да предложи нещо моля да ми драсне!!!! Предварително БЛАГОДАРЯ!!! :static:

totoza
10-02-2011, 18:15
Здравейте колеги закъсах го няма работа както всички знаят заради тая криза ако някой има вариант да помага да свирка ( за софия ) говориме ... ще съм много благодарен!Работил сам много неща но последните години съм работел по автомобили предимно електро инсталации !

Geri_ms
14-04-2011, 10:46
Ами да се запиша и аз тук, че напоследък не са на добре нещата.
Строителен инженер съм-ССС. Работя в офертен отдел в момента и си търся работа, като предпочитам отново да е в строителна фирма- проектант, или пак офертен отдел, но ако някой има и нещо друго подходящо за жена на 26г. :blush:

DJraceman
14-04-2011, 13:56
Колеги аз работя в сферата на туризма и са ми необходими следните професионалисти за работа в нов хотел в София:

1. Готвачи
2. Сервитьори
3. Рецепционисти

Ако проявявате интерес за подобен вид работа моля пишете ми на Л.С или на сайта на компанията www.h-solutions.eu раздел Hospitality Careers.
Дано успеем да помогнем.

undy
22-04-2011, 13:33
аз си имам работа,но с удоволствие ще приема още една,ако излезе нещо което е свързано с АЛФА РОМЕО.....и аз незнам какво може да бъде то,но все пак да си кажа...

Abar7h
22-04-2011, 16:14
Аз си търся целодневна работа за лятото. Завършил съм Професионална Гимназия по Транспорт и Енергетика (ПГТЕ) "Хенри Форд" със специалност "Електрообзавеждане на Транспортна Техника", а по настоящем съм студент в Транспортния Факултет на ТУ-София със специалност "Технология и Управление на Транспорта". Работил съм в доста реномиран сервиз (инфо на ЛС), и имам добри познания по ДВГ и автомобила като цяло. Търся работа по специалността.

Pride
03-05-2011, 20:36
Нещо за Бургас и региона,че днес след близо 4-5 часа обикаляне из Сл.Бряг нищо интересно не изкочи

Lyubo
03-05-2011, 21:17
Ако има нещо за Сливен казвайте.

Gelew
04-05-2011, 10:06
Има за Сливен, търся кредитни консултанти за екипа ми.Сава въпрос за Easy Credit на граждански договор без регламентирано работно време.Ако някой се интересува 0883333989 да звънка.

Shweppsy
02-06-2011, 11:50
Предлагам Работа
Търсят се 5 пиколота за Гърция,гр.Никонос
Заплата 800 евро + башкиши около 1500 евро
Храна,Спане + осигоровки подсигурени.
Изисквания :
Приятен външен вид
Перфектен говорим английски :)
Тръгва се Всяка неделя от София.
260 лв са нужни при заминаването - Такси,билет за превоза + комисион (включен в 260 те лева)
За кандидатстване - Автобиография снимка цял ръст :)
stoimenhristov@abv.bg

Търсят се жени за камериери - не е обходим език до 33 годишна възраст за Гърция (не се оточнява къде)
заплата 600 евро - храна,спане осигорени :)

Търсят се СПЕШНО 2 сервитьорки за Гърция в българско заведение
600 евро заплата храна,спане осигорени.

Всичките 3 търсения са СПЕШНИ.
Работата е до края на сезона :)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Търсят се жени до 62 годишна възраст за гледане на стари хора
Необходим език гръцки или английски.
Заплатата е 700 евро (подсигорени храна,спане)
Като заплатата може да е и повече в зависимост от натовареноста на работата.
Търсят се жени до 42 години за гледане на малки деца (Гърция)
Изискванията и заплатата са същите :)

Това е успех дано някой си намери работа :)

bass
06-06-2011, 11:50
Търси се старши счетоводител - обявата е качена на сайта (http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/Careers/Pages/senior_accountant_sofia_west.aspx) преди минута.
Препоръчвам работодателя.

Ruro
15-06-2011, 14:38
Колеги, търся прилична работа в Стара Загора. Завършил съм професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в града и сега съм строителен техник. Стаж в тази сфера нямам и сега търся всякаква работа с добро заплащане. Благодаря Ви! :calc:

bass
17-06-2011, 10:41
За Пловдив този път - още един касиер-счетоводител (http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/Careers/Pages/cashier_accountant_plovdiv.aspx)

thecleaner
24-07-2011, 18:47
Търся продавачка в магазинче за хранителни стоки в Света Тройца. Работи се 2дни(по цял ден) и 2дни се почива. За предпочитане е да е от района. Нямам възрастови претенции.

0898511225-Радостин

kiril vasilev
27-07-2011, 08:56
Търся работник за автомивка в Слатина с опит на постоянна работа
Тел. 0888 34 32 32

AlfaFen145
14-08-2011, 14:11
Търся постоянна работа в София.
На 20 години съм ,студент втора година (БизнесАдминистрация),Ангийски и Руски на що-годе добро ниво.Компютърна грамотност и амбиция за развитие.

За сега ,работата която най-ме удовлетворява е частен шофИор,искам да съчетая, учене с работа, но ако не е това не е мъка ,просто това ме устройва най-много.

Отговарям по всяко време и съм свободен от другата седмица,за постоянно.

0879 84 56 76
08983757915
Дамян Илиев

Благодаря предварително.

RUNNING WILD
16-10-2011, 21:08
сега видях темата,давам работа на хора който контактуват с доста хора,работят в големи фирми и са динамични,изкарва се допълнително по нещо без юркане,козметика и хранителни стоки супер качество и са табели, стоки за ежадневието,пишете на лични.

Gligan
19-10-2011, 11:22
Търся технически грамотен човек с шофьорска книжка за сезонна работа сега, есента и пролетта. Хора работили в сервиз за гуми и с категория „С” са с предимство и с възможност за постоянна работа.

За контакт:
ЛС
e-mail: radan_k@abv.bg
тел: 0894/374-385 - Радо

rumenti77
20-10-2011, 18:58
И аз си търся работа.По принцип се занимавам с това:http://hidroizolaciii.alle.bg/ но в последно време работата намаля.Имам (В) категория и работя всичко:tooth:.

soldier81
22-10-2011, 11:46
Дойде време и аз да се запиша тук.Търся си нова работа,тъй като шуро-баджанащината надделява в нашата мила държава.

Работил съм като шофьор,имам всички категории+курсове за динамично шофиране на луксозни автомобили и изминати около 2млн км на всякакви превозни средства.
Завършил съм Двигатели с вътрешно горене(технически съм грамотен).

Ако знаете някой да си търси шофьор или монтьор или каквато и да е работа на прилична залата-казвайте.
Благодаря!

Gligan
08-11-2011, 21:20
Търся технически грамотен човек с шофьорска книжка за сезонна работа сега, есента и пролетта. Хора работили в сервиз за гуми и с категория „С” са с предимство и с възможност за постоянна работа.

За контакт:
ЛС
e-mail: radan_k@abv.bg
тел: 0894/374-385 - Радо

Благодаря на всички отзовали се, обявата вече не е валидна.

bass
15-11-2011, 14:59
За София - Кредитен контрольор (http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/Careers/Pages/credit_controller.aspx)

BLUE1
21-11-2011, 18:46
Търся човек за търговски представител от Сливен или Ямбол. Изисквания: шофьорска книжка, поне средно образование, търговски нюх, ограничения за възраст и опит няма. Предлагам: постоянен договор, твърда заплата, служебен автомобил и телефон. Предимства: висше образование. Допълнителна информация на ЛС.

bass
22-11-2011, 14:13
За Пловдив - Сервизен техник / Механик (http://www.volvotrucks.com/trucks/bulgaria-market/bg-bg/Careers/Pages/technician_mechanic_plovdiv.aspx)

pisa_misho
26-11-2011, 21:18
Да се запиша и аз:строително ремонтни дейности(мазилка,изолация,шпакловка,от фаянс до камък,ел.,ВиК,обзавеждане),за Плевен и региона.

