PDA

View Full Version : Формула 1 - bTV или TV7

detelazurno
31-03-2009, 13:06
На кой канал предпочитате да гледате формула 1? Ясно е, че има къде къде по-читави канали, но за тези, които не разполагат със сателитна антена изборът е само това. Аз лично мисля да гледам на TV7. Първо излъчват 16:9 и второ коментарите по bTV са вече прекалено банални. Ще видим и по TV7 какви ще бъдат, но поне е нещо ново, а и както вече споменах поне е 16:9. Лошата новина за този сезон е, че никъде няма да се излъчва HD.

nhg
31-03-2009, 14:14
хм, колега, аз по подобна причина гледах по ТВ7; нищо особено, да ти кажа, дори ми се стори, че коментарите бяха още по-банални (и постни откъм информация); може просто да е заради първото предаване, но после засякох някакво повторение по БТВ - на една и съща случка реагираха по-адекватно (една от катастрофите)
ще направя още един опит следващия кръг, но май пак ще гледам постарому...

soldier
31-03-2009, 14:15
Аз пък като го гледам, рядко ги слушам коментаторите

ludkanar
31-03-2009, 14:29
TV7 разбирасе и картината им е по-хубава и няма реклами което е още подоброто нещо от БТВ

raiders
31-03-2009, 14:45
TV7, картината е по-добра, поне при мен де, 16:9, НЯМА РЕКЛАМИ, коментарите са зле и при двете, но не ми пречат за гледането

detelazurno
31-03-2009, 16:58
Да това с рекламите наистина е много голям плюс. Аз първият кръг го гледах и на двете-на телевизора пуснах bTV, а на pc-то live timing-а и ТV7 :tooth: Слушах обаче коментарите от телевизора, демек от bTV, като единствено му спирах звука по време на рекламите и тогава слушах от TV7. Разликата определено е в полза на ТV7 от гледна точка на картината. Иначе на коментарите лека май е само Premiere. Пускаш да слушаш само двигателите и никой не ти дудне на главата :wink:

nhg
31-03-2009, 23:37
Да това с рекламите наистина е много голям плюс. Аз първият кръг го гледах и на двете-на телевизора пуснах bTV, а на pc-то live timing-а и ТV7 :tooth: Слушах обаче коментарите от телевизора, демек от bTV, като единствено му спирах звука по време на рекламите и тогава слушах от TV7. Разликата определено е в полза на ТV7 от гледна точка на картината. Иначе на коментарите лека май е само Premiere. Пускаш да слушаш само двигателите и никой не ти дудне на главата :wink:

т'ва е 'голата истина'!!!

tupantekno
01-04-2009, 13:29
т'ва е 'голата истина'!!!

Абсолютно!:D

The_Game
01-04-2009, 16:29
Koментаторите от БТВ за мноооого по запознати от тези в ТВ7 с Формула 1.

Имаше един момент в който "Манчев" каза, че твърдите гуми ако се изпуснат да изстинат, се загряват много трудно. Това го били споделили пилотите и затова МАСА си блокираше гумите, в опитите си да загрее гумите си.

Коментара на ТВ7 беше, че Маса се е разсеял и затова е блокирал спирачките, и от това ще станат вибрации.

На няколко места като прещраквах ми направи впечатление не компетентността на коментатора (Този без очилата) от ТВ7.

Този с очилата го уважавам :)

Както и адаша "Манчев" :)

mirchozo
01-04-2009, 16:41
Ем ние като се съберем малко разбирачи на маса,то коментаторите и без това никой не ги слуша.Всеизвестно е че сме голяма работа на масата и от всичко разбираме.Тъй че за мен е без значение къде ще я гледам, важното е да гледам.

virusalfa
01-04-2009, 19:17
Манчев е голямо плямпало.Не оставя Тенчев да си говори самякоето би било по-добре.На времето не знам дали си спомняте за Ричард Груев-само дето носа не си секнеше в ефира...Няма ли най-накрая да канят компетентни гости-пилоти като РТЛ поне....

Bubuto
01-04-2009, 19:46
....какво ли да кажа аз...:director: май съм пристрастен!

The_Game
01-04-2009, 23:35
Манчев е голямо плямпало.Не оставя Тенчев да си говори самякоето би било по-добре.На времето не знам дали си спомняте за Ричард Груев-само дето носа не си секнеше в ефира...Няма ли най-накрая да канят компетентни гости-пилоти като РТЛ поне....

Ричард.... Шампионата по мото крос дрън дрън. На най-интересното дърдори несвързани с Ф1 неща "Ааа междо другото така и не видяхме как Хил изгуби 3 места без още да е влезнал в бокса " ."Явно е влезнал без да го покажат камерите" А докато той си чете за мото кроса го показват как влиза в бокса :)

Абе :censored:

nhg
02-04-2009, 00:22
Ричард.... Шампионата по мото крос дрън дрън. На най-интересното дърдори несвързани с Ф1 неща "Ааа междо другото така и не видяхме как Хил изгуби 3 места без още да е влезнал в бокса " ."Явно е влезнал без да го покажат камерите" А докато той си чете за мото кроса го показват как влиза в бокса :)

Абе :censored:

дам, това го помня
друг бисер: Шумахер води, но не е влизал в бокса, веднага след него Култард и Хакинен, но след дозареждане; Ричи (явно фен на Шумахер): "Абе Иване (Тенчев), представяш ли си във Ферари да са измислили нещо и Шумахер да може така да кара до финала, без да влиза в бокса?!..."; и Иван почва да обяснява за разход, гуми, натоварване и пр.
има много други изцепки, тоя беше уникален

detelazurno
02-04-2009, 12:35
Мен пък ми е писнало да слушам за перфекционизма във формулата....то верно, че е неизбежна част ама тия само за това говорят и се повтарят. В едно предаване ще ти каже поне 1000000 пъти как при блокиране на гумата ще се получат вибрации и колко трудно ще бъде на пилота да управлява така.....е то бива бива ама...ако толкова му се говори за това има поне още 10000000 причини, които могат да последват от това, а да не говорим че темата само за гумите е неизчерпателна и може цяло предаване да се говори за това без да се повтори нищо. Изтъркани фрази и факти всеизвестни на всеки се повтарят нон-стоп в ефир по време на състезанията.