Mitko_SW
05-12-2011, 09:05
Момци търся си работа Пазарджик и Пловдив по възможност в сервиз имам малко опит но и за други предложения съм открит ако имате нещо звънкайте на 0883327653 а пък и аз ще следя темата

rumenti77
12-12-2011, 11:25
И аз си търся работа.По принцип се занимавам с това:http://hidroizolaciii.alle.bg/ но в последно време работата намаля.Имам (В) категория и работя всичко:tooth:.

Спешно си търся работа.В много лош момент останах безработен,защото наскоро ми се роди второ дете и без никакви доходи просто не става.За съжаление в България без човек(който да ти подаде ръка) трудно можеш да си намериш работа.Завършил съм средно образование като "шофьор-монтьор" имам и диплома за оператор на пътностроителни машини.Работил съм в пътното строителство ,като оператор на асфалторазтилач също така и като водопроводчик,администратор,ел.матеряли и електроуреди(при Светлю Шишков),продавач и други.Благодаря ви предварително.

gelepz
30-01-2012, 22:59
Момчета спешно си търся работа последно съм бил шофьор на бус но може и друг вид работа имам кат.Б мога да карам всякакви бусове и подобни до тази категория . Може и друг вид работа за София благодаря за вниманието. Надявам се някой да ми помогне в търсенето има средно Автомобили и кари и бакалавър Икономика на транспорта.

mim
07-02-2012, 16:28
търси се човек Продажби и поддръжка
подробно инфо - тук: http://it.jobs.bg/f1349628

вече не е актуална

mim
19-03-2012, 11:28
Търсим графичен дизайнер
цялата обява тук: http://www.jobs.bg/f1382022

Galof
24-04-2012, 19:48
Търся работа като шофьор от софия съм имам кат. б ,ц, д, т дигитална карта валидно психо професионална компетентност пътувал съм в страна 4г работил съм в фирма за коли под наем и туристически услуги

AlfaFen145
14-06-2012, 19:46
Търся почасова работа ,за допълнителен доход.

Момче с широко скроени възможности съм.

0877 90 50 64
0879 80 60 07
0898 37 57 91

gelev
13-08-2012, 01:39
Ако някой си търси работник/помощник за района на Благоевград, може и съседни градове съм насреща. На 20год. съм, нямам много стаж, но се уча бързо. Имам две разглобени Алфи. :spiteful: Не се плаша от работа. 0899172812

PEPINKO
28-03-2013, 14:56
Здравейте колеги,
Търся си работа като спедитор в София.На 33 години съм и имам 10 годишен опит в областа на сухопътната спедиция.

mordohy
12-04-2013, 21:08
Колеги, търся ел. техник за Костинброд.
Завода произвежда хартия.
Работата е свързана с тежки ел мотори, обща електротехника, както и с пневматика. Потдържаме и някалко високотехнологични линии. Разбирайте електроника.
Производството е изключително мръсно. Нервното напрежение е голямо. Няма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.
Млад, креативен екип!?
Забравете!
Отдела е съставен от дърти перверзници, пълни темерути!
Изисквания:
Средно специално образование- електротехника, каквато и да е!
Издръжливост на кретении!!!!
Чувство за хумор.
Чувство за колегиалност!
И най-важното- желание за обучение.
Ако сте млад колега, който още нищо не знае, няма проблем!
Ние ще те научим!
Закостеняли индивиди просто да не си правят илюзии!
Отговори и СВ=та тук или на лични!
Успех!

Едит: Завода е много добре свързан с маршрутки с метрото, надлез Надежда, Централна гара, Сливница и Калотина.

undy
14-04-2013, 20:21
Няма нито един технически грамотен човек на ръководна позиция.

За съжаление тва е картинката на всякъде.......почти де.

Alfaro
18-04-2013, 16:01
Здравейте,

(1) Предлагам ви възможност за допълнителни доходи в свободното ви време. Вие определяте кога и колко да работите. Резултатите зависят изцяло от вас.

(2) Възможност за стартиране на собствен бизнес с ниска инвестиция и нулев риск. Изграждане на лична мрежа с готова бизнес платформа + осигурено обучение и помощ за стартиране в първите месеци. Комисионерски бизнес!

Само за Варна! Само за сериозни и търсещи възможности хора!

За допълнителна информация на лични съобщения.

Поздрави

soldier81
19-04-2013, 10:28
Търси се персонална охрана на физическо лице(дипломат).

Изискванията са :
Представителен външен вид.
Шофьорска книжка(и опит задължително)-карат се бронирани автомобили!
Курс за боравене с огнестрелно оръжие-ще се зачисли служебно такова.
Задължително английски или арабски език!

За повече инфо на л.с.

Vins
21-07-2013, 14:46
Търсим търговец на употребявани автомобили. Основни изисквания към кандидатите:

- познания в областта на автомобилите - устройство на автомобила, работа на различните системи
- предишен опит в продажбите на автомобили
- чиста шофьорска книжка, активен шофьор
- търпение при работа с клиенти
- мотивация за работа

Заплащането е обвързано с постигнатите резултати.
За повече информация - ЛС

BLUE1
28-08-2013, 14:04
Търся търговски представител за гр. Кърджали.
Предишен опит в търговията с хранителни стоки е предимство, задължително шофьорска книжка.
Допълнителни подробности само на ЛС.

mordohy
29-08-2013, 09:56
Да ви напомня, че все още търся ел. техник.
Изисквания:
Диплома от ел.техникум плюс здрави нерви и желание са задължителни.
При нас е като в "Крейзи хорс салон". Ако имате качества, ние ще ви научим.
Не е необходимо кандидата да има опит.
Завода е Санитекс-Костинброд. Отлично свързан със София, Перник и Сливница.

AlfaFen145
23-09-2013, 14:53
Търся работа за град София.
В момента работя като Търговски Управител на малка фирма.
4-та година Бакалавър съм.
Владея Английски език ( писмено -5 говоримо-4 )
Руски език, разбирам всичко, но и мога да говоря добре.
Мога да боравя с комп.с-ми и всякакъв софтуер.
Силната ми страна е Ораторството.
Търся работа, в която мога да науча нещо и да се развия.
Дамян Илиев съм на 22 г.
На лично за повече инфо.

BLUE1
02-02-2014, 08:00
Предлагам работа за търгавски представител в гр. Пазарджик.

Опитът в търговията със стоки от ХВП е предимство, задължително е притежанието на свидетелство за управление на МПС кат. В.
Повече подробности, на ЛС.

Xman
02-02-2014, 11:06
Търся работа за град Варна и региона.
Завършил съм двигатели с вътрешно горене след което магистратура по далекосъобщителна техника.
Говоря английски, норвежки и руски език.
Работя с комп.с-ми и всякакъв софтуер

dobringeorgiev
04-02-2014, 17:34
Аз искам да питам дали има предложения за Пловдив? Нещо от скоро?

BLUE1
14-04-2014, 15:12
Предлагам работа за търгавски представител в гр. Пазарджик.

Опитът в търговията със стоки от ХВП е предимство, задължително е притежанието на свидетелство за управление на МПС кат. В.
Повече подробности, на ЛС.

Geri_ms
08-05-2014, 11:01
Търсим строителен инженер/техник за изготвяне на оферти, тръжни документи, КСС, анализи, технически предложения/доклади, календарни графици. Работата е в София.

AlfaFen145
02-06-2014, 23:31
Търя допълнителен доход.
Подходящо раб.време 21.00 <> 08.00 ч .
За София
ЛС

mim
07-08-2014, 13:26
Sirma Solutions търси стажанти най-вече Java програмисти за София, Варна, Русе, Казанлък, Пловдив

На стажантите предлагаме:
- обучение,
- гъвкаво работно време,
- заплащане (зависи от нивото на стажанта и т.н.),
- гъвкава индивидуална програма, съобразена с предпочитанията на стажанта и нуждите на фирмата,
- и т.н.

Търсим хора с потенциал и силна мотивация за развитие.
можете да пишете на jobs@sirma.bg

(инфото е копирано от съобщение на колегата, който се занимава, аз само препредавам информацията)

MaVrUt
07-08-2014, 20:17
търся работа като корпусник:
-кораборемонт
-корабостроене
-нефтени платформи
Задължително извън България, мога да работя дългосрочно или само за определена работа за няколко месеца.
Не работя за по малко от 7euro на час :crazy:
Също и монтажник на метални конструкции :)

nhg
08-08-2014, 16:17
Търсим хора за неквалифициран труд - физическа работа, товаро-разтоварване (стоката е в опаковки 15-50 кг) от района на Севлиево.
Повече подробности - на лични или по телефона

Geri_ms
26-01-2015, 10:54
Търсим бригади- арматуристи, кофражисти и специалисти за топлоизолация. Работата е за София. За повече инфо на л.с., или тел.0879661173

alfonso_90
26-01-2015, 23:14
Търсим бригади- арматуристи, кофражисти и специалисти за топлоизолация. Работата е за София. За повече инфо на л.с., или тел.0879661173

Това твоя телефон ли е ?:flirt::whistle:

pininfarina
09-03-2015, 19:41
Търся монтьор за гр. Варна. Може и без опит но с желание да работи и да се учи.

За повече инфо, моля на лични :-)

pininfarina
08-04-2015, 16:51

Още търся!

remusa
29-05-2015, 00:00
За района на Севлиево и Габрово!!!
Монтаж на ЛАМИНАТ НИСКИ ЦЕНИ!!!

Повече инфо на ЛС или на тел.0879/930494

vladeto_
24-09-2015, 14:35
Търси се куриер за работа в гр.Чирпан, но той трябва да е от Пловдив или Стара Загора, т.к. сутрин се тръгва от един от двата града.

за контакти тел.0884620992

nhg
26-09-2015, 09:07
Tърся нормални хора за работа в производство от Севлиево/Габрово и региона, може и без специално образование или квалификация.
За повече инфо - тел. 0897960886 или на лични

Stefan Caromov
13-11-2015, 07:03
Търси се монтьор в александър ауто. Вчера Боби ми се обади да пита, дали познавам някой. Не знам какви са условията, затова оставям телефона на Боби, звънете му на него. Кажете, че знаете от Стефан за вакантното място. Тел за връзка: 0888 880217

nhg
13-11-2015, 20:36
Tърся нормални хора за работа в производство от Севлиево/Габрово и региона, може и без специално образование или квалификация.
За повече инфо - тел. 0897960886 или на лични

up
явно няма безработица в региона..

Bella
14-11-2015, 10:16
up

Народа масово е мързелив ! Пари искат да имат , но зор да не си дават . Освен това масово и народът е неграмотен и без образование ... какво искаш ти ... явно не им предлагаш лесни пари и за това няма кандидати :pain:

Liminat
14-11-2015, 14:53
Народа масово е мързелив ! Пари искат да имат , но зор да не си дават . Освен това масово и народът е неграмотен и без образование ... какво искаш ти ... явно не им предлагаш лесни пари и за това няма кандидати :pain:

Aй сия. Едва ли тук е най-подходящото място за търсене на работници, с трима от Габрово и един от Севлиево във форума.
По-трудно е да се намерят нормални :)

dimitar_vd62
14-11-2015, 21:51

Има бе Белла има и образовани и грамотни и с една сюрия сертификати и прочие ама там е проблема че пари искаме , трудова характеристика и нормално отношение като към хора.Ел.техник търсел, ма щял да боядисва паркинга, да коси трева да лепи плочки и тапети.....за 400-500 лв, като стане въпрос за отпуска или болнични ....абе като ти дотрябва ще се разберем.Затуй работа с българи НЕ! От две години съм без работа, оправям се и не се оплаквам/ся вярно че между другото се появиха и други проблеми заради които не мога да почна работа и да искам, но те са си мои и не ми са виновни работодателите/.Да не говорим че възрастта има значение, какво не знам, може би на тези години не кълва на пусто и знам какво мога и какво да искам срещу това което давам.Ако претенциите на бг работодатела имаха покритие 2,5 млн българи нямаше да се изнесат зад граница, така че задоволявайте се с наличния матрял.От личен опит знам - доволен Бг работодател няма! Ако ще и да си перфектен, ако ще и да заебеш семейство и здраве и всичко никога не е доволен и не защото служителя калпав, ами щото не му са дават пари и е със самочувствието на онбашия.Първата му дума лоялност искал към фирмата, ало, лоялност се заслужава, не се дава ей така за идеята.Ама всички питали за пари, еми за какво да ти работя, за мерцедеса и ноктопластиката на жена ти ли, интересно работодателоте като сключват сделки изглежда парите не са важни и го правят ей така за лоялност, само дето след офертата първата дума е за капаро.Само преди месец ми се жалва един познат - 7 години му работя и в студ и в дъжд и на празник и на коледа и накрая се оказва че ме е осигуравал на 4 часа.Как да не станеш джихадист....Ката дойде "демокрацията" че като настана един див капитализъм, та така си и остана.И по зле ще става, наемете си бежанци.... ама - http://www.blitz.bg/news/article/373833.

ecotronic
14-11-2015, 22:01
Аз пък никога не съм се пазарил за пари. А те винаги са идвали впоследствие в количеството, което съм очаквал.

Този принцип до момента не ме е подвел.

Като купуваш кола, или каквато и да е стока, плащаш ли я без да си я видял?

Е защо тогава искате и работодателят да ви обещае заплата, която първоначално няма, как да му докажете, че заслужавате?

ivan dimitrov
14-11-2015, 22:13
Има бе Белла има и образовани и грамотни и с една сюрия сертификати и прочие ама там е проблема че пари искаме , трудова характеристика и нормално отношение като към хора.Ел.техник търсел, ма щял да боядисва паркинга, да коси трева да лепи плочки и тапети.....за 400-500 лв, като стане въпрос за отпуска или болнични ....абе като ти дотрябва ще се разберем.Затуй работа с българи НЕ! От две години съм без работа, оправям се и не се оплаквам/ся вярно че между другото се появиха и други проблеми заради които не мога да почна работа и да искам, но те са си мои и не ми са виновни работодателите/.Да не говорим че възрастта има значение, какво не знам, може би на тези години не кълва на пусто и знам какво мога и какво да искам срещу това което давам.Ако претенциите на бг работодатела имаха покритие 2,5 млн българи нямаше да се изнесат зад граница, така че задоволявайте се с наличния матрял.От личен опит знам - доволен Бг работодател няма! Ако ще и да си перфектен, ако ще и да заебеш семейство и здраве и всичко никога не е доволен и не защото служителя калпав, ами щото не му са дават пари и е със самочувствието на онбашия.Първата му дума лоялност искал към фирмата, ало, лоялност се заслужава, не се дава ей така за идеята.Ама всички питали за пари, еми за какво да ти работя, за мерцедеса и ноктопластиката на жена ти ли, интересно работодателоте като сключват сделки изглежда парите не са важни и го правят ей така за лоялност, само дето след офертата първата дума е за капаро.Само преди месец ми се жалва един познат - 7 години му работя и в студ и в дъжд и на празник и на коледа и накрая се оказва че ме е осигуравал на 4 часа.Как да не станеш джихадист....Ката дойде "демокрацията" че като настана един див капитализъм, та така си и остана.И по зле ще става, наемете си бежанци.... ама - http://www.blitz.bg/news/article/373833.
Поставеяш въпроси на които няма лесен отговор. Ще ти отговоря така - вземи регистрирай фирма бре! Вземи се бори за поръчки, пробивай там където другите са го направили преди 50г, осигурявай "хляб" на 10/20 души, не спи, не яж от притеснение, бори се с бюрокрация на всяка стъпка, оцелявай няколко години и тогава пак тук, в тая тема ни обяснявай кой как се "държи". Професията ти го позволява, има ниша, естествено не е лесно. Ако го направиш - ще помагам както мога, само "свирни".
Хората не са еднакви, някой не оцеляват там където други виреят нормално. Това го пиша от собствен опит, аз НЕ СТАВАМ за шеф, непригоден съм, разбрах го, приех го.
Ти може да си перфектният бизнесмен, пробвай се! Тук въобще не се "бъзикам", темата е твърде сериозна.

Bella
14-11-2015, 23:04
up

Била съм и от двете страни .
Давам ти пример : Преди години имах нужда от помощ за любимците ми като тя се състоеше главно в две големи за деня разходки + малко хигиена на двора + изресване на кучетата всеки ден по време на разходките ! Говорим за 3 часа преди обед и 2 часа следобед = 5 часа на ден общо ! Заплащането което предлагах беше с 40 лв над минималната за страната заплата . Работни дни 5 !
Мой познат остана през работа през зимният период и понеже е опитен и му се доверявам и знам , че може да се справи с песовете го поканих да работи . Той прие с охота .
Единственото което исках от него е точност или т.е. да идва в 8 часа сутрин и след това в 4 следобед .
Уви ... човека идваше винаги с поне 30 мин закъснение , а понякога дори с 2 часа и с оправданието , че има сняг и поледица и няма градски транспорт .
Обясних му , че при тези обстоятелства просто трябва да излиза по - рано от дома за да хване какъв да е автобус .
Оказа се, че това за него е непосилно .
Поради това се налагаше сутрин аз да върша неговата работа тъй като кучетата си имаха изграден режим който след като се наруши се налага голямо почистване на помещенията и т.н.
Та... какво да кажа , издържах 1 месец и просто му казах , че ако иска да си запазим добрите отношения да не идва повече .

Била съм и работник който цял месец работи и през това време всички са доволни , а след това взимам половин заплата .

Според мен когато човек иска да работи винаги може да си намери работа .
Ако няма надежда винаги може да си отиде на село да обработва земя и да гледа животинки . Ако няма селски имот може да си наеме такъв , има много празни къщи по селата .

Просто проблемите в Бг са много , некоректни работодатели , некоректни работници които на всичко отгоре много често са некадърни .
Особено при младите хора около 20-30 години е пълна трагедия , искат големи заплати , а дори нямат квалификация , не владеят чужди езици , не владеят дори родният си език добре .
Законът в Бг за съжаление не е на страната на работника и има твърде много вратички за работодателите които им дава чувство на безнаказаност и си правят каквото пожелаят с работниците .
Масово чуждите фирми в Бг експлоатират българите и ги наемат само на ниско платени места , а по - престижните и изискващи квалификация места се заемат от техни сънародници които лапат огромни суми пари + огромни командировъчни и т.н.

ivan dimitrov
14-11-2015, 23:27
Законът в Бг за съжаление не е на страната на работника и има твърде много вратички за работодателите които им дава чувство на безнаказаност и си правят каквото пожелаят с работниците .

По скоро съдебната система е проблема. Не че законите ни са перфектни,но и да са, никаква полза няма от тях, ако елементарен казус " виси" 5 и нагоре години.
Уф, не е "прост" живота, ако е прост, ще е скучен.
Като кажа на някого че искам скучен живот, ме гледат "особено", ха,ха.

dimitar_vd62
14-11-2015, 23:42
Поставям неудобни въпроси.Фирма имах, закрих я заради съдружника си защото не смогвах на треперенето и мисленито му за кола, почивка на Пампарово и т.н.Единствано бях доволен от французите и те бяха довални от хората, когато предадоха нещата в ръцете на бг мениджър всичко се осра.Дори ни направиха услуга на тези 48 човека дето ни съкратиха, останаха да бачкат тия дето се скатават защото заради това са изпълнителни и непретенциозни и ся бачкат за единия боб и леб и някакви 24-5 годишни дето са съгласни на 550 кинта.Няма как от почти 1000 кинта заплата да падна на половина и то при положениние че ще го играя и ел. техник и машинист на котел високо налягане.Чаткаш ли, французина искаше да работиш едно нещо ама добре, ганю иска да си всичко за малко пари.При франсето имахме почти 14 000абонати една година след като сдадаха управлението имахме малко над 9000.С два пъти по малко хора два пъти повече работа два пъти по малко заплати.Не че бяхме кофти служители още повече че франсето ни накара да изкараме всички възможни квалификации и ни изпитваха хора от софийския университет а не накво измислена комисия от пенсионирани учители.Преди година и нещо тез младите им избягали щото се осъзнали та бяха тръгнали да вербуват новоизлюпени инженери от ВМЕИ,ма ударили на къмък не знам защо,всъщност знам, щото изискванията им бяха да копаеш канали и подменяш тръби с висше образование и английски,/случайно информацията ми е достоверна ма не мога ти издам подробности поради определени съображения засягащи трети лица/ та ми се обаждаха дали не искам да се върна.Ми не искам, докато тоя Николов е там.Ако изобщо е там след такъв мениджъмънт.

Тъй аз също ти говоря от собствен опит , а и не разбирам ащо трябва да пробивам там където други са стъпили преди 50 години и защо трябва да не спя да не ям и да осигурявам живота на 10-20 човека след като нямам нужда.Аз съм си подредил живота.А и какъв е смисъла да откривам фирма след като българина няма 300лв за зимни гуми но има 500 лева за грозде да направи ракия или вино за зимата.Ако се наложи ще направя фирма но не за да си докарвам инсулт или диабет.Ся, има познати с фирма, дават работа на 4 човека но работят заедно с тях и работниците им вземат къде 700 лв чисто.Имам и познат който се изживява като бизнесмен, работниците му ако ги има въобще ги осигурава на 4 часа, на минимална заплата и процент, недоволен е че трябва да почиват в неделя,цял ден е на лаптопа да играе онлайн игри, пръста си не мърда да осигури работа на работниците си но кара мерцедес имал да изплаща плазма, бягаща пътечка, ходи на фитнес, поръчва си храна по телефона щото не може да яде кво да е, при положение че скоро тегли нов заем да покрие стария и ти от такъв ще чакаш да е доволен от теб и да ти дава заплата.Иначе е бизнесмен.Отде процент като няма осигурена работа, после пее наляво и надясно че работниците били калпави и не се задържали.Така че да се определя че сме калпави и мързеливи сори ма медала си има и обратна страна.Вярно не всички работодатели са такива, има и свестни, ма те рядко търсят работници.

Bella
14-11-2015, 23:50
По скоро съдебната система е проблема. Не че законите ни са перфектни,но и да са, никаква полза няма от тях, ако елементарен казус " виси" 5 и нагоре години.
Уф, не е "прост" живота, ако е прост, ще е скучен.
Като кажа на някого че искам скучен живот, ме гледат "особено", ха,ха.

Добре дошъл :)
И аз искам скучен живот вече... ама пък аз избягах от такъв преди 9 години ... :pain:

ivan dimitrov
15-11-2015, 00:03
Поставям неудобни въпроси.Фирма имах, закрих я заради съдружника си защото не смогвах на треперенето и мисленито му за кола, почивка на Пампарово и т.н.Единствано бях доволен от французите и те бяха довални от хората, когато предадоха нещата в ръцете на бг мениджър всичко се осра.Дори ни направиха услуга на тези 48 човека дето ни съкратиха, останаха да бачкат тия дето се скатават защото заради това са изпълнителни и непретенциозни и ся бачкат за единия боб и леб и някакви 24-5 годишни дето са съгласни на 550 кинта.Няма как от почти 1000 кинта заплата да падна на половина и то при положениние че ще го играя и ел. техник и машинист на котел високо налягане.Чаткаш ли, французина искаше да работиш едно нещо ама добре, ганю иска да си всичко за малко пари.При франсето имахме почти 14 000абонати една година след като сдадаха управлението имахме малко над 9000.С два пъти по малко хора два пъти повече работа два пъти по малко заплати.Не че бяхме кофти служители още повече че франсето ни накара да изкараме всички възможни квалификации и ни изпитваха хора от софийския университет а не накво измислена комисия от пенсионирани учители.Преди година и нещо тез младите им избягали щото се осъзнали та бяха тръгнали да вербуват новоизлюпени инженери от ВМЕИ,ма ударили на къмък не знам защо,всъщност знам, щото изискванията им бяха да копаеш канали и подменяш тръби с висше образование и английски,/случайно информацията ми е достоверна ма не мога ти издам подробности поради определени съображения засягащи трети лица/ та ми се обаждаха дали не искам да се върна.Ми не искам, докато тоя Николов е там.Ако изобщо е там след такъв мениджъмънт.

Тъй аз също ти говоря от собствен опит , а и не разбирам ащо трябва да пробивам там където други са стъпили преди 50 години и защо трябва да не спя да не ям и да осигурявам живота на 10-20 човека след като нямам нужда.Аз съм си подредил живота.А и какъв е смисъла да откривам фирма след като българина няма 300лв за зимни гуми но има 500 лева за грозде да направи ракия или вино за зимата.Ако се наложи ще направя фирма но не за да си докарвам инсулт или диабет.Ся, има познати с фирма, дават работа на 4 човека но работят заедно с тях и работниците им вземат къде 700 лв чисто.Имам и познат който се изживява като бизнесмен, работниците му ако ги има въобще ги осигурава на 4 часа, на минимална заплата и процент, недоволен е че трябва да почиват в неделя,цял ден е на лаптопа да играе онлайн игри, пръста си не мърда да осигури работа на работниците си но кара мерцедес имал да изплаща плазма, бягаща пътечка, ходи на фитнес, поръчва си храна по телефона щото не може да яде кво да е, при положение че скоро тегли нов заем да покрие стария и ти от такъв ще чакаш да е доволен от теб и да ти дава заплата.Иначе е бизнесмен.Отде процент като няма осигурена работа, после пее наляво и надясно че работниците били калпави и не се задържали.Така че да се определя че сме калпави и мързеливи сори ма медала си има и обратна страна.Вярно не всички работодатели са такива, има и свестни, ма те рядко търсят работници.
От цялата работа, не разбрах - имаш или не фирма. Идеята ми беше че е лесно да искаш, трудно е да даваш. От примерът ти нищо не разбрах - франсета, бройки, "някакъв там"......
Защо да не спиш - защото ако имаш съвест и фирма, това те чака. Ако не си уцелил ниша в която нямаш конкуренция естествено. Пак казвам - ти може да си идеалният бизнесмен, откривай фирма, давай високи заплати, стига си се оплаквал. След като си си осигурил живота, защо роптаеш? Стига мисли за околните бре!

Добре дошъл :)
И аз искам скучен живот вече... ама пък аз избягах от такъв преди 9 години ... :pain:

Не се учудвай ако се срещнем и те гледам странно. В погледът ми би присъствал "коктейл" от чувства, който сам не бих могъл да "дешифрирам".
Да, ще преобладава разбиране, щото.....нали твърдя че "животът е шарен".....

alfa racer GTA
15-11-2015, 00:18
Рядко с Димитър62 сме на едно мнение, но сега съм 100% на неговото мнение.

За съжаление Бг работодателя си е още "директор" от времето на комунизъма и по скоро неокомунизма.Капиталист с манталитет на неокомунист който размахва камшика над робите ...

Мисли си че може да излъже за поредната преизпълнена петилетка за "третилетка"...Ама кой лъже-себе си...

Ще става по-зле за работодателите, защото не ценят квалифицираните служители/работници, а това в повечето случаи е защото те самите не са такива.

На тях работници не им трябват, трябват им роби. Както по време на комунизма да им работят за по 100-на лева.

Бил съм работник, а в последните 13 години работя за себе си, като в немалко случаи имам вземане-даване с работодатели.

Интересното е че на един млад човек като му кажеш струва толкова и толкова той не се пазари- или приема или си отива и не се връща.

Тези обаче които са били директори или "началници" по време на комунизма го "удрят" на пазарлък все едно са на Капалъ Чарши.Как да му обясня че това са условията при които съм мотивиран да му свърша тази работа и ако иска да му я свърша трябва да се бърка и да плаща, ако не = асталависта...

И сега имам един такъв тюфлек, на който му стана ясно че работата мога да му я свърша само аз, друг не може да му я свърши колкото и да му се иска.Само че преди няколко месеца прояви неуважение към мен, и направи най-голямата грешка да ми заяви, че никаква работа не съм бил свършил, че даже и "ресто си поиска", а сега като му увря кратуната и 2-3 месеца ходи по хората и всеки вдига рамене и му казва "не може да стане" отново довтаса, при мен.Аз му казвам "Г-н еди кой си, не сте ми се обадили преди да дойдете, нямам време".А той тюфлека му ми вика "Ама аз идвам като приятел бре да те видя"...Ега ти гьонсуратите има в Бг. Аз го гоня, той ми отговаря в стил "Ама аз съм само за малко и по случайност при теб минавам ей така без да искам." Къш бре дървена главо!

За наглостта да ми заяви, че "работата си я бил свършил сам и аз нищо не съм направил" сега ще олекне с 95 000 лв да му дойде акъла. Пратих го на няколко пъти "пак да си я свърши сам работата" докато той си мислеше че "преговаря", с мен, за да му намекна че няма да стане по този "неговия начин", ама нали е олигофрен хем не си признава(макар и да разбира че се е насрал яко), че е сгрешил, и е дошъл да му бърша лайняния задник, хем иска без да си плати да му свърша работата .

Сега "байновото" директорско от комунистическо освен редовната цена която е за всеки друг за теб ще +500%.Вече се постави сам в нелоялните+неблагодарните клиенти.А това се санкционира.Ако не яж лайна и духай супата с 95 000 лв загуба та да ти "дойде акъла"...

Пък го чакат + още 50 000лв загуба, ама понеже е "тарикат" не е наясно, но и това ще му се изясни другата година май-юни месец ...

Тегли кредити да покриваш загубата, работи за тоя що духа...

Мъка и страдание това е за всички ни.За пишман бизнесмените също.

Една камара "работодатели" пишман бизнесмени реват, че нямало квалифициран персонал.Едни от първите които постоянно реват по телевизиите са Балгой Рагин и всичката долна хотелиерско-ресторантьорска измет.Немали квалифициран обучен персонал.

Ами вие не го цените бре и го загубихте.Направете заплатата по 1500лв минимума в сектора и сте готови,Ако искате да задържите персонала да не ви бяга между сезоните + 2000лв.Ако искате българи работили в чужбина същата работа +2 500лв и те сами ще дойдат от чужбина да работят за вас.

А като не искате си направете училище и ги обучавайте.Ако и това не искате плащайте стипендии на имащи желание да се учат...

Вие хептен на аванта- обучението заплатено от работника или държавата, а от нас заплата по 400 до 650, максимум 700лв ...За тези пари ще вземете "на босия цървулите" ...

Не може разходите за обучение за някой друг, а печалбата само за вас...

Пълна порнография са работодателите в нашата "татковина".То и в порнографията има някакъв позитивизъм все пак че онагледява как се създава живот, при Бг работодателите и тяхното "разбиране" за отношение към служители/работници само робовладелски тарикатлък и насиране и смрад на лайна до смърт...

Ще си купиш нова кола, за сметка на работниците, ама след това този избягал, онзи напуснал и накрая бизнеса фалирал...

dimitar_vd62
15-11-2015, 00:23
Писах - имах но я закрих.Кое му е трудното да разбереш.Аз пък не можах да разбера защо да откривам фирма дори и да имам заложби на бизнесмен.Да не съм майка Тереза.Фирма имах в мутренските години.Направих достатъчно за да нямам някои проблеми сега, но пък пропуснах най-хубавите години на дъщеря ми..Еми не ме блазни последен модел мерцедес, нощен живот или венециански плочки в банята.Стремя се дя живея не да съществувам.И какво да се трепя за некви материални блага дето утре ще ритна камбаната и само едни сандък ще взема с мене.Правилно хората искат да вземат но не и да дават.Ти явно не искаш и да вземаш, щото както разбирам си против достойното заплащане.Явно даването на достойни заплати и лошо нещо.Еми сори ама еди кой си не ми е роднина че да му бачкам за без пари.Ти както искаш.Аз искам работа която няма да ми тежи но е да за достойно възнагреждение.Лошо ли е.Ако вземаш добри пари ще си позволиш повече неща, съответно този дето произвежда ще печели повече, за да живне тая икономика едни пари трябва да се завъртят.Ма някой май има интерес да има едни наивни агънца дето вярват на обещания.Тъй като гледам във всички теми в които спорим си против всякакви проекти, всякакво производство, все ний сме по-умни от другите, все ний сме с правилната политика....Ма като каза Доган - тия дето можеха да създадат проблеми заминаха, останаха послушните.Което ме кара да се замисля.Последната заплата която ми предложиха във Варна е 395 лв чисто...в бизнес хотел, ел.техник всичко в едно включително да возя персонала сутрин и вечер, да снабдявам с материали, да извършвам ремонти ОВК, да съм параджия - единствен и то, ако станело нещо вечер щели да ме викат.Работело се събота и неделя щото било бизнес хотел и бизнесмените разбираш ли бачкали денонощно.После сме били мързеливи и исме искали да си клатим краката срещу голяма заплата.Е, бизнес хотела се продава, що ли.

ivan dimitrov
15-11-2015, 00:42
Да не съм майка Тереза.

След като ти не искаш да бъдеш, защо очакваш от другите да са? Има нещо наречено - пазар на труда. Там работят едни древни механизми които го регулират. Не веднъж писах че донякъде си прав. Това щото мислех че нямаш представа какво е от другата страна. При полужение че си имал фирма и си я закрил(като мен), не те разбирам, честно.
Аз пък искам да съм крал на малък остров, бесен съм че не ме назначават! Това на нищо не прилича, 50г вече съм "на изчакване".

dimitar_vd62
15-11-2015, 01:00
След като ти не искаш да бъдеш, защо очакваш от другите да са? Има нещо наречено - пазар на труда. Там работят едни древни механизми които го регулират. Не веднъж писах че донякъде си прав. Това щото мислех че нямаш представа какво е от другата страна. При полужение че си имал фирма и си я закрил(като мен), не те разбирам, честно.
Аз пък искам да съм крал на малък остров, бесен съм че не ме назначават! Това на нищо не прилича, 50г вече съм "на изчакване".

Защото когато имаш 10-20 човека поемаш ангажимент за тях което не се изразява в робовладечелство.След като искаш да печелиш от труда на хората ще им осигуриш достойно заплащане и достойни условия на труд.Еми закрих я понеже почна да намалява работата и разходите взеха да не отговарят на приходите.Прецених че не мога да се боря с големите фирми дето почнаха да внасят същото изделие ама китайско или турско, а хората не гредат качеството ами цената и това колко са по лъскави.Прецених че вероятноста да тегля кредит и да загубя и това което съм постигнал до момента е прекалено голяма и затова решението беше да я закрия.Все пак човек не трябва да си надхвърля възможностите.То вярно че "който играй пичели,който не играй не пичели", но понякога е по добре разума да наделее на желанието.

mordohy
15-11-2015, 03:13
Темата добре я осрахме, та да дам и аз малко от мене.
И аз съм бил от двете страни на барикадата, но се оказа абсолютно безсмислено да взимам още работници.Поне не в Бг. В Гърция съм взимал малки групи от 5-6 човека, но там нещата са много различни.
По времето на прехода се проведе една политика, която доведе некадърни хора на управленски постове. Това, че има картел не е тайна. Българският работодател е профан и от това си пати. Съвсем наскоро външна фирма дойде да монтира една очистваща система. Шефът им се учуди, че всъщност и ние сме могли да свършим тая работа. Накрая ме сгащи в кафето и ребром ми предложи работа в неговия: млад, креативен и.... екип. Попиах го за заплатата, а той: ама дай за това по-нататък. Абе Иванкоолу, аз за какво да идвам при тебе?! Осемстотин вика, даже и на шестотин ще те осигурявам. Ама това на ден или на седмица? След малко разбра, че общите работници са на такава заплата при нас и започна да тресе свинските си очички.
Аз съм научен, че заплата може да искаш, когато можеш да си я изработиш. Като искаш 1000, то трябва поне 2-2500 да изкараш. Иначе не става.
А тия работодатели, дето едвам удържат заплати около минималната, то да фалират. Такива не са нужни никому.
Специалисти все по-малко ще има. От една страна те се изграждат трудно, а от друга никой не иска да се учи.
Превъртете темата и ще видите, че от около три години търсим ел.техник, но още няма. Дойде един, поиска заплата от 700лева с патос и се разбра, че няма да го бъде.Така и стана. Други просто не ставаха за нищо и така все още си търсим колега, ама нъцки.
Нямааааа.

myato
15-11-2015, 09:00
Темата добре я осрахме, та да дам и аз малко от мене.
И аз съм бил от двете страни на барикадата, но се оказа абсолютно безсмислено да взимам още работници.Поне не в Бг. В Гърция съм взимал малки групи от 5-6 човека, но там нещата са много различни.
По времето на прехода се проведе една политика, която доведе некадърни хора на управленски постове. Това, че има картел не е тайна. Българският работодател е профан и от това си пати. Съвсем наскоро външна фирма дойде да монтира една очистваща система. Шефът им се учуди, че всъщност и ние сме могли да свършим тая работа. Накрая ме сгащи в кафето и ребром ми предложи работа в неговия: млад, креативен и.... екип. Попиах го за заплатата, а той: ама дай за това по-нататък. Абе Иванкоолу, аз за какво да идвам при тебе?! Осемстотин вика, даже и на шестотин ще те осигурявам. Ама това на ден или на седмица? След малко разбра, че общите работници са на такава заплата при нас и започна да тресе свинските си очички.
Аз съм научен, че заплата може да искаш, когато можеш да си я изработиш. Като искаш 1000, то трябва поне 2-2500 да изкараш. Иначе не става.
А тия работодатели, дето едвам удържат заплати около минималната, то да фалират. Такива не са нужни никому.
Специалисти все по-малко ще има. От една страна те се изграждат трудно, а от друга никой не иска да се учи.
Превъртете темата и ще видите, че от около три години търсим ел.техник, но още няма. Дойде един, поиска заплата от 700лева с патос и се разбра, че няма да го бъде.Така и стана. Други просто не ставаха за нищо и така все още си търсим колега, ама нъцки.
Нямааааа.

Ако ми омръзне медицината, може да ти се обадя, да попрактикувам един от старите занаяти:grin:
И аз имах фирма, но фирменият матрял се стопи. Като няма хляб, кой бега, кой умря и пари нема. Бе здравна реформа. После правих практика по "образна диагностика" на гола ливада, за идиоти назначени от общината. За благодарност получавах жълти стотинки и отношение като към физкултурник. Е вече го няма това, и въпросният МЦ върви стремително към дъното, щото кой идва при някой с една "слушалка". В тъпата "Университетска" болница ми ползваха дипломите, за които съм си платил от джоба, плащаха умрели пари и нямах време дори да се наспя. Няма ден, няма нощ. Няма събота, няма неделя.Няма делници, няма празници. Всичко е безкрайна досада, деквалификация и умора. Просто ти взимат здравето, а парите са за малката шайка, наричаща се "ръководители". Хубавото е, че детето ми е пред завършване и скоро ще съм свободен да ида където ми отърва. За сега се преместих в новата частна болница в града и съм доволен. Хората слушат какво им говориш и ако има проблем се решава на момента. Апаратурата е прекрасна и продължава да се развива. В отделението ни никой не се меси. А от заплащането за момента съм доволен, надявам се да остане така и за напред. Ако ли не, оферти бол и тепърва ще излизат още, щото сме един файтон хора.
В последно време пак ми се въртят и разни бизнес идеи, но ще видим.

А, забравих в лиричните отклонения. Някой по-нагоре предлагаше ходене на село и "самозадоволяване", с храна де.
Само да ви светна, че любимата Партия ГРОБ ще въведе данък "градина" за такива мераклии, а от догодина влиза директива на еврозелките, забраняваща отоплението на дърва и въглища, масово практикувана по селата и не само.

ecotronic
15-11-2015, 11:24
С всичко казано по-горе съм 100% съгласен.
В началото на 90-те регистрирах фирма и заедно с един приятел се захванахме да създаваме производство. От нулата.
Наехме помещение срещу посилен наем в един стопански двор, обагородихме го с личен труд и средства. Теглихме заем и купихме струг. Размених си колата за една универсална фреза. Закупихме материали и започнахме да градим машината за нашето производство от "парче желязо" - сложна кобминация от механика, хидравлика и електроника.
Аз на струга, той на фрезата - денонощен труд в продължение на около година.
В нощта на 17/18 април 1993-та машината ни заработи и произведе първият готов продукт.
Въпреки, че бяхме единственият производител на този продукт в България, поради неговата специфика, "бизнесът" се оказа не много удачен, защото стоката ни се купуваше само в определен период от годината а през останалото време - кърпежи и мъка.
Поради това можехме и да наемаме работници само за през няколко месеца в годината. А това правеше нещата още по-трудни.

..........

Накратко - в онези години в които всеки сложи по 2 стека цигари върху празен кашон и започна да върти търговия, всеки гараж се превърна в кафене, ние - балъците тръгнахме по трудния път.

Хората ни викаха - Умни хора сте, ма не можахте ли да се захванете с нещо по-лесно?

С това изречение се изчерпва всичко.

През цялото това време бяхме обект на държавно-чиновническия рекет. Нали имахме фирма и бяхме "бизнисмени".

Държавата по никакъв начин не стимулираше производството.

Търговец и производител бяха равни пред правилата.
Дори кратко след като просъществува съкращението "ЕФ" то бе заменето с "ET".
Никой и не помисли, че би трябвало да има и "Eдноличен Производител" и ако искаме наистина да правим реформа в икономиката, той трябва да стои на пиедестал.

Е - това власт имащите не го разбираха и сега берем плодовете му.

Тъй е тя, Митак. На французинът за когото говориш, вероятно баща му и дядо му са били работодатели а той самият се е изучил за мениджър.
У нас първите, които се захванаха с бизнес, който реално работеше, бяха бившите ДС - ри и партийни секретари, които освен вълча експлоатация, друго не знаеха. Или мутри и всякакъв род паплач, която трябваше да узакони "бизнеса" си.

Поради всичко това трябват много години за да може българският работодател да придобие манталитета на френския си колега или трябва да чакаме да се появят повече "французи" у нас.

nhg
15-11-2015, 12:24
Гледам сериозна дискусия се е получила..
Ако може някой правоимащ би било добре да отдели мненията в отделна тема - все пак тази е с друга цел.
Та да внеса малко пояснения и лични виждания и аз:
в момента аз съм едновременно от двете страни (фирмата не е моя, аз съм само управител); много верни неща са се изписали по-горе, но не може да се обобщава и генерализира, не всичко е еднакво.
Факт е обаче (нещо което - признавам си -никога не съм вярвал) че масово хората предпочитат да НЕ РАБОТЯТ и да вземат някакви дребни пари (от борсата примерно) вместо да се потрудят и да изкарат едни 20-30-50 лв примено..Мога да разкажа конкретни такива случаи, и то не един и два!
Конкретно при нас работата е неквалифицирана, нямаме изисквания за възраст, осигуровките са на реалната заплата 8 часа, заплащането е без никакво забавяне, работа има и е сравнително натоварено, но изискваме отговорност.
И мен са ме осигурявали на 4 часа на минимална заплата, но в крайна сметка всеки сам си преценява какво да прави - в оня период съм ходил да работя на 3 места каква ли не работа само и само да мога да купя малко памперси примерно.. Както написа някой по-горе живота е шарен и слава богу, че сме толкова различни, иначе еднаквостта би ни убила.
Като написах 'нормални хора' имах предвид наистина нормални - такъв, на който можеш да кажеш да свърши две последователни операции и да разчиташ, че няма да обърка нещо; важно е да може да чете и да брои - все пак има написани инструкции, правила и пр.
А по отношение дали това е правилното място за набиране на хора: може тези 2-3 от Габрово и Севлиево които четат форума да имат братчеди на шурито на баджанака на тъста на комшията, които да търсят работа..

alfa racer GTA
15-11-2015, 12:58
Българските работници/служители все повече излизат и работят в чужбина, сравняват условията там и условията тук предлагани от работодателя и отношението му и ... избират чуждия работодател в чужбина...

GAME OVER, не от всяко дърво става свирка/работодател ...

Някои го рабират оп лесния начин, други по трудния начин.

Конкуренцията и пазара у нас се изкривява изключително много от държавния рекет във вид на корупция и подкупи както и от обществените поръчки.

Отделно работодателите имат един балкански "манталитет", че могат да те карат да работиш работа която не е включена като задължение в характеристиката на работното място.

Изключително неприятно...

mordohy
15-11-2015, 14:34
Наскоро в една българска фирма на чужденец видях следната длъжностна характеристика. Тя беше на мой колега. Детайлно бяха описани задълженията му като техник и монтьор, но последната точка направо ме уби. Тя гласи: "може да му се възлага и друга работа"
Което ще рече, че всичко написано до тука няма никакво значение.
Показателното беше, че е писана от българин.

pininfarina
15-11-2015, 15:36
Пак са отплеснатхе и осрахте темата!!!

nhg
15-11-2015, 19:15
Хората ходят да работят в чужбина ЕДИНСТВЕНО заради по-високите заплати, всички знаем що за стандарт е тук...
Що например някой не отиде да работи в Молдова?

yaneff82
13-01-2016, 09:08
И аз едновременно си търся работа и наемам хора ,занимавам се със СМР ( строително монтажни работи ) търся общи работници за Бургас и бригади свързани със всеки сектор в строителството .
Ето така работя аз !!!
Писна ли ви да наемате майстори които да ви свалят кожата с космически цени ? Писна ли ви да ви казват че ще почнат на другия ден , а идват след седмица .Писна ли ви да ви дават срокове ,а да не се спазват , да не си почистват обекта , или да поемат други обекти и да идват от време на време при вас , писна ли ви се договаряте за една цена , а по някое време да ви искат пари защото нещо си станало ? Писна ли ви от лошо говорещи Български език хора ( с какъв акъл ги пускате в домовете си ) Ако ви е писнало от всичко това и искате грамотни ,млади и интелигентни хора да направят вашия ремонт обадете ни се , ще направим оглед , ще ви изготвим оферта , ако желаете ще подпишем договор , с гаранция и ще ви издаваме касови ордери при всяко плащане 10% от сумата ние винаги я оставяме да се плати след като вие приемете обекта . Основните ни дейности са Монтаж на гипсокартон 17 лв и всякакви нестандартни фигури Покриви - всички видове и всичко свързано с тях Шпакловка и боя - блажна алкидна , на водна основа и латекс Всякакви монтажи Фаянс и теракота - изкуствен камък Ламинат и первази Беседки навеси ,козирки , съчаци , ламперия Ел инсталации , ел оборудване , лед осветление , скрито осветление , ключове, контакти , полилеи ,градинско осветление За нещата които не можем да правим и не са описани по горе имаме хора на които може да се разчита и работим отдавна с тях , така не ви се налага да търсите 10 различни майстори и после всеки да си измива ръцете с предния Предпочитаме ние да си доставяме нужните материали , така не ви ангажираме да ходите по магазини и складове да търсите транспорт и да разтоварвате и качвате материали , но ако имате материалите или искате вие да си ги доставите , ще се съобразим с вас . Ползваме отстъпки по складовете и магазините , които отстъпки ги залагаме в офертата , за да може да сме конкурентни . Обичаме си работата , имаме голям опит , имаме професионални инструменти , и транспорт . Нашата цел е да останете доволни и да ни препоръчате :))Цената е примерна , крайна цена мога да дам след оглед ,по телефона цените които давам са ориентировъчни . Николай Георгиев Гр. Бургас тук може да видите завършени от нас обекти www.yaneff82.snimka.bg

pininfarina
17-01-2016, 10:52

Ако има мераклии да ми пишат на лично или да ми се обадят по телефона за повече инфо :-)

Norapavlova
04-02-2016, 21:31
За жена става ли? Що да не си нацапам ръцете и аз?

Alex_26
10-08-2016, 07:51
Иве, намери ли такъв? Сподели

pininfarina
10-08-2016, 10:22
Иве, намери ли такъв? Сподели

Да по принцип. Имаш някой в предвид ли? Ако да на лични.

Alex_26
11-08-2016, 12:54
Да по принцип. Имаш някой в предвид ли? Ако да на лични.

Мене си, ама съм в София
:rotfl:
Иначе във Варна нямам хора

pininfarina
12-08-2016, 06:54
Мене си, ама съм в София
:rotfl:
Иначе във Варна нямам хора

Да, просто си спамиш както и предполагах!

Alex_26
12-08-2016, 14:51
Да, просто си спамиш както и предполагах!

Ами ти знаеш, че съм от София.
Попитах те, защото тук сервизите са много, "Майсторите" още повече и исках да видя дали във Варна поне се намират надъхани момчета

pininfarina
13-12-2016, 13:42

За повече инфо, моля на лични

Обявата отново е актуална!

acko88
12-09-2017, 20:17
Търся автомеханик за работа в сервиз за град София,0876095822 Кирил

mordohy
23-02-2018, 20:47
Търся завършил ел. техникум млад кадър. Липсата на практически опит ще се счита за предимство, както и желанието му да бъде обучен. Ще бъде учен лично от мене в перверзна обстановка: Кал, мръсотия, студ, сняг, жега.... изобщо рай за мазохисти. Ще се развива в областта "авто-ел.техник". Динама, стартери, осветление, командни възли на багери, фадроми, камиони и всякаква тежка механизация. Ще бъде изтезаван да се научи да работи с електрожен, струг и други такива, чудесни инструменти, както и лепене с бронз, припои, точкови заварки......
Ще получи и още други умения, които не пиша тука.
Поле за действие " Мини Открит Въгледобив" Перник. Рудниците, ЦОФ, ЖП депо....

Хубавото е, че ще бъде пряко подчинен, само и единствено на "Главния механик на МОВ", какъвто съм по заместване в момента, както и на "Главния техник-механик", това пак съм аз.
Ако някой иска да стане човек и да научи нещо, да се обажда!
Посочването на ел. техникума е ориентировачно. Всеки технически грамотен човек ще бъде обучен, стига да има желание.

Успех на всички!

ПП Има една шайка хора, които ще ви кажат, че заплатите са ниски. Не им вярвайте! Първо говорете с мене!

Zlobich
23-02-2018, 23:04
Електро и мотокари изпусна :D

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk

mordohy
24-02-2018, 20:29
Такива няма!:moon:

Бобби
04-08-2018, 20:39
Предлага работа...
Доставчик на пици....50 лв. на ден...+ бакшиш и бонуси за оборот, безплатен обяд, кафе и безалкохолни напитки....два дена работиш, два почиваш....при желание и възможност може да взимаш и повече смени..
за справка тел.0877166703....

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:34 ----------

...иде реч за София...кв. Павлово..

Zlobich
05-08-2018, 17:40
Към края на септември може и да звънна. Да видим как ще потръгне яслата на детето.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk

iw400
30-09-2018, 15:55
Здравейте,

трябва ми човек който може да шпаклова добре и разполага с личен автомобил. Аз съм бояджия и знам немски. Трябва ми шпакловчик да сме бригада.
Заплащането е 1500 - 2000 евро. Работата е в Мюнхен. Подсигурена е квартира.

Ако някой се интересува случайно може да ми пише на лични или на тел: 0893769470

BO
18-10-2018, 18:32
Търся добър Юникс човек.

ivan dimitrov
18-10-2018, 19:42
Търся добър Юникс човек.

Хайко!?
Тъпо е да ви цапам в "къщата", но....при така поставено търсене, добрите хора може да се чудят - що е това Unix, а добрите специалисти - що е това - добър човек.
Вие си знаете.....естествено.

BO
19-10-2018, 15:55
Които покриват и двата типа "добрини", ще се разберем, ако има желаещи.

mirchozo
19-10-2018, 18:51
Извинявам се, не съм кандидат, но ми е любопитно какъв е термина "Юникс" ? Инак съм си добър човек. :)

ivan dimitrov
19-10-2018, 19:25
Юникс е компютърна операционна система, чийто "отрочета' са далеч по популярни(Линукс, Мак), но е запазена марка и е определяща в "оня свят".
В случаят е интересно че не се посочва ориентираност, щото и системен администратор и програмист могат да отговарят на критерият. Но ако им смените местоработата вероятно ще се получи конфузна ситуация. Това с чисто философското понятие, си беше "почти заяждане" в "мой стил". Все пак, аз не съм добър човек.
И в края на краищата, както вече написах - търсещият е в правото си да търси по избрани от него критерии.
Фен съм на излагането на много съдържание в малко текст, стига да е разбираемо.

BO
23-10-2018, 18:28
Фен съм на излагането на много съдържание в малко текст, стига да е разбираемо.
И като ти сложа малкото текст, а ти не го разбереш, какво ще правим?
Ето ти няколко думи, на които ако им знаеш съдържанието, спокойно се свържи с мен:
Boot process
LVM
DeviceMapper
Multipath
Process states
Networking
Performance
Ansible
Kubernetes

ivan dimitrov
23-10-2018, 18:59
А можеше просто да напишете - търся системен администратор.
Както и да е.

linuxa
23-10-2018, 23:19
Аз не мога да кажа че съм Юникс човек, но ако търсите човек, който разбира от Linux - може и да съм Вашият човек

BO
24-10-2018, 23:34
Аз не мога да кажа че съм Юникс човек, но ако търсите човек, който разбира от Linux - може и да съм Вашият човек
SLES, RHEL?

А можеше просто да напишете - търся системен администратор.
Както и да е.
Явно знаеш какво търся. Благодаря за усърдията ти.

ivan dimitrov
25-10-2018, 15:06
SLES, RHEL?

Явно знаеш какво търся. Благодаря за усърдията ти.

Оф! Ами не, не зная, мога само да гадая.
От заданието(достатъчното условие за да се свържа с Вас), става ясно че не програмист търсите.
Много линукс потребители знаят що е то мениджър на логически дялове, зареждащ процес/процес на зареждане и т.н.т.
Някой знаят що е то стек, регистър на флаговете, адресация на паметта и т.н.т и пак не са това което търсите.
Постепенно се изяснява че май администратор на сървър се търси, но пак е "секретна информация".
И отново - Вие си знаете. Противно на очакванията, не мисля да се заяждам.

BO
25-10-2018, 21:57
Благодаря още веднъж за уточнения. Все повече ми се изяснява какво търся.
Значи, търси се администратор на сървър.

ivan dimitrov
25-10-2018, 23:50
Благодаря още веднъж за уточнения. Все повече ми се изяснява какво търся.
Значи, търси се администратор на сървър.

Е, ами...успех с намирането на "добър юникс човек".

BO
26-10-2018, 09:23
Е, ами...успех с намирането на "добър юникс човек".
Е, защо почваш пак да ме объркваш какво търся?
Нали ми уточни какво ми трябва? И сега изведнъж пак в началото.:magic:
Или пък мога да ги слея нещата. От рода - Търся добър администратор на Юникс сървър. Май звучи като да изпълнява всички изисквания сега.
Много ти благодаря за усилията, които положи, за да ме насочиш от какви хора имам нужда.:mrgreen: